Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(kalbinta @ 2014 04 09, 11:01)
Laba..Pas mus gelsva labradore,tai tikrai is patirties patarciau grindis detis artimas suniuko spalvai,tikrai didelis pliusas,o del braizymosi tai ant parketlenciu lieka nagai,.geriausiai laminatas ir plyteles.

Tikrai siulyciau juodu ar pilku grindu nedaryt, jeigu auksiuka turit, ant ju kiekvienas plaukas matos.
Atsakyti
mūsų pirmam aukšte: virtuvė, tamburas, svetainė plytelės. user posted image

Ir nors mus atkalbinėjo, kad šalta ar nejauku bus - nifiga, nei minutės nepasigailėjau, kiek šuo purvo prineša, jei nespėji kojų nuvalyt ar iš kailio išbyra, kiek vandens prilaisto palakęs... Nei ant jų kas matosi, nei kas gadinasi. Kai dar prieglaudinę kaliukę priėmiau, kuri metus namie sysiojo..... Tai medinėm ar laminatam jau seniai amen būtų buvę. Vienintelį minusą turi - jeigu jau kas nukrito - būtinai suduš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakuriai @ 2014 04 07, 14:27)
Sveiki... Turime auksiuka 2 metuku, ir zadame statytis nama. Norejom pasiteirauti, kas gyvenate name, kokia grindu danga rekomenduotumete? Atsizvelgiant apie suaibraizyma ir t.t...

Geriausia aisku plyteles, problema, kad visame name neisdesi. Laminatas pats atspariausias kaip danga, bet ... reikia ziureti, kad jis butu atsparus ir vandeniui, nes visgi tai presuotas kartonas ir vandeni traukia baisiai (neklauskit, kodel tai zinau biggrin.gif ), medis atsparesnis vandeniui , bet .. kiekvienas suns nagas paliks zyme (ne suns irgi). As dejau tamsu laminata, bet tai buvo preis pasiimant suni, dabar jokiu budu tamsaus nedeciau (ir laminata aisku ieskociau pramonini). Aisku tamsus - tai grazu, bet .. matosi viskas, ir as turiu omeny - viskas- ne tik plaukai, smelis, bet kiekviena peda, kiekvienas taskas. Jau kai buvo po visko, maciau, kad yra specialios lentos, kurios atrodo trupti "aptrintos" suteikta tokia spec textura, kaip senovisku grindu ir praktiskai su laiku, tai tik graziau atrodo. Plusas medzio, kad galima po kokio tai laikotarpio nuslifuoti ir vel bus kaip naujas, laminata teiks keisti. Taip pat svarbu medzio kietumas. Zodziu siais laikais didelis pasirinkimas ir pagal skoni ir pagal poreikius.
Atsakyti
Žiūriu visi, kas renkasi grindų dangą galvoja apie susidėvėjimą... Mums taip neišeina, norime laminato, bet nu gaila žiūrėti kaip vargšas Heliukas slidinėja ant jo... doh.gif
Atsakyti
tai, kad yra laminato ir su medzio tekstura, o ir medis nulakuotas bus slidus ir plyteles gali buti slidzios, jei lygios ar glazuruotos. Problema su grazia tekstura - baisiai sunku gerai isplauti, purvo i tas greves prisinesa, o kai maniskis visa sunu parko purva parnesa namo, tai .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2014 04 09, 18:08)
tai, kad yra laminato ir su medzio tekstura, o ir medis nulakuotas bus slidus ir plyteles gali buti slidzios, jei lygios ar glazuruotos. Problema su grazia tekstura - baisiai sunku gerai isplauti, purvo i tas greves prisinesa, o kai maniskis visa sunu parko purva parnesa namo, tai .... doh.gif

