Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

misssunshine - labia grazi foto 4u.gif ale zinant mano berno charakteri,kazi ar buciau turejus tokia foto jei mazoji butu gimus anskciau jo metais biggrin.gif mano bernuzelio pavydas ir nesukalbamumas auga su dienom,o ir auga skaiytk nuo pirmos minutes kartu,mano dvyniu near nei vienos foto kur jie bent vienas I kita ziuretu, biggrin.gif lotuliukas.gif ot dvynukai biggrin.gif

sveikos,praejom gripo sezona,vel grysim I ritma,ale laukiu,vel nuo antrad ateis mama,vel v isleis sportuot,,o dbr kazkoks bordakas,visgi man geriau toji kasdienybe kai zinau ka paksui ko daryt biggrin.gif
Papildyta:
AA,O DEL MAISTO,tai manieji valgo viska,atskirai negaminu,na nebent jiem skiausi isverdu,ar omleta pusryciams,sriubu nebevalgo,o dar baisiau kai vienas valgo kas pagaminta,o kitas ne,,tai desreles mes valgom,geriam ir vandeni,ir kompotus,pieno nemegsta,uztai laka misini mano kleckiuuukas buna ir po 2-3kart nakti,as nez kokia jam bite igelus yra,,,bet matyt mamytunas jis iki kaulu ciulpu,,jei iseinu nakti I wc bega klykdamas,eina I tulika kariasi ant kaklo,,ir ka tu jam,galiu auklet neauklejus,,ir taip lb nesukalbamas vaikis yr,nors geros sirdeles,,bet lb pasiutes,o mazoji tai duck feica tik ismokus padaryti,lupos tik paputso,irgi nez kas bus per princese,tik ne ne ne biggrin.gif
Atsakyti

Ritik, MissSunshine, Daiva888 mieli vaikuciai thumbup.gif

ziuriu dauguma cia sirgot, mes irgi neisimtis, taciau musu visa seima kazkuo gal apsinuodijo, o gal sunenas atnese is mokyklos koki virusa, nes vemem visi, tik aciu dievui mazyle sveika paliko.

del maisto: duodu ir as visko nuo bendro stalo ir as pasijauciau monstriuke, taciau tikrai neturiu laiko gaminti atskirus patiekalus kiekvienam. Nors mano mazius dabar makaronus labai megsta. Ir pastebejau, jeigu pirma kasni duosiu siek teik siltesni, tai isviso nebevalgys. Panos, o jus matinate vaikus maitinimo kedutese?

del nesiojimo, as iki paskutines gimdymo dienos nesiojau savo meskina, svere apie 14kg, o ka daryti, kaip vaiko nepaimti ant ranku, kai jis verkia... ax.gif

teisybe pasakius, as jau apie trecia leliu pagalvoju, bet aisku po kokiu 5metuku, bet dar vieno noreciau wub.gif neatsidziaugiu as jais, ir dar jie super greit auga, jau manoji, nors jai 8men, prasosi uz rankuciu, kad ja vestumem ir pati jau zingsniuoja.

O su dickiu naktim kovoju kaip ir Joliukas. Irgi turiu su juo miegoti, jeigu pamato, kad manes nera ima verkti, rodo su ranka, kad pas ji ateiciau maitinti dukryte. Ar dar kam nors taip yra, kad naktim vaikas nei is sio nei is to pradeda verkti?

ir dar klausimukas su tais gimtadieniais net nezinau ka daryti, ar yra pas kuria mama, kad vaiku gimtadienis skirtusi menesiu, tai ka darote, arba kaip darytumet, ar gimtadienius atskirai, ar kartu viena. Na man jie tokie maziukai...

Atsakyti
QUOTE(zilze @ 2014 03 23, 16:16)

ir dar klausimukas su tais gimtadieniais net nezinau ka daryti, ar yra pas kuria mama, kad vaiku gimtadienis skirtusi menesiu, tai ka darote, arba kaip darytumet, ar gimtadienius atskirai, ar kartu viena. Na man jie tokie maziukai...

Kai toks dar amžius jų kartu daryčiau .Bet kai jau didesni bus,reik savų balių tada 4u.gif
Atsakyti
Zilze maniškis irgi naktį verkia jei neranda lovoj doh.gif aš galvojau, kad Jis taip elgiasi iš to nesaugumo jausmo, kad va atsirado sesė.. Jis pradžioj per miegus verkdavo unsure.gif bet praėjo jau, nors užmiega tik su manim ir visada verkia neradęs.

