Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(ramunciukas @ 2015 04 07, 22:49)
Sveikinimai būsimoms mamytėms  4u.gif  wub.gif  wub.gif lengvo jums nešiojimo 4u.gif
O aš jau irgi savo berniuką mažą turiu, Matas tapo vyresniuoju broliu  wub.gif Mūsų mažylis atkeliavo balandžio 3d paryčiais, lengvai ir greitai. Nuo pirmųjų sąrėmių iki gimdymo praėjo vos dvi valandos. Taigi mano atveju pasakymas, kad antras gimsta greičiau ir lengviau, išsipildė  biggrin.gif gerai, kad dar spėjom į ligoninę  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2015 04 07, 23:49)
Sveikinimai būsimoms mamytėms  4u.gif  wub.gif  wub.gif lengvo jums nešiojimo 4u.gif
O aš jau irgi savo berniuką mažą turiu, Matas tapo vyresniuoju broliu  wub.gif Mūsų mažylis atkeliavo balandžio 3d paryčiais, lengvai ir greitai. Nuo pirmųjų sąrėmių iki gimdymo praėjo vos dvi valandos. Taigi mano atveju pasakymas, kad antras gimsta greičiau ir lengviau, išsipildė  biggrin.gif gerai, kad dar spėjom į ligoninę  smile.gif

SVEIKINIMAI MATUI IR VISAI JŪSŲ ŠEIMYNAI wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif tikrai jaučiuosi laiminga ir pakylėta wub.gif negalvojau, kad antras vaikas bus vėl kažkas naujo stebuklingo, nes atrodo juk su pirmu viskas išgyventa, o pasirodo ne wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ramunciuk..sveikinimai didziausi,aukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus viskas gerai,skaiciuojam jau ketvirtus metukus,taip tas laikas bega greit,kad net graudu.. wub.gif

Kalba maniskis jau sakiniais,kai kurie zodziai neaiskus,bet suprantami,nesuku galvos,miega su pampersu nakti.. biggrin.gif.Nu tiek pilnas buna ryte,kad nedrystu nedet,gaila ciuzinio smile.gif .Nors pokaicio miegu irgi budavo pilnas,bet nuemiau ir ne syk nepadare..

Net nemoku apsakyt,koks mielas tarpsnis gyvenime..didysis suauges,protingas vaikas,toks jaunas grazus vyras..maziukas kaip saldainis,kaip zaislas mums smile.gif .Nesam dar seni,nors ir ne jaunikliai.. biggrin.gif Tik sirdi spaudzia,kad didysis namus tuoj paliks..kels sparnus i savo gyvenima..ech..na bet ka padarysi..teks dazniau sostinej lankytis..irgi neblogai smile.gif

Tai va tiek pas mus smile.gif
Atsakyti
Laba, ilendu, paskaitau, o parasyti laiko vis pritruksta.. blush2.gif O gal Jus visos kazkur kitur bendraujat, kad cia pakankamai tylu?
Sveikinimai naujajai mamytei ir kitoms nestukems wub.gif As negaudau gandru, gal jau gana (nebent netycia uzklystu ax.gif )
Sirgom beveik visa ziema, tai vejaraupiai, tai dar kokios bacilos uzpuole. Laukiau pavasario, nes galvoju gal ligu maratonas baigsis.
Kalba mano mazas pakankamai daug, ilgais sakiniais, tik ne viska aiskiai. Bandom prasytis ant puodo, bet dar daznai reikia priminti gal noretum atsiseti? mirksiukas.gif
O naktim ilgai dar miegosim su pampiu, nes reta naktis kad neprasytu atsigerti. Neduosi - bus skandalas doh.gif
Labai noriai eina i darziuka, pirmas klausimas ryte nubus: ar siandien darzelis dirba? O maudyniu baimes turbut taip ir niekada neisaugsim. Kazkoks kosmaras kai reikia eiti maudytis verysad.gif
Sveria turbut 17-18kg, nors dar kartais prasosi ant ranku. o ugis bus apie 1metra. Nupirkom brolio gimtadieniui (buvo kovo men), vaikams didele ciuozykla i lauka, tai laukia nesulaukia kada tetis sumontuos ir gales lauke ciuozineti.
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2015 04 11, 19:28)
negalvojau, kad antras vaikas bus vėl kažkas naujo stebuklingo, nes atrodo juk su pirmu viskas išgyventa, o pasirodo ne wub.gif

