Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 02, 19:13)
na tiesiog taisyklėse yra įrašyta su antsnukiu ir skiepų knygute smile.gif ir nereikia tartis su niekuo, man vienodai ar ten ką nors kaso ar ne smile.gif taisyklės leidžia ir leidimo nereikia smile.gif

o suniui bilieta reikia pirkti? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 05 02, 19:46)
o suniui bilieta reikia pirkti?  biggrin.gif  g.gif

buvo, kai reikėjo kažkurį ten laiką ir jo bilietas buvo brangesnis nei mano, nes aš studentė biggrin.gif dabar jau nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2014 05 02, 06:16)

ir tyliai džiaugiausi kai perskaičiau, kad tai kalytei su gimda susitvarkė, jetus kaip pergyveau, gaila šuns ištikro kai taip kenčia, nei kuo paprastam žmogui padėti. O klausykit čia tos problemos su gimda dėl ko? dėl to kad ne sterilizuota? Vieni sako kad negerai sterilizuot jei šunį pasaugai, kiti kaip tik, o kaip yra iš tiesų, kad tokie dalykai nepasikartotų  unsure.gif

dekui uz tylu dziaugsma del musu mergynos..as ir pati tik dabar pradedu rimti po isgyvenimu.. tiesiog man tai buvo didelis sokas.. sesis metus ramiai dziaugemes ir staigiai teko suvokt kad draugas neamzinas verysad.gif bet viskas geryn,jau net guzai nuo vaistu leidimo traukiasi drinks_cheers.gif
del tu augliu kalytem,deja liudna,bet tiesa,kad didele tikimybe su amzium ju turet,plius piometra ypac.. diena pries mus, 7 metu kale taip pat operavo su tokia pat problema kaip musu.. kazkur nuo 6 metu ir prasideda sitos problemos jei kalyte nesterilizuota unsure.gif mes zadejom ja kergti..deja nepavyko,tai taip ir liko nesterilizuota,dabar to nelaukciau..

QUOTE(ArbataSuCitrina @ 2014 05 02, 11:43)

Vedėm į Lino Varanausko vet. kliniką  smile.gif

drinks_cheers.gif giriamas gydytojas ir jo klinika..
mes lankomes prie namu,Vingio klinika,pas Roberta drinks_cheers.gif tik juo pasitikiu..

o del narvo,tai mes nepirkom ir nenaudojom,nezinau ar mums pasiseke ar taip pas visus,bet musiske buvo pakankamai paklusnus ir ramus "vaikas" biggrin.gif per visa brendima nukentejo vienas plintusas,kampas tapeto ir vyro kojines ne vietoj padetos thumbup.gif lotuliukas.gif

sveikinimai su naujais draugais,mylekit visa sirdimi juos,nes jus jiems -viskas wub.gif
Atsakyti
[quote=Koce,2014 05 02, 14:06]
Iš ebay pirkote?

Taip
Papildyta:
QUOTE(Koce @ 2014 05 02, 14:06)
Iš ebay pirkote?
Papildyta:
oi kaip ačiū už komentarą, apie važiavimus kažkur net nebuvau pagalvojusi  4u.gif

Taip narva pirkome ebay anglijoje
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 02, 18:13)
na tiesiog taisyklėse yra įrašyta su antsnukiu ir skiepų knygute smile.gif ir nereikia tartis su niekuo, man vienodai ar ten ką nors kaso ar ne smile.gif taisyklės leidžia ir leidimo nereikia smile.gif

Šiaip vienas niuansas - kad skiepų knygutę turėti reikia, tai yra parašyta. Na aš ją ir turiu - namie. Niekur taisyklėse nėra parašyta, kad ją kažkam reikia parodyti. Nei vairuotojas, nei kontrolė pagal taisykles neturi teisės prašyti parodyti tos knygutės. Va bilietą gali reikalauti parodyti, ten paprasto pasakymo "turiu" nebeužtenka - tai aprašyta taisyklėse smile.gif
Atsakyti
cituoju:
33. Keleivis, turėdamas dokumentus, kuriuose nurodomos skiepų žymos, turi teisę vežti autobusu/troleibusu šunį be taros nemokamai. Šuo turi būti su antsnukiu, laikomas už ne ilgesnio kaip 0,5 m pavadėlio ir neturi užimti sėdimos vietos.

nereikia bilieto ir dėl sk. knygutės nežinau, jum spręsti, man nesunku parodyti, kad šuo skiepytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 03 gegužės 2014 - 13:50
QUOTE(Koce @ 2014 05 02, 12:05)
O kokie maždaug narvo išmatavimai?

Ilgis 120, plotis 80, ir aukštis 82... Pirkome patį didžiausią, kad vaikiui tikrai erdvės netruktų... blush2.gif
Mano Helis:
user posted image
user posted image
user posted image
O čia jei kam įdomu gali pažiūrėti kaip gražiai išmokęs petnešas mautis blush2.gif
https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 03, 17:13)
Ilgis 120, plotis 80, ir aukštis 82... Pirkome patį didžiausią, kad vaikiui tikrai erdvės netruktų... blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Bet jau jūsų vaikio grožis wub.gif Ir pozuoja gražiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2014 05 03, 18:32)
Bet jau jūsų vaikio grožis  wub.gif Ir pozuoja gražiai  bigsmile.gif

Ačiū smile.gif Jis čia sėdėjo su komanda, tai nori nenori privalėjo sėdėti... Šiaip pozuoti jis pas mane niekad nepozuoja ir daugiausia fotkinu, kai gražiai miega, nes kitaip kadrai išplaukę būna lotuliukas.gif Niu arba darai 100 nuotraukų ir paskui pasilieki maksimum 5 lotuliukas.gif
Atsakyti
Koks grozis blush2.gif meilutis
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 03, 13:49)
cituoju:
33.    Keleivis, turėdamas dokumentus, kuriuose nurodomos skiepų žymos, turi teisę vežti autobusu/troleibusu šunį be taros nemokamai. Šuo turi būti su antsnukiu, laikomas už ne ilgesnio kaip 0,5 m pavadėlio ir neturi užimti sėdimos vietos.

nereikia bilieto ir dėl sk. knygutės nežinau, jum spręsti, man nesunku parodyti, kad šuo skiepytas  smile.gif

Tai tame ir bajeris - turėti reikia, bet rodyti niekam neprivaloma wink.gif
Atsakyti
Oi, kad tik Klaipėdoje būtų galima vežtis taip... Tai aš ir skiepų pasą visiems iš eilės rodyčiau... O tai taip kartais norisi su savo ciuciku kur nuvažiuoti, kad eiti pasivaiksčiuoti (kur nors toliau nuo miesto šurmulio), tai tenka laukti, kai draugas nedirbs... Reik man visgi teisių, kai šuniukas yra... O tai dabar į miškus ir prie jūros dažniausiai važiuojam vakarais blush2.gif Išvažiuojam dar su šviesa, o grįžtam su tamsa doh.gif
Atsakyti