Įkraunama...
Įkraunama...

Super retriveriai

Ai dėl tų be dokumentų jau pykta darosi... Mes prieš porą dienų buvom parke (Megeja prie tavęs beje), tai matėm moteriškę su šuniuku (niu jau matyt atsives šuniukų labai greitai, nes labai jau nėščia kalytė atrodo)... Priėjo jį prie mūsų ir klausia ar mes irgi retrverį turim... Sakau taip pas mus auksaspalvis retriveris, o kodėl sakote, kad irgi... Ji man ir sako, nu va pas manęs labriukė gi ir tuoj labriukų bus... Vos neatsisėdom su draugu ant šiknų... Niu taip ten kalytė juodos spalvos, galva ir uodega panaši į labrą, bet kad ūgio vos ne pusės trūksta tai pofig... Labriukė gi tik be dokumentų... Tai supykus pasakiau, kad aš tada irgi labriukė lotuliukas.gif O kas žiauriausia gi atsiras tokių protų bokštų, kurie tuos šuniukus po 400-500 lt ir nupirks ir toliau visiems pasakos, kad pas jų labriukai tik be dokumentų, nes jie nereikalingi mat jiems, nes jie mat šunį augina, o ne dokumentus doh.gif Aš tai matyt dokumentus maitinu ir vedžioju, maudau, o dar komandų mokinu ir paklusnumo, o tai mano popieriai kažkokie padykę lotuliukas.gif
Beje Heliukui jau antra kartą pamiršau pavalgyti duoti doh.gif Vargšas mano šuo... Smegenėles kažkaip man skystėja, atmintis nežinau kur dingsta... Svarbiausia jis meilinasi visą dieną vis lenda (čia taip prašo), o aš net nesusiprantu, apsikabinu, pasidžiaugiu ir toliau sėdžiu patenkinta blush2.gif Gerai bent, kad ryte šeimininkas jį visad išveda, nepasitiki mano atmintimi, o tai vargšą ir be rytinio pasivaikščiojimo tikriausiai sugebėčiau palikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 04 02, 10:49)
man irgi nesuprantamas noras pirkti be dokumentų g.gif šiandien sutaupysi, o ryt investicijos  viršys gal visus lūkesčius blink.gif

Be dokumentų tai dar be dokumentų. Man visada nerimą kelia kalytės noras... Žinoma, negaliu už kitą kalbėti, bet prie dokumentų neįvertinimo turbūt lygiagrečiai seka ir kergimas.
Tokios mintys man kyla dėl savęs, kai prisimenu, gėda iki begalybės darosi. blush2.gif Mes irgi kalytės norėjom, ne dėl šuniukų, šiaip man mieliau. Bet, kas baisiausia, nors ir buvau skaičiusi info, nors ir buvau įkalbėta pirkti su dokumentais, bet dar koks mėnuo nuo parsivežimo buvau įsitikinusi, kad kokį kartą sukergsim, atsipirks mums investicijos. lotuliukas.gif blush2.gif Ypač, kai iš aplinkos pasipylė spaudimas, kad kokia graži, kai šuniukų bus, mes paimtume. blink.gif Bet po kurio laiko tokios kalbos mane paskatino atsipeikėti, nes nei vienam iš norinčių už jokius pinigus šuniuko neduočiau, kai matau, kokie tamsūs žmonės šunų priežiūros srityje. doh.gif Aišku, šios temos ir visokių straipsnelių skaitymo neapleidau ir tokie grandioziniai planai man net pasimiršo. Vyras neseniai priminė, sugėdino, kai burbuliavau ant kažko dėl panašios situacijos. biggrin.gif
O juokingiausia dalis tame mano plane, tai išlaidų "atsipirkimas". rolleyes.gif O varge varge, koks naivumas, kad užtektų vienos vados. lotuliukas.gif Perki didelį šunį, tai ir žinok, kad namuose apsigyvens įnoringas bedarbis, negaunantis jokių pašalpų ir visą gyvenimą gyvenantis iš tavo kišenės. biggrin.gif
Tik va, kai matau žmones, norinčius bedokumenčių, vis kirba mintis, kad jei tėra tik noras, bet nėra domėjimosi, tai istorija gali baigtis liūdniau, nei mano...
Papildyta:
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 02, 11:49)
Ai dėl tų be dokumentų jau pykta darosi...