Sveikinu nuosirdziai, fantastiska jausmas wub.gif wub.gif wub.gif Ar irgi stebejausi, kad tokia euforija buvo gimus antram... ir kaip tai seniai buvo... doh.gif

As irgi skaitau viska, parasyt nebespeju, ner kada. Dukra serga istisai, be perstojo, mazelis eina i darza be problemu. Nebenaudojam pampersu seniai jau, labai retai kokia avarija nakti pasitaiko, kiekviena nakti apie 2 nakties pats pasikelia, papraso sisiu, uzdegu sviesa, nueina ant puodo ir miegot toliau, pats savarankiskai ilipa i lovyte thumbup.gif

O taip tai gyvenam tokiu tempu kaip ir dauguma, vejames laika, begam, skubam. Kartais taip sunku buna, nemaniau, kad taip sunku bus derint darba su vaikais, nes energijos nebera, kur pasikraut, a?

Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai, Laurynui,gimtadienio proga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
sveikinimai nestukems ir visiems geguziukams, svenciantiems gimtadieni is!
Jei mane dar kas pamena blush2.gif, tai mes gyvenam gerai. Ant puodo jau senai einam, nakti miegam irgi be ju, net nebeatsimenam tu pampersu...snekam labai daug. I darza zygiuojam, tik rytais to noro neperdaugiausiai rodom.
Buvom isvyke visa seimyna i Malta atostogu, tai esam euforijoj. Kai pries metus grizau i darbus, tai rodes, kad skradziai zemen prasmegau, visiskai nieko nespejau...jei ne anytos pagalba, tai isvis buciau isprotejus, dabar jau po truputi isivaziuoju, bet vis tiek baisiai sunku..todel as su tokiu ilgesiu prisimenu ta laika, kai auginau vaikucius, taip man noris vel tos ramybes. Todel retkarciais slapciausiam sirdies kamputyje apie trecia pagalvoju ax.gif , tik protas sako ne biggrin.gif
Atsakyti
Afute, kaip faina, kad uzsukai thumbup.gif
Nebuvo issukis kelione tokia su vaikais?

Paguodei, kad ne man vienai sunku ir dirbt ir vaikams demesio palikt smile.gif
Atsakyti
faina paskaitinet,kaip sekasi,kaip juda gyvenimas. susimastau jau ir as koks kosmaras laukia, kai darba su vaikais reikes derint.
as,tai svajoju be vaiku pailset blush2.gif jauciuosi savanaude, bet taip ramybes norisi.tingaus laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritik*: 25 balandžio 2015 - 10:53
Laba mamukai 4u.gif Kaip šaunu,kad parašėt thumbup.gif
Mes irgi laukiam savo gimtdienio thumbup.gif Ignas ir draugų planuoja pasikviesti jau biggrin.gif Su puodų problemų nėr,darželyje jau ir sisioja ''vyriškai'' atsistojęs.Namie nepasiekia,klozetas per aukštas lotuliukas.gif Rengtis moka pats,tik namie kartais sumažėja labai,tai tenka padėt.Valgo viską,ryte net 2 pusryčius.Su mumis pavalgo,ir dar darželyje doh.gif Paskutiniu metu labai pamėgo savo kūrybos dainas dainuoti,tik jei greit dainuoja,nespėju žodžių suprast lotuliukas.gif
Kad ne senelių ligos būtų viskas pas mus super 4u.gif
Aną savaitę paskutinę vaikų turėtą močiutę palaidojom,ir senelio greit neteksim.Paskutines dienas skaičiuojam verysad.gif
Atsakyti

Laba diena,
senai bebuvau užsukusi blush2.gif gal jau ir pamiršote 4u.gif retas svečias aš SM, bet reiks dažniau paskaitinėti biggrin.gif o kiek naujienų bigsmile.gif kiek naujų mažų leliukų, kiek besilaukiančių wub.gif
Atsakyti