QUOTE(Rožė 35 @ 2014 03 08, 02:33)
Violet..pavydu tau to roboto ir kazio muges..jau kaip svajojau atvaziuot kada ten..reik man namui visokiu niekniekiu is ten...ka daryt daba..kelt is lovos ir varyt pas kuria? Violeta..ar priimsi:-)
Klausyk.o tas robotass nenervyja kai po kojomm pinas? O tu ploviku robotu irgi yra.ar cia tik paerzinimas? As galvojau apie zoliapjobe robota irr dar apie kiemo sluotta elektrine...
Ot pasidergimas..ane:-)
labaryt...nu tada...ar geriau šiukšlės po kojom...ar svetima boba namie, kuriai vis tiek sumoki...nežinau, kai tik lelius buvo kasdien prasiurbdavau ir po du kartus visą butą, o tai visgi apie 90 kv. kai nevaikščiojo, visko nemėtė beigi nešiukšlino, (darbelius juk vis tiek daro) vienaip...dabar iš esmės kitaip...o man dar darbas, su vaiku irgi reik užsiimt, bet grindys irgi nervuoja...o viskame nebenoriu plėšytis, ir tegalvoja kas ką nori....senai jau galvojau apie jį, kokie trys metai....Juk ir irdaplovė gėris, ir skalbyklė, ir ne su kočėlais yr gerai juk lygint...
dabar aspektai...tai va, irgi visiškai nieko nežinojau, nei ką rinktis, nė kaip, modelių daug, visi jie sensta, detales reik keist susidėvinčias ir kls ar jų begausi po kurio laiko, jau turiu vieną seną rankinį siurblį 5 m senumo, kuriam neina nebeina pakeist hepa filtro
..tai esmė, siurbliai robotukai skiriasi pagal aptanaujamą plotą vienu akumo įkrovimu...nes jei akumo nepakanka, anie grįžta į bazę pasikraut ir vėl dirba toliau..bet nuo modelio pažangumo priklauso ar tęs darbą vėl iš pradžių...ar turės atmintį ir pan. vieni juda chaotiškai, aklai...kiti sudaro žemėlapius ir juda tikslingai pirmyn- atgal...skiriasi keičiamų filtrų kiekiu, šepetėlių kiekiu, šiukšlių konteineriuko talpa, siurbimo galingumu...jei kiliminė danga, geriau galingesnis...lygios grindys, kietos, mažiau galingas bus tylesnis..na viską įsivertini ir renkies kas tinka...nu tai va...dėl triukšmo, tylesni už įprastą standartinį siublį, bet tai kas...galima užprogramuot ir eit su vaiku lauk. arba uždaryt atskiram kambaryje...su laikamčiu nustatyt kad siurbtų kai nieko nėr namie...arba tv pasileidi garsiau
Plovikų irgi yra..scooba, brava ir pan. bet dar jų nenagrinėjaus...scooba sukrtikuota dėl per didelio paliekamo šlapumo...gerai gal plytelėms, bet pas mane parketas...o bravai gal ir tiktų,
bet gero po biški kaip sakoma...bet kiek skaičiau, labai geras derinys yr siublys ir plovikas atskirai, iki 160 kv aptarnauja, įsivaizduoji koks gėris tavo naujam name jie būtų....
tai juk rutininis kasdienis darbas, kaip gerai jį kam nors numest
o dar turiu pasakyt, kad turimas modelis neima flintusų...nu dar kitą modelį imsiu pabandymui kur turi šoninius šepetukus...bet panašu, kad flintusai dar robotam neįkandami...bet...niek geriau to darbo nepadaro už mane pačią su vaikiškom servetėlėm
Dėl slogos, čiaudulys tai jo
..bet man akys niežti ne tas žodis, trinu akis nevalingai jau, raudonos nuo pastovaus niežėjimo ir kasymo...nu vat žydi kažkas, laukiu dabar galingo lietaus, kas tą bjaurastį nuplaus, o tada ir dingsta iki kito pavasario pradžios ....