Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Nolda @ 2014 03 14, 17:01)
aš šėriau, iš tikro tai ir berdavau vieną standartinį puoduką biggrin.gif manrods pagal amerikiečius vienas puodukas yra 120g. po to jau žiūrėjau pagal šunį daugiau mažiau reikia. ale taste of the wild maniškė mažiau virškino nei orijen - nuo TOW krūvos didesnės buvo

g.gif tai imt paprastą puoduką ir matuot? nu žiūrėsim kaip bus su tom krūvom pas mus, jau ir taip vežimu vežt galima cool.gif tikiuosi, db bus mažesnės nei nuo Gilpos blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
O aš pasiguosiu... Mano šuniukui teko žaisti su keliais vokietukais (VA), ir haskiais, kurie žaisdami jį vis stumdė šonu... Jam toks žaidimas buvo grubokas, nepatiko, tai bėgo nuo tų šunų ir vengė jų... O dabar sumastė su manimi taip žaisti... doh.gif Kai dviese išeinam į lauką, specialiai mane šonu stumdo, bet taip įsibėgėjęs... Ir drausminu, nu atrodo supranta, kad negalima, bet po 5 min vėl tas pats... Nu jau vos nenugriovė kaip kokį keglį doh.gif Tai dabar vaikštau išsižergus su juo, kad pusiausvyra nuo stumimo tokio nulaikyti...
Tai darau išvada... susitikimai su kitais šuniais maniškiui pasirodo buvo visai ne į naudą, prisimokė grubių žaidimų ir praktikuoja juos ant manęs doh.gif O pats tai tokių žaidimų su kitais šuniais iki šiol vengia, ot velniukas blink.gif
Atsakyti
Gal kam bus aktualu savo mylimiems augintiniams padaryti tokį smile.gif

http://beta.lt/klaip...p;category_id=1
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 03 17, 09:20)
Sveiki,
O aš pasiguosiu... Mano šuniukui teko žaisti su keliais vokietukais (VA), ir haskiais, kurie žaisdami jį vis stumdė šonu... Jam toks žaidimas buvo grubokas, nepatiko, tai bėgo nuo tų šunų ir vengė jų... O dabar sumastė su manimi taip žaisti... doh.gif  Kai dviese išeinam į lauką, specialiai mane šonu stumdo, bet taip įsibėgėjęs... Ir drausminu, nu atrodo supranta, kad negalima, bet po 5 min vėl tas pats... Nu jau vos nenugriovė kaip kokį keglį doh.gif  Tai dabar vaikštau išsižergus su juo, kad pusiausvyra nuo stumimo tokio nulaikyti...
Tai darau išvada... susitikimai su kitais šuniais maniškiui pasirodo buvo visai ne į naudą, prisimokė grubių žaidimų ir praktikuoja juos ant manęs doh.gif  O pats tai tokių žaidimų su kitais šuniais iki šiol vengia, ot velniukas blink.gif

būk atsargi 4u.gif manau, karts nuo karto turi jam parodyt "kieno viršus" ax.gif
aš su saviške po pievą neseniai bėgiojau - kai matau kad pasivijo, metuos į kitą pusę vis. ir takart bandžiau panašų manevrą, o ji nžn ar mane perprato ar jai savaime taip gavos - metės irgi į tą pačią pusę bigsmile.gif jaučiu kad guliu ant nugaros blink.gif trenkės į čiurną, bet matyt smūgis geras buvo lotuliukas.gif tai dar gerai kad ne močiutė kokia esu, o tai būč subyrėjus blush2.gif
Atsakyti
Aš tai stengiuosi nutraukti jo tokius žaidimus, uždedu pavadį ir einame namo... O tai užtenka, kad savo mažylį pilvely su tuo kosuliu vis purtau (jau virš 2 savaičių), jei dar nukrisiu, tai bus visai...
Tai greitai aš visai jaučiu patapsiu savo šuniui neįdomi, nes visa smagiausia veikla su draugu laikinai... blush2.gif
Net ilgasis pasivaikščiojimas prie jūros: eidavome po 3-4 val bet kokiu oru, dabar pusantros val ir aš jau vos pasivelku link mašinos einant iš galo doh.gif Baisu ir pagalvoti, kas bus vėliau, kai jau bus kokios 30+ savaičių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 03 17, 18:52)
Aš tai stengiuosi nutraukti jo tokius žaidimus, uždedu pavadį ir einame namo...

