Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Akela. @ 2014 04 29, 14:52)
Pas mus sekanti stadija buvo kojos kelimas..

oi ne, koja kelti pradejo kokiu 8 men, o va kapstyti tik dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 24, 20:59)
Šindi vakare nuglosčiau lygiaplaukį retriverį - bevažiuodama sustojau gatvės pakrašty pamačius tą juodą šunį, iš tolo matos retriverių giminė biggrin.gif Taip norėjau pasiklausinėt, paglostinėt, super šuo. Patinas, o toks liaunas ir ypač energingas 4u.gif  beveik primena borderkolį. Tikrai gražus šuo. Lapkritini, jei auginsi tokį gražuolį, tai pavydėsiu 4u.gif

Smagu, kad patiko smile.gif Aš kažkaip apie juos anksčiau beveik nieko ir negirdėjau, nei mačiau. O auginti, tai tikrai turėčiau. Aš jau praktiškai ir šuniuką turiu išsirinkęs ir už poros sav. turėčiau ir namo jį parsivežti smile.gif

Pasinaudodamas proga noriu paklausti, gal kas turi narvą paskolinti nuo gegužės 10 iki 24? Bus tarp. paroda, tai ten įsigysiu - sako didesnis pasirinkimas būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 04 28, 18:31)
Berzoras turi sokoladiniu, tik reik pasidomet, kada sekanti vada  4u.gif

Dekui, paziurejau 4u.gif

Supratau del jautrumo, laimes dalykas vadinasi smile.gif

Tikiuosi po keliu metu jau sulaukti rudo berniuko, o tai siemet panasu tik mergos sokoladines, ir tos pernai rezervuotos biggrin.gif Nesitikejau tokios "situacijos komplikovanos" su suniukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 29, 16:54)
Dekui, paziurejau  4u.gif

Supratau del jautrumo, laimes dalykas vadinasi smile.gif

Tikiuosi po keliu metu jau sulaukti rudo berniuko, o tai siemet panasu tik mergos sokoladines, ir tos pernai rezervuotos biggrin.gif Nesitikejau tokios "situacijos komplikovanos" su suniukais  g.gif

jo mes savojo irgi daugiau nei pusmeti laukem unsure.gif kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 04 29, 13:17)
o mes ismokom pries pora savaiciu savo reikaliukus pakapstyt... juokas juokais, padaro, pabega metra i prieki ir tada kad des kapstyt, tai zoles skrenda kelis metrus atgal  doh.gif  lotuliukas.gif 

Mano kalytė taip pradėjo daryti pernai. unsure.gif Kažkaip man nemandagiai labai atrodo. biggrin.gif Ir dar kai pana. biggrin.gif Visada maniau, kad tokie veiksmai labiau patinams būdingi. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..seNse..: 29 balandžio 2014 - 21:29
QUOTE(zyzna @ 2014 04 29, 16:54)
Tikiuosi po keliu metu jau sulaukti rudo berniuko, o tai siemet panasu tik mergos sokoladines, ir tos pernai rezervuotos biggrin.gif Nesitikejau tokios "situacijos komplikovanos" su suniukais  g.gif

