Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

Gera juoko dozė biggrin.gif thumbup.gif
Mano šuo taip nesuspausdintų, čia turėtų būti koks nors Marlis biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki retriveristai,

Gal dar neuzmirsot musu. smile.gif Mes jau apsipratom naujam mieste pilnai, einam pasivaiksciot po miesta, lekiam iki juros. Zodziu, gyvenam. smile.gif user posted image
Atsakyti
Jūūūra smile.gif

o aš pakartosiu ką rašiau beveisliukų temoj, gal neužsukat ten...

Labas rytas kompanija. Buvom vakar pas Diržinauską... Jam pakako šuns eisena pamatyti, man nespėjus net išporint kas neramina jis jau galėjo pasakyt, kad mano Torynka displazikas... Išmaigė, išsukinėjo... Šuns eisena pakitus, jis eina pastiebęs galines kojas, norėdamas kompensuoti nestabilumą klubuose... Jo eisena visada tokia buvo. Jau pavargęs, bėgdamas kaip zuikis, galines keistai kažkaip mėtydavo. Galvojau tiesiog eisena tokia, nes nuo mažens taip...
Klausiau dėl rentgeno, vetas sakė, kad pakankamai aišku viskas ir jis savo šuniui nedarytų. Nusprendėm nedaryt. Dabar pusantro mėnesio trokoxil, priešuždegiminis/nuskausminantis ir stebėt šunį, po pusantro mėnesio pasirodyt. Jei nesimatys jokio pokyčio tada jau rentgeną darysim, žiūrėsim ar ne koks navikinis dalykas... Širdis plyšta, kad toks mylimukas, tiek popintas, tiek žiūrėtas, o kad nuo mažumės displazikas - niekas nematė... Šuva turbūt dabar galvoja "pagaliau jiem daėjo kad man skauda"...
Vetas sako, kad nėra padėtis dar labai liūdna, "ganėtinai normaliai" tas šuo į kabinetą įėjo. Bet dabar man aišku pasidarė, kodėl jis kartais taip atsargiai ir lėtai užpakalį deda, kodėl ant terasos nebešoka, kodėl traška, kai ant sofos lipa...
Reikės įvesti gyvenime pasikeitimų. Terasai padaryti laiptelius, tėtė pasiųs užvalkalą, reikia susirast grikių lukštų naujam guoliui - vistiek senasis sudrožtas jau. Pradėsime maudynių sezoną, plaukimas labai sveika.
Vakar su vyru ilgai internete naršėm kaip ir su kuo valgoma ta displazija. Radom daug info apie masažus, prisižiūrėjom youtube kaip tie šuneliai masažuojami. Ryte šiandien kuočiuosi vonioj ir galvoju kodėl vyras taip ilgai nesikelia. Galvoju kiba pramiegojęs, įeinu į miegamą, o jis Torino pasiguldęs klubus masažuoja smile.gif

Dabar turbūt abiem reikia suvokti, kad tas šuo dėl diagnozės nustatymo nepasidarė porcelianinis. Su displazija gyvenama. Tik liūdna labai...

Priš penkis metus kaimynė pasikvietė mane "pažiūrėk ką turiu"- taip tas mažas baltas pūkuotukas papuolė į mūsų namus. Vėliau sužinojau, kad jis panašus į auksaspalvį retriverį, kad iš viso yra tokia veislė, kad yra dokumentiniai ir bedokiai šunys, kad yra privalomi sveikatos tyrimai kergiamiem šunim... Deja. Aš galiu būti puikus pavyzdys, ką reiškia "pirkti veislinį tik be dokumentų šunį". Aišku dokai neapsaugo nuo visko, bet nuo paveldimos displazijos galėjo...
Mes ir toliau draugaujam su Torio tėvo šeimininkais, paskambinau jiem, papasakojau, baisiai persigando, veš ir tėvą apžiūrai. Atsiprašė. Turbūt tik dabar suprato kokius padarinius turėjo jų bedokio netirto patino kergimas su tokio pat lygio kale... Aš ant jų nepykstu. Jie mano Torį labai myli, tapom tikrai gerais draugais. Tik, kad labai skaudi pamoka....