Teeeip, jau matau, kad ir su tavim reikia susitikt biggrin.gif
Atsakyti
oi tu varge, gal kuri galit pagelbėt, arba žinot, kas galėtų?
https://www.facebook...6345217/?type=1
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 03 18, 01:29)
Teeeip, jau matau, kad ir su tavim reikia susitikt  biggrin.gif

Tikrai taip... O tai kažkaip atrodo autoritetą ties šuniu prarandu su kiekviena diena vis labiau smile.gif Jei dar prieš susergant šiaip pasakius netemk netempė (išskyrus tuos atvejus, kai matė atvirą mašiną ir pažįstamą žmogų, kuriuo labai reikia pasidžiaugti), tai dabar vis dažniau užsimiršta ir vien žodžio netemk tikrai nepakanka... Komandas visas irgi visada vykdo, jei kažką skanaus turiu, o jei ne, tai nuo nuotaikos... O ankščiau vykdė ir nieko neturint...Aišku ko norėti, mažiau užsiimu su juo nei ankščiau, tai va ir rezultatas... kažkaip nefainai susideda mums ta aktyvioji paauglystė ir mano pasyvumas, nu bet, nenuleisiu rankų, o dar ir Marius labiau ėmė užsiimti su Heliuku dabar, tai, grįšim prie tvarkos...
Ir vis dėl to kokie šunys gudrūs... Niu momentaliai pajuto mano atleistas vadeles ir ėmė lipti ant galvos...

Beje nuotaikos praskaidrinimui... Vakar išvažiavom pusvalandžiui vakare į parduotuvę (niu man labai reikėjo rūgščių obuolių), tai palikom Heliuką ir pamiršom nuo jo patraukti pūkinę kaldrą.... Grįžtam, įeinam į kambarį, o jame visur pilna pūkų ir jie dar skraido lotuliukas.gif O šuns nasrai aplipę apseiletais pūkais ir jis tokiom nekaltom akutem žiūri maždaug, kas čia nutiko... Atrodo ir siurbė draugas ir iš visur surinkom, bet iki šiol visur jų randų lotuliukas.gif Bet tai vakar vaizdelis buvo labai geras, tik gaila nenufotkinau blush2.gif Bet kas turi gerą vaizduotę, manau, ir taip supras, koks vaizdelis turėjo būti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pirmadienį radom pirmąsias 3 erkes blink.gif keisčiaisia kad tądien gi buvo pilna sniego (sekmadienį vakare su slidėm buvau iščiuožus wub.gif ) g.gif

QUOTE(_EniR_ @ 2014 03 17, 14:55)
Gal kam bus aktualu savo mylimiems augintiniams padaryti tokį smile.gif

http://beta.lt/klaip...p;category_id=1

šitą grožį išgraviruotą pirkau 2 kartus, ir abukart nei savaitės netrukę pametėm doh.gif Tai jau atsisakiau tos minties...
Atsakyti
Dovanojama 6metu auksaspalve retrivere, sterilizuota, su dokumentais. Skambinti tel. nr. 867128146 Tauragė
http://www.gyvunuglo...lt/main/g.66653
Atsakyti
QUOTE(Musetti @ 2014 03 19, 12:02)
Dovanojama 6metu auksaspalve retrivere, sterilizuota, su dokumentais. Skambinti tel. nr. 867128146 Tauragė 
http://www.gyvunuglo...lt/main/g.66653

kas čia užėjo visiems verysad.gif
Atsakyti
Dalinuosi info:

SKUBU! Labradoras su dokumentais ieško namų arba laikinos globos iki 17.00 val., kitu atveju, bus užmigdytas. Gali padėti? Paskubėk ir SUSISIEK - 864531677 (Julija)
Atsakyti