Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Gorada @ 2014 04 22, 16:05)
dėl tos skirtingos meilės aš Tave labai suprantu.

Eiryn nenoriu aštrinti skaudulio, bet gal apie pačią ligą gali papasakoti, kad tokį jauną šunelį pasiglemžė. Gal tai tiesiog bus naudinga informacija ko pasisaugoti, ar į ką labiau atkreipti dėmesį kitiems šunų augintojams.

Va būtent Milka buvo toks šuo kuris iš žvilgsnio mane suprasdavo, ką daryti, ko nedaryti, permatydavo kiaurai wub.gif Kažkas neįtikėtino... O Karma irgi pradžioj buvo asocialė, geras žodis tinkamai apibūdina, daug visko buvo kol pradėjo elgtis kaip normalus šuo. Ji kitokia, jai reikia pasakyt ir iš žvilgsnio tikrai nesupranta, bet taip pat yra labai atsidavusi, galiu paleist lauke be pavadžio ir eiti savais keliais net neatsisukdama, žinau kad ji bus per žingsnį nuo manęs, pradžioj net su MB į lauką neidavo, vat neina ir viskas, geriau tupi kenčia bet be manęs nei žingsnio. Dabar jau turi pasitikėjimo savimi, žino kad niekas jos neskriaus, žino kad negaus mušti, nors kartais dar išlenda tai jog buvo stipriai mušta, atrodo nepadaro nieko tokio blogo o susigužia lyg kas trenkti ruoštusi, na bet iš esmės ji puikiai atsigavo, ir yra puikus šeimos šuo. Bet va meilė visiškai kitokia, myliu, globoju, rūpinuosi, bet niekada nebus taip kaip buvo su Milka.

Netekom jos per savaite laiko, pirmadienio ryte sužinojom, ketvirtadienio vakare jau... Vėžys. Nesigilinsiu tikrai, gal kada nors gyvenime vėliau. Ji buvo - atrodė sveikiausias šuo pasaulyje, niekada jokių problemų neturėjusi tik su ausytėm kartais būdavo, vis uždegimų turėdavom, bet aplamai paėmus sveika kaip arklys jeigu galima taip išsireikšti, ir staiga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 22 balandžio 2014 - 15:28
QUOTE(Lapkritinis @ 2014 04 20, 19:27)
Labas, aš irgi ieškojau auksiuko - tai apskambinau ko gero trečdalį veislynų, šuniukų nėra. Anksčiausiai planuojami rudeni ar žiema.

Laba,
Esu sukergus savo kalyte, tik dar nežinau ar sėkmingai. Kitą savaitę darysiu echo, tikiuosi gerų naujienų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinis @ 2014 04 21, 00:05)
Labas, labas smile.gif Ieškojau dar vieno draugo saviškiui smile.gif Tai vėl eina savo išmintom pėdom.. vėl skaitau apie mažus šuniukus, dresūra ir t.t. smile.gif Tik šį kartą lygiaplaukį retriverį esu apsisprendęs auginti smile.gif

Koks teisingas apsiprendimas pačiam, kai tiek daug vaikštai thumbup.gif smile.gif Iš kur imsi, jei ne paslaptis smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi,su praejusiom sv.Velykom 4u.gif su netiketa "vasara" rolleyes.gif

po darbu,svenciu uzbegu pranest,kad Alba normoj,tyliai jau dziaugiuos,kad isvargom tas ligas ir baisusis menuo praeityje,tiesa guzai nuo vaistu leidimo dar islike,masazuoju,sake turi issivaiksciot per laika unsure.gif o taip pagaliau akys dziaugiasi matydamos sava sabakena wub.gif lakstanti,grauzianti pagalius,lojanti,sokinejanti.. numyluota,nuglamoneta,anksciau visada,dabar dazniau nei reikia isvis biggrin.gif brangenybe mano.. wub.gif visom prasmem biggrin.gif

liudna kai skaitau apie isejusius draugus verysad.gif
zinau ta skausma.. deja mintys niekada nepaleis,prisiminimai visada isliks,tik su metais akys neasaros staiga tik juos prisiminus verysad.gif nors as tai is tu silpnuju asarojanciu del gyvunu,del vaiku,del visko.. tai man daug nereik.. mintis aplanko kokia liudna ir vsio..begu vonion blush2.gif

saugokit draugus ,gero vakaro 4u.gif

beje,lasinom frontline nuo erkiu,tai mums veikia jis,jei ir erke ikanda,tai randam tokia pat mazyte ir nudvesus arba sudziuvus..
o siaip tai apziurinejam irgi,maza kas..nenoriu nei rizikuot nei galvot nei bandyt ziuret kas bus jei bus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2014 04 22, 14:29)
forume sunku perteikti nuotaikas, tikrai nepiktai rašau, tiesiog gal labiau norėjau paaikšinti ir tiek 4u.gif

