Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(JulciK08 @ 2014 05 02, 11:39)
Aš galvojau mes apsieisim be narvo... Nes iki 6 mėn juk nieko net paėmęs nebuvo, ko negalima... Tik sukako 6 mėn ir šuo ėmė labai keistis... Rezultatas: užuolaidos pakeistos, sofa pakeista anksčiau laiko, o apie smulkius dalykus net nesiplėsiu biggrin.gif  Tai turi mūsų Heliukas dabar narvą, ir labai didelį (kambario dizaino tikrai nepuošia, bet už tad jam ten gerai) ten jis ir žaidžia ir miega, ir kokį kramtalą nusineša būtinai tenai... Kai kitą kartą pirksim šunį, narvą įsigisim dar prieš jam parkeliaujant namo... Ir tikrai ne dėl sukramtytų daiktų, tiesiog matau, kad pačiam šuniui patinka jo namai... Aš kai lendu ten ko patvarkyti, atbėga tikrinti, net su galva stumia mane, kad jam trukdau lotuliukas.gif

O kokie maždaug narvo išmatavimai?
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2014 05 02, 08:50)
Kadangi tai mūsų pirmas šuo, tiek daug visko norisi pakalausti  biggrin.gif
Gal galėtumėte pasidalinti nuomone, ar tikslinga pirkti šuniukui narvą? Gyvenam name, erdvės yra, bet ar tikslinga griozdą tokį statyti. Galvojau, kai reikės palikti vieną, uždarysiu vonios kambarėlyje, ten yra langas ir vietos pakankamai. Bet vyras sako, kad būtinai reikia narvo. Gal galit pasidalint patirtim?

nu ant plytelių nefaina kažkaip.. bijočiau, kad per šalta gali būt gulėt ant jų kiauras dienas smile.gif
o narvas super daiktas... va gi ir Eirytn rašė, kad šunys nepasidalndavo narvu, kitai būdavo nelygis eit ant sofos, narve smagiau smile.gif o tuo labiau name gyvenant vietos yra jos nameliui smile.gif

Sveikinu su įsgyjimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 01, 19:44)
o kur dabar gyvenat?

na gal tie šarlatano veiksmai ir suveiks biggrin.gif sveikit smile.gif

dabar gyvenam Vilniuje smile.gif ačiū! 4u.gif

QUOTE(meduolia @ 2014 05 02, 06:16)
bet pas mūsų vetą net yra plakatas pakabintas su šunų veislėm, prieš vedant šunį pasiganai akis.

Gaila šuniuko, bet čia maau nedidelės bėdelės, sveikit  4u.gif

kas svarbiausia, pas tą vetą irgi buvo toks plakatas biggrin.gif matyt jis akių negano biggrin.gif
ačiū! 4u.gif

QUOTE(_EniR_ @ 2014 05 02, 09:10)
Pas koki veterinara Klaipedoj vedet? smile.gif

Vedėm į Lino Varanausko vet. kliniką smile.gif dažniausiai ne pas jį patį papuldavom, bet pagalba visada profesionaliai būdavo suteikta, iškart nustatydavo kas per bėdelė, neprirašydavo kelių dešimčių vaistų, o ir pasveikdavo maniškis labai greitai smile.gif tikrai tik geriausi žodžiai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 02, 12:07)
nu ant plytelių nefaina kažkaip.. bijočiau, kad per šalta gali būt gulėt ant jų kiauras dienas smile.gif
o narvas super daiktas... va gi ir Eirytn rašė, kad šunys nepasidalndavo narvu, kitai būdavo nelygis eit ant sofos, narve smagiau smile.gif o tuo labiau name gyvenant vietos yra jos nameliui smile.gif

Sveikinu su įsgyjimu smile.gif

Ačiū 4u.gif
Ko gero reikia pradėti žiūrinėtis narvo, kol dar yra laiko, gal pigėlesnį kur rasim.
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2014 05 02, 12:57)
Ačiū  4u.gif
Ko gero reikia pradėti žiūrinėtis narvo, kol dar yra laiko, gal pigėlesnį kur rasim.

