Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

Hm,na kaip jum patart 4u.gif tiesiog isivaizduokit kad i seima dar viena "vaika" gaunat biggrin.gif jei tam laiko,jegu turit-pirmyn mirksiukas.gif nera tokio laiko nustatymo kiek per diena.tai uzima viska.pirmi metai ypac: adaptacija,dresura,mokymai,isdaigos.. turit viskam but pasiruose,ne tik dziaugsmam mirksiukas.gif taippat jei kur vykstat klausimas kur kam paliekat ar kartu? Laukas,pasivaiksciojimai,maziukus dazniau vest reik,paaugusius minim.du kartai dienoj,as vaikstau po val.,pusantros,su zaidimais,lakstymais;) Ir aisku islaidos smile.gif
As planavau metus "savaja" ax.gif ruosiaus tam atsakingai,nes ne metam ir ne dviem isigyjam drauga.
Apmastykit,pasitarkit su seima.
Atsakyti
sveikos,
jeigu kartą į sav darom mėsadienį - ar būtina duoti ir subproduktų? g.gif pvz jei gauna mėsą su kaulu ax.gif
ir pertrauka tiek iki mėsos tiek ir po jos iki sausiako 24 val ar ne? bigsmile.gif tarkim, vakar ryte davėm sausiaką, šįryt mėsa. o kitas sausiakas tik ryt ryte? baisu ar nevimčios, nes kai gaudavo tik sausiaką, kartais jau paryčiais žiaugčiodavo, o čia jei 24val ar nekančia toks badas? g.gif
Atsakyti
laba diena,
svajone kuri persikele jau i ateities planus, yra tureti labradoro retriveri wub.gif Bet ar as ieskot nemoku, ar tikrai deficitas yra sokoladine spalva? g.gif Kai kurie veislynai kainas uzsikele, nes labai jau madinga spalva g.gif Nors man atrodo kad visi labai jau sviesius ima rolleyes.gif
Ir dar..ar jie labai jautrus maistui? Zinau atveju, kad draugu sunims sausainuka is vaiku suvalgius pradeda plikti kuokstais kailis, kasosi ar dar koks velnias buna. o kaip su labradorais? Turim vaika, ir planuojam dar, tai manau tikrai vaikai ir pietus savo atiduos kai mama nematys, ir saldainiu suniui prisers, nesuziuresi smile.gif Ar labai jie jautrus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 28, 17:45)
laba diena,
svajone kuri persikele jau i ateities planus, yra tureti labradoro retriveri  wub.gif Bet ar as ieskot nemoku, ar tikrai deficitas yra sokoladine spalva?  g.gif Kai kurie veislynai kainas uzsikele, nes labai jau madinga spalva  g.gif Nors man atrodo kad visi labai jau sviesius ima  rolleyes.gif
Ir dar..ar jie labai jautrus maistui? Zinau atveju, kad draugu sunims sausainuka is vaiku suvalgius pradeda plikti kuokstais kailis, kasosi ar dar koks velnias buna. o kaip su labradorais?  Turim vaika, ir planuojam dar, tai manau tikrai vaikai ir pietus savo atiduos kai mama nematys, ir saldainiu suniui prisers, nesuziuresi smile.gif Ar labai jie jautrus? g.gif

laba, pradžioj ketinom ir mes šokoladuką imt wub.gif tai turim vienų veisėjų kontaktus - rekomendavo pažįstama. tai jei norit, galiu paieškoti. Kaune jie berods, veislyno pavadinimo nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 04 28, 17:02)
laba, pradžioj ketinom ir mes šokoladuką imt wub.gif tai turim vienų veisėjų kontaktus - rekomendavo pažįstama. tai jei norit, galiu paieškoti. Kaune jie berods, veislyno pavadinimo nežinau blush2.gif

Jei galit-pasidalinkit smile.gif Miestas nesvarbu, tinka visa Lietuva, kiek jos ten yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 04 28, 18:09)
Jei galit-pasidalinkit smile.gif Miestas nesvarbu, tinka visa Lietuva, kiek jos ten yra  biggrin.gif

