Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Mes pabandėm pampers atvežtas su tinkleliu, pampers premium care is maximos (baltas pokas), hugies ir libero iš prekybos centru.
Man kol kas geriausios Pampers. Tarp atvežtiniu ir prekybos centro pampersu baltų nematau skirtumo. Abi be kvapo. Gal ir Pampers žalias pakelis tiktu, bet jų kvapas doh.gif

Nei nuo vienų nebėrė. Bet man pačiai tarp jų jaučiasi skirtumas, tai kažkaip ir vaikui norisi komforto, nes kaina labai nesiskiria.

Huggies pačios prasčiausios iš visų, man kažkokios kietos, toks popierius grynas. nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
1 ir 2, 3 dydi pirkome pampers balta pakuote. Dabar bandysiu nusipirkti pampers zalia pakuote. Paziuresim kaip sitie mazyliui tiks. smile.gif Perku maximoje.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 04 29, 14:38)
1 ir 2, 3  dydi pirkome pampers balta pakuote. Dabar bandysiu nusipirkti pampers zalia pakuote. Paziuresim kaip sitie mazyliui tiks. smile.gif Perku maximoje.

drinks_cheers.gif Ypač patiko baltas pakelis 4 dydžio 4u.gif Dar mačiau yra ir kelnaitės baltose pakuotėse ax.gif
Žaliose pakuotėse mažajam neteko pirkti 4u.gif
Atsakyti
o gal kuri esate išbandžius Mamia sauskelnes? ax.gif
Atsakyti
Pampers gyvenam No smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2015 04 29, 17:01)
o gal kuri esate išbandžius Mamia sauskelnes?  ax.gif

Jų yra kelių rūšių.

Šitos neblogos.

user posted image

Šitos nelabai patiko.

user posted image

Šitos patiko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 29, 22:57)
Jų yra kelių rūšių.

Šitos neblogos.

user posted image

apie šitas kalbėjau smile.gif o tos paskutinės dar geresnės nei šios?
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2015 04 30, 08:32)
apie šitas kalbėjau  smile.gif o tos paskutinės dar geresnės nei šios?

Mano vaikams, taip 4u.gif
Atsakyti
Mes daug sauskelniu isbandem - pampers (no,de,uk, pl) - uzpakaliukas raudonas paliko. Huggies pradzioj tiko, 2nr leido per virsu, 3,4 ziauriai kietos, vos ne kaip popieriua, bambo, libero blogai sugeria, nakti neismiega sausa, sias sauskelnes dazniausiai naudojame namie, o pacios geriausios ir labiausiai tinkancios tai Naty. Net po nakties uzpakaliukas graziausias. smile.gif
Atsakyti
Prašysiu patarimo tų, kurios naudoja Japoniškas sauskelnes. Kadangi mažoji gims vasarą tai nenoriu vaiko šutinti pampersuose (nežinau kur buvau kai berniuką sauskelniavau ir apie Japoniškas negirdėjau). Ar tikrai Moony sauskelnės tinka labiau putlesniems vaikiukams? Jei taip, tai plonesniam mažyliui geriau rinktis Goony ar Merries?
Ir ar tikrai procentaliai paskaičiavus rečiau keičiamos Japoniškos sauskelnės nei tarkim Pampers, nes drėgmę geriau sugeria? g.gif
Atsakyti
Drauge naudojo tas japoniskas sauskelnes savo vaikui, sake nieko ypatingo jos nera. O kaina didele. Yra ir kitu sauskelniu su panasiomis savybemis, kaip minkstumas, svelnumas, geras sugerimas.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 05 11, 11:49)
Drauge naudojo tas japoniskas sauskelnes savo vaikui, sake nieko ypatingo jos nera. O kaina didele. Yra ir kitu sauskelniu su panasiomis savybemis, kaip minkstumas, svelnumas, geras sugerimas.

Kurios sauskelnės tokios?
Atsakyti