Paradoksuale,

laikykites ir sveikatos
Džela, atkreipiu dėmesį aš labai į tą reklamą
tie lašeliai nuo erkių juk kenkia stipriai

erkės irgi negerai, bet yra ir kitų priemonių, viena šunininkė minėjo, kad kažkoks geras purškalas yra atbaidatis erkes, kad ir tie antkakliai, nu išties veikia, o ir sukt galvos, lašint, ten visko nieko nereikia.
Aš saviškę irgi dažnai apžiūrinėju, bet pradžioj, kol antkaklio neuždėję buvom, tai buvo erkė įsisegus ir į nugarą kur kailis ilgas ir tankus

bet dažniausiai jie sprandą ir paausius mėgsta , būna kitiems ir į uodegas sugeba įsisegt.
Man vet vaistinėj sakė, kad lašeliai tik mėnesiui skirti, o beto jie lyg ir nelabai atbaido erkių, o jos įsisiurbusios apsinuodija, tai klausimas kam tie lašiukai jei neatbaido, nes ir su lašiukais šuo gali susirgt, o kad erkės tik iškristų sudžiūvusios, nusiuodijusios, tai tolko nėr, anksčiau ar vėliau jas ištrauki, man kurkas svarbiau, kad jas atbaidytų
pasivaikščiojimo metu mane viena moteriškė vis susitabdo, jinai savo dičkiui labradorui leidžia eiti, pasivaikščioti tik taku asfaltuotu, nes visur daug erkių ir daug užkrėstų, tai va taip visą sezoą sėkmingai labradoras ir tipena su šeimininke su pavadėliu tik takučiu. Nesakau, kad tai blogai, na tvarkingai viskas aišku, apsisaugot bando, bet šuniui krūvio užtenka

tiki jėgos pas tuos šunis ohoho kiek, gi reikia jiems prasikošt kartais gerai, o čia lėtu žingsneliu.
Aš tai leidžiu duotis, tik parke yra tam tikros vietelės, kur žolė ypač aukšta ir bjauri, tai pro tas vietas prasivedu su pavadėliu, o ten kur neaukšta, dar neataugusi dorai, trumpa, lai duodasi