Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(janna @ 2014 03 04, 11:21)
Mano supratimu refliuksas tai stemples ( apatines jos dalies) veiklos sutrikimas. Del to sutrikimo skrandzio turinys nuolat  patenka i stemple ir sukelia visus tuos nemalonius pojucius.

ir aš taip galvoju, bet kas pasidaro, kad sustreikuoja g.gif man keista, jeigu jo nebuvo viskas liuks kudikystėje, bet tik prasidėjo ligos ir šast mums jis atsirado, o iki tol tikrai nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 03 04, 10:26)
ir aš taip galvoju, bet kas pasidaro, kad sustreikuoja g.gif  man keista, jeigu jo nebuvo viskas liuks kudikystėje, bet tik prasidėjo ligos ir šast mums jis atsirado, o iki tol tikrai nebuvo schmoll.gif

man, įtariu, prasidėjo po vienų vaistų, kai baisiai išdegino skrandį. Po to liko stemplės pažeidimai, dabar tik kas – ir skrandžio turinys kyla lengvai viršun, nors anksčiau nieko panašaus neturėdavau. Ir apskritai mano rūgštingumas žemas, todėl vaistai mažinantys jį – ne išeitis. Tai man tie purškiami priešastminiai visi provokuoja tiek balso stygų patinimą, tiek refliuksą, bet nieko daugiau kol kas neradau, kad galėčiau visiškai atsisakyti vaistų nuo astmos.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 03 04, 13:39)
man, įtariu, prasidėjo po vienų vaistų, kai baisiai išdegino skrandį. Po to liko stemplės pažeidimai, dabar tik kas – ir skrandžio turinys kyla lengvai viršun, nors anksčiau nieko panašaus neturėdavau. Ir apskritai mano rūgštingumas žemas, todėl  vaistai mažinantys jį – ne išeitis. Tai man tie purškiami priešastminiai visi provokuoja tiek balso stygų patinimą, tiek refliuksą, bet nieko daugiau kol kas neradau, kad galėčiau visiškai atsisakyti vaistų nuo astmos.

o kaip gydete stemples uzdegimus?
kaip issityrete, kad skrandzio rugstingumas per zemas?
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 03 04, 12:39)
man, įtariu, prasidėjo po vienų vaistų, kai baisiai išdegino skrandį. Po to liko stemplės pažeidimai, dabar tik kas – ir skrandžio turinys kyla lengvai viršun, nors anksčiau nieko panašaus neturėdavau. Ir apskritai mano rūgštingumas žemas, todėl  vaistai mažinantys jį – ne išeitis. Tai man tie purškiami priešastminiai visi provokuoja tiek balso stygų patinimą, tiek refliuksą, bet nieko daugiau kol kas neradau, kad galėčiau visiškai atsisakyti vaistų nuo astmos.
man t.p. nuo purškiamu vaistu balso stygos patinsta, tai gyd. parekomendavo kvėpuot per tubą, ir viskas, susitvarkė thumbup.gif Tai kol kas naudoju vaikų, kol man ateis mažytė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 03 04, 13:00)
o kaip gydete stemples uzdegimus?
kaip issityrete, kad skrandzio rugstingumas per zemas?

esmė - saugoti nuo rūgščių antplūdžio, tai kaip ir nieko naujo (dieta, nesilankstymas, kai reikia - vaistai).

tyrė paimdami skrandžio turinio ar pan., nežinau kaip tiksliai vadinasi.

QUOTE(nataliuncik @ 2014 03 04, 13:29)
man t.p. nuo purškiamu vaistu balso stygos patinsta, tai gyd. parekomendavo kvėpuot per tubą, ir viskas, susitvarkė  thumbup.gif Tai kol kas naudoju vaikų, kol man ateis mažytė  blush2.gif

nepagalvojau, reik pabandyti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 03 04, 16:30)
esmė - saugoti nuo rūgščių antplūdžio, tai kaip ir nieko naujo (dieta, nesilankstymas, kai reikia - vaistai).

tyrė paimdami skrandžio turinio ar pan., nežinau kaip tiksliai vadinasi.
nepagalvojau, reik pabandyti, ačiū  4u.gif

reikes man pasiteirauti gydytojos, kazin ar jie tyre rugsciu kieki skrandyje g.gif
Atsakyti
Zirze,

(gal čia jau tiktų labiau suaugusiųjų temai, bet jei jau pradėjom čia...)

nemanau, kad tyrė. dabar "nemadinga", nes "madinga" - visiems diagnozuoti padidėjusį rūgštingumą tik išgirdus apie problemas su skrandžiu. man tyrė stropi natūralistinių pažiūrų gydytoja (tradicinėj ligoninėj), prieš dvidešimt metų. įsitikinau iš praktikos. beje, manau, tikrai prisimintum, nes procedūra, bet jau kai man tyrė yra labai ilga, patikėk, prisimenu iki dabar....

beje, va čia, nesigilinau, kieno blogas, bet beveik visu būdus esu išbandžiusi ir tikrai veikė:

http://sveikatossalt...budais-796.html
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2014 03 04, 18:43)
Zirze,

(gal čia jau tiktų labiau suaugusiųjų temai, bet jei jau pradėjom čia...)

nemanau, kad tyrė. dabar "nemadinga", nes "madinga" - visiems diagnozuoti padidėjusį rūgštingumą tik išgirdus apie problemas su skrandžiu. man tyrė stropi natūralistinių pažiūrų gydytoja (tradicinėj ligoninėj), prieš dvidešimt metų. įsitikinau iš praktikos.

beje, va čia, nesigilinau, kieno blogas, bet beveik visu būdus esu išbandžiusi ir tikrai veikė:

http://sveikatossalt...budais-796.html

Jusu tiesa 4u.gif aciu uz nuoroda
Atsakyti
Ar kam buvo kad nuo monkastos paumejo AD alergiskam vaikui (pabere, paraudo dėmes)?
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 03 05, 11:56)
Ar kam buvo kad nuo monkastos paumejo AD alergiskam vaikui (pabere, paraudo dėmes)?

mums nebuvo schmoll.gif mums lyg pulmonologė įtaria nuo jo, kad kyla rūgštys g.gif

gavau į kaunas pass gastroentereloga jau kovo 19 diena, nežinau pas ką, bet ir neklausiau, dabar jau žinau nemažai, tai galėsiu ir klausinėti ir klausytis ką man sako g.gif
Atsakyti
Ar kas vartojat ketotifeni tabletes prie BA? O prie AD?
Atsakyti
QUOTE(Pepeloliene @ 2014 03 05, 10:56)

Monkastos informaciniame lapelyje sis reiskinys yra tarp pasaliniu poveikiu ir pazymetas kaip daznas.
Atsakyti