QUOTE(Koce @ 2014 04 12, 08:08)
Sveiki, skaitau jūsų prirašytas temas ir siurbiu informaciją
Ruošiamės tapti labradoriuko tėvais
Jau nemažai dalykų išsisiškinau, bet vienas iš pagrindinių lieka neatsakytas: ar yra skirtumas auginant mergaitę ir berniuką?
Girdėjau, kad mergaitės būna švelnesnės, lengviau pasiduoda dresūrai - ar tiesa? Nes mano širdis linksta prie berniuko, bet jei paskui nesusitvarkysiu, tai...bus bėdos (vyras nori mergaitės).
Ir dar, gal žinote, ar aplink Vilnių yra koks veislynas? Aš kiek žiūriu vis kiti miestai.
Aš turiu auksiuką berniuką, prieš tai turėjau laikinų globotinių mergyčių, tai galiu pasakyti mano berniukas meilesnis
Jis aplamai toks mano mamyčiukas, visada šalia, visada reikia prisiglausti
Niu žinokit dar meilesnio šuns tikrai neįsivaizduoju... Dėl dresūros pasiduoda ir labai puikiai, aišku reikia užsiimti, pradžioje būtina dresuotojų pagalba... Na bent jau mano nuomonė tokia... Aš skaičiau daug, bet įsigijus savo pirmą šunį (o ne laikiną globotinį), tikrai visą tą teoriją be pagalbos pritaikyti buvo sunku, todėl labai mylim savo dresuotoja, kuri mus gerai pamokina ir padresuoja ir jos dėka visai neblogai tvarkomes su savo šuniu
Aplamai pastebėjau, kad mano šuniui patinka, kai su juo dirbame... Ir beje tai vienintelis būdas jį iškrauti kol kas.... Nes visokie 4-5 valandų lakstymai, ar pasilakstymai su kitais šuniais jo visai neiškrauna... Vis vien grįžęs namo dukti, o ne miegoti nori... O va po dresūros mano šuo miega
Dėl veislyno, tai mes iš Klaipėdos važiavome į Kauną ir visai nesigailim, dėl papūgos (kuri kainuoja tik 100 lt) esam važiavę į kaimuką netoli Vilniaus ir taip pat nesigailėjom (beje abu kartus skolinomės mašinas, nes savos dar neturėjome)... Nėra ta LT tokia baisiai didelė, kad dėl svajonės, dėl naujo šeimos nario nebūtų galima nuvažiuoti... Kiti gi į kitas šalys važiuoja ir neatrodo per toli, o čia tik kiti miestai...