zyzna, veislyne Šneibratas 2014 m. rugpjūtį planuojama šokolado spalvos Labradoro retriverių vada, galit pasidometis 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Negražu pasirodyti čia tik tada, kai bėdos ištinka, bet...
Su savuoju ketverių metų vyriškiu apsilankėm šiandien vienoj veterinarinėj klinikoj. Pagrindinė bėdelė buvo išskyrų lašėjimas iš pimpio, ir šiom dienom pasireiškusi alerginė reakcija kažkam (čiaudėjimas, išskyros iš akyčių).
Apžiūros metu pasakė, kad šuo turi chlamidijų, todėl į pimpiaus vidų suleido kažkokių tai vaistų ir liepė su tais pačiais vaistais taip du kartus dienoj valyt. Į akis tikrąją ta žodžio prasme įvarė kremą. Grįžus namo pagooglinau vaistus nuo pimpio, tai pasirodo, kad jie skirti karvėms pienavimosi metu... blink.gif kad šunims būtų skirta niekur nemačiau, o ir dėl chlamidijų abejoju, nes su patele niekad "nedraugavo", o nuo mamos netikiu, kad galėjo "perimti", nes nuo pat gimimo veisėja šuniukais tinkamai rūpinosi.
Ir dar... išsigandus pabandžiau nuvalyti tą kremą nuo akių, tai kartu su kremu ir plaukeliai aplink akis valosi... blink.gif
NEGANA TO, kai suvedinėjo mūsų duomenis, tas "veterinaras" man ir sako: ROTVEILERIS čia, ane? Sakau: ne, labradoras... Tai pradėjo sarkastiškai juoktis ir sako: na, jei jums nuo to geriau, galiu parašyti, kad labradoras... Kai pasakiau, kad tašėj turiu šuns dokumentus, iškart veido išraiška pasikeitė blink.gif
Gal kas esat susidūrę su panašia situacija? Baisu, kad jis jau suleido ir tuos karvės vaistus, ir tą kremą į akis...
Įkeliu nuotrauką, kaip atrodė akytės po to kremo:

http://imageshack.co...8/9516/1fct.jpg
http://imageshack.co...4/3250/5rn6.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArbataSuCitrina: 30 balandžio 2014 - 19:11
o dievulėlau, man net akis suskaudo ir susiašarojo nuo vaizdelio...
patart negaliu, bet dar pabandykit parašyt į ligų temą čia
Atsakyti
QUOTE(ArbataSuCitrina @ 2014 04 30, 18:57)
Sveiki  4u.gif
Į akis tikrąją ta žodžio prasme įvarė kremą. išsigandus pabandžiau nuvalyti tą kremą nuo akių, tai kartu su kremu ir plaukeliai aplink akis valosi...  blink.gif

Mūsų merginai irgi buvo akytes tepę su baltais vaistais, nes truputį traiškanojo, vaizdelis buvo panašus, tik kiek mažesniu kiekiu patepė, todėl tokių didelių baltų ratų aplink akis nebuvo. Šiaip po jų jai pagerėjo.
Atsakyti
Ačiū, parašiau ir ten smile.gif
Dabar jau kiek įmanoma nuvaliau tą "vaizdelį", bet vis tiek aplink akis aplipę, kaip kokie klijai... jau nekalbu kai dar su šituo gėriu būnant sunkiai mirksėt pavyko. vis pasikrapšto dabar su lepše, o ir pimpį po tų karvės vaistų laižosi vis... unsure.gif

_EniR_, mūsiškiui jaunystėje irgi yra tepę tokį tepaliuką, bet jis nelipino šitaip akių, o ir plaukeliai aplink akis nuo jo nesivalė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArbataSuCitrina: 30 balandžio 2014 - 20:26
ka maniškiui akys traiškanoj visada lašiukus žmogiškus palašinu kelias dienas ir praeina.
o dėl rotvelerio tai geras juokelis biggrin.gif
maniškį jaunu senbernaru palaikė, bet paprasti žmonės smile.gif aišku vetas neturi būt veislių specas, bet... hm. lotuliukas.gif

Atsakyti
Maniškiui tas ašarojimas nuo kažkokios alerginės reakcijos gavosi, ar tai kad sužydėjo viskas, ar gal kad persikraustėm koks nors svetimas alergenas nepatiko, prie viso to dar ir čiaudo, ypatingai kai lauke būna smile.gif
o kai koks šiaip gausesnis ašarojimas atsiranda, ar jei koks uždegimukas įsimeta, tai aš su ramunėlių arbata paplaunu, visada padeda smile.gif
o su tuo rotveileriu... biggrin.gif po to tik supratau, kodėl jis taip nenorėjo maniškiui į nasrus lyst, sako: jis man neleis pažiūrėt, jūs gal pati pražiodykit biggrin.gif o maniškis sėdi ramiai, uodegą vizgina... matyt bijojo daktarėlis, kad ROTVEILERIS ranką nukąs doh.gif
Atsakyti