Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Eglu @ 2014 03 25, 13:48)

Eglu, 25 Kov 2014 - 13:48, para�ė:

Eglu, 25 Kov 2014 - 13:48, para�ė:

Sveikos retriveriu myletojos:)

Ateinu pas jus patarimo. Norim suniuko:) Tik va, nezinau ar susitvarkysiu. Ar paluket dar, ar jau siais metais isigyt. Ar apskritai si ar kita menesi?..Turiu tris mazus vaikus. Tai realiai uz suni busim tik mes su vyru atsakingi. Aisku dienomis, tai bus ant mano galvos trys vaikai ir suo:) Aiksu noras didelis..galvoju ir vaikam bus smagu..ir man paciai ziuriu vis maziau rupesciu, kai vaikai vis didyn:) nebemoku atsipalaiduot, vis issukiu reikia:)) Tai gal suniuka isigyt?
Ar labai sunki pradzia su mazuliuku?

Sveikos retriveriu myletojos:)

Ateinu pas jus patarimo. Norim suniuko:) Tik va, nezinau ar susitvarkysiu. Ar paluket dar, ar jau siais metais isigyt. Ar apskritai si ar kita menesi?..Turiu tris mazus vaikus. Tai realiai uz suni busim tik mes su vyru atsakingi. Aisku dienomis, tai bus ant mano galvos trys vaikai ir suo:) Aiksu noras didelis..galvoju ir vaikam bus smagu..ir man paciai ziuriu vis maziau rupesciu, kai vaikai vis didyn:) nebemoku atsipalaiduot, vis issukiu reikia:)) Tai gal suniuka isigyt?
Ar labai sunki pradzia su mazuliuku?

vargu ar būtų vieningas patarimas 4u.gif mano vienas vaikas 7m., tada atsirado keturkojis vaikas ir tada po 2 mėn - lelius wub.gif turėkit omeny, kad turėsit ketvirtą vaiką, kuris lb greit augs, visus praaugs ir turėsit susitaikyt su jo paauglyste lotuliukas.gif aš asmeniškai į nieką nekeisčiau savo sprendimo turėti šunį, kad ir kaip kartais viskas atrodo sunku. bet čia tik momentinės nuotaikos. o šiaip jei galvojat apie auksiuką - jie nuostabiai sutaria su vaikais wub.gif net mažąją kuriai 5,5mėn moka pradžiugint savo palaižymais ir pajodinimais wub.gif
viskas priklauso nuo jūsų požiūrio. jei nesitikit, kad vaikai rūpinsis šuniuku, o viskas teks jums pačiai ir antrai pusei - tada pirmyn thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JulciK08 @ 2014 03 25, 12:52)

JulciK08, 25 Kov 2014 - 12:52, para�ė:

JulciK08, 25 Kov 2014 - 12:52, para�ė:

O mano Heliukas naują įprotį turi... Kol šeimininkė geria rytinę arbatą, atsisėda šalia, padeda savo galvą man ant peties ir sėdi taip wub.gif  Niu jau toks meilumo įsikūnijimas... wub.gif

Beje, čia yra nuotrauka kaip mes abu su Heliuku vakare narvelyje pasėdim  bigsmile.gif  aišku, Heliukas nelabai patenkintas būna, kad aš įlipu, jau visad toks nuskriaustas atrodo, visai nameliu dalintis nenori blush2.gif
Facebooke

O mano Heliukas naują įprotį turi... Kol šeimininkė geria rytinę arbatą, atsisėda šalia, padeda savo galvą man ant peties ir sėdi taip wub.gif  Niu jau toks meilumo įsikūnijimas... wub.gif

Beje, čia yra nuotrauka kaip mes abu su Heliuku vakare narvelyje pasėdim  bigsmile.gif  aišku, Heliukas nelabai patenkintas būna, kad aš įlipu, jau visad toks nuskriaustas atrodo, visai nameliu dalintis nenori blush2.gif
Facebooke

labai fainuoliškas wub.gif o ir tavo pilvelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 03 25, 18:11)

elifė, 25 Kov 2014 - 18:11, paraÅ�Ä—:

elifė, 25 Kov 2014 - 18:11, paraÅ�Ä—:

na, raportuoju 4u.gif
net nežinau ar sakyt "deja" ar "laimei"  schmoll.gif

na, raportuoju 4u.gif

Manau "laimei" 4u.gif žinot negalavimo priežastį, o tai labai svarbu smile.gif nieko, greit pasveiks jūsų šuniukas ir vėl bus kaip visados smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2014 03 26, 00:31)

