Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(Violeta* @ 2014 03 14, 16:00)

dėl vaikų man dar pora kls įdomūs...Ką vaikams duodat valgyt  biggrin.gif Sakykime, maniškis iki šiol dar gauna visiškai naminį maistą, na ir tuos produktus kur namie negausi - sūrelius, jogurtus, bananus, vynuoges...bet nevalgęs yr tokių dešrelių, pirštelių, visokių pusgaminių nė iš tolo....šaldytas daržoves jau perku, zapasai išsibaigė...grybų vėl nedavus esu, pupelių irgi...žalių daržovių nesiūlau, o pasiūlius ir pats vaikas nevalgo, na čia jau mano specifika, kad žalėsių aš nemėgstu ir nelabai galiu - alergizuoja, tai ir vaikui savaime nesiūlau kas man netinka...bet va....vaikas dievina keptas bulves...apakus buvau kai nugriebė kepintos duonos su druska ir česnaku ir nieko, žiaumojo sau patenkintas...tai matyt jau laikas duot ir nebe tokį sveiką greitesnį maistą..nes darželyje juk irgi...nebus toks vien tik žviežias, pagamintas tik ką ir pan....ir dabar jau padavus dešreles nė už ką nevalgys...priprato būt pelepintas ant to kanto ir manau, kad biški reik koreguot mitybą ant kiek paprastesnės... g.gif kaip kitos darot?

Dviratukai vėl...Mums tebetinka pernykštis, tik pakojų nuėmiau dar pernai, ant pedalų laiko kojas...bandom mokytis po biški kad mintų pats...bet...su laiku. Kitąmet greičiausiai jau reiks kito. Lauke jau nebežinau ką beisšsinešt...nes jei ką turi kiti, reik ir L..savo kai turim, nereikia jau tada nieko...o tada lieka man viską tempt. nu ir kaip atspėt, ko gali reikt vaikiui...

Daiva, o kaip žinai, kokius pampersus imt?  g.gif

ir dar klausimuks, ar kas tebeturit ir planuojat keist asbestinio šiferio stogus? man įdomu, ar pasinaudojant es pinigėlias ten daug valahytos paskum, gal yr bandžiusių, bo mislinu kad kaime reik stogą keist namui, bet nesiryžtu vien dėl savo mokymo projekto matydama koks ten beviltiškas popierizmas....na bet stogą keist reikia, o dabar kaip tik paraiškų rinkimo metas....ir rąstinės smelio dežės, gal kas turit, kaip patinka?

na ir dar...ką dėl savęs gero padarot...pavasarėjant..užskabinau ant gelinio lakavimo, kaip gerai dviems-trims savaitėms pamiršt tuos reikalus...o jei taip permanentinis koks...ar dar kas..kiek laiko susitaupytų  mirksiukas.gif

Na mano vaikas viską valgo. Yra gavęs ir tų dešrelių, ir keptos duonos. Keptą duoną valgė labai tada, kai dantys dygo, tuo pačiu ir pasikasė. thumbup.gif Valgo viską, ką valgom visi smile.gif Kaip gi jam neduosi, juk jis nori, nors kartais gal ir nesveika smile.gif
Mano vaikas lauke labai nori būt, bet užtat iš kiemo niekur nebenori eit doh.gif O aš dar taip noriu kur išeit toliau nuo namų. Buvau įpratus visur vaikščiot. Maniškis taip gražiai pradėjo vaikščiot už rankutės, tai aš keletą kartų jį taip išvedžiau ne trumpą atstumą, tai matyt tiek privargo, kad dabar iš kiemo niekur nenori eit doh.gif Tai kieme eina apie ūkį, viskas jam įdomu, kopijuoja tėtį-"skaldo" malkas, apžiūri techniką. Geriausi žaislai iš gyvenimo smile.gif
0 šiaip jam labai pasiteisinęs žaislas kieme pasispiriamas kojomis triratukas. Eidami į kiemą, jį visada imam. Jis toks stabilus, nevirstantis thumbup.gif Taip pat ir pakraunama mašina, į kurią pats gali įsėsti, o aš ją valdau pultu thumbup.gif Bet čia gal daugiau žaislai nuosavam kiemui smile.gif
Šiandien įsigijom dar vieną daiktą, tai dviratį sau ir vaikui kėdutę, tai jau ir išbandėm. Vaikas patenkintas, nebenorėjo išlipt. Vis kas nors naujo, tai dabar jau gal ir iš namų galėsim išeit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 03 14, 15:00)

