Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Paradoksualė @ 2014 05 27, 15:20)
Pasikalbesit ir viska pasakys.jei ne siandien,tai ryt atleksit.jum ramiau juk bus.erkiu nebuvot pasigave siuo metu

buvo pasigavusi...bet ner vangi, valgo, slapimas normalios spalvos unsure.gif buvo mintis ir apie tas bjaurybes..,
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 27, 11:48)
O čia mūsų šeima blush2.gif

Graži šeimyna smile.gif Labai panašu į vestuvinę nuotrauką smile.gif gal reikėtų sveikint sumainius aukso žiedus? blush2.gif
Atsakyti
o mes buvom prie jūūūūros
user posted image
user posted image

o va turim naują šuniuką biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif maudynes
O antras augintinis asfalto megejas biggrin.gif

Wikne kaip jusu reikalai? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2014 05 27, 19:09)
Graži šeimyna smile.gif Labai panašu į vestuvinę nuotrauką smile.gif gal reikėtų sveikint sumainius aukso žiedus?  blush2.gif

Aga žengėmė dar vieną rimtą žingsnį į priekį blush2.gif Tik gaila, kad ne ilgai džiaugtis galėjom, nes nuo antradienio iki šiandien buvau ligoninėj, o dabar namie lovos režimas (na kad jo ir nebūtų vis vien nelabai pavaikščiuosi, skausmai tokie kankina dieną bangom, o naktį ištisai, kad neištveriu, o net neranda nuo ko, tai telieka tikėtis, kad viskas bus gerai ir greitai pasibaigs...) Tik va Heliuko baisiai gaila, jam visi pasivaikščiojimai ilgi, pasiplaukiojimai ir pan.- viskas nuplaukia kol kas... Vargšas mūsų šuniukas, toks nuskriaustas dabar...
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 27, 12:48)
O čia mūsų šeima blush2.gif
user posted image

kokia mielybė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 30, 11:35)
Aga žengėmė dar vieną rimtą žingsnį į priekį blush2.gif Tik gaila, kad ne ilgai džiaugtis galėjom, nes nuo antradienio iki šiandien buvau ligoninėj, o dabar namie lovos režimas (na kad jo ir nebūtų vis vien nelabai pavaikščiuosi, skausmai tokie kankina dieną bangom, o naktį ištisai, kad neištveriu, o net neranda nuo ko, tai telieka tikėtis, kad viskas bus gerai ir greitai pasibaigs...) Tik va Heliuko baisiai gaila, jam visi pasivaikščiojimai ilgi, pasiplaukiojimai ir pan.- viskas nuplaukia kol kas... Vargšas mūsų šuniukas, toks nuskriaustas dabar...

ojei sad.gif sveikatytės 4u.gif kada laukiat savo žmogiuko? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 30, 10:35)

Tai tada sveikinu žengus šį rimtą žingsnį ir tapus žmona 4u.gif labai gražus statusas man šis biggrin.gif o pasidžiaugt dar spėsit visą gyvenimą mirksiukas.gif sveikata visų svarbiausia 4u.gif stiprybės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 30, 11:35)

Sveikinu smile.gif
nu bet su sveikata kap nefaina, kai nežinai, kas daros...
SPINDULELE smile.gif labai pasiilgau jūsų gražuolio, dingot kaip į vandenį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 30 gegužės 2014 - 20:05
QUOTE(elifė @ 2014 05 30, 11:41)
kokia mielybė  wub.gif
Papildyta:

ojei sad.gif sveikatytės  4u.gif kada laukiat savo žmogiuko? wub.gif

Rugpjūčio pabaigoje dukrytės sulaukti turėtume wub.gif

QUOTE(_EniR_ @ 2014 05 30, 14:10)
Tai tada sveikinu žengus šį rimtą žingsnį ir tapus žmona  4u.gif labai gražus statusas man šis  biggrin.gif o pasidžiaugt dar spėsit visą gyvenimą  mirksiukas.gif  sveikata visų svarbiausia  4u.gif stiprybės  4u.gif

labai ačiū smile.gif

QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 30, 20:53)
Sveikinu smile.gif
nu bet su sveikata kap nefaina, kai nežinai, kas daros...

Labai ačiū smile.gif Va tas ir bjauriausia, kai nežinai nei kas, ne kodėl, o dar taip stipriai skauda, o dar nuo skausmo nieko negalima.... Bet užtad atradau natūralų vaistą blush2.gif Heliuko šiluma prie skaudančios vietos, tikrai šiek tiek palengvina mano kančią blush2.gif O jis toks gerutis, kantriai guli wub.gif
Atsakyti
JulciK08, o tai ir jam teko laimė veselėje šokti ir alų, midų ragaut? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2014 05 30, 09:55)
thumbup.gif maudynes
O antras augintinis asfalto megejas biggrin.gif

Wikne kaip jusu reikalai? rolleyes.gif

aciu, gerai 4u.gif nebeslubcioja, bet pas veterinara vistiek buvom, nieko blogo neiziurejo, bet israse tabletyciu pavartoti ir sake stebeti suni...jau imu ja su savim i pasivaiksciojimus, po ju jokiu pakitimu nepastebiu, tai labai tikiuosi, kad tik buvo koks kojytes sumusimas ir nieko rimciau rolleyes.gif

Merginos, grazus kokie jusu augintiniai wub.gif o jau juros sunekui tai is vis pavydu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 31, 17:48)
JulciK08, o tai ir jam teko laimė veselėje šokti ir alų, midų ragaut?  bigsmile.gif

Tai taip bigsmile.gif Mes gi be jo niekaip... Jis neatsiejama šeimos dalis wub.gif Po viso baliaus buvo toooks nuvargęs, kad pora dienų leisgyvis miegojo blush2.gif Mat turėjo malonumo bėgioti žaisti su 4 vaikais wub.gif Pačiai mažiausiai nei dviejų metukų nebuvo, tai žinokit aš pati buvau apšalus nuo savo šuns švelnumo ir atsargumo.... Jis šiaip pas mus toks nerangus baisiai, visur kliūnantis, sveikinantis ar įsižaidus galintis jėgos neapskaičiuoti ir apversti kokį svečią, o su vaikais priešingybė - atsargiai apeina, kantriai guli, jei mažoji bandė užsilipti, kai su žaislu erzino vaikai net nebandė atimti, laukė kol numes stovėdamas ant visų keturių (su suaugusiu tokios kantrybės šiaip neturi), tada gražiai vaikus apibėga ir parneša atgal žaislą (per suaugusį prabėgtų ir nepastebėtų)... Žodžiu dabar dar labiau didžiuojuos savo Heliuku ir jau mintyse įsivaizduoju jo pažintį su mūsų dukryte blush2.gif Iš tikro bijojau, kad jis bus per staigus su vaikais ir pan., na toks kaip su suaugusiais, bet nieko panašaus.... Jis pasakiškai prisitaiko, toks jausmas visai kitas šuo staiga pasidaro, ir tada jau reik žiūrėti, kad ne jis neužgautų, o kad jo pačio neužgautų.... smile.gif
Atsakyti