Jeigu turite kas gyvena Anglijoje tai galima narva nebrangiai parsisiusti is ten. Man su parsiuntimu XL narvas kainavo iki 200 Lt
Atsakyti
aš už narvus, visiems kam tai labai keista atrodo kai pamato mano nuostabų šunį pritaria šitam griozdui biggrin.gif betkur važiuojat ilgeliau nei vienai dienai, arvas važiuoja kartu, man jis vertingesnis nei koks pavadėlis ar dar koks daikčiukas ax.gif

pirkau dėvėtą per skelbimus už 200lt retriveriams ir labrikams skirtas yra tas e visai pats did=iausias bet sekantis, tai 110 ilgis berods L dydis, bet galima ir patį didžiausią nupirkt tik brangiau kaiuos
Atsakyti
QUOTE(titile @ 2014 05 02, 13:06)
Jeigu turite kas gyvena Anglijoje tai galima narva nebrangiai parsisiusti is ten. Man su parsiuntimu XL narvas kainavo iki 200 Lt

Iš ebay pirkote?
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2014 05 02, 13:49)
aš už narvus, visiems kam tai labai keista atrodo kai pamato mano nuostabų šunį pritaria šitam griozdui  biggrin.gif betkur važiuojat ilgeliau nei vienai dienai, arvas važiuoja kartu, man jis vertingesnis nei koks pavadėlis ar dar koks daikčiukas  ax.gif

pirkau dėvėtą per skelbimus už 200lt retriveriams ir labrikams skirtas yra tas e visai pats did=iausias bet sekantis, tai 110 ilgis berods L dydis, bet galima ir patį didžiausią nupirkt tik brangiau kaiuos

oi kaip ačiū už komentarą, apie važiavimus kažkur net nebuvau pagalvojusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbataSuCitrina @ 2014 05 02, 12:43)
dabar gyvenam Vilniuje smile.gif ačiū!  4u.gif

o kur vedėt jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
Vilniuje vedėm į veterinarinę, adresu P. Žadeikos 9, Fabijoniškėse. Su transportu mums bėda, tai neturėjom kito pasirinkimo. Bet jau daugiau gyvenime ten neisim... schmoll.gif
Atsakyti
a nunu biggrin.gif fainas tas vyrukas toks kaip išprotėjęs profesorius biggrin.gif gyvenime nevesčiau pas jį smile.gif pas jį tik žiurknuodžių pirkti nebent. šalia (šeškinėje) yra gera vet klinika smile.gif ir netoli, o beto vilniuje galima su šunimi į autobusą, tik su apynasru ir skiepų knygute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 05 02, 16:14)
a nunu biggrin.gif fainas tas vyrukas toks kaip išprotėjęs profesorius biggrin.gif gyvenime nevesčiau pas jį smile.gif pas jį tik žiurknuodžių pirkti nebent. šalia (šeškinėje) yra gera vet klinika smile.gif ir netoli, o beto vilniuje galima su šunimi į autobusą, tik su apynasru ir skiepų knygute smile.gif

va va, tikrai kaip išprotėjęs profesorius lotuliukas.gif
o gal žinot adresą tos vet klinikos šeškinėje? 4u.gif
mes pirmą kartą važiavom autobusu maždaug prieš savaitę, tada buvo labai karšta, tai nebenorėjom su juo tokiu besisnargliuojančiu vėl važiuoti ir kankinti. bet važiavom be apynasrio (tokio daikto maniškis gyvenime turbūt nėra matęs biggrin.gif ), o ir skiepų knygutės neturėjom, nė nežinojau, kad reikia. tada pavyko su vairuotoju susitarti, o ir keleiviai geranoriški pasitaikė, nors kaip tyčia autobusas buvo pergrūstas žmonių doh.gif
matyt reikės visgi nusipirkti tą apynasrį ir reikalui pasitaikius važiuoti ramiai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbataSuCitrina @ 2014 05 02, 18:29)

mes pirmą kartą važiavom autobusu maždaug prieš savaitę, tada buvo labai karšta, tai nebenorėjom su juo tokiu besisnargliuojančiu vėl važiuoti ir kankinti. bet važiavom be apynasrio (tokio daikto maniškis gyvenime turbūt nėra matęs  biggrin.gif ), o ir skiepų knygutės neturėjom, nė nežinojau, kad reikia. tada pavyko su vairuotoju susitarti, o ir keleiviai geranoriški pasitaikė, nors kaip tyčia autobusas buvo pergrūstas žmonių doh.gif
matyt reikės visgi nusipirkti tą apynasrį ir reikalui pasitaikius važiuoti ramiai smile.gif 4u.gif

na tiesiog taisyklėse yra įrašyta su antsnukiu ir skiepų knygute smile.gif ir nereikia tartis su niekuo, man vienodai ar ten ką nors kaso ar ne smile.gif taisyklės leidžia ir leidimo nereikia smile.gif

Atsakyti