Berzoras turi sokoladiniu, tik reik pasidomet, kada sekanti vada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 04 28, 15:55)
sveikos,
jeigu kartą į sav darom mėsadienį - ar būtina duoti ir subproduktų? g.gif pvz jei gauna mėsą su kaulu ax.gif
ir pertrauka tiek iki mėsos tiek ir po jos iki sausiako 24 val ar ne? bigsmile.gif tarkim, vakar ryte davėm sausiaką, šįryt mėsa. o kitas sausiakas tik ryt ryte? baisu ar nevimčios, nes kai gaudavo tik sausiaką, kartais jau paryčiais žiaugčiodavo, o čia jei 24val ar nekančia toks badas? g.gif

Sveiki smile.gif šis klausimas geriausiai tiktų RAW temoj.. Manau, ten geriausia ir išsamiausia Jums atsakytų smile.gif aš galiu pasakyti, kad saviškį šeriu panašiai kaip RAW daugiau negu trejus metus. Gali tekti mums pereiti prie sauso maisto (nors labai labai nenoriu), bet jeigu pereisim ir jeigu darysiu mėsadienius (nors greičiausiai nedaryčiau), tuomet subproduktų neduočiau. Tik mėsą (ir greičiausiai tai būtų variacijos - mėsa su kaulu arba nevalytas jautienos skrandis). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2014 04 28, 10:40)
Sveikos retriverių augintojos  4u.gif  ...........

Sveiki smile.gif Pasakysiu tik tiek, kad tikriausiai vaikams neplanuojate taip laiko, kad va vienam valanda, kitam dvi, trečiam pusantros, o čia mano laikas ir pan... Tai ir šuniui taip nesigaus... O ypač pradžioje... Nori nenori, o suvalgo šuniukas labai daug laiko... Teisingai jums sako, kad čia bus lyg 4 vaikas, o pajėgsit jam skirti laiko, kiek reikės, čia jau geriau už jus pačią niekas nežinos... Ta galimybė paleisti pasilakstyti tai nei šis nei tas... Kiemo gražaus tada neturėsite greičiausiai, o ir šuniukai be šeimininkų nelabai ir nori lakstyti... mes kai kaime būnam, tai kol mes name, jis prie durų verkia, nenori jis būti lauke, kai šeimininkai ir veiksmas name... Tai visur kartu būnam: ir lauke, ir name blush2.gif

QUOTE(elifė @ 2014 04 28, 16:55)
sveikos,
jeigu kartą į sav darom mėsadienį - ar būtina duoti ir subproduktų?

Aš žaidžiu su mėsiadieniais, bet neduodu subproduktų... Maniškio virškinimas ir taip jautrokas ir jam ženkliai suminkštėja, jei dar subproduktų duočiau, tai triestų toliau nei matytų blush2.gif Ir vien skrandžio tarkim tikrai negalėčiau duoti saviškiui, jam būtina ir kaulingos mėsos... Jam net sausą pakeitus turi praeiti minimum mėnuo, kad pradėtų normaliai tuštintis doh.gif

QUOTE(zyzna @ 2014 04 28, 17:45)
laba diena,
svajone kuri persikele jau i ateities planus......

Sveiki, smagu kai svajonės pildosi thumbup.gif Dėl jautrumo maistui, tai žinokit čia kaip kam... Nes tikrai pasitaiko labai jautrių, daug kam alergiškų, o pasitaiko ir tokių, kurie galėtų valgyti bet ką ir nieko... Tai čia nenuspėsi kaip bus... Pati auksiuką turiu, niu tikrai jautrokas sakyčiau: jam net skaniukams ne bet kokios virtos dešros papjaustyt galiu, nes nuo vienos vems ir tries, o nuo kitos norma doh.gif O kiti va duoda bet kokią dešrą ir nieko... Tai čia taip sakant kaip pasiseks blush2.gif Kitiems tas jautrumas bėrimais, plaukų slinkimais reiškiasi... Tfu tfu tfu tokių reakcijų mums nėra buvę ir tikiuosi niekada ir nebus... Užtenka to, kai ką ne taip paduodi ir per abu galus (burna ir šikna) ta pačia smirdančia skysta konsistencija varo doh.gif Bet nieko tada diena bado, ir šuo kaip naujas lotuliukas.gif

