Bambo Nature.
http://www.kudikelis...sproduktai.html gal tokias bandėte savo mažyliams? Kokie atsiliepimai?
Sveikos,
Kokias naturalias/ekologiskas uzmaunamas sauskelnes naudojat? Nebeimanoma uzsegt.. Iki siol man lb patiko Vibelle, Babydream (lb minkstutes), bet ju uzmaunamu 4 dydzio ner..
Kokias naturalias/ekologiskas uzmaunamas sauskelnes naudojat? Nebeimanoma uzsegt.. Iki siol man lb patiko Vibelle, Babydream (lb minkstutes), bet ju uzmaunamu 4 dydzio ner..
QUOTE(Shviesele @ 2016 08 30, 09:24)
Sveikos,
Bambo, coop, rema1000, libero
QUOTE(Pingvinukas @ 2016 08 30, 15:41)
Bambo, coop, rema1000, libero
Kurios labiausiai patinka?
QUOTE(Shviesele @ 2016 08 31, 12:15)
Kurios labiausiai patinka?
Labiausiai patiko libero
Sveikos, sakykit ar vienkartinės sauskelnės-kelnaitės sulaiko šlapimą geriau nei susegamos sauskelnės?
QUOTE(giekab @ 2016 11 22, 08:39)
Sveikos, sakykit ar vienkartinės sauskelnės-kelnaitės sulaiko šlapimą geriau nei susegamos sauskelnės?
Panašiai kaip paprastos sauskelnės
Aš naudoju babydream labai fainos gerai sugeria ir minkštutės davė pamėginti www.pasaulisdelne.lt parduotuvė
Papildyta:
www.PasaulisDelne.lt gera kaina bambo
Papildyta:
QUOTE(forever_strange @ 2016 08 09, 21:54)
Bambo Nature.
www.PasaulisDelne.lt gera kaina bambo
QUOTE(jurguze30 @ 2014 04 18, 21:43)
Atradau lenkiskas(nors raso cekiskos) Dada sauskelnes :super Na tikrai esu patenkinta,be kvapu,nealergizuoja,minkstos, krasteliai tamprus :super ir svarbiausia nebrangios :super
Buvome gavę dovanų Dada 1 Nr. - raudonuoja užpakaliukas ir man nepatinka tas šlapumas ant odytės.