Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

Ai ir dar pridursiu... Niu čia juokas juokais, bet mūsų aplinkoje mes visiems atrodom nenormalus už šunį tiek mokėti... Bet, kai mes paskaičiuojam kiek mes jau esam išleidę jam ir pasakom tiems žmonėms, tai mums tik prie smilkinių sukioja... Nes nu mūsų šuniukui dar tik 8 mėnesiukai (vakar kaip tik sukako), o jau už tas išlaidas turėtume minimum 3 tokius blush2.gif Net dabar kai pagalvoju, kai jau planuojam savo vaikelio kraitelį, primetėm, kad šuniukas kol kas mums brangiau atsiėjo lotuliukas.gif Mums sakė geriau jau mašiną naujesnę butumę pirkę, tipo protingiau išleistume pinigus, ar į kelionę kokią išvyktume, ar šiaip sau leistume geriau gyventi, nu bet visiems visada sakau, kad nei vienas iš tų būdų išleisti tuos pinigus nebūtų mums suteikęs tiek daug džiaugsmo, laimės, juoko... Mums Helis tapo šeimos narys, be kurio mes savo gyvenimo jau neįsivaizduojame ir labai džiaugiames, kad jį turime, ir visada už tai busime dėkingi vienam ypatingam žmogui (mūsų Heliuko veisėjai)...
P. S. o ir vaikelis mūsų augdamas nuolat girdi Heliuką, nes tas nuolat guli šalia manęs, galvą arba ant pilvo, arba šalia jo padėdamas ir alsuoja... Tai lelių mūsų net raminti tai jau pradeda, kai ima ten maltis pilve smile.gif Tikriausiai ir gimęs, išgirdęs šuniuko alsavimą atpažins kaip pažįstamą garsą blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kam reikia iš Retriverių smile.gif
Parduodu super premium klasės šunų maistą (perėjome ant Raw maitinimo tai liko):

Canidae All Life stages Lamb meal & rice formula 2 maišai
13,6kg. -190 Lt. perkant du 360Lt.
- hypoalerginė formulė;
- subalansuotas visiems gyvenimo etapams;
- aukščiausios rūšies aviena ir rudieji ryžiai.

Royal Canin Labrador Retriever Adult 1maišas
12kg.- 140Lt.
Maistas, specialiai subalansuotas suaugusiems Labradoro retriveriams nuo 15 mėn. amžiaus. Idealus kūno svoris, stiprūs kaulai ir sąnariai, gražus ir sveikas kailis, stiprus regėjimas dėka unikalios šio maisto sudėties, pritaikytos Labradoro retriveriams.

Tel. 8 62099735
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 03 21, 15:06)

JulciK08, 21 Kov 2014 - 15:06, parašė:

JulciK08, 21 Kov 2014 - 15:06, parašė:

P. S. Net tada, kai žiaugčiodama įėjau į namus ir teko valyti Š nuo lovos (aišku dauagiau draugas valė, nes man ir taip bloga darėsi), aš tik paskui ploviau, kai jau mažiau viso to buvo... Bet net ir tada mano mano Heliukas buvo pats pačiausias, pats mylimiausias ir geriausias.... Niu nesu aš ant jo dar supykus, o kai jis ką padaro pykstu tik ant savęs... Čia matyt todėl, kad prieš įsigijant šuniuką buvau psichologiškai nusiteikus, kad bus suniuokota daugybė daiktų, gali prireikti rimto remonto ir pan... Ir tai suveikė, net nenuliūdau nei karto, priešingai - niu juokinga man, tokių vaizdų kartais rasdavau ir tas nekaltas akutes "mamka, a, mamaka, kas čia nutiko?"

P. S. Net tada, kai žiaugčiodama įėjau į namus ir teko valyti Š nuo lovos (aišku dauagiau draugas valė, nes man ir taip bloga darėsi), aš tik paskui ploviau, kai jau mažiau viso to buvo... Bet net ir tada mano mano Heliukas buvo pats pačiausias, pats mylimiausias ir geriausias.... Niu nesu aš ant jo dar supykus, o kai jis ką padaro pykstu tik ant savęs... Čia matyt todėl, kad prieš įsigijant šuniuką buvau psichologiškai nusiteikus, kad bus suniuokota daugybė daiktų, gali prireikti rimto remonto ir pan... Ir tai suveikė, net nenuliūdau nei karto, priešingai - niu juokinga man, tokių vaizdų kartais rasdavau ir tas nekaltas akutes "mamka, a, mamaka, kas čia nutiko?"