_EniR_, 26 Kov 2014 - 00:31, para�ė:

_EniR_, 26 Kov 2014 - 00:31, para�ė:

Manau "laimei"  4u.gif  žinot negalavimo priežastį, o tai labai svarbu smile.gif nieko, greit pasveiks jūsų šuniukas ir vėl bus kaip visados smile.gif

Manau "laimei"  4u.gif  žinot negalavimo priežastį, o tai labai svarbu smile.gif nieko, greit pasveiks jūsų šuniukas ir vėl bus kaip visados smile.gif

ačiū 4u.gif ir aš tai pstengiuos galvot unsure.gif bet vis tiek pastoviai sukas galvoj - kur ji ką galėjo nugvelbt, nes atrodė tokia paprotingėjus, bet vis tiek dar "po padidinamuoju stiklu" pastoviai - nu jau tiek stebim ją doh.gif ir niekur vienos nebuvom paleidę, nes kartais kad ir pievose kur paleidžiu, taigi nulekia belen kiek, nespėsi paskui ją, tai gali grybžtelt ką nors doh.gif
džiaugiuos, kad dukra normaliai reagavo, nesupranta turbūt kad rimta. tik vaakr klausė "juk rytoj jau parsivešim?". pasakiau kad dar ne ir baigės klausimai. o šįryt eidama į mokyklą sako "kaip liūdna, kad jos nėra, o tai dabar kištų nosį kai batus aunuosi"... verysad.gif
žiauriai keista namuose, kažkokie negyvi atrodo... laimei, laikinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 03 26, 07:49)

elifė, 26 Kov 2014 - 07:49, paraÅ�Ä—:

elifė, 26 Kov 2014 - 07:49, paraÅ�Ä—:

vis tiek pastoviai sukas galvoj - kur ji ką galėjo nugvelbt.

vis tiek pastoviai sukas galvoj - kur ji ką galėjo nugvelbt.

Mūsiškė irgi megėja rankiot viską ką randa, tai dažnai iš nasrų tenka krapštyt ir kaulus ir visokį kitokį brudą doh.gif Niekaip neįsikala į galvą, kad negalima.
Jau ir mes tiek pripratom prie savo Lotutės, kad dabar be jos būtų nerealiai liūdna...

Šiandien turėjom linksmą rytinį pasivaikščiojimą thumbup.gif lija lietus, o mes visi trys į trasą biggrin.gif oi kiek laimės šuniui buvo maudytis ir voliotis balose, prūde, trintis purvynuose maudytis thumbup.gif paleidom nuo pavadėlio, tai pagalį nešiojo be sustojimo biggrin.gif negalėjo patikėt, kad mieste paleidom pasilakstyt thumbup.gif užtat visi trys grįžom purvini nuo galvos iki kojų biggrin.gif vyras su šuniu tiesiai į dušą keliavo, o rūbai į skalbimo mašiną biggrin.gif ir visgi džiaugiuosi, kad šuo juodas, bent nesimato purvo viso ant kailio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 03 25, 19:11)

elifė, 25 Kov 2014 - 19:11, paraÅ�Ä—:

elifė, 25 Kov 2014 - 19:11, paraÅ�Ä—:

na, raportuoju 4u.gif
pasirodo, kaip ir įtarėm - kažką prarijo, kas pastrigo žarnyne
iš ktios pusės - radom bėdą, ir, laimei, laiku. didelė tikimybė kad ryt operuos - dar pakartos ryt tyrimus ir spręs, db palikom klinikoj  verysad.gif

na, raportuoju 4u.gif
pasirodo, kaip ir įtarėm - kažką prarijo, kas pastrigo žarnyne
iš ktios pusės - radom bėdą, ir, laimei, laiku. didelė tikimybė kad ryt operuos - dar pakartos ryt tyrimus ir spręs, db palikom klinikoj  verysad.gif