dėl vaikų man dar pora kls įdomūs...Ką vaikams duodat valgyt  biggrin.gif Sakykime, maniškis iki šiol dar gauna visiškai naminį maistą, na ir tuos produktus kur namie negausi - sūrelius, jogurtus, bananus, vynuoges...bet nevalgęs yr tokių dešrelių, pirštelių, visokių pusgaminių nė iš tolo....šaldytas daržoves jau perku, zapasai išsibaigė...grybų vėl nedavus esu, pupelių irgi...žalių daržovių nesiūlau, o pasiūlius ir pats vaikas nevalgo, na čia jau mano specifika, kad žalėsių aš nemėgstu ir nelabai galiu - alergizuoja, tai ir vaikui savaime nesiūlau kas man netinka...bet va....vaikas dievina keptas bulves...apakus buvau kai nugriebė kepintos duonos su druska ir česnaku ir nieko, žiaumojo sau patenkintas...tai matyt jau laikas duot ir nebe tokį sveiką greitesnį maistą..nes darželyje juk irgi...nebus toks vien tik žviežias, pagamintas tik ką ir pan....ir dabar jau padavus dešreles nė už ką nevalgys...priprato būt pelepintas ant to kanto ir manau, kad biški reik koreguot mitybą ant kiek paprastesnės... g.gif kaip kitos darot?

Dviratukai vėl...Mums tebetinka pernykštis, tik pakojų nuėmiau dar pernai, ant pedalų laiko kojas...bandom mokytis po biški kad mintų pats...bet...su laiku. Kitąmet greičiausiai jau reiks kito. Lauke jau nebežinau ką beisšsinešt...nes jei ką turi kiti, reik ir L..savo kai turim, nereikia jau tada nieko...o tada lieka man viską tempt. nu ir kaip atspėt, ko gali reikt vaikiui...

Daiva, o kaip žinai, kokius pampersus imt?  g.gif

ir dar klausimuks, ar kas tebeturit ir planuojat keist asbestinio šiferio stogus? man įdomu, ar pasinaudojant es pinigėlias ten daug valahytos paskum, gal yr bandžiusių, bo mislinu kad kaime reik stogą keist namui, bet nesiryžtu vien dėl savo mokymo projekto matydama koks ten beviltiškas popierizmas....na bet stogą keist reikia, o dabar kaip tik paraiškų rinkimo metas....ir rąstinės smelio dežės, gal kas turit, kaip patinka?

na ir dar...ką dėl savęs gero padarot...pavasarėjant..užskabinau ant gelinio lakavimo, kaip gerai dviems-trims savaitėms pamiršt tuos reikalus...o jei taip permanentinis koks...ar dar kas..kiek laiko susitaupytų  mirksiukas.gif

Maniskis gauna visko, ir gero maisto ir negero blush2.gif Aisku ne daznai to blogojo, bet kai yra kas laaabai lepina, tai niekaip neina nusaugot doh.gif O duona kepta tai baisiai manajam patinka biggrin.gif As jam duodu dauk ko, bet ponaitis jau atsirenka kas jam patinka, o kas ne. Pvz. sriubu jis nevalgo, ir makaronu nebevalgo ax.gif

O mes neturim jokio dviratuko, tik masina, bet ja tyst kaskart is 5 auksto laukan tai neeee.. schmoll.gif Beto abejoju ar jis su ja gatvej vaziuotu g.gif Su paspirtuku dar nemoka, atsistoja ir laukia kol pastumsiu biggrin.gif tai si varianta dar svarstau. Bet kazko ratuoto verkiant reikia, nes su vaiksciojimu nekazka pas mus unsure.gif doh.gif