Tai va todėl mes ir atsisakėm visko, kas slidu... Dabar dar remontą daromės ir vėl žiūrime tai, ant ko mažiausia tikimybė jam slidinėti.... Kažkaip neišeina mums savo norus pastatyti aukščiau šuns patogumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 08, 07:37)
O kuo skiriasi purškalas, antkaklis nuo lašiukų? Jei veiklioji medžiaga ta pati chemija, tik kitu pavidalu...

antkaklis atbaidantis, o lašai kaip supratau neatbaido, bet jei jau įsisiurbs sudžius. Bent jau man taip aiškino vaistinėje.

pats antkaklis toks kaip talkuotas, pradžioj stipriai buvo, bet dabar to talko jau kaip ir nebeliko, tai net ežinau kaip ten jis atbaido, bet tfu tfu tfu ramu, pasičiupinu
Atsakyti
Sveiki, skaitau jūsų prirašytas temas ir siurbiu informaciją smile.gif Ruošiamės tapti labradoriuko tėvais biggrin.gif
Jau nemažai dalykų išsisiškinau, bet vienas iš pagrindinių lieka neatsakytas: ar yra skirtumas auginant mergaitę ir berniuką?
Girdėjau, kad mergaitės būna švelnesnės, lengviau pasiduoda dresūrai - ar tiesa? Nes mano širdis linksta prie berniuko, bet jei paskui nesusitvarkysiu, tai...bus bėdos (vyras nori mergaitės).

Ir dar, gal žinote, ar aplink Vilnių yra koks veislynas? Aš kiek žiūriu vis kiti miestai.
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2014 04 12, 08:08)
Sveiki, skaitau jūsų prirašytas temas ir siurbiu informaciją smile.gif Ruošiamės tapti labradoriuko tėvais  biggrin.gif
Jau nemažai dalykų išsisiškinau, bet vienas iš pagrindinių lieka neatsakytas: ar yra skirtumas auginant mergaitę ir berniuką?
Girdėjau, kad mergaitės būna švelnesnės, lengviau pasiduoda dresūrai - ar tiesa? Nes mano širdis linksta prie berniuko, bet jei paskui nesusitvarkysiu, tai...bus bėdos (vyras nori mergaitės).

Ir dar, gal žinote, ar aplink Vilnių yra koks veislynas? Aš kiek žiūriu vis kiti miestai.

Aš turiu auksiuką berniuką, prieš tai turėjau laikinų globotinių mergyčių, tai galiu pasakyti mano berniukas meilesnis wub.gif Jis aplamai toks mano mamyčiukas, visada šalia, visada reikia prisiglausti wub.gif Niu žinokit dar meilesnio šuns tikrai neįsivaizduoju... Dėl dresūros pasiduoda ir labai puikiai, aišku reikia užsiimti, pradžioje būtina dresuotojų pagalba... Na bent jau mano nuomonė tokia... Aš skaičiau daug, bet įsigijus savo pirmą šunį (o ne laikiną globotinį), tikrai visą tą teoriją be pagalbos pritaikyti buvo sunku, todėl labai mylim savo dresuotoja, kuri mus gerai pamokina ir padresuoja ir jos dėka visai neblogai tvarkomes su savo šuniu blush2.gif Aplamai pastebėjau, kad mano šuniui patinka, kai su juo dirbame... Ir beje tai vienintelis būdas jį iškrauti kol kas.... Nes visokie 4-5 valandų lakstymai, ar pasilakstymai su kitais šuniais jo visai neiškrauna... Vis vien grįžęs namo dukti, o ne miegoti nori... O va po dresūros mano šuo miega wub.gif