oi prisijuokiau iš jūsų dizainerio wub.gif
o judu su draugu būsūit nuostabūs tėvai ne tik Heliukui bet ir savo mažyliui 4u.gif patinka man jūsų požiūris drinks_cheers.gif
Papildyta:
norėčiau ir aš ką nors džiugaus papasakot verysad.gif deja, serga mūsų mergina nuo sekmadienio blink.gif manėm vėl ką nemačiom prarijus bus, laukėm kol iškakins. nu bet turbūt ne schmoll.gif ištisai guli, neėda, vėmė sekm ir vakar... nulėkiau pas vet (pati neįsikeliu jos į mašiną, kuri likus namie), nupirkau kačių salyklo - anksčiau gelbėdavo, kai prisirydavo kokių kojinių...bet jų jau seniausiai nebeėda- net stebėdavau, kaip elgias akies kampučiu - net nežiūrėdavo ji į kojines, o ir šiaip saugom ir lauke, ir visur kur., bet jai sekundės reikalas pagriebt ką - ir taip užsikiša, kad gali tikrint nasrus, nieko nerasi. tik paleidi -vėl kramto doh.gif tai ir dabar gal ką...siurbtelėjo...
vet sako gal babeziozė, nelaukit. bet tempa normali, gleivinės neblyškios...šlapimas nerožinis g.gif vaikšto tik tiek kad pasisiot išvedam ir guli guli guli verysad.gif
vešiu šnd į kliniką, jau kaip nervas ima, nes tik nuo 9 atidaro...rodos ta valanda aukso kainos... o taip tikėjau kad vakar jau biški pakakino, kad atsikels linksmesnė....kur tau verysad.gif
tiesą, praeitą sav daviau lašišos atraižų - sauso nedaviau šėrimą prieš ir po...bet tai buvo antradienį, po to nei viduriavo, nieko. nu bet vis tiek neramu.
dar mama siūlė avies kaulą duot -specialiai jai paliko. tai laimė, kad nedaviau, o tai galvočiau gal dar ir nuo to...
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 03 25, 08:57)

elifė, 25 Kov 2014 - 08:57, parašė:

laikykites 4u.gif reik tiketi, kad viskas bus ok 4u.gif pasirodykit gydytojui ir praneskit kaip sekesi, o mes laikysim kumstukus 4u.gif

as irgi si savaitgali buvau supanikavus.... 7dieni isejom i tura po miskus ir kalnus, paklydom doh.gif mes nuejom virs 10 km, tai mazius musu turbut dvigubai tiek sulakste per pusnis... grizom ir nuo kokiu 15 val suo issidrebe ir pragulejo visa diena... keliau vakarienes, keliau vakare i lauka doh.gif supanikavau, kad kazkas jam negerai, kad apsirgo ir pan, taciau matyt gryno oro per daug buvo ir sporto biggrin.gif dar vakar pusdieni vyras gulejo, o i vakara jau atsigavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 25 kovo 2014 - 08:04
QUOTE(JulciK08 @ 2014 03 21, 14:06)

JulciK08, 21 Kov 2014 - 14:06, parašė:

JulciK08, 21 Kov 2014 - 14:06, parašė:

Galiu išvardyti ką spėjo pagražinti:

Galiu išvardyti ką spėjo pagražinti:

Net vyrui apie jūsų šuns pagražinimus paskaičiau, tai smagiai pasijuokėm thumbup.gif

QUOTE(elifė @ 2014 03 25, 07:57)

elifė, 25 Kov 2014 - 07:57, parašė:

elifė, 25 Kov 2014 - 07:57, parašė:

deja, serga mūsų mergina nuo sekmadienio

Vargšiukė verysad.gif tikėsimės gydytojas ras greit negalavimo priežastį ir pastatys jūsų šuniuką ant kojų 4u.gif

QUOTE(?angeliux? @ 2014 03 25, 08:04)

?angeliux?, 25 Kov 2014 - 08:04, parašė:

?angeliux?, 25 Kov 2014 - 08:04, parašė:

mes nuejom virs 10 km, tai mazius musu turbut dvigubai tiek sulakste per pusnis...

mes nuejom virs 10 km, tai mazius musu turbut dvigubai tiek sulakste per pusnis...