Bet pabaigai linksmiau smile.gif praėjusios vasaros fotkė:
user posted image

O dabar einu ieškoti temų apie displaziją. Gal kas žinot fb kokių užsieio grupių?
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
Pasakos foto,modeliai tuo labiau thumbup.gif pajurin ir mes lekiam,vakarais,ten kur nera zmoniu ax.gif o jau duodas,o maudynes,smelyje issitrina ir davai juron biggrin.gif

Karsciai tik kankina,neranda vietos,plyteles ir tos siltos namie doh.gif
Erkiu pilni kampai,visokio dydzio doh.gif tik mum ar lasai taip gerai veikia,randam tarp kudlu mirusias,neikandusias.tpfu tpfu tpfu rolleyes.gif
Savaitgalis laukia gamtoje,nu ziuresim kiek tu pabaisu lips.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2014 05 22, 13:38)
Sveikuciai 4u.gif
Pasakos foto,modeliai tuo labiau thumbup.gif pajurin ir mes lekiam,vakarais,ten kur nera zmoniu ax.gif o jau duodas,o maudynes,smelyje issitrina ir davai juron biggrin.gif

Karsciai tik kankina,neranda vietos,plyteles ir tos siltos namie doh.gif
Erkiu pilni kampai,visokio dydzio doh.gif tik mum ar lasai taip gerai veikia,randam tarp kudlu mirusias,neikandusias.tpfu tpfu tpfu rolleyes.gif
Savaitgalis laukia gamtoje,nu ziuresim kiek tu pabaisu lips.

o kaip sveikata šunytės, pasitaisė? 4u.gif

Gorada, skaudi pamoka verysad.gif tikiu, kad liga jūsų meilės nesumažins wub.gif
o foto tikrai nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 05 22, 09:11)

Labas rytas kompanija. Buvom vakar pas Diržinauską...

Vaje kaip gaila.. Na tikiuosi kad gerės, bent kažkaip, kažkiek 4u.gif
Atsakyti
Gal kam draugės? skelbimas FB

paliko kažkas mažiukes...
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2014 05 22, 22:07)
Vaje kaip gaila.. Na tikiuosi kad gerės, bent kažkaip, kažkiek  4u.gif

viskas bus gerai smile.gif dėkui.

su akvariumistais jau kuriu plana. nenoriu per daug anksti prisidžiaugti, bet bandysim vandens terapijos akvariumą namuose pasidaryti smile.gif kad galėtume vaikščioti ir raumenukus auginti neapkraudami sąnarių.
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 05 22, 12:47)
o kaip sveikata šunytės,

Aciu D viskas ok rolleyes.gif guzai ir tie nunyko.praejom siaubu etapa drinks_cheers.gif
Tik dabar pana islepus iki negalejimo biggrin.gif aisku mano deka blush2.gif po visko suvokiau,kad ji neamzina,tai gyvena kaip karaliene biggrin.gif tegu,verta visko,sitiek mums geru emociju dovanoja wub.gif
Nuprotejimas cia jau,ania? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2014 05 23, 12:29)
Tik dabar pana islepus iki negalejimo biggrin.gif aisku mano deka blush2.gif po visko suvokiau,kad ji neamzina,tai gyvena kaip karaliene biggrin.gif tegu,verta visko,sitiek mums geru emociju dovanoja wub.gif

oi kaip suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2014 05 22, 07:18)
Sveiki retriveristai,

Heh, jūra..Beje, Spindulėle, linkėjimai nuo Taškelio 4u.gif

QUOTE(Gorada @ 2014 05 22, 09:11)
Buvom vakar pas Diržinauską...

Ojej, sveikatos Toriui unsure.gif

Žadam savaitgalį prie jūros vaidentis (apie Klaipėdą). Kur su šunimi galima nulėkt? O gal vanduo visur žydi ir neverta?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2014 05 23, 11:29)

Visai ne schmoll.gif Mes su vyru nepasidalinam kuris užsiimsim su Toruku, tai pasidalinom kas antra dieną, vieną dieną jis kitą dieną aš, ir abu nenormalūs, vakare sakom va rytoj mano diena laukia Toruk veiksim tą ir aną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 05 23, 16:35)
Heh, jūra..Beje, Spindulėle, linkėjimai nuo Taškelio 4u.gif
Ojej, sveikatos Toriui unsure.gif 

Žadam savaitgalį prie jūros vaidentis (apie Klaipėdą). Kur su šunimi galima nulėkt? O gal vanduo visur žydi ir neverta?

AAA thumbup.gif nesitikejau cia Jusu sutikti. Atsilikus nuo retriveristu, J8s prisijunget,retriveristais patapot? thumbup.gif
Kaip mano Taskelis-Haris poteris?. Kaip daznai prisimenu as ji. Foto paziuriu. Man atrodo turejo nuostabus sutverimas isaugti.

Atsakyti