Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(*Ritik* @ 2014 03 17, 17:25)

isejom is Yamahos, neeina grazuole pati iki mokyklos, o as jau tokiu atstumu nebenesiu. .

Amaja wub.gif Nu jo jau ne tau ir betampyt tokią didelę panelę 4u.gif
QUOTE(Violeta* @ 2014 03 17, 19:14)

Dėl maisto, tai..marinuoti agurkėliai ir sausi pusryčiai irgi iš nebandyto maisto kategorijos.... g.gif

Ir agurkėlius valgome,ir sausų pusryčių su pienu gauna 4u.gif Nes žino kur viskas yra,atsistoja prie spintelės ir rėkia,kol nepaduodi doh.gif
Atsakyti
user posted image Bandom pasirodyt, bet nezinau ar pavyko susidraugauti su nuotrauku ikelimu blush2.gif Tikra blondine pasijauciau doh.gif
Laba visoms!
Oba, pavyko! thumbup.gif Cia didysis, jam siandien 5-eri. O cia musu darytas popierinis tortas i darzeli.
Papildyta:
user posted image
O cia abu mano ziogai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiva8888: 18 kovo 2014 - 10:04
Laba 4u.gif
Daivos penkiametį su gimimo diena sveikiname happybday.gif
user posted image
QUOTE(daiva8888 @ 2014 03 18, 10:10)

O cia abu mano ziogai ax.gif

Fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Ritik, Daiva888 fainuciai vaikuciai wub.gif

Ir jubiliatui sveikinimai, grazi sukaktis mirksiukas.gif

Mergaites, nesupykite, atsiusi i AZ nuorodele, gal kartais kam aktualu blush2.gif Viesai nekomentuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 03 15, 00:29)
Sveikos..
Super dėl dviračio.. thumbup.gif ,smagių pasivažinėjimų jums 4u.gif

Mes jau pernai tą smagumą išbandėm,laukiu nesulaukiu geresnio oro,važiuotume jau dabar,bet kad uždėjus šalmą,negaliu kepurės uždėt..
O be šalmo daugiau NIEKADA nebesivešiu vaiko...

O kėdutę turit prieky montuojamą,ar ant bagažiuko?
Mūsų prieky,tai šiemet dar manau tiks,mano kūdenai,kitąmet reiks galinės jau...
Klausimėlis..Ką žadat dovanot savo dvimečiams gegužiukams? 
Jum dar gal ir tolokai tas,o man aktualu jau kitai savaitei smile.gif
Tiesiog nežinau..aišku visi irgi tik klausinėja,ką atnešt dovanų.. doh.gif Ką aš žinau..
O ką dovanot 1 metų mergaitei?Kuriai nuo broliuko ir pusbroliuko visko likę pilna..

Mūsų kėdutė tvirtinasi gale, bet vaikui visai patogi.Aišku, kai dar toks oras, tai vežiau vaiką be šalmo, bet taip pat jaučiuosi nelabai saugiai. Reikės dar ir šalmo smile.gif

Mes savo dvimetukui norėtume gimtadienio proga nupirkti traktorių minamą su priekaba, nes jau lb patinka technika. Dar močiutės prisidės ir bus gerai thumbup.gif

O 1 metų mergaitei siūlyčiau nupirkti scutlebug paspirtuką. Mes turim, taip pat ir aplinkui vaikiukai turi, tai daug kam iš vaikų patinka(aišku, jei dar neturi) 4u.gif
Papildyta:
Kokie vaikučiai išaugę, kas pasirodėt- Ritik, Violeta, Daiva888 wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ritik..kokia miela ir paaugus Amaja.. wub.gif
Daiva..faini vaikiukai,jubilijatas labai gražus berniukas wub.gif

Astravi,o tas paspirtukas stabilus,nevirsta? g.gif
Mes su merginom apkalbėjom,kad nestabiliai atrodo,kaip ir buvau nusižiūrėjus jį..bet abejoju dėl saugumo dabar..

