Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(_EniR_ @ 2014 05 13, 20:14)
Sterilizavom savo merginą.

Aš taip pat ketinu sterilizuot. Renku dabar pliusus ir minusus. Sakiau, palauksiu vasaros pabaigos, nes intensyvus maudymosi sezonas bus uždarytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2014 05 13, 20:14)
Gražuolis  wub.gif

Sterilizavom savo merginą. Dieną po operacijos sėdėjau šalia jos ir verkiau, nes buvo graudu žiūrėti į ją tokią bejėgę.  verysad.gif ačiū Dievui ryte jau jautės daug geriau, todėl savigrauža baigės. O dabar išvis jau atsigavus  bigsmile.gif  ir siusti nori, ir bėgioti, bet dar stengiamės apriboti, kol siūlų neišėmė smile.gif tikiuos, kad nepadarėm klaidos su tokiu savo sprendimu  smile.gif

Mano abi sterilizuotos. Maja kitą dieną jau miške bėgiojo "kaip nauja", Stella truputį lėčiau gijo (nes vyresnė buvo, plius ne pilnai sveikata atsistačius dar buvo po ankstesnių gyvenimo sąlygų, o gal ir šiaip narkozę sunkiau pakelia), bet irgi labai greitai atsigavo. Jokių trūkumų nepastebėjau, išskyrus tai, kad chirurginis įsikišimas ir narkozė bet kuriuo atveju nėra "vitaminai".. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(megeja @ 2014 05 12, 22:41)
Reikėjo atsikirsti: o kodėl Jūs rėkaujat viešoje vietoje, o ne kambaryje minkštomis sienomis ir be rankenos?
devil.gif

doh.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš kažkaip neužsiraunu ant tokių, ypač kai dabar praktiškai miške gyvenam, bet niekada negali žinoti, kada ant prietrankos užsirausi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 05 12, 02:43)
Įdomumo dėlei, koks pas tave per šuniukas, nuo kokių tėvų ir su kokiu rezultatu? Gal esi minėjus VA temoj, bet, nuoširdžiai - tikrai nepamenu.

Ronda iš užuovėjos ir franko garliavietis. rezultatu tai čia kalbi apie displazijos tyrimus tėvu? g.gif

Aš nesu prieš dokumentus, visada esu už smile.gif bet ką norėjau pasakyt, kad kiek žinau displazikų visi jie su dokais, be dokių displazikų nepažįstu smile.gif kažkaip keista.. aišku gal tik mano akyratyje nepasitaikė, bet šiokia tokia ironiija ax.gif liūdna.

Eiryn, sveikinu su nauju šeimos nariu 4u.gif

apie sterilizaciją, o niekas nedarėt tos naujesnės operacijos? kur ten ale mažesnis pjūvis ir ale gijimas greitesnis ir blah blah. kažin kokios nuomonės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 14 gegužės 2014 - 14:30
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 14, 15:26)
apie sterilizaciją, o niekas nedarėt tos naujesnės operacijos? kur ten ale mažesnis pjūvis ir ale gijimas greitesnis ir blah blah. kažin kokios nuomonės

Klausi apie laparoskopinę sterilizaciją? Mano du pažįstami rinkosi šį metodą (operavo pas Jakovą) ir labai patenkinti, nors ir kainavo gal trečdaliu brangiau nei įprasta sterilizacija. Nereikėjo jokių satelitų ar marškinėlių, abu šunys kitą dieną jau kaip niekur nieko buvo
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 14, 15:26)
bet ką norėjau pasakyt, kad kiek žinau displazikų visi jie su dokais, be dokių displazikų nepažįstu smile.gif kažkaip keista.. aišku gal tik mano akyratyje nepasitaikė, bet šiokia tokia ironiija ax.gif liūdna.

Čia gal tiesiog jūsų aplinkoje taip... Nes mes va su draugo pussesere dažnai pakalbam ta tema, jai irgi su dokais teko susidurti su šia bėda (turi berno zenenhundą)... Tai kiek tarp pažįstamų yra su šia bėda, tai kaip tik tik ji viena su dokumentais... Aš kažkaip iš vis linkusi tikėti, kad čia aplamai daugumos šunų veislių bėda nuo kurios, kartais niekaip nepavyksta pabėgti... O draugo sesė dirbdama veterinarijoje irgi daugiau susidūrė su bedokumenčiais displazikais, tai siuntė pas specą... Nu bet gal dokumenčių šeimininkai daugiau apsiskaitę ir iš karto varo pas tuos vetus, kurie gerai nusimano toje srityje....

