Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

Labas ax.gif

Kadangi įmesta buvo auksiuko foto, tai pasidalinsiu ir aš viena nuoroda: ČIA nemaža dalis foto tokios kičinės sakyčiau, bet yra ir labai mielų kadrų pagauta.

Dėl tų kitų nuotraukų: naudojant objektyvą, kuris gražiai lieja foną įmanoma pagauti labai tapybiškus kadrus. Nesuprantantiems atrodo, kad čia "daug fotošopo", bet realybėje gali jo visai nebūti arba tik šiek tiek pasodrintos spalvos. Šiose nuotraukose matosi, kad koreguotos spalvos, bet taipogi pagauta labai graži šviesa, kas sukuria "nerealybės" įspūdį (antra, trečia, ketvirta ir penkta nuotrauka). Plius naudota kokybiška foto technika. Gebėjimas įžvelgti ir pagauti gražią šviesą nuotraukose yra labai svarbus dalykas ir tik turintis "akį" bei pajautimą žmogus sugeba užfiksuoti nuostabių vaizdų. Taip kad aš neskubėčiau "nuteisti" autorės.
Eiryn, ačiū už palinkėjimus 4u.gif

Lapkritini, mes irgi palanavom antrą šunį naujame būste, o dabar išeina taip, kad dėl to vienintelio esamo teks kovoti unsure.gif nors šuniuko teks palaukti, bet kaip bus smagu, kai jau jį turėsit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 22 balandžio 2014 - 11:10
Ar per rują kalės būna pavargusios/mažiau aktyvios? Gal čia pavasario karščiai maniškę taip kamuoja....
Ir kada patinai pradeda sekioti rujojančią kalę? Iškart nuo rujos pradžios ar per tas tikėtiniausias dienas?
Baisiai jau ta pirmoji ruja įtartina/ne tokia, kokią internetai piešia.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekozip: 22 balandžio 2014 - 11:21
QUOTE(gotte @ 2014 04 22, 11:53)
Dėl tų kitų nuotraukų: naudojant objektyvą, kuris gražiai lieja foną įmanoma pagauti labai tapybiškus kadrus. Nesuprantantiems atrodo, kad čia "daug fotošopo"

Aš sakyčiau tiesiog kiekvieno skonis skirtingas ir į nuotraukas žiūrime labai skirtingom akim, vieniems vienoks kampas, kompozicija yra gražu kitiems ne, vieniems sodrintos spalvos ir tapybiški portretai liuks kitiems ne, nematau nieko blogo tame kad žmonėms patinka skirtingi dalykai, ir sakyčiau smagu kad yra tiek daug fotografų drinks_cheers.gif

QUOTE(Ekozip @ 2014 04 22, 12:20)
Ar per rują

Ruja neįtakodavo aktyvumo, greičiausiai nuo šilumos, o patinai sekiot nuo pat pradžių pradeda, užuodžia ir inksčia iš tolo. Mano mazgė dabar rujoja tai stengiamės laikytis atokiau nuo visų nenorim nervuot nei patinų nei jų šeimininkų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 04 22, 12:16)
Aš sakyčiau tiesiog kiekvieno skonis skirtingas ir į nuotraukas žiūrime labai skirtingom akim, vieniems vienoks kampas, kompozicija yra gražu kitiems ne, vieniems sodrintos spalvos ir tapybiški portretai liuks kitiems ne, nematau nieko blogo tame kad žmonėms patinka skirtingi dalykai, ir sakyčiau smagu kad yra tiek daug fotografų drinks_cheers.gif

na man tik keistai nuskambejo fraze "per daug fotosopo" ir tiek ax.gif buvo čia neseniai fotografų forume įdėtos žibutės su gražiai išlietu fonu ir atėjo žmogus iš šalies ir iškart paskelbė, kad čia "per daug fotošopo", nors ten greičiausiai išvis jo nebuvo, o jei buvo, tai labai labai minimaliai.

o pas jus dar gyvena haskė? kaip jos sveikata?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2014 04 22, 12:53)
Kadangi įmesta buvo auksiuko foto, tai pasidalinsiu ir aš viena nuoroda: ČIA nemaža dalis foto tokios kičinės sakyčiau, bet yra ir labai mielų kadrų pagauta.

