QUOTE(megeja @ 2014 03 18, 01:29)
Teeeip, jau matau, kad ir su tavim reikia susitikt
Tikrai taip... O tai kažkaip atrodo autoritetą ties šuniu prarandu su kiekviena diena vis labiau
Jei dar prieš susergant šiaip pasakius netemk netempė (išskyrus tuos atvejus, kai matė atvirą mašiną ir pažįstamą žmogų, kuriuo labai reikia pasidžiaugti), tai dabar vis dažniau užsimiršta ir vien žodžio netemk tikrai nepakanka... Komandas visas irgi visada vykdo, jei kažką skanaus turiu, o jei ne, tai nuo nuotaikos... O ankščiau vykdė ir nieko neturint...Aišku ko norėti, mažiau užsiimu su juo nei ankščiau, tai va ir rezultatas... kažkaip nefainai susideda mums ta aktyvioji paauglystė ir mano pasyvumas, nu bet, nenuleisiu rankų, o dar ir Marius labiau ėmė užsiimti su Heliuku dabar, tai, grįšim prie tvarkos...
Ir vis dėl to kokie šunys gudrūs... Niu momentaliai pajuto mano atleistas vadeles ir ėmė lipti ant galvos...
Beje nuotaikos praskaidrinimui... Vakar išvažiavom pusvalandžiui vakare į parduotuvę (niu man labai reikėjo rūgščių obuolių), tai palikom Heliuką ir pamiršom nuo jo patraukti pūkinę kaldrą.... Grįžtam, įeinam į kambarį, o jame visur pilna pūkų ir jie dar skraido
O šuns nasrai aplipę apseiletais pūkais ir jis tokiom nekaltom akutem žiūri maždaug, kas čia nutiko... Atrodo ir siurbė draugas ir iš visur surinkom, bet iki šiol visur jų randų
Bet tai vakar vaizdelis buvo labai geras, tik gaila nenufotkinau
Bet kas turi gerą vaizduotę, manau, ir taip supras, koks vaizdelis turėjo būti