QUOTE(Violeta* @ 2014 03 14, 16:00)
dėl vaikų man dar pora kls įdomūs...Ką vaikams duodat valgyt Sakykime, maniškis iki šiol dar gauna visiškai naminį maistą, na ir tuos produktus kur namie negausi - sūrelius, jogurtus, bananus, vynuoges...bet nevalgęs yr tokių dešrelių, pirštelių, visokių pusgaminių nė iš tolo....šaldytas daržoves jau perku, zapasai išsibaigė...grybų vėl nedavus esu, pupelių irgi...žalių daržovių nesiūlau, o pasiūlius ir pats vaikas nevalgo, na čia jau mano specifika, kad žalėsių aš nemėgstu ir nelabai galiu - alergizuoja, tai ir vaikui savaime nesiūlau kas man netinka...bet va....vaikas dievina keptas bulves...apakus buvau kai nugriebė kepintos duonos su druska ir česnaku ir nieko, žiaumojo sau patenkintas...tai matyt jau laikas duot ir nebe tokį sveiką greitesnį maistą..nes darželyje juk irgi...nebus toks vien tik žviežias, pagamintas tik ką ir pan....ir dabar jau padavus dešreles nė už ką nevalgys...priprato būt pelepintas ant to kanto ir manau, kad biški reik koreguot mitybą ant kiek paprastesnės... kaip kitos darot?
Dviratukai vėl...Mums tebetinka pernykštis, tik pakojų nuėmiau dar pernai, ant pedalų laiko kojas...bandom mokytis po biški kad mintų pats...bet...su laiku. Kitąmet greičiausiai jau reiks kito. Lauke jau nebežinau ką beisšsinešt...nes jei ką turi kiti, reik ir L..savo kai turim, nereikia jau tada nieko...o tada lieka man viską tempt. nu ir kaip atspėt, ko gali reikt vaikiui...
Daiva, o kaip žinai, kokius pampersus imt?
ir dar klausimuks, ar kas tebeturit ir planuojat keist asbestinio šiferio stogus? man įdomu, ar pasinaudojant es pinigėlias ten daug valahytos paskum, gal yr bandžiusių, bo mislinu kad kaime reik stogą keist namui, bet nesiryžtu vien dėl savo mokymo projekto matydama koks ten beviltiškas popierizmas....na bet stogą keist reikia, o dabar kaip tik paraiškų rinkimo metas....ir rąstinės smelio dežės, gal kas turit, kaip patinka?
na ir dar...ką dėl savęs gero padarot...pavasarėjant..užskabinau ant gelinio lakavimo, kaip gerai dviems-trims savaitėms pamiršt tuos reikalus...o jei taip permanentinis koks...ar dar kas..kiek laiko susitaupytų
Na mano vaikas viską valgo. Yra gavęs ir tų dešrelių, ir keptos duonos. Keptą duoną valgė labai tada, kai dantys dygo, tuo pačiu ir pasikasė. Valgo viską, ką valgom visi Kaip gi jam neduosi, juk jis nori, nors kartais gal ir nesveika
Mano vaikas lauke labai nori būt, bet užtat iš kiemo niekur nebenori eit O aš dar taip noriu kur išeit toliau nuo namų. Buvau įpratus visur vaikščiot. Maniškis taip gražiai pradėjo vaikščiot už rankutės, tai aš keletą kartų jį taip išvedžiau ne trumpą atstumą, tai matyt tiek privargo, kad dabar iš kiemo niekur nenori eit Tai kieme eina apie ūkį, viskas jam įdomu, kopijuoja tėtį-"skaldo" malkas, apžiūri techniką. Geriausi žaislai iš gyvenimo
0 šiaip jam labai pasiteisinęs žaislas kieme pasispiriamas kojomis triratukas. Eidami į kiemą, jį visada imam. Jis toks stabilus, nevirstantis Taip pat ir pakraunama mašina, į kurią pats gali įsėsti, o aš ją valdau pultu Bet čia gal daugiau žaislai nuosavam kiemui
Šiandien įsigijom dar vieną daiktą, tai dviratį sau ir vaikui kėdutę, tai jau ir išbandėm. Vaikas patenkintas, nebenorėjo išlipt. Vis kas nors naujo, tai dabar jau gal ir iš namų galėsim išeit