As tai sportuoju, bet cia jau metai laiko, tai nelabai gal ir skaitos biggrin.gif Galvojau dar pradet begiot, bet neturiu kur vaiko palikt. Jei ispresciau sia beda, tai buciau laiminga ir nieko daugiau nereiktu man del saves biggrin.gif
Atsakyti
Sergaliukams 4u.gif sveikit sveikit smile.gif

bene vėl praneša ale žiemą? doh.gif nenoriuuuuu schmoll.gif

QUOTE(Violeta* @ 2014 03 14, 16:00)
Labadien, moteros,

Ką vaikams duodat valgyt  biggrin.gif

Duodu beveik viską, bet jis kai ko nevalgo, o kai ko nėra ir gavęs. Kaip sakai tai pagrindas naminis maistas smile.gif dešrelę kažkada buvau nupirkus, bet nevalgė ir svečiuose kažkas vaišino, tai nevalgė. Daržovių irgi visų dar nevalgom, pupų ne, o žalias agurkas labai patinka, burokėliai mano marinuoti ir salotas valgo, pomidorą, žiedinius kopūstus, pekino kopūstus, bet pastariuosius tik salotose ir tik su grietine. Su majonezu nedraugaujam mes, nėra valgęs jokių mišrainių, cepelinų dar ir visokių pusfabrikačių. Kavinėje tik picas valgom ir jam duodam. Nemėgsta maniškis jokių varškės virtinukų, bet mėgsta mėsą ir sriubas. Nevalgom dar pieniškų jokių sriubų ir negerai mums nuo pieno ir kai kurių jogurtų. Tinka tik Rokiškio jogurtai.
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2014 03 13, 22:47)
Sveikatos jums ir kantrybės mamukai  4u.gif
Rašiau ankčiau apie saviškio rėkimus naktim,ir kad skauda pimpį.Tai gavom siuntimą pas chirurgą,o rėkimai ir skausmai baigėsi doh.gif Nu cirkai kažkokie doh.gif

Astravi,kaip jūs?Gal jau daržiuke buvot?Ar sergate?

Va va kaip tik įdomiai man buvo jūsų ta situacija. Maniškis jau kokią savaitę rodė, kad pilvą, tai krūtinę skauda, bet va jau pora dienų neberodo, gal dėmesio taip reikalauja. Prieš porą savaičių jis kelias dienas rodė, kad ausį skauda, bet ėjom pas gydytoją ir nieko.

Žaisliukų jau dauguma išaugom, žiūrim ką čia naujo gero nupirkti. Neseniai močiutė davė pinigų ir jau sakė nupirkt, kokią dovaną artėjančio gimtadienio proga biggrin.gif tai ir nupirkom, karutį važinėtis ir traukinuką savaeigį (bet šitas nepaisteisino).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunciukas: 14 kovo 2014 - 23:22
QUOTE(astravi @ 2014 03 14, 19:00)
Na mano vaikas viską valgo. Yra gavęs ir tų dešrelių, ir keptos duonos. Keptą duoną valgė labai tada, kai dantys dygo, tuo pačiu ir pasikasė. thumbup.gif Valgo viską, ką valgom visi smile.gif Kaip gi jam neduosi, juk jis nori, nors kartais gal ir nesveika smile.gif
Mano vaikas lauke labai nori būt, bet užtat iš kiemo niekur nebenori eit doh.gif O aš dar taip noriu kur išeit toliau nuo namų. Buvau įpratus visur vaikščiot. Maniškis taip gražiai pradėjo vaikščiot už rankutės, tai aš keletą kartų jį taip išvedžiau ne trumpą atstumą, tai matyt tiek privargo, kad dabar iš kiemo niekur nenori eit doh.gif Tai kieme eina apie ūkį, viskas jam įdomu, kopijuoja tėtį-"skaldo" malkas, apžiūri techniką. Geriausi žaislai iš gyvenimo smile.gif
0 šiaip jam labai pasiteisinęs žaislas kieme pasispiriamas kojomis triratukas. Eidami į kiemą, jį visada imam. Jis toks stabilus, nevirstantis thumbup.gif Taip pat ir pakraunama mašina, į kurią pats gali įsėsti, o aš ją valdau pultu thumbup.gif Bet čia gal daugiau žaislai nuosavam kiemui smile.gif
Šiandien įsigijom dar vieną daiktą, tai dviratį sau ir vaikui kėdutę, tai jau ir išbandėm. Vaikas patenkintas, nebenorėjo išlipt. Vis kas nors naujo, tai dabar jau gal ir iš namų galėsim išeit lotuliukas.gif

Sveikos..
Jetus,kaip pavydžiai skaitau,kaip vaikai viską valgo..kai mano nevalgiukui ką nors sukišt.. doh.gif

Mano vaikas atvirkštinis,kieme visai nenori būt,tik išeinam,iškart prie vartų stovi,pabandyk neišsivesti ,nebeįdomu kieme jam..

