QUOTE(Akela. @ 2014 04 17, 18:07)
Gotte o kam jus isvis ten kraustotes?gal dar galima atsaukt ta sutarti?
As esu gyvenus apartamentuos,tai be tik gyvunai uzdrausti buvo bet ir vaikam pries apartamentus zaist negalima buvo.jau nekalbant apie tai kad balkone nieko apart geliu but negalejo,net skalbiniu dziaut.kiek stebejau kaimynus ten tai vien senukai ir jaunos poros arba seimos su pirmu kudikiu.vaikui paaugus dingdavo.mes ir dingom,uzkniso gyvenimas narveli.
As esu gyvenus apartamentuos,tai be tik gyvunai uzdrausti buvo bet ir vaikam pries apartamentus zaist negalima buvo.jau nekalbant apie tai kad balkone nieko apart geliu but negalejo,net skalbiniu dziaut.kiek stebejau kaimynus ten tai vien senukai ir jaunos poros arba seimos su pirmu kudikiu.vaikui paaugus dingdavo.mes ir dingom,uzkniso gyvenimas narveli.
Kraustomes todel, kad nuoma gerokai pigesne ir kt privalumai. Be to suns nelegalumo ten viskas super: vyro darbas salia, mano koledzas salia, vaikams mokyklos geros... Tiesiog kelis metus gyvenau su savo seserim ir dabar pasukam skirtingais keliais, kiekviena su savo seima ir tiek. Geresnio pasiulymo del to busto ir buti negali, zinant Londono kainas ir kt dalykus. Ten kazkas panasaus i konsulini busta, tik ne konsulo siulomas jis ir gyvena jame ne konsulo zmones.
Nolda, nezinau del tokiu daktaru, bet pagalvojau gal butu galima veliau, jeigu jie nesutiktu graziuoju bandyti sakyt, kad vaikams labai sunku be suns, vos ne psichologo prireike nezinau
nuslugo truputi emocijos, su seserim pakalbejau, jos vyras teisininkas, gal ka irgi protingo patars, blogiausiu atveju sukurs koki nors ypatingai graudu laiskeli, kuri mes jiems galesim siusti, ar kazka tokio bliamba, nu as tikrai nepasiduosiu