Pasidžiaugsiu, mums pedutė puikiai gija, gydymui naudojom Baneocin miltelius, tai jau kaip ir užsitraukė, visai jokių šlapiavimų neliko, tik randukus turėsim... Niu ką jau padarysi... Bet apie šuniškus batus kieme, tai rimtai svarstom.... Beje Heliukas dabar draugui neduoda galinių kojų net pažiūrėti (baisiai skaudėjo jam kai tas dezinfekavo), tai bėga nuo draugo ir loja vos tas bando prilisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 14, 18:18)
tik randukus turėsim...

Tikras vyras turi būti su randais biggrin.gif

na o dėl bedokių, tai aš tik matau, kad jie dažnai atrodo kiek kitaip, išvaizda parodo, kad jis be dokų, ne visada gal, bet dažnai

Ciooce, jo apie šitą, tik nežinojau, kad ji triskart brangesnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 14 gegužės 2014 - 17:40
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 14, 18:38)
Ciooce, jo apie šitą, tik nežinojau, kad ji triskart brangesnė  biggrin.gif

trečdaliu, ne tris kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 14, 18:38)
Tikras vyras turi būti su randais biggrin.gif

Niu jis pas mus tikras vyras: is viso turi 5 randus (viena prie nosies - buvo kazkur nusibrozdinęs, bet plaukai slepia dabar, vieną ant pilvo - taip pat kažkur įlindo, ir 3 ant pėdučių (du iš jų tie nauji)...
Beje mūsų vaikis ankščiau pasakojau, kai tik parsivežėm, bandė koją kilnoti, baisiai juokingai atrodydavo, nes vieną iškeldavo, o ant kitos visas virpėdavo lotuliukas.gif Paskui liovėsi tai bandęs, o dabar matyt bręsti pradėjo, nes užvakar vėl ėmė bandyti kelti koją blush2.gif Tai džiaugiames labai, gal liausis sau ant letenų mišti, o tai kai pritupęs daro, tai kol pilnai nusimiža, tai abi priekinės būna stovi toj baloj doh.gif O kai paskui į mašiną reik lipti, tai nefaina visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2014 05 14, 12:14)
Mano abi sterilizuotos. Maja kitą dieną jau miške bėgiojo "kaip nauja", Stella truputį lėčiau gijo (nes vyresnė buvo, plius ne pilnai sveikata atsistačius dar buvo po ankstesnių gyvenimo sąlygų, o gal ir šiaip narkozę sunkiau pakelia), bet irgi labai greitai atsigavo. Jokių trūkumų nepastebėjau, išskyrus tai, kad chirurginis įsikišimas ir narkozė bet kuriuo atveju nėra "vitaminai".. smile.gif

Mūsų šunytė sakė sunkiai narkozei pasidavė ir nemažai kraujavo, bet jau gera matyti ją tokią kaip visada wub.gif išims siūlus ir po truputį pasimirš ta baisioji pirmoji diena po operacijos unsure.gif

Gal kuri žinot po kiek laiko po sterilizacijos galimos maudynės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 15, 09:16)
Beje mūsų vaikis ankščiau pasakojau, kai tik parsivežėm, bandė koją kilnoti, baisiai juokingai atrodydavo, nes vieną iškeldavo, o ant kitos visas virpėdavo lotuliukas.gif Paskui liovėsi tai bandęs, o dabar matyt bręsti pradėjo, nes užvakar vėl ėmė bandyti kelti koją blush2.gif  Tai džiaugiames labai, gal liausis sau ant letenų mišti, o tai kai pritupęs daro, tai kol pilnai nusimiža, tai abi priekinės būna stovi toj baloj doh.gif  O kai paskui į mašiną reik lipti, tai nefaina visai doh.gif

Maniškis būdamas dar visai kukulis bandė pakelt koją, liko visas apsisysiojęs.. kai paaugo ir tapo maždaug Jūsiškio amžiaus tuomet vėl bandė, nes matė kaip tai daro kiti šunys, ir vėl nesekmė, griūdavo, apsisysiodavo pats save doh.gif praėjus gal pusmečiui ir atėjus žiemai bandė trečią kartą - paslydo, nugriuvo ir metė bandęs iki pat antrojo gimtadienio biggrin.gif o tada jau atėjo nušvitimas jam, pabandė, pavyko ir TADAAAAAAM - kilnoja koją vyriškis taip išdidžiai jog atrodo kokį žygdarbį darąs biggrin.gif Bet va iki dabar tik išėjus į kiemą, pirma išsisioja pritūpęs, o jau po to vaikštant tik čiurkšteli kilstelėjęs koją smile.gif
Atsakyti
kaip jum skelbimukas doh.gif Nuoma
Atsakyti
nieko sau versliukas...
Atsakyti