Dėl tų kitų nuotraukų: naudojant objektyvą, kuris gražiai lieja foną įmanoma pagauti labai tapybiškus kadrus. Nesuprantantiems atrodo, kad čia "daug fotošopo", bet realybėje gali jo visai nebūti arba tik šiek tiek pasodrintos spalvos. Šiose nuotraukose matosi, kad koreguotos spalvos, bet taipogi pagauta labai graži šviesa, kas sukuria "nerealybės" įspūdį (antra, trečia, ketvirta ir penkta nuotrauka). Plius naudota kokybiška foto technika. Gebėjimas įžvelgti ir pagauti gražią šviesą nuotraukose yra labai svarbus dalykas ir tik turintis "akį" bei pajautimą žmogus sugeba užfiksuoti nuostabių vaizdų. Taip kad aš neskubėčiau "nuteisti" autorės.

nu tie auksai tai nerealūs smile.gif

o va tokią tobulą foto su šviesom kur sužaista aš norėčiau savo cūcos turėti, mielai įsirėminčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2014 04 22, 13:54)
na man tik keistai nuskambejo fraze "per daug fotosopo" ir tiek ax.gif buvo čia neseniai fotografų forume įdėtos žibutės su gražiai išlietu fonu ir atėjo žmogus iš šalies ir iškart paskelbė, kad čia "per daug fotošopo", nors ten greičiausiai išvis jo nebuvo, o jei buvo, tai labai labai minimaliai.
o pas jus dar gyvena haskė? kaip jos sveikata?

Na kitas žmogus pasakė aš tik pritariau, tiesiog nepatinka toks sužaidimas ir tiek 4u.gif Prašom nepriimt asmeniškai, žinau kad esi fotografė drinks_cheers.gif

Argutė... Neraėjus nei dviem mėnesiams po Milkos netekties, ji matyt liovėsi kovoti po tiek epilepsijos metų ir išėjo pas Milkutę kartu medžioklės plotuose lakstyti...

Pas mus dabar mazgė, ala vestas, priglausta suaugusi kalytė.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 04 22, 13:12)
Na kitas žmogus pasakė aš tik pritariau, tiesiog nepatinka toks sužaidimas ir tiek  4u.gif Prašom nepriimt asmeniškai, žinau kad esi fotografė  drinks_cheers.gif

Argutė... Neraėjus nei dviem mėnesiams po Milkos netekties, ji matyt liovėsi kovoti po tiek epilepsijos metų ir išėjo pas Milkutę kartu medžioklės plotuose lakstyti...

Pas mus dabar mazgė, ala vestas, priglausta suaugusi kalytė.

forume sunku perteikti nuotaikas, tikrai nepiktai rašau, tiesiog gal labiau norėjau paaikšinti ir tiek 4u.gif

o jetus...tai Milkos nebėr verysad.gif kas nutiko? juk tikrai ne dėl senatvės.. aš net nežinojau tiesą pasakius...kada? unsure.gif jei labai neskaudinu su savo klausimais unsure.gif

tai tik laikinai ar suvisam priglaudėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 04 22, 13:12)

Joms abiems dabar smagiau console.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2014 04 22, 14:29)
forume sunku perteikti nuotaikas, tikrai nepiktai rašau, tiesiog gal labiau norėjau paaikšinti ir tiek 4u.gif

o jetus...tai Milkos nebėr verysad.gif kas nutiko? juk tikrai ne dėl senatvės.. aš net nežinojau tiesą pasakius...kada? unsure.gif jei labai neskaudinu su savo klausimais unsure.gif

tai tik laikinai ar suvisam priglaudėt? ax.gif

Milkos netekom 2014 01 08, Argos 2014 03 03 sunku, galvojau kad jau apsipratau bet vėl vakarais verkiu, pasiilgau jos labai, ir tas skausmas nemažėja, kasdien ilgiuosi vis labiau ir širdį kasdien plėšo vis stipriau.

