QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 03, 22:04)
vejeiku
pripažinsiu ir aš - nenorėjau su dokais šunio, norėjau kokio benamiuko vieną paėmiau iš pnvz prieglaudos prieš metus tėvams į kaimą, nes jų nugaišo. nu tai toks, nu nemoku išpasakyt liūdnas, išsigandęs, bet norintis būti mylimas meškiukas. taip gaila buvo atiduot tėvams. vyrui sakau, pažiūrėk koks protingas ir geras nors mažas. sakė baik svaigt ir taškas. nors jam sakė tokio protingo irgi gaila į kaimą o dabar ten šauniausiai meškinas gyvena
o manno vyras sakė jokių beveislių neaiškios kilmės namie nebus - maži vaikai ir pan., nežinai kas šaus į galvą. reikia kad būtų "aiškios " prigimties ir pan...nepagailėsiu kelių nuliukų, bet žinosiu ką turiu žodžiu, nepavyko perkalbėt. o kadangi auksiukai mano buvo seniai svajonių šunys-tai taip lb ir nesiginčijau
tik dukrytė norėjo šokoladuko, o aš ryžo. suma sumarum gavos baltas
tai va ir turim "bėdą", nors be tos padraikos jau negalim tik va, vyras matyt tikėjos kad sumokės kelis tūkst ir turės savaime protingą ir patogų šunį, kaip Megeja sakė žodžiu, kad bus "all included" pasirodė, o brolyti kaip klydo
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2014 04 03, 20:44)
oi, pati aš tai irgi
Papildyta:
tiesa, vyrą jau įspėjau, kad dar vienas šuo BUS. greičiausiai benamiukas, gal net "pensininkas" tik čia jau kai aplinką susitvarkysim ir voljerui bus vietos
Papildyta:
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 04, 11:21)
jis prie laiptinės kaip visada padaro mažą reikalą, tada už kelių metrų didelį (manasis kažkodėl visada daro ten pat),
mūsų irgi visads ten pat. gali valandą po pievas tampyt, jau matai kad nori - grįžta namo ir padaro už namo tai db nieko, bet kada nors ten bus pievutė arba terasa kaip reiks atpratint prie namų daryt?