QUOTE(Ekozip @ 2014 04 16, 12:32)
Matai, visokių tų nepažįstamų būna - vieni pamiršta valgyt paduot, kiti išmeta į lauką butinį katiną, kitiems nusibosta ir į kaimus išveža..
Pasijutau tokia bloga šeimininke
Jau 2 kartus pamiršau šunį pašerti, o vieną dieną nuo ryto iki 18 val vakaro neturėjo vandens, nes pamiršau įpilti
sąžinė iki šiol graužia, o draugas vis nepraleidžia progos man moralo atskaityt
QUOTE(Gorada @ 2014 04 16, 14:44)
Aš asmeniškai, tfu tfu tfu, tikiuosi niekada neturėsiu priimti tokio sprendimo. aš tiesiog negalėčiau. mano širdies draugai. mano laimės spindulėliai...
Oi man tai iš viso vienas sunkiausių gyvenimo sprendimų atrodo
Mes papūgas auginame jau 5 metus... 2 metus jau turiu alergiją (iki to tikrai nebuvo, bet su laiku išsivystė), tai pradžioje buvo silpni požymiai, stengiausi mažiau turėti artimo kontakto ir tikėjausi, kad taip ir liks mažam lygmeny... Bet deja, požymiai ėmė stiprėti ir labai sparčiai, gal dėl nėštumo, gal ir taip būtų pradėję... Tai daug svarstę nutarėme surasti kitus šeimininkus, nes paukščiams pas mus tapo kankinė... Ankščiau, jei tik mes namie jie visada laisvėje, jie draugiški, jaukūs, patys glaustosi... Dabar nuolat uždaryti narve, kad tik prie manęs neskristų, nes dusti visai nesmagu... Ir atrodo suvoki, kad jiems taip bus geriau, bet vis vien taip stipriai skauda, niu atrodo dalelę širdies nori išplėšti.... O atrodo tokie maži padarėliai tie paukštukai, o kiek jausmų sukelia....
O dėl apsaugos nuo erkių, tai čia tikrai labai sunku nuspręsti... Ar naudoti kažką, ar ne... O jei naudoti, tai ką būtent... Mes irgi svarstėm nieko nenaudoti bandyti, pasivaikščiojimo metu vis rinkdavome ropinėjančias, ir galiausiai uždėjau Foresto antkaklį... Niu bijau, kad mane sąžinė mirtinai užgriauž, kad, jei neduok dieve susirgs, gailėsiuosi, kad net nepamėginau apsaugoti.... Nors puikiai suvokiu, kad dažnai suserga net tie, kuriems chemijos nemažai naudojama... Bet čia tikriausiai neišsenkama tema, ir kiekvienas turi pats rinktis kaip jam atrodo geriausia... O ar tai iš tikrųjų geriausia, tai nežinia...