Super dėl dviračio.. thumbup.gif ,smagių pasivažinėjimų jums 4u.gif

Mes jau pernai tą smagumą išbandėm,laukiu nesulaukiu geresnio oro,važiuotume jau dabar,bet kad uždėjus šalmą,negaliu kepurės uždėt..
O be šalmo daugiau NIEKADA nebesivešiu vaiko...

O kėdutę turit prieky montuojamą,ar ant bagažiuko?
Mūsų prieky,tai šiemet dar manau tiks,mano kūdenai,kitąmet reiks galinės jau...

Klausimėlis..Ką žadat dovanot savo dvimečiams gegužiukams?
Jum dar gal ir tolokai tas,o man aktualu jau kitai savaitei smile.gif
Tiesiog nežinau..aišku visi irgi tik klausinėja,ką atnešt dovanų.. doh.gif Ką aš žinau..
O ką dovanot 1 metų mergaitei?Kuriai nuo broliuko ir pusbroliuko visko likę pilna..

Violeta..aš pabūsiu jaučiu tundrų tundra... blush2.gif ,bet ar ir nagams permanentinis yra?Tik nesijuokit ,prašaau..

Jo..gelinis lakavimas yra gėris ,tik žiauriai tų dviejų vaandų gaila sėdėt..nu bet nekasdien juk..

Visiem sirgalikam daug daug 4u.gif ,greičiau sveikt.
Joliuk,vargšiuke tu,laikykis,išgis mažiukai ir vėl viskas bus gerai..imk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

dėkui už pasisakymus dėl maitinimo... 4u.gif Ramunčiuk, tavo postą paskaičius net gera pasidarė. Beveik panašiai maniškis ir valgo, tik galvojau, ar ne per daug čia jau lazdą perlenkiu... g.gif

Kristule, jei yra siuntimas, irgi eičiau pas gyd..Ką ten gali žinot, gal ir yra kas, o gal ir nėr, patikrins ir bus ramu. Manau, kad mūsų vaikai dar per maži išsigalvot tokius dalykus kaip nebūti skausmai.. g.gif

Albe - sportas metus laiko žinoma, kad užsiskaito smile.gif

Žaislų tema ir mums aktuali, visko pilna ir viskas atsibodę...ne žaislų mano vaikui reik, o kitų vaikų ir bendravimo, užtat daržo kaip išganymo kokio laukiu laukiu laukiu......

Lauke mano vaikis yr didysis vaikščiotojas, ne tai kad visu kiemu, bet ir visu kvartalu neapsiriboja...mūsų kiemas daugiau dičkiams pritaikytas karstytis, tai einam į kitus, kur mažiukams yr atrakcionų visokių naujų namų kiemuose....tai vaiks ir kelią žino jau ten kaip nueit, nebandyk maršruto keist, pats tempia už rankos reikiama kryptim...tik va jau kai pavargsta, tada tenka nešt. Užtat yr geris dviratis su pastumimo rankena, nes visa kita kas ratuota, tik namie tinka, kieme, jei nedomins, o noris kur eit, teks man nešiot balastą, ir dar vaiką priedo....o tuose kiemuose dažniausiai aukles su mažiukais...kad girdėtumėt kokios šnekos jų būry apie "jų tėvus", iki kauliukų išnarsto smile.gif

