Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(ciuju'ke @ 2014 04 24, 13:04)
Baisu pagalvot, kaip būtų, jei ligą pagautum vėliau - po dienos ar dviejų..
Eiryn  console.gif

Paradoksuale, smagu, kad jūsiškė gerėja smile.gif laba graži kalytė, atrodo kap patinas  blush2.gif

mano du žibukai

o jus staiga pamatet erke ir begot tyrimus daryt ar kaip pastebejot?

paros laiko maciau suni su babezioze,pasakojau,arti mirties,su kraujo perpylimais,laselinem staigiai ten,nezinau kaip baigesi unsure.gif

biggrin.gif stambi atrodo? cia po voniu,vakar maudziau..tai kai pukas didelis siom dienom lotuliukas.gif

o jau grozis tu zibuku,eina sau.. sveikatos tik belieka linket ir stipret po nelaimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
ne, tiesiog buvau su ja lauke, buvo viskas tvarkoj, o po kokios 1h grįžo tėvai ir ji jau buvo vangi, nebesidžiaugė jų grįžimu, tai iškart temperatūrą matavau, buvo apie 41 tai iškart pas vetą

Jūsiškė atrodo gal ne kiek stambi, kiek didelė na kaip patinas, man patinka tokios kalės vyriškos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 04 24, 18:12)
ne, tiesiog buvau su ja lauke, buvo viskas tvarkoj, o po kokios 1h grįžo tėvai ir ji jau buvo vangi, nebesidžiaugė jų grįžimu, tai iškart temperatūrą matavau, buvo apie 41 tai iškart pas vetą

Jūsiškė atrodo gal ne kiek stambi, kiek didelė na kaip patinas, man patinka tokios kalės vyriškos biggrin.gif

gerai kad staigiai viska padaret rolleyes.gif nespejo padaryt juodo darbo uzkratas ..
juoduke jusu,nesimato taip tie parazitai repliojantys.. maniskei tai sviecia is toli bet koks taskelis ir tai isisuka jos doh.gif

uoj ji nera didele,is tikruju tai ji is mazuju kaliu net,kaimynai turi va auksiuke,tai ir ilgesne ir aukstesne.. maniske tokia su metais tik isgrazejus,anksciau foto paziuriu tai tokia istysus atrodo,o dabar solideja dama wub.gif sveriam 30 smile.gif va tik dabar po sterilizacijos reiks stebet svorio kaita unsure.gif
Atsakyti
Ciujuke, gražus derinys, o dar kiek žibuoklių! Pirkdama auksinį mąsčiau, ar ne vokietuką pirkt ax.gif

QUOTE(ciuju'ke @ 2014 04 24, 19:12)

Jetus, taip staigiai.. Tai jei vangi, pirmiausia temperatūrą matuot?gali nebūti temperatūros, bet būti babeziozė? Nes maniške leipsta nuo karščio, nenoriu netikrų aliarmų..ir tuo metu būna vangi.
O kai nuvežei pas vetą, jeigu kraujo tyrimai buvo geri, kaip tą babeziozę nustatė?

QUOTE(Paradoksualė @ 2014 04 24, 20:28)
uoj ji nera didele,is tikruju tai ji is mazuju kaliu net,

Oho, kokia pana, tokia kaip dresuotojas sako vyriška kalė, bet gal čia dėl pūko smile.gif maniškė irgi iš mažųjų,ilgai galvojau, kad kokia nestandartinė pakliuvus biggrin.gif