Ne jūs viena vargstat... Aš ilgai stengiausi žmones protinti, kalbėti kaip su protingais. O dabar nusprendžiau taupyti savo nervus, nors ir labai nemoku į man aktualiais situacijas nereaguoti, bet stengiuosi tiesiog nebeliesti šios temos. smile.gif
Atsakyti
Aš tai kažkaip niekad apie jokią vadą negalvojau, net tada, kai svarsčiau patinėlis ar patelė... Kažkaip man jau čia per daug vargo ir atsakomybės.... Atrodo su vienu vos spėji, kad visus jo poreikius patenkinti ir finansų dar nepritrūkti, o kai pagalvoji apie vadą... Tai baisu man būtų su tiek mažų šuniukų namie... Va pas veisėjos buvo smagu paniurkyti juos visus mažus, palaikyti rankose visus iš eilės, bet jau tada galvojau, kad namie jų tiek ne už ką nenorėčiau lotuliukas.gif
O ir Heliukas bus viengungis, saugosim jo nekaltybę... Nors atsiranda čia norinčių "gražių šuniukų" nuo jų kalyčių ir mano Heliuko... Tai tokiems tik pajuokauju, niu gal už kokį milijoniuką ir pagalvočiau lotuliukas.gif Tarp kitko kokių tik variantų tie žmonės nesiūlo, ir nuslėpti, kas tėvelis žada ir visaip papirkti ir įtikinti bando, tu tik sutik... Irgi žada, kad po kelių tokių man sugrįš pinigėliai išleisti už šunį, tipo atsipirks... Tai sakau, kad jis man senai jau atsipirkęs... Jis atnešė į namus tiek džiaugsmo, juoko, kad jau tikrai atsipirko... O dar sako laimės nenupirksi... Mes tai labai laimingi su savo velniuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 02, 12:37)
Tarp kitko kokių tik variantų tie žmonės nesiūlo, ir nuslėpti, kas tėvelis žada ir visaip papirkti ir įtikinti bando, tu tik sutik...

Aš tokiems pasakau, kad gerai, sutinku. Kergiam nors ir šiandien. Kergimo kaina - 1000 eurų. Dažniausiai žagteli ir nutyla. Su visam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 02, 13:34)
Aš tokiems pasakau, kad gerai, sutinku. Kergiam nors ir šiandien. Kergimo kaina - 1000 eurų. Dažniausiai žagteli ir nutyla. Su visam  lotuliukas.gif

Man tai iš vis nesuvokiama kaip taip gali eiti ir prašinėti... Juolab, kad mano šuo dar visai vaikas ir tai matosi iš toli... Jam gi dar nei 9 mėnesių nėra... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 02, 20:28)
Man tai iš vis nesuvokiama kaip taip gali eiti ir prašinėti... Juolab, kad mano šuo dar visai vaikas ir tai matosi iš toli... Jam gi dar nei 9 mėnesių nėra... doh.gif

tai cia jums vaikas... o kitiems jis tik bankomatas....
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 02, 23:28)

9 mėnesių būdamas kūdas lyg dviratis mano Cane Corso kai kam atrodė itin stambus bokseris, kuris turėjo "pagerint" jų stambios kalės "smulkumą" ir duoti itin stambių bokseriukų. 1000 eurų suma atbaidė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..seNse.. @ 2014 04 02, 12:18)
Perki didelį šunį, tai ir žinok, kad namuose apsigyvens įnoringas bedarbis, negaunantis jokių pašalpų ir visą gyvenimą gyvenantis iš tavo kišenės. biggrin.gif

gerai pasakyta lotuliukas.gif
tai ir nenori bedarbio laikyt namie. vis kokį spermos banką įsteigti lotuliukas.gif arba "labriukų" fabrikėlį
gėda, bet man kalytės irgi mieliau. kaip ir katės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 04 03, 03:49)
tai cia jums  vaikas... o kitiems jis tik bankomatas....

Baisus man toks požiūris į gyvūną...

QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 03, 08:04)
9 mėnesių būdamas kūdas lyg dviratis mano Cane Corso kai kam atrodė itin stambus bokseris, kuris turėjo "pagerint" jų stambios kalės "smulkumą" ir duoti itin stambių bokseriukų. 1000 eurų suma atbaidė smile.gif

Ot "gerintojai"... Net veislių atskirti nesugeba...
Agnnyte, pas jus beje labai gražus naujas gyventojas ar gyventoja (kažkaip lyties neįsidėmėjau) blush2.gif
Atsakyti
oj merginos, kaip senai beužsukus buvau, užsivertus darbais kaip koks darbiis arklys 4u.gif

sveikatos kam labai jos reikia 4u.gif

kas liečia tuos sukergimus, tai aš kergčiau kaip sakant jei toj srity asas bučiau, kadangi man dar toli gražu, gal kitame gyvenime blush2.gif
žodžiu bilekaip aš nėmėgstu, man turi būt viskas čiki piki, jei taip nėra - nagų nekišu, o pasibizniaut yra ir kitų būdų
aš kažkada buvau užsidegus su tom parodom, galvoju, nu va išsilankysim, gausim visus įvertinimus doh.gif oj vaikeli, kai pamačiau kaip ten viskas vyksta, kiek ten jų reik išsilaikyt, visokios kategorijos, praėjo noras