pievos pilnos erkių, nelendam ten. baisu, kiek erkių išlindusių doh.gif

Del dovanų 2 gimtadenio proga, nebežinau, jau viską ką galėjau išdovanojau, regis, broliuko nepasisekė padovanot.....nebeturiu idėjų, o davanot ateičiai, nematau prasmės apsikraut, ko tiksliai nebenoriu, tai jokių mašinkų pasispiriamų -ir taip keli vnt namie, o be to, pas vaiką naujas įprotis po kiemo nebe liftu naudotis, o laiptais - neštis ką rolleyes.gif ...tai va. nors gyvenam 3 aukšte, lipam iki 6 ir paskui jau liftu grįžtam iki savo 3, ...padeda galutinai išbaigt energijos likučius prieš pietus ir jų miegą. čia abiem užskaitom už sportą.. smile.gif grįžant prie dovanų....ko gero, kokie grupiniai užsiėmimai arba dar kas, šiuo metu vaikui kiti vaikai yra geriausias dalykas pasaulyje.

Rože ... biggrin.gif Rože, nagams yr nebent toks permanentas, nusidaužai iki juodumo, tada tikrai kol nuaugs bus juodi biggrin.gif mirksiukas.gif turėjau omenyje antakius, lūpų kontūrus..neblogs dalyks kam tinka, bet ne man, pienės pūkui smile.gif pernelyg ryšku...netinka visai., bet kam tinka, geras dalykas.

Nu 1 m mergaitei....variantus jau sakiau, lėlę didelę, einančią...išaugimui, bus įdomi po pusmetuko kokio....arba prisukamus einančius žaislus...pvz, kokį einantį grojantį antiną...o jei mergytė itin aktyvi, tai nieko nėr geriau už energiją eikvojančius žaislus...

Ramunciuk, o kokį savaeigį pirkot? mano L tai labai ji patinka, kur knopkę paspaudi, ir varo pirmyn ar atgal, kur geras įgarsinimas -nu čia tie maži brio traukinukai, kur paprastas valdymas....vaikui jau nuo 1,5 m daviau labai patiko,.,.,nes su batarkėm ilgai važiuoja , ir smagu gainiot juos smile.gif

nu va, sulaukiau lietaus pagaliau, ir oras gaivus ....Let it rain over me..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 15 kovo 2014 - 15:08
Del maisto mano irgi valgo beveik viska ka mes. Desreliu retai patys perkam, bet yra ragaves, vienakart patiko, daugiau jau ne smile.gif Del kitu pusfabrikaciu, tai neperkam siaip ju tai ir ner progos jam valgyt, nu koldunu yra ragaves, gal kokius du per gyevenima biggrin.gif Siaip labai megsta sriubas. Nesuprantu kodel kokiu pupeliu neduodat..as duodu jau labai seniai, o ir megsta jis labai jas. Aisku daug nesuvalgo, bet i sriuba daznai dedu. Buna kad supranti kad ner labai geras masitas vaikui, nu bet darzelyje dar ne to prisivalgys, tai yra gaves pora kart ir cepelinu (labai skaniai valge biggrin.gif ), gauna ir bulviu keptu, nu tik as jas dazniausiai kepu orkaitej, tai ner riebalu. Megsta kokius raugintus kopustus, o jei patroskini tai isvis gerai smile.gif. Agurkus marinuotus tai isvis reikia slept, nes valgytu ir valgytu biggrin.gif. Cia vat pavyzdziai is to gal ne itin gero maisto smile.gif O siiap tai megsta kai mesa buna jam labai minksta, tai jau arba verdu ilgai, arba pamarinuoju kaipnors kad butu labai minskta, tada jau saiko ner jam:) Kosiu nevalgo tai jau metai tirkai..nu isverdu retkarciais, bet labai labai retai. Kruopas suvalgo sriuboj smile.gif. O daugiau, manau kaip pas visas - blynai ivairus, varskeciai, kiausiniai, sumustiniai, visokie vaisiai, darzoves ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Moteros..man 39..vyrui maziau..et nei pagulesi nieko..vaiku nera kam isvezti..juk serga..aij zodziu..baisu:(
Atsakyti
Sveikos,

visa savaite atostogu turejau, bet per jas ne minutes sau neturejau. ech... dar telefona sudauziau visiskai netiketai, teko nauju keisti. kazkoks nekoks menuo.

maistas... mano pupa viska valgo, bet desreliu gyvenime nebandzius. manau sau skaniai sucepsetu, bet as pati tokiu dalyku neperku. valgyt gaminu arba as, arba anyta, bet nesveiko maisto yra ragavusi: ziauri saldumynu gerbeja, tai bandzius ir sokolada, sausainius, ir be galo sausus pusrycius megsta.

