Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Paradoksualė @ 2014 04 07, 07:33)
4u.gif laikome
Vakar jau nervai nebeislaike,pazliumbiau verysad.gif nu kiek dar doh.gif
Ant kaklo gumbeli dar aptikau,kur vaistus leidau,gal blogai leidau,neissivaiksciojo,pridirbau kazka unsure.gif jazau jazau nebezinau ka galvot
Skambinsiu ryte vetui,kada atvest tarsimes.is maksties isskyros gelsvos pasirode.zodziu toliau vargeli vargstam.o kaip jos gaila,nelaiko sirdis verysad.gif ateina,atsiseda,padeda koja ant keliu,as ja apkabinu,o ji isikniaubia i peti ir laiko prispaudus galva.nuprotet galima nuo bejegiskumo tokiu atveju..

Geros dienos visiem

laikykitės verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2014 04 06, 18:31)
Kam tiek užsipult  g.gif  pasiskaitykit atidžiau -  jau rašiau, kad pavadinimo NEPAMENU ir jokia čia valstybinė paslaptis. Priemonę pirkom pas veterinarą, mokėjom tikrai nemažai. Faktas, kad į pabaigą veikimas yra silpnesnis, bet kad veikia ne 1 mėn tai tikrai.

Jokiu budu neuzsipuolam, tiesiog as kaip ir daugelis buvau sventai isitikinus, kad neegzistuoja laseliu, kurie erkes veiktu ilgiau kaip menesi...del to ir smalsauju unsure.gif o gal bent orientaciniai kaina pamenat?nes retriveriui bet kurie lasiukai turetu kainuoti 13-35Lt menesiui...
Atsakyti
Sveiki,

Gražaus visiems pavasario ir saugokitės erkių-šiuo metu jos tikrai pavojingos.

O mes rodomės kaip mūsų vaikai dirba TV reklamoje smile.gif

user posted image

www.ambasadorius.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Džela*: 07 balandžio 2014 - 15:20
Dekui uz gera zodi 4u.gif

Jau po apziuru,tyrimu visu..slapimas ok,kepenai,inkstai ok,o va kraujas parode infekcija vel verysad.gif nesusitvarko organizmas su kazkuo.jau visus is maksties siulus iseme,bet jei ji netoleruoja ju,tai viduj ju yra vistiek g.gif
Vel antib.kursas,treciad.skambintis pasakot kaip jaucias.
Del guzu nieko baisaus,issivaikscios rolleyes.gif
Nu ka,tesiam kelione i gijima. smile.gif

Gero vakaro visiems,lekiu namo pas ligoniuka savo wub.gif
Atsakyti
Sveiki... Turime auksiuka 2 metuku, ir zadame statytis nama. Norejom pasiteirauti, kas gyvenate name, kokia grindu danga rekomenduotumete? Atsizvelgiant apie suaibraizyma ir t.t...
Atsakyti
Paradoksuale, 4u.gif laikykites ir sveikatos

Džela, atkreipiu dėmesį aš labai į tą reklamą thumbup.gif

tie lašeliai nuo erkių juk kenkia stipriai unsure.gif erkės irgi negerai, bet yra ir kitų priemonių, viena šunininkė minėjo, kad kažkoks geras purškalas yra atbaidatis erkes, kad ir tie antkakliai, nu išties veikia, o ir sukt galvos, lašint, ten visko nieko nereikia.
Aš saviškę irgi dažnai apžiūrinėju, bet pradžioj, kol antkaklio neuždėję buvom, tai buvo erkė įsisegus ir į nugarą kur kailis ilgas ir tankus unsure.gif bet dažniausiai jie sprandą ir paausius mėgsta , būna kitiems ir į uodegas sugeba įsisegt.
Man vet vaistinėj sakė, kad lašeliai tik mėnesiui skirti, o beto jie lyg ir nelabai atbaido erkių, o jos įsisiurbusios apsinuodija, tai klausimas kam tie lašiukai jei neatbaido, nes ir su lašiukais šuo gali susirgt, o kad erkės tik iškristų sudžiūvusios, nusiuodijusios, tai tolko nėr, anksčiau ar vėliau jas ištrauki, man kurkas svarbiau, kad jas atbaidytų