bet va užtat pradėsim lankyt dresūras, anyta pasisiūlė vakarais su vaikučiais pabūt, o mes su šune mausim mokslintis, nors proto bokštas jin pas mane ir taip biggrin.gif gražūs šviesūs, sausi vakarai, bus kul

lakstom mes dar dažnai, krūvio gauna, ėda sausiaką, kaži gal kokių papildo reiktų, nes lakstom daug, buvom su vieliku išlėkusios tai gražiai bėga ristele, žodžiu nu tikrai proto bokštas, išsikomandavau puikiai, prie žmonių nesikabinėja, prie šunų irgi nesikabinėja, jeigu neleidžiu, žodžiu lafa su tokiu šuniu

rugsėjį su šeimya skrisim į šiltus kraštus porai savaičių, šunio nesivešim, paliksim pas uošvius, o tie jau kaip laukia, žo mano šuo gerbiamas kaip tikras šeimos narys, užsitarnavus jinai jau tarp savų vietelę, pavyzdinė.
Daug kas klausia kiek jai metų? sakau, tai kad dar nei metų nėr, o tai tada stebisi, sako, tokia protinga, santūri, atrodo kaip suaugęs subrendęs rimtas šuo biggrin.gif

Gerietė, nei ką griaužia, nesišūdeliauja, žo toks auksas, vyras irgi stebisi, sako, nu va kokį gerą šunį turim wub.gif man tai širdis džiaugias kai jin tokia visų giriama, kaip koks vaikas kad būtų giriamas

dėl erkių tai žinokit maniškė be lašų, be skiepų bet su antkakliu KILTIX, kai tik atšilo šiek tiek kiekvieną dieną parsitemdavo po erkę, po trijų dieų neapsikenčiau, uvažiavau į vaistinę rinkausi tarp Foresto ir Kiltix bet forestas 130lt, o kiltiksas apie 70lt, pasičiedijau, bet šiaip yra kur žmonės kooperuojasi ir perkasi tuos forestus žymiai pigiau, tai vat, dabar su tuo antkakliuku non stop tai tfu tfu tfu nei vienos erkės, o prieš antkaklį, net ropojančių parsinešdavo, dar nespėjusių įsisegt, baisu ir dėl šuns ir dėl vaikų unsure.gif o lašai sako labai kenkia kepenim, nors man veisėja lašus rekomendavo
Papildyta:
o dėl bedarbių tai vaikai irgi neatsiperka biggrin.gif žo jei labai nori gyventi tik sau, gyvenk vienas, nereiks nieko išlaikyti man tai smagu su pilna troba gyvent, nesigailiu aš tais bedarbiais, palepinu kartais, ne per dažnai

kaži patinai irgi tokie meilūs kaip ir kalytės? klausiu, nes man kalytė buvo pirmoj vietoj, aš jos norėjau ne dėl palikuonių, o dėl moteriškos kompanijos, pas mane vieni pacanai tai man kažkaip tokios trūko, o ir šiaip jin tokia labai mergaitiška, sekioja iš pąskos, labai matosi kad aš jai svarbi, nes renkasi mane iš visų šeimos narių, nors pavyzdžiui vyro jin labai klauso, bet taip nesekioja, nesiglausto kaip prie manęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulciK08 @ 2014 04 03, 10:54)
Ot "gerintojai"... Net veislių atskirti nesugeba...
Agnnyte, pas jus beje labai gražus naujas gyventojas ar gyventoja (kažkaip lyties neįsidėmėjau) blush2.gif

O kam atskirt? Bi tik tigrinis ir be odigos lotuliukas.gif
Dėkui už gražius žodžius mūsų padraicai Huni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2014 04 03, 08:20)
lakstom mes dar dažnai, krūvio gauna, ėda sausiaką, kaži gal kokių papildo reiktų, nes lakstom daug, buvom su vieliku išlėkusios tai gražiai bėga ristele, žodžiu nu tikrai proto bokštas, išsikomandavau puikiai, prie žmonių nesikabinėja, prie šunų irgi nesikabinėja, jeigu neleidžiu, žodžiu lafa su tokiu šuniu

O ne per jauna pas jus pana lakstyti su dviraciu? g.gif Ar man vaidenasi, ar jai dar nera metu? g.gif Atsiprasau jei kazka cia painioju dabar smile.gif
Atsakyti