Šindi vakare nuglosčiau lygiaplaukį retriverį - bevažiuodama sustojau gatvės pakrašty pamačius tą juodą šunį, iš tolo matos retriverių giminė biggrin.gif Taip norėjau pasiklausinėt, paglostinėt, super šuo. Patinas, o toks liaunas ir ypač energingas 4u.gif beveik primena borderkolį. Tikrai gražus šuo. Lapkritini, jei auginsi tokį gražuolį, tai pavydėsiu 4u.gif
Atsakyti
Visiems ačiū 4u.gif viskas bus gerai... bent jau aš sau kasdien taip kartoju drinks_cheers.gif Sergantiems sveikatukės, mylėkit savo pupsus iki išprotėjimo nes ateitis nenuspėjama. Babeziozę mūsų Arga dažnai turėdavo, bet skirtingai nuo daugumos pernešdavo visai kitaip, kelis kart esam leidę vaistų, kartą pastebėjom vangumą, erkių aišku buvo turėjus prieš tai, nuvažiavom, padarėm tyrimą, babezijų yra bet taip ant ribos, įdavė vaistukų ir iškeliavom toliau po miškus lakstyti, galvojom leisti ar neleisti, bet toliau stebėjom elgesį, o gi pasirodė kad nėr reikalo, taip ir pasveiko be vaistų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 24, 21:59)
Jetus, taip staigiai.. Tai jei vangi, pirmiausia temperatūrą matuot?gali nebūti temperatūros, bet būti babeziozė? Nes maniške leipsta nuo karščio, nenoriu netikrų aliarmų..ir tuo metu būna vangi.
O kai nuvežei pas vetą, jeigu kraujo tyrimai buvo geri, kaip tą babeziozę nustatė?

na mano kai abu sirgo tai abu temperatūros turėjo, vangūs. Ir abiejų šlapimas rudas buvo. Mielka ir ėsti atsisakė.. aš visada matuoju temperatūra, jei kyla įtarimų smile.gif

daro kelis tyrimus, vieną patkrinti kiek pažeista (bendras kraujo tyrmas), kiti tyrimai grynai ar yra babezija ir erlichiozė

joooo labiausiai užknisa, kad ant maniškių nesimato tos erkės... tik jau randi tokias kaip pupas... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 24 balandžio 2014 - 21:32
Kaip jums pavyksta tokios foto? Maniškis tik pamatęs objektyvą nusisuka arba pradeda žiovauti doh.gif

Vieną kartą šiaip ne taip žvilgsnį pagavau, nors ir be nuotaikos:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 25 balandžio 2014 - 12:43
QUOTE(Tuoj @ 2014 04 25, 13:39)
Vieną kartą šiaip ne taip žvilgsnį pagavau, nors ir be nuotaikos:

kaip iš reklamos kokios smile.gif dar ausytė skrenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 24, 20:59)

Oho, kokia pana, tokia kaip dresuotojas sako vyriška kalė, bet gal čia dėl pūko smile.gif maniškė irgi iš mažųjų,ilgai galvojau, kad kokia nestandartinė pakliuvus biggrin.gif

biggrin.gif gal del puko,ir arti pritraukto vaizdo fotkinat,nera ji didziule visai,nu stota turi toki karaliska,fotkinat visada panasiai sedasi biggrin.gif

QUOTE(Tuoj @ 2014 04 25, 12:39)
Kaip jums pavyksta tokios foto?

liuks jusu foto 4u.gif
as gaudau kadrus,telefonas po ranka ir davai piskint..o jei pozuoja tai kai jai uzeina,jei nenori,nepagausi jokio kadro,sokineja,begioja,lenda nosim i prieki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 04 25, 12:39)
Kaip jums pavyksta tokios foto? Maniškis tik pamatęs objektyvą nusisuka arba pradeda žiovauti doh.gif

https://www.youtube....h?v=7QqrmDJmNJk čia yra pamoka kaip išmokyti šunį žiūrėti į kamerą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suqernova01 @ 2014 04 27, 09:38)
https://www.youtube....h?v=7QqrmDJmNJk čia yra pamoka kaip išmokyti šunį žiūrėti į kamerą  smile.gif

Ačiū, mokysimės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos retriverių augintojos 4u.gif Turiu trumpą klausimėlį.. Labai norime ir planuojame įsigyti auksaspalvį retriverį, tačiau turime tris vaikučius ( 7metų, 3,5 metų ir 2 metų) ir bijau ar sugebėsiu šuniukui skirti tiek laiko kiek jam reikia. Kiek laiko per dieną skiriate tik šuniui? Noriu realiai įvertinti savo galimybes, kad po to nei patiems kankintis nei šuniuką kankinti.. (gyvename nuosavame name ir turime galimybe esant reikalui išleisti į kiemą palankstyti)
Ačiū labai iš anksto už atsakymus 4u.gif
Atsakyti