Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

QUOTE(Beautiful Life @ 2014 04 18, 09:55)
Aš pirmo dydžio turėjau tik vieną pakuotę ir mums užteko (dukrytė gimė ~3,500), antro dydžio iš karto pirkau daugiau. Nes iš pradžių reikia sąlyginai daug sauskelnių. Jeigu neklystų per parą sunaudodavau 7-9 vnt.  4u.gif

As dar daugiau sunaudodavau sauskelniu per para, nes mergyte daznai valge ir po kiekvieno valgio padarydavo kaku biggrin.gif
Atsakyti
Atradau lenkiskas(nors raso cekiskos) Dada sauskelnes thumbup.gif Na tikrai esu patenkinta,be kvapu,nealergizuoja,minkstos, krasteliai tamprus thumbup.gif ir svarbiausia nebrangios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze30 @ 2014 04 18, 22:43)
Atradau lenkiskas(nors raso cekiskos) Dada sauskelnes  thumbup.gif  Na tikrai esu patenkinta,be kvapu,nealergizuoja,minkstos, krasteliai tamprus  thumbup.gif  ir svarbiausia nebrangios  thumbup.gif

daug kas sitas giria smile.gif
Atsakyti
mes perkam pampers arba maxima favorit smile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
mes perkam pampers arba maxima favorit bigsmile.gif
Atsakyti
Mes iš pradžių naudojom huggies, bet praleisdavo, ypač naktį schmoll.gif tai daugiau naudojam tik pampers active baby, man asmeniškai pačios pačiausios. Tik dabar galvoju išbandyt maxima favorit, nes labai jau giria, kad jos geros ir nebrangios smile.gif
Atsakyti
Sakyčiau praleidžia, jei blogai uždedat arba mažas numeris. Mes naudojame Huggies jau 7 mėn. Ir tik kelis kartus praleido, bet dėl blogai uždėto...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 05 01, 21:16)
Sakyčiau praleidžia, jei blogai uždedat arba mažas numeris. Mes naudojame Huggies jau 7 mėn. Ir tik kelis kartus praleido, bet dėl blogai uždėto...

drinks_cheers.gif ir mes Huggies naudojam, man jos geriausios smile.gif Buvo ir mums kelis kartus nutikus nelaimė su prabėgimu, tačiau tik dėl blogo uždėjimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 04 17, 17:49)
Aš perku arba skelbiu.lt arba maximoje (kol turiu 20% nuolaidą) . Lyginu kainas įvairių pardavėjų  biggrin.gif Dabar perku tik pampers, labiausia patinka. Dar bandėm Bleer (kietokos pasirodė) ir Huggies - nepatiko  4u.gif
Kol reikėjo mažesnių dydžių, ieškojau, kad 1vnt. pampers kainą neviršytų 0,50 ct.  4u.gif

Atsiprasau, kad ne i tema, bet klausimas - kas per Maximos nuolaida sauskelnems 20%??
Atsakyti
QUOTE(Se7en @ 2014 05 29, 16:30)
Atsiprasau, kad ne i tema, bet klausimas - kas per Maximos nuolaida sauskelnems 20%??

nzn ar apie ta pati cia, bet gimdziau 2014.05.21 vilniuje AK, gavom daug dovaneliu tarp ju Maximos kuponas metams 20% nuolaida visoms sauskelnems, ta kupona tiesiog reikia priregistruoti savo Aciu kortelei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergina: 30 gegužės 2014 - 09:28
SVEIKI, KAZKAIP ANKSCIAU SKAICIAU KAD NAUJAGIMIAMS LABAI GERI PAMPERSAI BALTOJ PAKUOTEJ SU TINKLELIU PAGAMINTI VOKIETIJOJE AR ANGLIJOJE,DABAR BANDAU IESKOTI TAI KAD BALTOJ PAKUOTEJ YRA TIK LENKISKI, GAL GALIT KAS PAAISKINT GAL NE TAIP KAZKA SUPRATAU?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 02 birželio 2014 - 19:03
QUOTE(marina30 @ 2014 06 02, 20:03)
SVEIKI, KAZKAIP ANKSCIAU SKAICIAU KAD NAUJAGIMIAMS LABAI GERI PAMPERSAI BALTOJ PAKUOTEJ SU TINKLELIU PAGAMINTI VOKIETIJOJE AR ANGLIJOJE,DABAR BANDAU IESKOTI TAI KAD BALTOJ PAKUOTEJ YRA TIK LENKISKI, GAL GALIT KAS PAAISKINT GAL NE TAIP KAZKA SUPRATAU?

Ieškokite per skelbimus, ten būna ne lenkiškų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2014 06 02, 20:03)

as tokias naudoju savo mazylei smile.gif pirkau per skelbimus smile.gif
Atsakyti