Maniškis valgo viską. Net neįsivaizduoju kokie pykčio priepuoliai būtų jei ko neleisčiau biggrin.gif vienintelis dalykas ką pastebėjau, kad nuo krevečiu žandukus paberi, bet jei duočiau tai Jis turbūt kasdien valgytų. Tačiau nevalgo kiaušinių, varškės, pieno negeria.. Valgo pats, prie stalo sėdi ant normalios kėdės, neišlaukyčiau kėdutej jau.. Greit tie vaikai tikrai auga g.gif

Ačiu visoms už priėmimą 4u.gif ir už komplimentus nuotraukos herojams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ačiū už sveikinimus mano bernužėliui. Praūžė mūsų jubiliejus šį savaitgalį, vaikai prisidūko, prisilakstė. O ko jiems daugiau reikia? Tik as negaliu sau atleisti kad pamiršau fotoaparatą namuose, tai tenka guostis tomis foto, kurias svečiai padarė mob.telefonais. Nu kaip aš taip doh.gif
Patrešiu biškutį eterio ir parodysiu savo didijį mikimauzą ax.gif user posted image
Dėl maisto, tai mes visi valgom nuo bendro stalo. Vakar buvo geras oras, kaip tik lauke kepėm šašlykus, Nu galvoju,mažius dar per mažas tokiam maistui, bet kai pamatė, kad mes valgom - rodo pirštuku į mėsytę, duok ir jam. Daviau kelis mažiukus gabaliukus, žinoma normos ribose, bet valgė net pasigardžiuodamas. O šiaip, dėl maisto problemų nėra - valgo viską ką paduosi, atskirai jau seniai seniai neruošiu. Jis aplamai greitai pradėjo valgyti nuo bendro stalo. Beje, pasigirsiu, kad PAGALIAU išsiauginom paskutinį dantuką thumbup.gif Dabar laukia metas, kai bandysim atsisveikinti su tiute 2.gif Ir jau darom į puoduką. Matomoj vietoj pastatytas, tai dažnai prašosi pasodinamas, nors ne visada tikslingai. Gal sakau ne už kalnų tas laikas, kai atsisveikinsim ir su pampersais? Nors pietų miegelio jau išmiega sausai, bet vis laukiu kol sušils orai, tada leisiu palakstyti nuogučiui, vis dar bijau g.gif
Šį savaitgalį einam į krikštynas. Kažkoks įtemptas kovo mėnuo. Kaip anksčiau sakiau gaminsiu pampersų tortą. Kažkuri klausėt iš kur žinau kokius pampersus naudoti? Mes iš jų skolinamės MAXIMOS kortelę kuri suteikia 20proc. nuolaidą visoms sauskelnėms, tai prie progos užklausiau ką jie naudoja, tai ir žinau blush2.gif
Atsakyti
Rože, tavo mažulį su gimtadieniu! happybday.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti
happybday.gif Roze, sveikinu pries du metus isvydus savo mazaji angeliuka, kad ir kaip tai buvo sunku, kad ir kiek tai tau kainavo... tai yra musu nuostabiausi gyvenimo kurineliai, kurie rodo savo oziukus, bet kai prisiglaudzia, apkabina ar nusisypso mes issilydom wub.gif wub.gif wub.gif

daiva888, nu faina, bet kaip jus turit kantrybes ir fantazijos tokiems dalykms thumbup.gif
Atsakyti
Rože, sveikiname tave ir mažąjį Vainiuką.....Palinkėsiu, kad niekas nedrumstų laimingo jūsų šeimos gyvenimo ...

Mamytei -user posted image

Vainiukui smile.gif

user posted image

.......tai ką jau dovanojai blush2.gif

...dėl maistuko matau...kilo diskusijos smagios...nu mes irgi nuo bendro stalo valgom senai senai, ir nieks nieko neverda atskirai, valgom viską kartu, mano viso parašymo esmė buvo tik pasidomėjimas ar yra dar kokių nebandytų dalykų nuo to bendro stalo ir jei yr, tai kokių, ir vsio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 24 kovo 2014 - 13:23
VAINIUKĄ SU GIMIMO DIENA user posted image

user posted image
Atsakyti
sveiki mamukai
prisidedam prie sveikinimu vainiukui birthday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Ačiū ačiū ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus mano dvimetinukui..
labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Prabėgo tie metai..kaip vėjas.. doh.gif

Dovanų tai kažkaip nežinau..nupirkau tik piešimo tokią lentelę..nebesugalvojau daugiau ko.. smile.gif
O šiaip gavom suolą-daiktadėžę,dovanų čekiukų,rūbelių..nu kaip ir visi per gimtadienius turbūt smile.gif

Darkart ačiū už nuoširdžiuos sveikinimus ir linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
tai Vainiuka su gimimo diena 4u.gif blush2.gif

Nenori mano pupai nieks kardiogramos daryt, koraluose dukart pabande ir sake daugiau nedarys, "Grybe ir Balt.Amer.klin." isvis atsisake doh.gif
Atsakyti