Kartais atrodo kad nebesugebu taip mylėt ir nežinau ar dar galėsiu ar sugebėsiu, labiausiai nesinori kad tas šuniukas kentėtų dėl to kad nesugebu mylėt visa širdim taip kaip mylėjau Milką... Bet ji labai geras šuo ir Laimis labai ją myli, dažnai vakare kviečia ją į savo lovytę ar pats ateina pagulėt pas ją apsikabinęs, galvą priglaudęs, negaliu palikt vaiko be šuns...

QUOTE(megeja @ 2014 04 22, 14:46)
Joms abiems dabar smagiau  console.gif

Bent tokia paguoda kad jos kartu dabar
Atsakyti
užjaučiu Eiryn 4u.gif suprantu tave, kad sunku, mažai laiko dar prabėgo 4u.gif . Arga tai dėl ligos iškeliavo, o kas Milkutei nutiko?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2014 04 22, 15:21)
užjaučiu Eiryn 4u.gif suprantu tave, kad sunku, mažai laiko dar prabėgo 4u.gif . Arga tai dėl ligos iškeliavo, o kas Milkutei nutiko?

Nenoriu stipriai plėstis, dar per mažai laiko praėjo, bet galiausiai prasidėjo vididinis kraujavimas, mažutei labai skaudėjo, paskutinę naktį abi nemiegojom, cypė iš skausmo, gerai kad nuo Argos vis likdavo įvairių vaistų, tarp jų ir stiprių nuskausminamų, bet ir tai nebepadėjo, kadangi vilties jau nebebuvo nuspręndėm nebekankinti jos ilgiau... Abi iškeliavo dėl ligos...
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 04 22, 16:28)
Nenoriu stipriai plėstis, dar per mažai laiko praėjo, bet galiausiai prasidėjo vididinis kraujavimas, mažutei labai skaudėjo, paskutinę naktį abi nemiegojom, cypė iš skausmo, gerai kad nuo Argos vis likdavo įvairių vaistų, tarp jų ir stiprių nuskausminamų, bet ir tai nebepadėjo, kadangi vilties jau nebebuvo nuspręndėm nebekankinti jos ilgiau... Abi iškeliavo dėl ligos...

dėl tos skirtingos meilės aš Tave labai suprantu.
Turiu du šunis. Abu labai myliu. Tikrai labai.
Retriveris užaugo ant mano rankų, jis yra mano širdies šuo. Nemoku apsakyti koks jis man artimas ir brangus, jis jaučia mano nuotaikas, mano emocijas.
Mažiukė mano iš prieglaudos, paėmiau ją, kai buvo turbūt metų laiko. Asocialė. Labai daug ko išmoko, labai pasikeitė per tuos keletą metų mano namuose ir ją myliu, bet ji kitokia. Ji visada mane daboja, miega tik prie manęs, ir būtinai taip, kad liestų. Glaustosi rytais ir t.t. bet ji kitaip reaguoja į mano emocijas. Sakyčiau ne taip jautriai. Ji žaidžia daug grubiau. Retriveris įsivaizduojat net jeigu įsisiunta, tyliai burzgia ir norėtų kąsti rankovę ir tempti (na aš turiu naminį treningą, su kuriuo kartais pasivoliojam, pasikramtom su šunim), tai retriveris nedrįsta kąsti!!!! aš jam pati urgzdama į dantis kišu tą rankovę, arba virvę žaidimų, kad jis imtų tempti, o jis taip švelniai švelniai vos suima, kad neduok die manęs neužgautų. Tuo tarpu nuo mažosios priekinių dantukų sukandimo ne vieną mėlynę turiu biggrin.gif
Ir aš nemanau, kad tai yra blogai. Juk skirtingai mylime vyrą, sesę, draugę. Gal ir šunims gali būti skirtinga meilė.

Eiryn nenoriu aštrinti skaudulio, bet gal apie pačią ligą gali papasakoti, kad tokį jauną šunelį pasiglemžė. Gal tai tiesiog bus naudinga informacija ko pasisaugoti, ar į ką labiau atkreipti dėmesį kitiems šunų augintojams.
Atsakyti