Kokia gražuolė

O iš snukučio ji man tokia stambi graži

O uodega

Kaip aš laukiu kol ir maniškis turės tokią... Jau jam pradeda plaukuotis, tai tikiuosi gal po kokių 2-3 mėn ir jo uodega bus graži
Kas liečia išvažiavimą: mes, kai vasarą buvom išvykę 2 mėnesiams, tai savo papūgas ir laikiną globotinę šunytę (nespėjom jai rasti iki kelionės gerų namų) buvom palikę draugo sesei Kaune... Tai labai džiaugiuosi, kad turim tokių giminių, kam galim patikėti savo keturkojus ir sparnuotus šeimos narius...

Kažkaip visai svetimiems bijočiau palikti...
Na aš truputį per daug jaudinuosi dėl savo augintinių... Dabar su draugu sirgom, tai vis vien draugas vedė šunį, nors mama siūlėsi pagelbėti... Bet nu kažkaip man neramu būtų, kad jau reakcija ne ta jos tokiam amžiuje, nuo pykto kiemo katino nenusaugotų ar dar ką... Gimdymo data man numatoma tik rugpjūčio 21, o aš jau radau, kas Heliuką prižiūrėti galės, kuo tikrai pasitikiu (tik šį kartą Klaipėdoje)... O tai iki tol, kol nežinojau, kas juo pasirūpins, ramybės neturėjau: vis kankino mintys kaip mano šuniukas be mūsų pabūs
Bet tokia perdėta meilė nieko gero žinokit... Maža to, kad turim lepunėlį, tai dar ir mamyčiukas... Taip sakant blogesnės kombinacijos nei nesugalvotum

Iš vaiko (šuns) net žaisliuko nagliau paimti niekas negali, nes iš karto ratu apeina tokį negerietį ir pas mamką eina skustis

Šuo žaidžiant šiek tiek pastumia, viskas jam žaidimas tampa neįdomus, bėga pas mamką... Aplamai ilgai nežaidžia su kitais šuniais, nes jam reikia mamkos nu arba iš bėdos draugo dėmesio, žaidimų... Kai karščiavau 4 dienas stipriai šunį stumiau kuo toliau, nes ir taip degiau, karšta, o nuo jo tik dar labiau šyli, tai jau tookį vargšą vaidino: prieina, nosim baksteli, aplaižo, bando glaustis su galvą, nustumi jį, tai net su aimanuoja, bet taip gailiai....

Tai, kai man palengvėjo ir vėl leidau glaustis kiek nori pirmom dienom iš vis nuo manęs nei per žingsnį nesitraukė ir galvą vis arčiau pilvo stengėsi dėti... Mes jau juokiamės, kad mūsų vaikelis pilve auga ne tik mano širdies plakimą nuolat girdėdamas, bet ir šuns kvėpavimą, alsavimą (nenustebtume, jei ir gimus jį tas garsas ramins, nes tikrai girdi nuolat)...