Dėl veislyno, tai mes iš Klaipėdos važiavome į Kauną ir visai nesigailim, dėl papūgos (kuri kainuoja tik 100 lt) esam važiavę į kaimuką netoli Vilniaus ir taip pat nesigailėjom (beje abu kartus skolinomės mašinas, nes savos dar neturėjome)... Nėra ta LT tokia baisiai didelė, kad dėl svajonės, dėl naujo šeimos nario nebūtų galima nuvažiuoti... Kiti gi į kitas šalys važiuoja ir neatrodo per toli, o čia tik kiti miestai...
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 12, 11:53)
Aš turiu auksiuką berniuką, prieš tai turėjau laikinų globotinių mergyčių, tai galiu pasakyti mano berniukas meilesnis wub.gif  Jis aplamai toks mano mamyčiukas, visada šalia, visada reikia prisiglausti wub.gif  Niu žinokit dar meilesnio šuns tikrai neįsivaizduoju... Dėl dresūros pasiduoda ir labai puikiai, aišku reikia užsiimti, pradžioje būtina dresuotojų pagalba... Na bent jau mano nuomonė tokia... Aš skaičiau daug, bet įsigijus savo pirmą šunį (o ne laikiną globotinį), tikrai visą tą teoriją be pagalbos pritaikyti buvo sunku, todėl labai mylim savo dresuotoja, kuri mus gerai pamokina ir padresuoja ir jos dėka visai neblogai tvarkomes su savo šuniu blush2.gif  Aplamai pastebėjau, kad mano šuniui patinka, kai su juo dirbame... Ir beje tai vienintelis būdas jį iškrauti kol kas.... Nes visokie 4-5 valandų lakstymai, ar pasilakstymai su kitais šuniais jo visai neiškrauna... Vis vien grįžęs namo dukti, o ne miegoti nori... O va po dresūros mano šuo miega wub.gif

Dėl veislyno, tai mes iš Klaipėdos važiavome į Kauną ir visai nesigailim, dėl papūgos (kuri kainuoja tik 100 lt) esam važiavę į kaimuką netoli Vilniaus ir taip pat nesigailėjom (beje abu kartus skolinomės mašinas, nes savos dar neturėjome)... Nėra ta LT tokia baisiai didelė, kad dėl svajonės, dėl naujo šeimos nario nebūtų galima nuvažiuoti... Kiti gi į kitas šalys važiuoja ir neatrodo per toli, o čia tik kiti miestai...

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif Vat ir man širdis sako, kad berniukai mielesni wub.gif Tik aš labai noriu tamsiaplaukio, juodo arba rudo wub.gif
Bet va kur skambinam, tai kaip tyčia juodos visos mergaitės, o berniukai šviesūs doh.gif

Dėl važiavimo tai problemos nėra, tiesiog galvoju, kad šuniukui būtų varginanti kelionė.
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2014 04 12, 15:26)
Ačiū labai už atsakymą  4u.gif Vat ir man širdis sako, kad berniukai mielesni  wub.gif Tik aš labai noriu tamsiaplaukio, juodo arba rudo  wub.gif
Bet va kur skambinam, tai kaip tyčia juodos visos mergaitės, o berniukai šviesūs  doh.gif

Dėl važiavimo tai problemos nėra, tiesiog galvoju, kad šuniukui būtų varginanti kelionė.

Mes pasiimti suniuka grizom is norvegijos su masina, o suniukas 1000 km kelione istvee kuo puikiausiai mirksiukas.gif
jei tikrai norit juodo arba rudo, perzvelkit veislynusm jie raso planuojamas vadas ir rezervuokites suniuka 4u.gif mes butent taip darem, savo grazuolio pusmeti teko palaukti bigsmile.gif spejom subresti, prisijaukinti mintis, kad suniukas bus pas mus, pasiskaityti daugiau ir pasidometi smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 12 balandžio 2014 - 14:48
QUOTE(meduolia @ 2014 04 12, 07:48)
antkaklis atbaidantis, o lašai kaip supratau neatbaido, bet jei jau įsisiurbs sudžius. Bent jau man taip aiškino vaistinėje.

Lasai su fiproniliu veikia kaip jus sakot, o Advantix ir Duowin contact. t.y. su permetrinu, erkes atbaido...bent taip deklaruojama preparatu aprasuose.
Atsakyti