Sveikos,
QUOTE(ramunciukas @ 2015 04 22, 08:54)
Nuoširdžiausi sveikinimai, Laurynui,gimtadienio proga
Labai ačiū...Balandis juodas nesėkmių mėnuo, tai čia net nelabai jungiausi..malonu pamatyt, kad kažkas prisiminė, dėkojame
QUOTE(Afute28 @ 2015 04 24, 20:53)
sveikinimai nestukems ir visiems geguziukams, svenciantiems gimtadieni is!
Jei mane dar kas pamena
, tai mes gyvenam gerai.
.todel as su tokiu ilgesiu prisimenu ta laika, kai auginau vaikucius, taip man noris vel tos ramybes. Todel retkarciais slapciausiam sirdies kamputyje apie trecia pagalvoju
, tik protas sako ne
Žinoma, kad prisimenam, aš vis prisimenu ir tavo vyresnėlę gražuolę dukrytę, įdomu, kažin kaip pasikeitus...
o dėl tos ramybės,..ji reliatyvus dalykas...kai vaikai namie ir rūpesčiai, ir ligos ir tas anas, užsiknist momentais galima...kai darbai spaudžia, terminai, nespėji visko derint ir nėr kaip teisintis...tai vėl...Bet augint vaikus- pats svarbiausias darbas gyvenime, tai jei tik noro yra, tai ...
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 25, 12:45)
Aną savaitę paskutinę vaikų turėtą močiutę palaidojom,ir senelio greit neteksim.Paskutines dienas skaičiuojam
Šaunuolis tavo Ignutis, nuo pat mažų dienų stebino
Dėl senelių - užuojauta...
Ką gi, aš ir pasidalinsiu savo netektim, vėl nieko nebelaukiu..Panašu, kad L bus vienturtis .....
Atitinkamai, kai vienas, tai be proto išmylėtas, išlepintas vaikis. Tai va, mano rūpestis jau kaip neišpaikint savo vaiko per daug, nes kartais nebežino ko norėt, ir ožiai lenda, ir reik man momentais labai akivaizdžiai pademonstruot kas namie čia šeimininkas ir kieno žodis paskutinis... bet visumoj geras vaikas, meilingas ir tuo pačiu pasiutęs nesvietiškai,... jaučia nuotaikas ir kada ką iš mamkos išpešt ir kada ana gera, o kada į akis nelyst.......išsidūkęs ateina kaip kačiukas, ant kelių lipa, kabinasi, bučiuoja ir sako myliu myliu mamą....tada supranti, kad tai ir yra laimė...Tuo pačiu visas sveikiname ir su Mamos diena
Dabar savaitė namie, serga, vėl antibų kursas, sloga eilinį kartą iki sinusito pūlingo..laukiam dar vėjaraupių pareinant, nusprendėm, kad reik geriau natūraliai persirgt nei skiepyt...
Rodau savo vyruką, ir laukiame kitų :