Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Gorada @ 2014 05 16, 14:18)
kaip jum skelbimukas  doh.gif

Siaubas blink.gif kaip šitaip galima.... Ko tik nesuglvoja tie žmonės g.gif gaila šuniuko...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 05 16, 14:18)
kaip jum skelbimukas  doh.gif Nuoma

Matyt, veislynas šitaip reklamuojasi... jei patiko, prašome, turime šuniukų blink.gif
Gal parašyti į LKD ir paklausti, kur reglamentuota tokia veislynų veikla g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 16 gegužės 2014 - 15:31
http://augintinis.lr...u-myletojus.htm
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 05 16, 15:18)
kaip jum skelbimukas  doh.gif Nuoma

Niu jau visai... Man tai šuo lyg šeimos narys, o kažkam kaip koks skuduras, galintis keliauti per rankas doh.gif Baisu verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

dziaugiames savo nauju augintiniu jau nuo vakar smile.gif noriu paklausti - veiseja man rekomendavo suniuka 2 sav tik namie laikyt, nevest i lauka jei nera nuosavo kiemo (kol kas gyvenam bute) atseit del ligu, kad nesusirgtu suniukas..jis sestadieni buvo antra karta paskiepytas. Ar tikrai reikia tiek laiko sedet namie? kazkaip liudna laikyt suniuka bute kai toks oras, noris i parka kur nusivesti sad.gif lauksiu patarimu, aciu
Atsakyti
Prie Perkūnkiemio radom labradoro retriverę. Ausyje tatuiruotė 1415. Tel. nr. 8604 83244.

Visa informacija čia:

https://www.facebook...h...e=1
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 19, 19:15)
Sveiki,

dziaugiames savo nauju augintiniu jau nuo vakar smile.gif noriu paklausti - veiseja man rekomendavo suniuka 2 sav tik namie laikyt, nevest i lauka jei nera nuosavo kiemo (kol kas gyvenam bute) atseit del ligu, kad nesusirgtu suniukas..jis sestadieni buvo antra karta paskiepytas. Ar tikrai reikia tiek laiko sedet namie? kazkaip liudna laikyt suniuka bute kai toks oras, noris i parka kur nusivesti sad.gif lauksiu patarimu, aciu

Sveikinu su mazuciu smile.gif aukit ideli ir stiprus .
As ant sito dalyko biski paranojinu, as bijojau kad jeigu kas atsitiks tai uzsigrausiu kad neislaukiau. Jeigu rastum kokia nuosalesne vietele, kad nebutu kontaktu su kitais sunimis ir kur seip sunys mazai vaiksto (kur nors uz miesto) kodel gi ne.
Gal labiau patyrusios mergytes tau tiksliau pasakys
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 05 19, 19:15)
Sveiki,

Nuoširdžiausi sveikinimai įsigijus naują šeimos narį wub.gif Lauksim pristatymo platesnio (būtinai su nuotraukomis) ir daug pasakojimų kaip jums sekasi augti wub.gif
Dėl vedžiojimo, tai aš parsivežus vedžiau, paskui veto paklausius kelias dienas nevedžiau, paskui vėl vedžiau 9nes dauguma patarinėjo taip) subalamutinau vargšą šunį ir tikrai dėl to gailiuosi... Tik aš vedžiau iki trečio skiepo tik trumpam reikalų atlikti, be jokių nereikalingų uostinėjimų ir kontaktų su kitais šuniais... na taip ramiau buvo pačiai... Nes realiai, tas zarazas, kurias šuniukas lauke pasigauti gali, tai jus su batais, rūbais vis vien namo galite parsinešti... Tikriausiai nedezinfekuojate juk visko prie namų slenksčio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulciK08: 20 gegužės 2014 - 07:20
Vedžiau visus savo turėtus šunis be jokių karntinų, jokių problemų. Tik vedu protingai - jokių kontaktų su kieminukais šunim, labai "prišiktose" vietose irgi nevaikščiojom. O šiaip drąsiai.
Aš ne ik vedžiau, aš ir vežiausi kalytę mažytę per kelias šalis, su pasivaikščiojimais miesto parkuose ir kitose viešose vietose. Mažytė dar buvo be jokio skiepo. Bet su mamytės perduotu imunitetu. Nestresavau, nesijaudinau ir nebijojau - nėra dėl ko.
Jeii kalė buvo tvarkingai skiepijama ir pakankamai ilgai maitino šuniukus, jie turi iš mamytės gautą imunitetą.
Pavojingiausias mažiems parvovirusas, tai tiesiog reiktų vengti galimų židinių - prieglaudų, benamių šunų susibėgimo vietų ir pan.

Juolab pas Jus, kaip supratau, jau antras skirpas, tai be problemų.
Atsakyti
O jei apie šuniukus... kaip manot, kiek yra sveika pasivaikščioti su šuniuku? Jei keliuku vien per mišką (ne betonu, ne asfaltu), etc.

Užsieniniai saitai sako, kad maždaug reikia orientuotis į šuniuko amžių - pvz, jei šuniukui 2 mėn, tai galima eiti 2mėn * 0.5 * 5 min. Jei šuniukui 6 mėn, tai jau galima pusvalandį. Man kažkaip mažai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinis @ 2014 05 20, 16:13)
O jei apie šuniukus... kaip manot, kiek yra sveika pasivaikščioti su šuniuku? Jei keliuku vien per mišką (ne betonu, ne asfaltu), etc.

Užsieniniai saitai sako, kad maždaug reikia orientuotis į šuniuko amžių - pvz, jei šuniukui 2 mėn, tai galima eiti 2mėn * 0.5 * 5 min. Jei šuniukui 6 mėn, tai jau galima pusvalandį. Man kažkaip mažai atrodo?

Internete daug kas kalba apie ! 5 min dauginti is suniuko amziaus menesiais, bet ta taisykle daugiausia taikoma pasivaiksciojimams ant pavadzio angliskai vadinamam "forced exercise" kai suo eina/bega greta ir negali kada pats nori pailseti. Jei yra galimybe nueiti iki kokio parko, kur suo gali lakstyti laisvai ir prisesti/atsigulti pailseti ramiai tos minutes neskaiciuojamos ir galima lakstyti kiek nori. Is kur ta mintis kilo as nezinau.
Viskas turetu buti sveiko proto ribose. Maniskiui 6 menesiu 30 minuciu pasivaiksciojimo per diena nebutu uzteke bet tai nereiskia, kad vien del to galima su suniu 3 kartus per diena 30 minuciu krosus begioti. Tas 30 minuciu galima isnaudoti parke su kamuoliu zaidziant ar 30 minuciu dresuros (aisku su pertraukom) - suo daug labiau pavargs nei seip 30 minuciu ramiai uostinejant krumuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_azu: 20 gegužės 2014 - 19:11
Jei šunys galėtų rašyti sms'us smile.gif čia
Atsakyti