Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 03, 22:04)

vejeiku wub.gif

pripažinsiu ir aš - nenorėjau su dokais šunio, norėjau kokio benamiuko blush2.gif vieną paėmiau iš pnvz prieglaudos prieš metus tėvams į kaimą, nes jų nugaišo. nu tai toks, nu nemoku išpasakyt wub.gif liūdnas, išsigandęs, bet norintis būti mylimas meškiukas. taip gaila buvo atiduot tėvams. vyrui sakau, pažiūrėk koks protingas ir geras nors mažas. sakė baik svaigt ir taškas. nors jam sakė tokio protingo irgi gaila į kaimą blush2.gif o dabar ten šauniausiai meškinas gyvena thumbup.gif
o manno vyras sakė jokių beveislių neaiškios kilmės namie nebus - maži vaikai ir pan., nežinai kas šaus į galvą. reikia kad būtų "aiškios " prigimties ir pan...nepagailėsiu kelių nuliukų, bet žinosiu ką turiu blink.gif žodžiu, nepavyko perkalbėt. o kadangi auksiukai mano buvo seniai svajonių šunys-tai taip lb ir nesiginčijau lotuliukas.gif
tik dukrytė norėjo šokoladuko, o aš ryžo. suma sumarum gavos baltas lotuliukas.gif

tai va ir turim "bėdą", nors be tos padraikos jau negalim wub.gif tik va, vyras matyt tikėjos kad sumokės kelis tūkst ir turės savaime protingą ir patogų šunį, kaip Megeja sakė doh.gif žodžiu, kad bus "all included" lotuliukas.gif pasirodė, o brolyti kaip klydo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2014 04 03, 20:44)

elife, jei pakvies, eisim, bet man ten tamsus miškas aš pati neišstatyčiau  schmoll.gif

oi, pati aš tai irgi schmoll.gif
Papildyta:
tiesa, vyrą jau įspėjau, kad dar vienas šuo BUS. greičiausiai benamiukas, gal net "pensininkas" blush2.gif tik čia jau kai aplinką susitvarkysim ir voljerui bus vietos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 04, 11:21)
jis prie laiptinės kaip visada padaro mažą reikalą, tada už kelių metrų didelį (manasis kažkodėl visada daro ten pat),

mūsų irgi visads ten pat. gali valandą po pievas tampyt, jau matai kad nori - grįžta namo ir padaro už namo lotuliukas.gif tai db nieko, bet kada nors ten bus pievutė arba terasa doh.gif kaip reiks atpratint prie namų daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 04 04, 11:38)
* tik va, vyras matyt tikėjos kad sumokės kelis tūkst ir turės savaime protingą ir patogų šunį, kaip Megeja sakė doh.gif žodžiu, kad bus "all included"  lotuliukas.gif pasirodė, o brolyti kaip klydo lotuliukas.gif
Papildyta:

**mūsų irgi visads ten pat. gali valandą po pievas tampyt, jau matai kad nori - grįžta namo ir padaro už namo lotuliukas.gif tai db nieko, bet kada nors ten bus pievutė arba terasa doh.gif kaip reiks atpratint prie namų daryt? g.gif

* Oi čia daug kas taip tikisi... Gal ir aš tikėčiausi, jei prieš įsigijant nebūčiau minimum 5 metus visko iš eilės skaičius (na tai buvo pasiruošimas mano įsigijimui), labai ilgai tempiau, ruošiausi, nes buvo daug baimės, kad nemokėsiu pasirūpinti arba pritrūksiu laiko....

** Na pas mane daro prie daugiabučio laiptinės, tai aš nedraudžiu, bet tolimoj ateity planuose turim namą, tai tiesiog šuniui (ar Heliui, ar tuo metu jau kitas bus, nesvarbu) mūsų kiemas bus tas pats kaip ir kambarys, kur gamtiniai reikalai neatliekami, o vedžiosim, už savo teritorijų... Taip pratinsim nuo pirmos dienos... Tai, manau, ir jums tiesiog reikia prisiminti kaip mokinote nedaryti nieko namie, tai taip pat ir mokinkit nedaryti savo kieme, o tegu daro už jo ribų thumbup.gif
Atsakyti
A mūsų mielka įstojo į babezijos gretas... uf. doh.gif

Veterinarijoj sakė, kad kasdien po kelis šunis atveda su babezija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 04 balandžio 2014 - 18:25
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 04 04, 19:13)
A mūsų mielka įstojo į babezijos gretas... uf.  doh.gif

Oi kaip negerai unsure.gif Sveikit greičiau 4u.gif Niu tos erkės tai bjaurios...
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 04 04, 19:13)
A mūsų mielka įstojo į babezijos gretas... uf.  doh.gif

Sveikit..O buvot radę tą erkę, išvis įmanoma jas visas surankiot?