Vaje... na bent priežastį žinote ir gydymas aiškus... Tai linkime greičiau pasveikti ir grįžti namo gražuolei 4u.gif

QUOTE(elifė @ 2014 03 25, 19:44)

elifė, 25 Kov 2014 - 19:44, paraÅ�Ä—:

elifė, 25 Kov 2014 - 19:44, paraÅ�Ä—:

labai fainuoliškas  wub.gif o ir tavo pilvelis  wub.gif  wub.gif

labai fainuoliškas  wub.gif o ir tavo pilvelis  wub.gif  wub.gif

Ačiū blush2.gif

QUOTE(elifė @ 2014 03 26, 08:49)

elifė, 26 Kov 2014 - 08:49, paraÅ�Ä—:

elifė, 26 Kov 2014 - 08:49, paraÅ�Ä—:

Įsivaizduoju... Maniškis irgi, kai ką atranda bando imti, bet jis turi įprotį viską ilgai ilgai kramtyti, tai užmatau, tada "spjauk" ir bent nerija... Pavyzdžiui radęs siūlą, gali ji geras 10 min kramtyti, niu tai nepamatyti, kad kažką turi būtų labai sunku... Džiaugiuosi, kad nerija kaip kiti blush2.gif

QUOTE(_EniR_ @ 2014 03 26, 14:21)

_EniR_, 26 Kov 2014 - 14:21, para�ė:

_EniR_, 26 Kov 2014 - 14:21, para�ė:

ir visgi džiaugiuosi, kad šuo juodas, bent nesimato purvo viso ant kailio  lotuliukas.gif

ir visgi džiaugiuosi, kad šuo juodas, bent nesimato purvo viso ant kailio  lotuliukas.gif

Čis iš tos serijos "kol nematai, neskauda" lotuliukas.gif O man smagu saviškį tokį murzilką parvesti... Sakau, tada matau, kad tikras retriveris, atsiskleidžia taip sakant blush2.gif
Atsakyti
na va, galima atsipūsti - mergina budinėja po narkozės rolleyes.gif operavo, rado kažkokių "plaukų-siūlų-virvių kamuolį" g.gif nesuprasi, ar lauke kur šiukšlių paskanavo, bet aš galvoju, kad jai kaupės po truputį - vieną sykį ką prarijo, pastrigo, po to dar ką nors ant viršaus ir taip susimaizgė doh.gif žmonėm irgi kartais taip būna, tai spėju bus čia tas atvejis doh.gif bet gydytojas skambino, sako iš tikro puola prie visko ką pamato - saldainių popieriukai, kitos šiukšlės ir t.t., nes buvo išvedę lauk iš ryto. sako, tikėkimės, daugiau nebus tokių operacijų, nes šiaip ji linkus į šudeliavimą blush2.gif
nu bent jau guodžiuos, kad ne žaislas ar koks daiktas iš namų, nes nėr ką kaltint blush2.gif
Atsakyti
Gerai, kai viskas gerai baigiasi 4u.gif Jeigu maniškis prisiėstų taip, kad net operuotis tektų, tai draugas jo be antsnukio greičiausiai niekad nepaleistų... Jam ir taip buvo baimės pilnos kelnės, kai Heliukas mažiukas viską viską siurbė ir mes ėjome ištisai kartodami Spjauk, negalima, palik, fu (be jokių pauzių blush2.gif) Tai dabar jau džiaugiamės, kad taip nėra ir tikiuosi neužeis... Ir šudėliavimo džiaugsmo jis pas mus dar neatradęs, tai laaabai tikiuosi, kad dar ilgai ir neatras... nes man vien nuo minties bloga darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 03 26, 17:28)

elifė, 26 Kov 2014 - 17:28, paraÅ�Ä—:

elifė, 26 Kov 2014 - 17:28, paraÅ�Ä—:

