QUOTE(Beta @ 2014 04 28, 10:40)
Sveikos retriverių augintojos

...........
Sveiki

Pasakysiu tik tiek, kad tikriausiai vaikams neplanuojate taip laiko, kad va vienam valanda, kitam dvi, trečiam pusantros, o čia mano laikas ir pan... Tai ir šuniui taip nesigaus... O ypač pradžioje... Nori nenori, o suvalgo šuniukas labai daug laiko... Teisingai jums sako, kad čia bus lyg 4 vaikas, o pajėgsit jam skirti laiko, kiek reikės, čia jau geriau už jus pačią niekas nežinos... Ta galimybė paleisti pasilakstyti tai nei šis nei tas... Kiemo gražaus tada neturėsite greičiausiai, o ir šuniukai be šeimininkų nelabai ir nori lakstyti... mes kai kaime būnam, tai kol mes name, jis prie durų verkia, nenori jis būti lauke, kai šeimininkai ir veiksmas name... Tai visur kartu būnam: ir lauke, ir name
QUOTE(elifė @ 2014 04 28, 16:55)
sveikos,
jeigu kartą į sav darom mėsadienį - ar būtina duoti ir subproduktų?
Aš žaidžiu su mėsiadieniais, bet neduodu subproduktų... Maniškio virškinimas ir taip jautrokas ir jam ženkliai suminkštėja, jei dar subproduktų duočiau, tai triestų toliau nei matytų

Ir vien skrandžio tarkim tikrai negalėčiau duoti saviškiui, jam būtina ir kaulingos mėsos... Jam net sausą pakeitus turi praeiti minimum mėnuo, kad pradėtų normaliai tuštintis
QUOTE(zyzna @ 2014 04 28, 17:45)
laba diena,
svajone kuri persikele jau i ateities planus......
Sveiki, smagu kai svajonės pildosi

Dėl jautrumo maistui, tai žinokit čia kaip kam... Nes tikrai pasitaiko labai jautrių, daug kam alergiškų, o pasitaiko ir tokių, kurie galėtų valgyti bet ką ir nieko... Tai čia nenuspėsi kaip bus... Pati auksiuką turiu, niu tikrai jautrokas sakyčiau: jam net skaniukams ne bet kokios virtos dešros papjaustyt galiu, nes nuo vienos vems ir tries, o nuo kitos norma

O kiti va duoda bet kokią dešrą ir nieko... Tai čia taip sakant kaip pasiseks

Kitiems tas jautrumas bėrimais, plaukų slinkimais reiškiasi... Tfu tfu tfu tokių reakcijų mums nėra buvę ir tikiuosi niekada ir nebus... Užtenka to, kai ką ne taip paduodi ir per abu galus (burna ir šikna) ta pačia smirdančia skysta konsistencija varo

Bet nieko tada diena bado, ir šuo kaip naujas
O aš va pasiguosiu... Baigėsi kol kas visi miegojimai mums su Heliuku...

Nakčiai dabar narve uždaromas... O tai man ant pilvo drambliukas su letenom užminė visu svoriu, vaikelio judesių paskui pusdienį nejutau (kai šiaip nei dieną nei naktį nei pusvalandžio ramybės nebūna), tai baisiai sustresavus buvau ir sakiau nerizikuosiu geriau

Tai rytais tik dabar į lovą priimu, kai jau nemiegu... Jis šiaip nestresuoja, jam tai visai norma būti narve, patinka, ten ir žaislų pilna ir minkšta, net neskuba rytais išeiti iš ten, raginti reikia

... O man pačiai kažkaip trūksta tos šilumos