O traktorių kokį apsižiūrėjot?Kažkaip nerandu niekur minamų..
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 03 18, 22:02)

Pas mociute kaime tokiu traktoriu minamu gal kokie 4 yra biggrin.gif Pirkti is padevetu, blusu turgaus po 40-70 lt biggrin.gif
Pvz i toki panasus yra, tik be kauso, nuluzes smile.gif
traktorius
Ir toks tik be priekabos.
Ziuriu jie gan brangus blink.gif
Nezinau kaip tu nerandi, gal ne tokio nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 03 18, 23:02)
Sveikos 4u.gif

Astravi,o tas paspirtukas stabilus,nevirsta? g.gif
Mes su merginom apkalbėjom,kad nestabiliai atrodo,kaip ir buvau nusižiūrėjus jį..bet abejoju dėl saugumo dabar..

Tas paspirtukas tikrai labai stabilus, tvirtas ir tikrai greit nevirsta thumbup.gif

O to traktoriaus dar nežiūrėjau, bet žiūriu Albe69 užrodė smile.gif
Atsakyti
Ačiū už nuorodas 4u.gif

aš ta prasme,"gyvai "nematau jų pardavime..noris matyt,kad ne koks plastmasės nekokybiškos gabalas nebūtų..
O brangūs jie..visai ieškočiau dėvėto..

Dar vieną variantą(antrą) mačiau forume pardavinėja,pigiau šiek tiek,reiks užklaust.Dar pagalvočiau ir apie mašinytę minamą..
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 03 19, 09:49)
Ačiū už nuorodas 4u.gif

aš ta prasme,"gyvai "nematau jų pardavime..noris matyt,kad ne koks plastmasės nekokybiškos gabalas nebūtų..
O brangūs jie..visai ieškočiau dėvėto..

Dar vieną variantą(antrą) mačiau forume pardavinėja,pigiau šiek tiek,reiks užklaust.Dar pagalvočiau ir apie mašinytę minamą..

Na is tikro tai plastmases gabalas ir yra biggrin.gif Tik jie gan patvarus (bent jau tie visi kur kaime stovi). Priekaboj vienoj tai net vaikus isisodina, pvz maniskis labai megsta ten vezintis biggrin.gif
Atsakyti
sveiki mamukai
kam reik daug 4u.gif 4u.gif
nuotraukytes wub.gif
del maisto. pasijauciau pabaisa as. mano elana valgo prie bendro stalo, nebent butu kokios juros gerybes, tada ka nors atskirai jai padarau. desreles tik paduok, nevalgom mes ju pastoviai, bet jai patinka ir jau pati i krepsi pardej jas dedasi. valgo zalias, na nevirtas, kitaip neskanu. ir sokolado pavalgo ir i macdonalda nueinam. sriubu nevalgo, kosiu irgi, vaisiu irgi ne, tik tokias tyreles vaisines. ir tik is spauziamu tubeliu, indeliai netinka. vandens nemegsta gert, pienas ir sultys tik. zodziu nesu as labai jau atsakinga mama biggrin.gif
einam ir mes i tas aiksteles, karstosi, viena jau visur lipa doh.gif
neuzmetykit pomidorais, nesioju ir as savo princese. ir dabar dar. prasosi, bandom tartis, jei nesusitariam, nesu biggrin.gif
berods rumunciukas sake kad mums faina su ritik nes laukiames.. man ne, jei buciau planavusi, tokiu skirtumu mazu, niekada negimdyciau. labai dar maza manoji, ne 2 ner. o be to as ja nuo gimimo auginau kaip paskutine, vis palepindama, panesiodama, pamyluodama. norejau atsidziaugti galimybe turet ta leliuka. tai va, tokia ji ir auga. prie manes prilipus. nors vaiku ir zaidimu jai kaip oro reik. einam karta i savaite i mokyklele, tai vis zaisdama akim manes iesko, tai pribegus pabuciuoja... pavydi manes be proto, net broliui. kaip bus su leliuku, neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(figueira @ 2014 03 20, 16:05)
del maisto. pasijauciau pabaisa as.

Nei ten pabaisa nei ką irnesakyk.gif G ne kasdiena po 3*dienoj valgo kažką,kas nesveika 4u.gif
Atsakyti