Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Akela. @ 2014 04 17, 18:07)
Gotte o kam jus isvis ten kraustotes?gal dar galima atsaukt ta sutarti?

As esu gyvenus apartamentuos,tai be tik gyvunai uzdrausti buvo bet ir vaikam pries apartamentus zaist negalima buvo.jau nekalbant apie tai kad balkone nieko apart geliu but negalejo,net skalbiniu dziaut.kiek stebejau kaimynus ten tai vien senukai ir jaunos poros arba seimos su pirmu kudikiu.vaikui paaugus dingdavo.mes ir dingom,uzkniso gyvenimas narveli.

Kraustomes todel, kad nuoma gerokai pigesne ir kt privalumai. Be to suns nelegalumo ten viskas super: vyro darbas salia, mano koledzas salia, vaikams mokyklos geros... Tiesiog kelis metus gyvenau su savo seserim ir dabar pasukam skirtingais keliais, kiekviena su savo seima ir tiek. Geresnio pasiulymo del to busto ir buti negali, zinant Londono kainas ir kt dalykus. Ten kazkas panasaus i konsulini busta, tik ne konsulo siulomas jis ir gyvena jame ne konsulo zmones.

Nolda, nezinau del tokiu daktaru, bet pagalvojau gal butu galima veliau, jeigu jie nesutiktu graziuoju bandyti sakyt, kad vaikams labai sunku be suns, vos ne psichologo prireike g.gif nezinau g.gif

nuslugo truputi emocijos, su seserim pakalbejau, jos vyras teisininkas, gal ka irgi protingo patars, blogiausiu atveju sukurs koki nors ypatingai graudu laiskeli, kuri mes jiems galesim siusti, ar kazka tokio g.gif bliamba, nu as tikrai nepasiduosiu cool.gif
Atsakyti
Gotte papasakok kaip viskas baigesi,neprapulk.
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2014 04 17, 19:50)
Gotte papasakok kaip viskas baigesi,neprapulk.

butinai 4u.gif

vyras mano toks pozityvas, sako Dievas mums pades biggrin.gif tikiuosi, kad tikrai pades...pranesiu kai tik kazka naujo zinosiu 4u.gif
Atsakyti
oi gotte tikiuosi, kad rasit variantą...

pusę dienos pramiegojus daba naršau internete. yra lenkaitė viena, kurios fotkes kartais zfb pažiūriu, nu plem kokios jos nerealios.

auksas:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Autorė

Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2014 04 17, 14:00)
Laba diena, retriveriu myletojos smile.gif noreciau isigyti auksaspalviu retriveriu veisles kalyte. ieskojau per skelbimus, deja deja be rezultatu...Gal jus kas nors zinote, gal kas veisia, parduoda, gal greitu laiku laukia vados? busiu labai dekinga, jei parasytumete man i az, bet kokia informacija.
Sekmes jums auginant pacius nuostabiausius sunis pasaulyje!

Labas, aš irgi ieškojau auksiuko - tai apskambinau ko gero trečdalį veislynų, šuniukų nėra. Anksčiausiai planuojami rudeni ar žiema.
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2014 04 16, 23:09)
erkės gali įsisegti praktiškai visur.

Tai jau tikrai. Turi erkės "mėgstamas" vietas, bet tikrai gali isisiurbti bet kur. Nors ir kiekvieną dieną tikrinu šunį dėl erkių, vistiek pasitaiko, kad jau nukrenta subrendusi kaip "slyva". Praktiškai neįmanoma surasti jas visas.

Saugotis reiktų aukštos sausos žolės, ir tiesiog pernykštės žolės. Daug mažiau erkių būna miške. Dar mažiau einant tik takeliais.

Per sezoną ištraukiu kelis šimtus erkių iš vieno šuns. Šiais metais jau tris ir savęs (dar apie dešimt pajutau rėpliojančias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinis: 20 balandžio 2014 - 18:45
QUOTE(gotte @ 2014 04 17, 15:16)
sveiki,

uzklydau su problema, ziuriu gi, kad mes su Marsu (is Laukines Vilkauoges; buvo cia tokia labriu vada biggrin.gif ) vis dar sarase ax.gif

Labutis, mes jūsų nepamiršom 4u.gif Tikiuosi viskas bus gerai ir pavyks legalizuotis drinks_cheers.gif

QUOTE(Lapkritinis @ 2014 04 20, 19:27)
Labas, aš irgi ieškojau auksiuko - tai apskambinau ko gero trečdalį veislynų, šuniukų nėra. Anksčiausiai planuojami rudeni ar žiema.