O aš va pasiguosiu... Baigėsi kol kas visi miegojimai mums su Heliuku... unsure.gif Nakčiai dabar narve uždaromas... O tai man ant pilvo drambliukas su letenom užminė visu svoriu, vaikelio judesių paskui pusdienį nejutau (kai šiaip nei dieną nei naktį nei pusvalandžio ramybės nebūna), tai baisiai sustresavus buvau ir sakiau nerizikuosiu geriau schmoll.gif Tai rytais tik dabar į lovą priimu, kai jau nemiegu... Jis šiaip nestresuoja, jam tai visai norma būti narve, patinka, ten ir žaislų pilna ir minkšta, net neskuba rytais išeiti iš ten, raginti reikia biggrin.gif ... O man pačiai kažkaip trūksta tos šilumos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 28, 22:08)
O aš va pasiguosiu... Baigėsi kol kas visi miegojimai mums su Heliuku...  unsure.gif Nakčiai dabar narve uždaromas... O tai man ant pilvo drambliukas su letenom užminė visu svoriu, vaikelio judesių paskui pusdienį nejutau (kai šiaip nei dieną nei naktį nei pusvalandžio ramybės nebūna), tai baisiai sustresavus buvau ir sakiau nerizikuosiu geriau schmoll.gif  Tai rytais tik dabar į lovą priimu, kai jau nemiegu... Jis šiaip nestresuoja, jam tai visai norma būti narve, patinka, ten ir žaislų pilna ir minkšta, net neskuba rytais išeiti iš ten, raginti reikia biggrin.gif ... O man pačiai kažkaip trūksta tos šilumos blush2.gif

Atsimenu kaip aš su Milka miegodavau, kol dar vaikų neturėjom biggrin.gif Būdavo pabučiuoju vyrą labos nakties, nusisuku ir apsikabinu Milką miegot lotuliukas.gif Kai apsigyvenom name į antrą aukštą šunys neidavo, antram aukšte miegamieji, tai miegodavo dažniausiai narve ir dažniausiai su Arga rugdavosi kuri pirma narve įsitaisys, kitai tekdavo sofa, nelygis ta sofa doh.gif lotuliukas.gif Saugokit save dabar pakentėkit nuo miegų kartu jeigu būna kad užlipa ant jūsų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 04 29, 10:43)
Būdavo pabučiuoju vyrą labos nakties, nusisuku ir apsikabinu Milką miegot  lotuliukas.gif

va va čia mūsų variantas buvo blush2.gif Aš šunį apsikabinus, o draugas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
pavydziu panos jusu suniuku meiles jums unsure.gif maniskis, kazkoks nemeilus schmoll.gif nei buckio duoda, nei salia pabuna... atsiskyrelis kazkoks biggrin.gif pasisveikina grizus ir lekia i kampa pamiegot lotuliukas.gif gamtoj lygiai tas pats, ras veiklos sau, bet ne su manim unsure.gif laukinukas biggrin.gif

o mes ismokom pries pora savaiciu savo reikaliukus pakapstyt... juokas juokais, padaro, pabega metra i prieki ir tada kad des kapstyt, tai zoles skrenda kelis metrus atgal doh.gif lotuliukas.gif ne karta buvo, kad pasilenkiu surinkti, o per ta laika zoles parskrenda i mane doh.gif bet jau ismokau palaukt, kol pakapstys, o tik tada lenktis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 29 balandžio 2014 - 12:18
QUOTE(?angeliux? @ 2014 04 29, 13:17)
pavydziu panos jusu suniuku meiles jums  unsure.gif  maniskis, kazkoks nemeilus schmoll.gif nei buckio duoda, nei salia pabuna... atsiskyrelis kazkoks  biggrin.gif  pasisveikina grizus ir lekia i kampa pamiegot  lotuliukas.gif  gamtoj lygiai tas pats, ras veiklos sau, bet ne su manim  unsure.gif  laukinukas  biggrin.gif

o mes ismokom pries pora savaiciu savo reikaliukus pakapstyt... juokas juokais, padaro, pabega metra i prieki ir tada kad des kapstyt, tai zoles skrenda kelis metrus atgal  doh.gif  lotuliukas.gif  ne karta buvo, kad pasilenkiu surinkti, o per ta laika zoles parskrenda i mane  doh.gif  bet jau ismokau palaukt, kol pakapstys, o tik tada lenktis  lotuliukas.gif

Pas mus sekanti stadija buvo kojos kelimas..
Atsakyti