Roze: del dovanu 1metei - priklauso nuo sumos ir ka megsta. Mano mergina su lelem iki siol nedraugauja. Mes pirkom jai stumdoma triratuka (panasu i jusu), jos megstamiausia transporto priemone. Dar ziauriai dievina vandens zaidimu stala, bet ne LT orams toks manau wink.gif Knygutes, mazytis pianinas - tokie dalykai iki siol ja domina.

QUOTE(Albe69 @ 2014 03 14, 19:38)
As tai sportuoju, bet cia jau metai laiko, tai nelabai gal ir skaitos  biggrin.gif Galvojau dar pradet begiot, bet neturiu kur vaiko palikt. Jei ispresciau sia beda, tai buciau laiminga ir nieko daugiau nereiktu man del saves  biggrin.gif

na yra toks dalykas kaip jogging stroller, atseit patogu su jais begiot. Mes turim, tik as nebegioju biggrin.gif Reiks grizti i doros kelia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 03 15, 16:03)
Sveikos,
Ramunčiuk, tavo postą paskaičius net gera pasidarė. Beveik panašiai maniškis ir valgo, tik galvojau, ar ne per daug čia jau lazdą perlenkiu... g.gif

Žaislų tema ir mums aktuali, visko pilna ir viskas atsibodę...ne žaislų mano vaikui reik, o kitų vaikų ir bendravimo, užtat daržo kaip išganymo kokio laukiu laukiu laukiu......

Del dovanų 2 gimtadenio proga, nebežinau, jau viską ką galėjau išdovanojau,

Ramunciuk, o kokį savaeigį pirkot? mano L tai labai ji patinka, kur knopkę paspaudi, ir varo pirmyn ar atgal, kur geras įgarsinimas -nu čia tie maži brio traukinukai, kur paprastas valdymas....vaikui jau nuo 1,5 m daviau labai patiko,.,.,nes su batarkėm ilgai važiuoja , ir smagu gainiot juos smile.gif

na yra kaip yra, aš taip drąsiai visko neduodu kažkodėl. Mes ir obuolį tik neseniai ėmėm valgyt ir nuo jo pilvo nebeskauda thumbup.gif
Pas mus visi žaislai išaugti, galvoju ką čia reiks užsisakyt mažyliui gimtadienio proga, bet manau bus kokios mandresnės knygelės, o gal keliese kas susimes ir nupirks mums čiuožyklą, kur tinka kamabry ir lauke. O dar man neblogas variantas yra toks rėmelis, kuris rodo nuotraukas, ten įdedi kaip aš suprantu kortelę su nuotraukom ir rodo nuotraukas thumbup.gif
Traukinuką pirkom pigų vos už 32lt, traukinukas važiuoja kai įdedi į vidų žmogeliuką, jis su baterijomis, bet mes perkam pakraunamas, tai kai iškrauna pakraunam ir vėl gali naudotis. Buvo ir mandresnių, bet pamanėm, kad gal mažas dar tokiems žaislams. O šiaip trasa eina apvaliai.
Klausei kažkada dėl stogų, mano tėvai pagal tą programą pasikeitė stogus, tai žinok patenkinti liko, jau antrus metus tas stogas skaičiuoja.

Ką gavo dovanų jūsų vaikučiai, kai krikštijot ar gal kas iš pažįstamų žinot ką dovanoja tokia proga? nu niekaip nesugalvoju, ka reik panikei nupirkt
Atsakyti
Labas 4u.gif
Visos dingę,matyt sniegą kiemuose kasa,ar senius besmegenius lipdote g.gif Pas mus nuo pačio ryto sninga,vėjas doh.gif
QUOTE(ramunciukas @ 2014 03 15, 23:06)

Ką gavo dovanų jūsų vaikučiai, kai krikštijot ar gal kas iš pažįstamų žinot ką dovanoja tokia proga? nu niekaip nesugalvoju, ka reik panikei nupirkt