O Lapkritini ir tu čia, labas 4u.gif smile.gif Kaip čia taip šuniukų ieškai?
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 04 20, 19:06)
O Lapkritini ir tu čia, labas  4u.gif  smile.gif  Kaip čia taip šuniukų ieškai?

Labas, labas smile.gif Ieškojau dar vieno draugo saviškiui smile.gif Tai vėl eina savo išmintom pėdom.. vėl skaitau apie mažus šuniukus, dresūra ir t.t. smile.gif Tik šį kartą lygiaplaukį retriverį esu apsisprendęs auginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 04 19, 22:06)
nu plem kokios jos nerealios.

Gražiai pagauta, bet man labai jau prifotošopinta, kartais susirodo, kad paveikslai tapyti, o ne foto smile.gif

QUOTE(Lapkritinis @ 2014 04 20, 19:44)
Per sezoną ištraukiu kelis šimtus erkių iš vieno šuns.

Po šio savaitgalio ir aš jau nebebijau pirštais traukt erkių biggrin.gif O reikdavo dešimt minučių susikaupimo, kol su pincetu prisiruošdavau.. doh.gif

QUOTE(Lapkritinis @ 2014 04 21, 00:05)
Tik šį kartą lygiaplaukį retriverį esu apsisprendęs auginti smile.gif

Iš esmės kažkuo skiriasi lygiaplaukiai nuo auksinio? Tik kailiu, taip? Užmečiau akį į google vaizdus, tai psio, antras šuo bus, tik nebežinau, kuris gražesnis - juodas ar tas rudai ryžas blush2.gif

Temai pagyvinti savaitgalio foto:

Kaimo saulikės vonios:

user posted image

Kaip po medžius karstėsi:

user posted image

Kaip futbolą žaidėm:

user posted image

Maudynės:

user posted image

Ir..pompa:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 21, 19:39)
Po šio savaitgalio ir aš jau nebebijau pirštais traukt erkių biggrin.gif  O reikdavo dešimt minučių susikaupimo, kol su pincetu prisiruošdavau.. doh.gif

...aš po 80 erkių "laimikio" traukiu iš karto radus ir plikom rankom, nėra kada cackintis su pincetais. Po tokio kiekio jei traukiu tik vieną kitą, jei nepripampę ką tik prisikabinę, net traiškau jau nagais, nėra kada "britkintis" doh.gif blush2.gif
Tik Majai matyt truputį alergizuoja, nes vietomis maži pūkinukai susidarė. Stellai lyg nieko, nors ji pas mane jautruolė šiaip, kas liečia odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinis @ 2014 04 21, 00:05)
Labas, labas smile.gif Ieškojau dar vieno draugo saviškiui smile.gif Tai vėl eina savo išmintom pėdom.. vėl skaitau apie mažus šuniukus, dresūra ir t.t. smile.gif Tik šį kartą lygiaplaukį retriverį esu apsisprendęs auginti smile.gif

Faina, lygiaplaukiai fainuoliai tikiuosi rasi gerą naują draugą sau drinks_cheers.gif Parašyk kaip seksis smile.gif O šiaip viskas iš naujo smagu, ką prisimeni ką naujo išmoksti, labai gerai tobulėt 4u.gif

QUOTE(Ekozip @ 2014 04 21, 19:39)
Gražiai pagauta, bet man labai jau prifotošopinta, kartais susirodo, kad paveikslai tapyti, o ne foto smile.gif

Man irgi per daug fotoshopo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 21 balandžio 2014 - 22:19
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 21, 18:39)
Po šio savaitgalio ir aš jau nebebijau pirštais traukt erkių biggrin.gif  O reikdavo dešimt minučių susikaupimo, kol su pincetu prisiruošdavau.. doh.gif

Iš esmės kažkuo skiriasi lygiaplaukiai nuo auksinio? Tik kailiu, taip? Užmečiau akį į google vaizdus, tai psio, antras šuo bus, tik nebežinau, kuris gražesnis - juodas ar tas rudai ryžas blush2.gif

Su pincetu erkes traukti vienas vargas. Va geriausias įrankis:
http://www.vup.lt/Pr...-1066-3513.html. O su pincetu jei suimsi erkę už pilvo, gali visą turinį su visais užkrėtikliais "sušvirkšti" į šunį. Gal čia ir legenga, o gal ir ne smile.gif

O lygiaplaukiai nuo auksiuku panašu, kad ne tik kailiu skiriasi, bet ir charakteriu gana stipriai. Bet plačiau parašysiu, kai jau galėsiu remtis savo patirtimi smile.gif

Gražūs kadrai smile.gif
Atsakyti