QUOTE(JulciK08 @ 2014 03 30, 15:35)
Mes ketiname tai daryti... Už kokio mėnesiuko (kai dar labiau atšils) dviratį parsivešim iš kaimo (o tai išvežam žiemai) ir pratinsim...
Oo, super, kartu pratinsim, bus smagi kitų patirtis
QUOTE(Gorada @ 2014 03 30, 17:33)
Vakar nupėdinom iki Kadagių slėnio ir marių, viso: 18km... žinokit pasakymas "kojos į užpakalį sulindo" pasirodo ne iš piršto laužtas
Ohooo
QUOTE(Gorada @ 2014 03 30, 17:33)
labai kažkaip įstrigo FB matyta frazė, kad šuo su tavimi nebus visą TAVO gyvenimą, bet užtai jis bus su tavim visą JO gyvenimą.
Manęs mintys dėl to, kad šunė sensta ir kas laukia po dešimt-penkiolikos metų kažkaip nekankina dar..Bet..Siaubas apima, kai paskaitinėju kitas temas, o dabar pagrindinės temos - erkės ir ligos
Tai pasakymai, kad "va, kiek mano pažįstamų šunų anapilin išėjo nuo erkės", tiesiog brrrrrr
Atrodo, taip prižiūri tą šunį, popini, o čia kažkokia nelaboji, nuo kurios apsaugot mažiau šansų vat taip gali visus reikalus sugadint
QUOTE(_EniR_ @ 2014 03 30, 19:22)
mišku ir pajūriu nuėjom 8km, tai Lota daugiau susuko
užtat važiuojant namo mašinoj nei garso neišleido
taip gera ir ramu buvo
paskui namie po įspūdžių ilgai knarkė
Ei, aš nebesuprantu, gal su mano šunim kas negerai
Vakar keturias valandas po pievas lakstėm, maudės, lakstė į piliakalnius aukštyn žemyn, bet pavargimo jokio - pusė valandos miego ir vėl kaip torpeda namie
Ir taip pastoviai, jau ima pavydas kitus girdint, kad va, šunį nulaksčiau, miega dvi dienas tyliai...