pasivaikščiojimo metu mane viena moteriškė vis susitabdo, jinai savo dičkiui labradorui leidžia eiti, pasivaikščioti tik taku asfaltuotu, nes visur daug erkių ir daug užkrėstų, tai va taip visą sezoą sėkmingai labradoras ir tipena su šeimininke su pavadėliu tik takučiu. Nesakau, kad tai blogai, na tvarkingai viskas aišku, apsisaugot bando, bet šuniui krūvio užtenka unsure.gif tiki jėgos pas tuos šunis ohoho kiek, gi reikia jiems prasikošt kartais gerai, o čia lėtu žingsneliu.
Aš tai leidžiu duotis, tik parke yra tam tikros vietelės, kur žolė ypač aukšta ir bjauri, tai pro tas vietas prasivedu su pavadėliu, o ten kur neaukšta, dar neataugusi dorai, trumpa, lai duodasi
Atsakyti
Meduolia, kad ir tie purškalai ir antkakliai irgi chemija... Ir taip pat sveikatos nepriduoda... Nu bet kiekvienas iš 2 blogybių renkasi savaip... Ir iš tikrųjų čia naudoti ar nenaudoti, o jei naudoti, tai ką būtent - nu nėra vieno teisingo atsakymo... O susirgt, deja, ir su tais purškalais, ir lašais, ir antkakliais gali... Nes nėra šimtaprocentinės apsaugos schmoll.gif

Maniškis kol kas nešioja Foresto antkaklį, jam rodos tinka: nesualergizavo, o ir ropinėjančias lioviausi traukti iš kailiuko (iki to dažnai ropinėjančias traukdavome, įsisiurbusių neteko, nes net lauke vis atkreipiam dėmesį)... Tai tikiuosi taip ir toliau bus, bet vis vien nuolat stebiu jį, kad tik nieko nepražiopsoti...
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2014 04 08, 07:32)
tie lašeliai nuo erkių juk kenkia stipriai  unsure.gif erkės irgi negerai, bet yra ir kitų priemonių, viena šunininkė minėjo, kad kažkoks geras purškalas yra atbaidatis erkes, kad ir tie antkakliai, nu išties veikia, o ir sukt galvos, lašint, ten visko nieko nereikia.

O kuo skiriasi purškalas, antkaklis nuo lašiukų? Jei veiklioji medžiaga ta pati chemija, tik kitu pavidalu...
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 08, 08:01)
Tai tikiuosi taip ir toliau bus, bet vis vien nuolat stebiu jį, kad tik nieko nepražiopsoti...

kartais kai vasara būna ir karšta, Zorro pernelyg ramus būna, tai man paranoja būna, lekiam į lauką iškart, jei lauke dūksta vadinasi viskas normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 04 08, 10:11)
kartais kai vasara būna ir karšta, Zorro pernelyg ramus būna, tai man paranoja būna, lekiam į lauką iškart, jei lauke dūksta vadinasi viskas normaliai biggrin.gif

Žinok man jau dabar baisu galvoti apie vasaros karščius... Matosi, kad šuniui namie jau dabar karšta, o tai kaip jis vasarą kentės... Reikės varyti dažniau iki marių, kad pliuškentųsi....
Šiandien buvom prie marių, oras geras, saulė, vėjo nei lašo, tai net karšta man buvo... Mėtėm Heliukui pagalį į vandenį, tai šuoliais bėgo parnešti, kur giliau, tai ir panėręs buvo, bet tada greitai suprato, kad ten eiti jau atsargiau reikia... Mėtėm vis toliau, buvo įdomu kiek tolį seks pagaliuką, tai sekė tol kol einant galva dar virš vandens (nors kūnas jau visas apsemtas), toliau nebandė... Tai va man iškilo klausimas, o kaip šunys plaukti mokinami? Nes jis tai apsisuka, daug maž "oi ten jau negalima pasiekti"... blush2.gif Bet šiaip jam patiko į vandenį paskui pagalį bėgioti, sausumoj jis pagaliu tiek ilgai nesidomi, o čia jam atrakcija buvo...
Atsakyti
QUOTE(Naujakuriai @ 2014 04 07, 21:27)
Sveiki... Turime auksiuka 2 metuku, ir zadame statytis nama. Norejom pasiteirauti, kas gyvenate name, kokia grindu danga rekomenduotumete? Atsizvelgiant apie suaibraizyma ir t.t...

Na pas mane irgi auksiuke ir namas smile.gif
pirmame aukste laminatas, plyteles ir linoliaumas visi nesibraizo smarkiai , tiesa laminata rinkomes gad butu labai atsparus nesiojimuisi. I antra auksta laiptai mediniai, tai ant ju nagiukai matos. Tikiuosi pades.

I erkiu tema , pas mus abu suniai su forestais. Kai einam i laukus ar miskadar papildomai apipurskiu (ir juos ir save) ir aisku panikuoju del kiekvieno juoduliuko ant kailio. Aisku namo gryzus dar paciupinu ar kur neisku vabaliuku nera.
Atsakyti
QUOTE(Naujakuriai @ 2014 04 07, 21:27)

Laba..Pas mus gelsva labradore,tai tikrai is patirties patarciau grindis detis artimas suniuko spalvai,tikrai didelis pliusas,o del braizymosi tai ant parketlenciu lieka nagai,.geriausiai laminatas ir plyteles.
Atsakyti