Va, kaip šaunu sužinoti, kad čia ne fotošopas, o technika+šviesa+tam tikras fotoobjektyvas. Tikrai galvojau, kad fotošopas. Suma sumarum, rinkčiausi gyvesnes, be to netikrumo jausmo foto, bet čia jau skonio reikalas 4u.gif Visgi, norėčiau išmokt taip fotografuot 4u.gif

QUOTE(Gorada @ 2014 04 22, 16:05)
Turiu du šunis. Abu labai myliu. Tikrai labai.
Retriveris užaugo ant mano rankų, jis yra mano širdies šuo. Nemoku apsakyti koks jis man artimas ir brangus, jis jaučia mano nuotaikas, mano emocijas.

QUOTE(Eiryn @ 2014 04 22, 16:27)
Va būtent Milka buvo toks šuo kuris iš žvilgsnio mane suprasdavo, ką daryti, ko nedaryti, permatydavo kiaurai wub.gif Kažkas neįtikėtino...

Kaip gražu skaityti wub.gif
Eiryn, dideliausia užuojauta, net sunku įsivaizduot, dvi netektys su tokia trumpa pauze..
Paradoksuale, sveikatos tavo panai 4u.gif

Kaip šunį gaivint karštomis dienomis? Lauke atsigauna, bet namie gaivaliojasi, nors langai pradari, guli ant plytelių kaip negyva..kas tuomet vasarą dėsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 22, 21:46)
Kaip šunį gaivint karštomis dienomis? Lauke atsigauna, bet namie gaivaliojasi, nors langai pradari, guli ant plytelių kaip negyva..kas tuomet vasarą dėsis doh.gif

Vasarą mesdavau šlapius šaltus rankšluosčius ant plytelių ir ant jų gulėdavo. Kasdien eidavom į kudrą netoliese, galėdavo pasiplaukiot tik kad kol grįždavom jau vėl būdavo karšta smile.gif
Atsakyti
Eiryn užjaučiu labai. Aišku menka paguoda, bet kažkur skaičiau, kad šunys trumpiau nei mes gyvena tam, kad per savo gyvenimą turėtume galimybę laimingais padaryti ne vieną, o ir patys "praturtėdami" pažindami vis kitokį šuniuką...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 04 23, 06:54)
Eiryn užjaučiu labai. Aišku menka paguoda, bet kažkur skaičiau, kad šunys trumpiau nei mes gyvena tam, kad per savo gyvenimą turėtume galimybę laimingais padaryti ne vieną, o ir patys "praturtėdami" pažindami vis kitokį šuniuką...

drinks_cheers.gif
dar istrigo posakis kazkur matytas,mazdaug taip: suo negali su mumis gyventi visa musu gyvenima,bet mes galime ir gyvename su juo visa jo gyvenima rolleyes.gif

labas rytas,grazios dienos 4u.gif

per karscius Alba dribso tik ant plyteliu namuose,as dar apipurskiu vandeniu jei matau kad visai dusna,ir vandeni geriama keiciu dazniau,kad vesesnis ir svaresnis butu..o tai atbega suputojus visa,palaka,seiles vien lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 04 23, 07:54)

QUOTE(Paradoksualė @ 2014 04 23, 08:25)

Labai geri pasakymai, dar nebuvau girdėjus, praskaidrino dieną 4u.gif
Atsakyti
Eiryn, labai užjaučiu dėl abiejų netekčių... Baisu ir pagalvoti, kad taip greitai sveiko šuns gali nebelikti... Prisimenu, kai tik paėmėt Milką ir dalindavotės pasiekimais ir rūpesčiais (nors atrodė, kad tų rūpesčių beveik ir nebuvo). Aš saviškes abi dar turiu ir vien nuo minties, kad kažkada neturėsiu, akys pilnos ašarų... 4u.gif
Atsakyti
na pasirodom ir mes po ligu maratono.. smalsumas aplinkai vel atgautas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Eiryn, užjaučiu... prisijungiu prie to, ką pasakė eya (aš taip gražiai rašyti nemoku, bet mintis tai būtent mano).
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2014 04 17, 00:09)
ciuju'ke, kaip jūsiškė, ar jau pasveiko nuo babeziozės?

sveika jau.. bet šiaip nors ir prričupom labai anksti tą ligą (bendro kraujo tyrimai dar buvo visiškai geri), bet ilgai turėjo aukštą temperatūrą ir buvo vangi. Baisu pagalvot, kaip būtų, jei ligą pagautum vėliau - po dienos ar dviejų..

Eiryn console.gif

Paradoksuale, smagu, kad jūsiškė gerėja smile.gif laba graži kalytė, atrodo kap patinas blush2.gif

mano du žibukai
user posted image
Atsakyti