QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 10, 16:30)
Eiryn, laukiam naujienų o kur laikinai globai buvot paėmę suradot jai namus?
Taip, savo beveik giminaitei, žinojau kad jau svajoja apie tokį pusę metų, kad tauposi, kad yra pasiruošusi jį turėti, ir jau buvo prašiusi mūsų ją jiems dovanoti, bet kalytei dar nebuvo laikas, taigi paskambinau vieną rytą, išsiprašė, susirado kas pavaduos darbe ir atskuodė iš toli toli kad tik paimti tą meilę iš mūsų Ir tada supratau va čia tai noras, buvo viskas nesvarbu, norėjo šunelio O dabar iš visų tik ir girdžiu kad žmogui tai buvo tiesiog didis gyvenimo įvykis, nes jau visa giminė žino kaip ji ją myli, kaip didžiuojasi tokį šunį turėdama ir kaip visiems giriasi kokia protinga jos šunytė. Atidavus nei vieną akimirką nesudvejojau kad kas nors gali būt blogai, rami ramiausia ir naktį gerai miegojau Žinau kad jos abi viena kitai bus kažkas tokio, tas tobulas ryšys O aš kad ir mylėjau ją na maži šunys ne man nors tu nušauk, ji nuostabi, irgi kaip mažas šuo beveik tobulas bet ne mano nežinau ne mano nieko sau negalėjau padaryt
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 10, 18:24)
Va būtent... Aš tikrai už tai, kad bent dalinai būtų mažesnė rizika, ir, kad jei jau perki tam tikros veislės šunį, o ne šiaip šunį imi, tai tada tik su dokumentais... Jeigu nesvarbi veislė ir pan., tada galima žiūrėti dovanojamus ar iš prieglaudų...
Labai teisingai pasakyta