Oho kokie keliauninkai thumbup.gif mūsų mažė turbūt po pirmų kelių kilometrų atsisakytų eit biggrin.gif užtenka prie jūros pasivaikštom daugiau, tai grįžus namo deda į akį kokį pusdienį biggrin.gif

Savo merginą galėsim greit į manekenės leist lotuliukas.gif pametė jau savo antsvorį, kurį turėjo kai pasiėmėm ją cool.gif gera matyti ją gerėjančios fizinės formos ir daug aktyvesnę thumbup.gif pirmą kartą kai nuvarėm prie jūros, net juokinga buvo, kokiu greičiu ji bėgo biggrin.gif kaip meškutė ir labai greit padusdavo lotuliukas.gif o laiptais į 8 aukštą jai užlipt būdavo iššūkis. Stodavo kiekvienam aukšte prie lifto durų lotuliukas.gif o dabar jau prie jūros lekia kaip reikiant ir laiptais užlipam be problemų thumbup.gif tai taip faina wub.gif
Atsakyti
ačiū už palaikymą 4u.gif
priims mus tik 12val. unsure.gif vėl vėmė, nu bet taip gauuuusiai doh.gif nors neėdė nuo sekm ryto...galėtų lašelką pastatyt, nes visai nusibadaus verysad.gif skambinau tėvų klaust ar kaime nenuodijo žiurkių, gal sakau kur nutvėrė. ačiū Dievui, sakė nea schmoll.gif nu viena priežastis atpuolė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 03 25, 08:57)

o judu su draugu būsūit nuostabūs tėvai ne tik Heliukui bet ir savo mažyliui 4u.gif patinka man jūsų požiūris drinks_cheers.gif
Papildyta:

Papildyta:

Niu stengsimės būti gerais tėvais, labai laukiame savo stebuklo wub.gif
Oi kaip negerai, kad susirgo, labai tikiuosi, kad nieko rimto...

QUOTE(?angeliux? @ 2014 03 25, 09:04)

?angeliux?, 25 Kov 2014 - 09:04, parašė:

?angeliux?, 25 Kov 2014 - 09:04, parašė:

suo issidrebe ir pragulejo visa diena... keliau vakarienes, keliau vakare i lauka 

suo issidrebe ir pragulejo visa diena... keliau vakarienes, keliau vakare i lauka 

Maniškis toks nusikamavęs po dresūros būna, paskui visą dieną miega lotuliukas.gif

QUOTE(_EniR_ @ 2014 03 25, 10:27)

_EniR_, 25 Kov 2014 - 10:27, parašė:

_EniR_, 25 Kov 2014 - 10:27, parašė:

Savo merginą galėsim greit į manekenės leist  lotuliukas.gif

Savo merginą galėsim greit į manekenės leist  lotuliukas.gif

labai smagu, kad šunytė formas atgavo thumbup.gif Beje jus kada prie jūros važiuojate? Mes šiaip stengiamės bent kartą per savaitę visada nuvažiuoti, tai būtų smagu susiderinti ir kartu nuvaryti blush2.gif

QUOTE(elifė @ 2014 03 25, 11:43)

elifė, 25 Kov 2014 - 11:43, parašė:

elifė, 25 Kov 2014 - 11:43, parašė:

priims mus tik 12val. unsure.gif vėl vėmė, nu bet taip gauuuusiai doh.gif nors neėdė nuo sekm ryto...galėtų lašelką pastatyt, nes visai nusibadaus verysad.gif skambinau tėvų klaust ar kaime nenuodijo žiurkių, gal sakau kur nutvėrė. ačiū Dievui, sakė nea schmoll.gif nu viena priežastis atpuolė doh.gif

Kad be maisto, tai jus nesijaudinkit, jau ne visai mažas šuniukas pas jus, tai tikrai nieko nenutiks, svarbiausia, kad vandenuką laktų... O tai va, kai nelaka, tada jau rimčiau būna, tada be lašelinių tikrai niekaip... labai lauksim žinių iš jūsų, tikiuosi greitai pasveiks 4u.gif

O mano Heliukas naują įprotį turi... Kol šeimininkė geria rytinę arbatą, atsisėda šalia, padeda savo galvą man ant peties ir sėdi taip wub.gif Niu jau toks meilumo įsikūnijimas... wub.gif

Beje, čia yra nuotrauka kaip mes abu su Heliuku vakare narvelyje pasėdim bigsmile.gif aišku, Heliukas nelabai patenkintas būna, kad aš įlipu, jau visad toks nuskriaustas atrodo, visai nameliu dalintis nenori blush2.gif
Facebooke
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 03 25, 11:52)

JulciK08, 25 Kov 2014 - 11:52, parašė:

JulciK08, 25 Kov 2014 - 11:52, parašė:

labai smagu, kad šunytė formas atgavo thumbup.gif  Beje jus kada prie jūros važiuojate? Mes šiaip stengiamės bent kartą per savaitę visada nuvažiuoti, tai būtų smagu susiderinti ir kartu nuvaryti blush2.gif

Beje, čia yra nuotrauka kaip mes abu su Heliuku vakare narvelyje pasėdim  bigsmile.gif

labai smagu, kad šunytė formas atgavo thumbup.gif  Beje jus kada prie jūros važiuojate? Mes šiaip stengiamės bent kartą per savaitę visada nuvažiuoti, tai būtų smagu susiderinti ir kartu nuvaryti blush2.gif

Beje, čia yra nuotrauka kaip mes abu su Heliuku vakare narvelyje pasėdim  bigsmile.gif

Stengiamės bent kartą per savaitę, kartais ir dažniau gaunasi smile.gif čia jau nuo vyro darbo grafiko priklauso smile.gif o jis kai nėra pastovus, tai įpročio būtent tam tikrą dieną važiuot neturim smile.gif o jūs gal turit? tokiu atveju gal mums kada pavyktų "prisitrinti" blush2.gif beje, į kurią vietą prie jūros važiuojat?

Nelabai patenkintas vaikinas svečių narve sulaukęs thumbup.gif
Atsakyti
Dabar kol dar ne sezonas kartais važiuojam į tą vietą, kur neįgaliųjų stovėjimo aikštelė skaitosi... Bet dažniausiai tai už karklės į visai laukinį paplūdimį, ten taip sakant jau "mūsų" vieta su draugu nuo pat pažinties, tai ir su Heliuku ten vis važiuojam bigsmile.gif
Mes dažniausiai važiuojam penktadienį ( jau po 16 val tada) arba šeštadienį (dienos metu) prie jūros... Aš jums į asmeninę žinutę savo numerį parašysiu, tai tiesiog, kai važiuojate (net jei kitą dieną), parašykit žinutę ir mums gal pavyks prisiderinti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos retriveriu myletojos:)

Ateinu pas jus patarimo. Norim suniuko:) Tik va, nezinau ar susitvarkysiu. Ar paluket dar, ar jau siais metais isigyt. Ar apskritai si ar kita menesi?..Turiu tris mazus vaikus. Tai realiai uz suni busim tik mes su vyru atsakingi. Aisku dienomis, tai bus ant mano galvos trys vaikai ir suo:) Aiksu noras didelis..galvoju ir vaikam bus smagu..ir man paciai ziuriu vis maziau rupesciu, kai vaikai vis didyn:) nebemoku atsipalaiduot, vis issukiu reikia:)) Tai gal suniuka isigyt?
Ar labai sunki pradzia su mazuliuku?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2014 03 25, 13:48)

Eglu, 25 Kov 2014 - 13:48, parašė:

Eglu, 25 Kov 2014 - 13:48, parašė:

Sveiki, sveiki smile.gif
Na kaip čia pasakius... kaip kam: nes kažkam tarkim atrodo vargas 10 kartų vien dienos metu lakstyti (viską metus, o tai kitaip balutė bus) iš 4 aukšto su šuniuku reikaliukų daryti, o kažkam smagu... Kažkam visas tas auklėjimas, taisyklių mokinimas, paklusnumo mokinimas, lankymasis pas dresuotoja vargas, o kažkam smagiausias laisvalaikio leidimas... Geriau už jus pačią, manau, niekas nepasakys ar jums tai bus sunku, ar ne... blush2.gif Nes kiek teko pastebėti būna žmonių ir su vienu šuniu nesusitvarko, o būna, kad spėja ir su keliais vaikais ir dar šuniuku... Aš pati tarkim, jeigu turėčiau ir su šuniuku ir su vaikais spėti man būtų laaabai sunku, todėl šiuo atveju labai pasitikiu savo antra puse, jis laabai man padeda jau dabar ir taip bus gimus vaikeliui...
Atsakyti
na, raportuoju 4u.gif
net nežinau ar sakyt "deja" ar "laimei" schmoll.gif
pasirodo, kaip ir įtarėm - kažką prarijo, kas pastrigo žarnyne
iš ktios pusės - radom bėdą, ir, laimei, laiku. didelė tikimybė kad ryt operuos - dar pakartos ryt tyrimus ir spręs, db palikom klinikoj verysad.gif
Atsakyti