Pinigų gavome 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Kaip cia nepamirsus, ka perskaiciau ax.gif
Joliukui greiciau pasveikt. Mes laikomes, trecia menesi nesergam, tai jau mums labai daug. Kazi, kad tik neprisikarkseciau. Kita savaite MRT laukia.
Krikstynom geriausia pinigeliai, o is dovanu, tai kas nors isliekamo. Atvirukas, biblija, papuosalai, roziniai, sauksteliai, remeliai. populiaru fotoknygos.Gal koks azuoliukas tiktu, jeigu yra kur pasodint?
Valgom geri ir blogi. Ivairiai. Jeigu kur mieste baladojames, tai bulves fri,kitko neikalbesi. O siaip bulves nr.1 pupai. Dziaugiuosi, kad koses pusryciams valgo,o vat sriubu pietums schmoll.gif Marinuotus agurkus valgytu ir valgytu. Desryte irgi.
isejom is Yamahos, neeina grazuole pati iki mokyklos, o as jau tokiu atstumu nebenesiu. Verkia vaikus pamacius darzelio kieme (tik is laiptines isejus), reik jai ten nors tu ka supynes,kalneliai,nameliai. labai patinka prie lakstanciu prisijungt, jau tada juokiasi ir duksta i valias, o i teritorija negalima., tai vasara i lauka galesim iseit tik per pati saules pika doh.gif , kai darzelyje miegas. Smeliadezei kapstytis patinka.
Del nauju zaislu g.gif vairuot ziauriai patinka, pardej apsipatenkinus pypsi ir sukineja vaira, tai galvoju kazka tokio ivaldyt. Visi puodai ir dezes verciami, sedasi, ima kokia lekste ir vairuoja zi-zi.Kalnelis butu gerai, bet ne namie juk. Ir knygeles.

user posted imageuser posted image

Greiciau tas oras pageretu...

Atsakyti

Ritik,

Smagu, kad pasirodei. ir kokia žavinga Amaja wub.gif Mano L irgi miršta dėl vaikų, tai va, užsirašėm irgi į yamahą prie pat namų, siūlė iet į 2 m grupę...bet ji perpildyta visai...tai bandysim eit į 3mečių grupelę..pasižiūrėsime...vyresni vaikai kur kas įdomesni nei mažiukai, na, ir kaip toks judruolis...mažiau gal ką apstumdys blush2.gif

Dėl maisto, tai..marinuoti agurkėliai ir sausi pusryčiai irgi iš nebandyto maisto kategorijos.... g.gif

Ritik, o tu iki šiol nešiojai Amają? tai stipri ir drąsi motera esi blink.gif ...niekaip nenešiočiau tokioj padėtyje....nu pasiožiuoja L, prašosi panešiot jei kieme tarkime daug einame...bet biški panešu ir varyk savom kojom, berneli, jau didelis esi...tai dabar kai orai buvo geresni, su dviratuku ejome...bet mano sakau, judruolis, po lauko namo paėjus dar laiptais lipam iki pat viršutinio aukšto, kad damušt energiją....baeeino dar norėčiau kokio palankyt, bet...ne per toliausiai kad būtų ir vanduo toks...pakenčiamos chloro koncentracijos...

Mūsų pusėj daug tokių namelių, kalnelių karstyklių naujuose kiemuose, pagrinde lauke ten ir einame....L beje ir bulvės nr,. 1...bulvinis auga, senelių džiaugsmui, ko jau ko, ten bulvių netrūksta... smile.gif

Savaitgalį, kuomet dangus su žeme maišės..vaikas tiek šunybių prikrėtė, kad baisu...kriauklę sugebėjo užkimšt tualetinio skiautėm,....moka pasilipt visur, prisistumt ką, pasinaudot atramom....visi šampūnai atidaryti, papilstyti, tiūbelės su kremais išspaustos, paragautos....kitam wc kambariuke ant unitazo dancio atsistojęs sau naršo po spintelę, kur visi vaistai , visa chemija sudėta....maniau, saugi vieta...o tie bteliukai tiesiog magnetiškai traukia.....jau ryt pat varysiu ieškot kokių blokadų ar kablių....nu žodžiu....

razbainykas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 kovo 2014 - 19:15