Žiūrėkit, man toks durnas klausimas g.gif Šukuodama šunį kažkaip padariau išvadą, kad auksiniui erkė gali įkibt tik į sprandą ir į papilvę, nes ten mažiau/rečiau suaugę plaukai biggrin.gif A teisingą išvadą padariau? Nes sunkiai sekas įsivaizduot, kaip per šonines kudlas erkei dasibraut iki odos smile.gif kol erkes spėju surinkt bevaikštančias, tai vat tokie ir pasvarstymai... biggrin.gif
jau ir aš įstojau į gretas tų, kurie ant žolės stengias spalvą reikalo įžiūrėt biggrin.gif Ciokinu, ciokinu, kol pamatau geltoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 04, 21:24)

jau ir aš įstojau į gretas tų, kurie ant žolės stengias spalvą reikalo įžiūrėt  biggrin.gif Ciokinu, ciokinu, kol pamatau geltoną biggrin.gif

Man lengviau, nori nenori užmatai kokios spalvos bernužėlis daro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 04, 21:24)
Žiūrėkit, man toks durnas klausimas g.gif Šukuodama šunį kažkaip padariau išvadą, kad auksiniui erkė gali įkibt tik į sprandą ir į papilvę, nes ten mažiau/rečiau suaugę plaukai biggrin.gif A teisingą išvadą padariau?

Dar į ausis, prie ausų, į pažastis. Daugiau kažkaip per beveik 8 metus niekur nebuvau radusi.
Atsakyti
QUOTE(mažulka @ 2014 04 04, 21:55)
Dar į ausis, prie ausų, į pažastis. Daugiau kažkaip per beveik 8 metus niekur nebuvau radusi.

pas mus buvo snuky - na, ant "žando" ar kaip čia paaiškint, ten plaukas irgi trumpas
Atsakyti
QUOTE(Ekozip @ 2014 04 04, 20:24)
jau ir aš įstojau į gretas tų, kurie ant žolės stengias spalvą reikalo įžiūrėt  biggrin.gif Ciokinu, ciokinu, kol pamatau geltoną biggrin.gif

Aš irgi prisiskaičiau apie tas erkes, kad žiauriai aktyvios, tai čiupinėju vis savo merginą grįžusią iš lauko ir irgi sisiuko spalvą stebiu. Tpfu tpfu tpfu, kolkas viskas gerai, jokių pakitimų. Tai tikiuosi, kad vis dar priemonė nuo erkių veikia, kurią prieš kelis mėnesius sunaudojom g.gif
Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2014 04 05, 12:24)
Aš irgi prisiskaičiau apie tas erkes, kad žiauriai aktyvios, tai čiupinėju vis savo merginą grįžusią iš lauko ir irgi sisiuko spalvą stebiu. Tpfu tpfu tpfu, kolkas viskas gerai, jokių pakitimų. Tai tikiuosi, kad vis dar priemonė nuo erkių veikia, kurią prieš kelis mėnesius sunaudojom  g.gif

O kokią priemonę? lašiukai gi būna mėnesiui kiek žinau, ar yra ir kelis mėnesius veikiančių jau?
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 05, 13:00)
O kokią priemonę? lašiukai gi būna mėnesiui kiek žinau, ar yra ir kelis mėnesius veikiančių jau?

Kaip vadinasi tikrai nebeatsimenu, bet davė veterinarė, sakė veikia iki 6 mėn.
Atsakyti
o kada pradeda veikti tie lasiukai arba antkaklis? g.gif kazkaip pasiskaiciau ir issigandau... 2dieni griztam i LT 2 savaitems ir tikrai nesinoretu pasigaut kokios erkes schmoll.gif turbut pirmas dalykas, kuri padarysiu grizus - begsiu pirkti kazka nuo erkiu smile.gif
Atsakyti