na va, galima atsipūsti - mergina budinėja po narkozės rolleyes.gif

na va, galima atsipūsti - mergina budinėja po narkozės rolleyes.gif

Smagu, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi,seniai nebeuzsukam,"pasenom",problemu neturim,ramiai gyvenm iki siol... doh.gif griztu i tema pasibedavot del Albos ir gal kokio nuraminimo sulaukt,ziniu verysad.gif
zodziu sveika grazuole lakste visus 6 metus.. ir op per paskutine ruja,kovo pradzioj,islindo is maksties guzas,kuris pasirode esas auglys.. staigi reakcija,ant kitos dienos operacija,salino viska,tai yra padare sterilizacija.. po operacijos savaite rami,atsigaunam gerai,pjuvis "karaliskas".. po pusantros savaites viena ryta atsibundam nuo Albos alsavimo.. unsure.gif galvoju vidurius paleido-antibiotikai juk... nepanasu,stovi isrietus kupra,matau kad skauda,ejimas apribotas.. staigiai pas vet.-kraujo tyrimas-leukocitai auksti-infekcija doh.gif vel antibai, leidziami si kart... lyg ir atsigauna,eda,rami... po triju dienu,siandien dukra raso kad jai vel kazkas netaip..begom is darbo-ta pati savijauta,tempa,isriesta kupra,apribotas ejimas... pas veta-echoskopija-skysciai operuotoj dalyje verysad.gif vaistu suleista,iki ryt namuose,stebint savijauta... dabar nurimus,miega.. jei ryte negeres-vel ant operacinio verysad.gif
neturiu zodziu kaip jauciuos,ryt dar i darba reik... nezinau kur pasidet..
vet.ramina,taip buna,pasitaiko.. bet man neikiek neramu.. as galvoju kad cia del to jog reikejo operuot rujos metu.. verysad.gif

gal kas ka yra girdejes apie toki atveji,butu idomu pasidalint info.. nes neramu baisiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2014 03 27, 21:22)

Paradoksualė, 27 Kov 2014 - 21:22, paraÅ�Ä—:

Paradoksualė, 27 Kov 2014 - 21:22, paraÅ�Ä—:

gal kas ka yra girdejes apie toki atveji,butu idomu pasidalint info.. nes neramu baisiai  verysad.gif

gal kas ka yra girdejes apie toki atveji,butu idomu pasidalint info.. nes neramu baisiai  verysad.gif

Mūsų situacija kitokia, bet kažkiek panaši.
Maniškei irgi vasarą 7 metai suėjo. Visą gyvenimą duobes po kiemą kapstė ir bėdos jokios nebuvo. O šią vasarą pakasė duobę. Po kelių dienų pastebiu šlubavimą. Pradžioje galvojom, kad koks sąnario uždegimas. Gavo vaistų. Dar po kelių dienų pasimato pūlinys. Pasekoje: narkozė, valomas pūlinys, perrišimai, antibiotikai. Dar po savaitės - naujas pūlinys, vėl viskas kartojama iš naujo. Dar po dviejų savaičių su veterinaru matom, kad visai negyja žaizda, nors antibiotikus gauna kasdien visą mėnesį. Susiskambinu su veterinarine klinika Vilniuje, važiuojam į Vilnių. Daro rentgeną ir tą pačią dieną amputuoja pirštą. Vėl antibiotikai, perrišimai. Ilgas gijimo laikotarpis, atsivėrusi žaizda, tačiau ačiū Dievui koja sugijo. Panelė laksto net nešlubuodama, nežinodamas net nepasakyti, kad piršto nėra. Kadangi po parodas nebevaikštome, tai leidžiu kojoms labiau apželti biggrin.gif .
Aš galvoju, kad su amžiumi mažėja šuns imunitetas, todėl atrodytų menki negalavimai gali virsti rimta bėda.
Linkiu, kad Jūsų šunytei viskas būtų gerai ir ji dar ilgai džiugintų Jus savo buvimu kartu.
Atsakyti
Dekui uz paguoda smile.gif stengiuos pozityviai nusiteikt.kapstysimes kaip nors.
Ramiai miega dabar,tikiuos naktis nebus sunki
Parasysiu kaip kas seksis toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes...
Noriu patarimo, siandiena primigau ant sofkutes ax.gif o manoji miegojo salia manes ant zemes nubundu ir uzuodziu nematonu kavpa, kurio seniau nebuvo, nuo jos smirda lyg silke... doh.gif gal patarsite nuo ko tai gali buti?
g.gif
Atsakyti