Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(Violeta* @ 2014 12 01, 07:40)
Sveikos.

kuom kitos gyvente?

..Su žiema  smile.gif

Dėl ligų tai teks eprsirgt ir tiek,kito recepto nėra 4u.gif Nebent bandyk šiuo metu,kai ligos siaučia imuniteto siprinimui skirtus preparatus.Yra visokių jų.Skaičiau kitos mamos džiaugiasi,kad padea,.Nors mes nebandėm 4u.gif O slogą gydau iš kart kai prasideda euphorbium ar vibrocil purškiu.Kažkaip pastebėju ,tad lengviau praeina ir komplikacijų išvengiam 4u.gif Nors mūsų silp[noji veita gerklė,jei kas tuoj raudona ir su aukša tempa smile.gif
Šiemet kalėdų šventė darželyje anksti 18 dieną.Mažius bus kiškis,nes kaukė yra dar nuo dičkio laikų thumbup.gif Mažius užsiprašė traktoriaus su priekaba,džipto (kaip jis sako) ir dar didelės mašinos doh.gif
Šiandien dukrytės gimtadienis.Jau 5 metai wub.gif Atrodo tk su pampiu lakiojo,o jau žentus į gimtadienį kviečiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinam su dukrytės gimtadieniu, Kristule 4u.gif

Faina, pačią pirma žiemos dieną gimus smile.gif Matyt taviškė labai žiemos laukia smile.gif

Euphorbium,vibrocil, ir visi tos serijos vaistukai mums nė per kur, kaip visokie stodaliai ar brontexai ar bronchipretai..kaip numirėliui kompresas, daviau daviau, tik laiką praradau, kol liko sveikos tik ausys...vat ir galvoju, kaip čia yr, kad vos sloga, tai sergam po polnoj programe....LORistas pasakė, kad vaikui yr kažkoks negirdėtas užtekėjimo sindromas, iš vienos pusės, tai sloga užtat ir komplikuojasi...Kenčiu dantis sukandus, pūlingi snargliai kaip iš krano kokio....jaučiu vaikui česnakus reik išsiūt į rūbus nešiotis ir gintarinius karolius duot nešiotis....iki absurdo daeisiu su tom ligom, kad jas kur... verysad.gif

Imunitetą stiprinantys vaistukai mane jau ima domint, nors šiaip skeptiškai į tai žiūrėjau...galvojau, pagrindas poilsio režimas, išsimiegojimas, geros emocijos, gera mityba,..tinkama orui apranga...pasiteisino iki daržo tas visiškai, o dabar tenka galvot kaip čia nuo kolektyvinių zarazų išssisaugot...ir kaip po antibų atsistatyt, apie gerąsias bakterijas /lauką jau nebekalbu,,,reik kažko žymiai rimčiau, bet ko? vat klausimas.

Kristule, o vaikas neplėšia kaukės nuo veiduko? Mūsiškiai tai be kaukių, tiesiog šiaip gražiau papuošti bus..bet dabar dar didelis kls, kur per šventes būsim...tfu tfu tfu, kad tik ne ligoninėj...šventė pas mus irgi 12 18...

Albe, ačiū už gerą žodį....O sumuštinis blink.gif ...čia jau iš viso, aukštasis pilotažas...smile.gif pati tepu, supjaustau kvardratėliais, su sumuštinukų lazdėlėm pasmaigstau...kad tik valgytų....mat ryt sunku.....o jūs....sveikiname pasiekus tokį savarankiškumo laipsnį . Šaunuolis vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 gruodžio 2014 - 13:19
Sveikos smile.gif
Su ligom del darzelio pas mus irgi nekas. Va per 3 menesius sirgo 3 kartus..kai iki darzelio isvis tera sirges 2 kartus. O dabar taip tvarkingai karta i menesi. Va siandien vel pirma diena darzelyje po sirgimo, tik sikart kazkaip greit pasveiko, per savaite, nors temperatura kilo virs 40 kelis kart per diena. O siaip jau buvo nesirges net keturias savaites, rekordas smile.gif Imunitetui bandau duot citroplus lasiukus, nezinau padeda ar ne, bet va nesirgo tas 4 savaites, tai nzn cia tu lasiuku nuopelnas ar tiesiog sutapimas.
O neskaitant ligu, viskas gerai, darzelyje kartais laimingas lieka, kartais dar asaru biski buna. Bet namo eit tai nelabai nori smile.gif Tai turbut patinka jam ten. Dabar per savaite namie oho keik eilerasciu is jo ismokau biggrin.gif Matosi kad laiko veltui neleidzia darzelyje smile.gif
Su kalba pas ji viskas sakyciau labai puiku, moka daug eilerasciu, kalba normaliais ilgais sakiniais, kaip didelis.
Dabar jau kuris laikas uzejus mada,pastoviai kanors tik padaro iskart saukia :"mama ziurek kaip moku, mama ziurek, mamyte tu neziuri " biggrin.gif Tai taip ir lakstau vis ziuret i ji biggrin.gif
Dovanos dar neparuostos pas mus..minciu yra, bet tik tiek smile.gif kai paklausiu ko nori kad atnestu kaledu senelis, sako kad nieko, nes ir taip turi daug zaislu biggrin.gif
Kalbejot del keduciu automobiliniu, tai mes turejom Kiddy guardianfix pro 2,priekaistu neturiu jai, bet nutarem ja perleist mazesniajam, tai didziajam nupirkom Britax Romer kidfix xp sict. Kaip ir saugiausia dabar pagal testus, na dar naudojam gal tik pora savaiciu, bet nesiskundziam smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Prazuvele apsireiske, paskaitu, paskaitau... bet taip ir neparasau.

Dziaugiuosi uz viss nestukes ir naujai vel iskeptas mamytes. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes augam, kaip ant mieliu, labai aiskiai ant rubeliu matau, nesiojam 104 dydi. Labai jau greitai ta mano pupa uzaugo, savaitgali atsisveikinom su leliukiska lovyte, bet miegui tai nepadeda, vis dar kasnakt po 4-5 kartus prabunda ir nori, kad as ateiciau, kol ji vel uzmigs. Zodziu jau 2.5metu be miego...
Sneka daug, supranta gal net per daug, ko reik ir ko nereik:) Skaiciuoja iki 10 abiem kalbom, zodziu smagu su ja, liudna jau nebuna:)

Del darzeliu, tai pirmais metais mes ir labai sirgom, 2 savaites namie 2darzely...siaubas prisiminus, dabar jau geriau, bet ne kazka, tad manau visiem reik ta laikotarpi pereit.

Musu pirmosiuos Kaledos bus ne LT, keista bet ir smagu savotiskai, kursim savo seimos tradicijas..., o del dovanu net nezinau, manau labai nesuksiu galvos, nes visi nauji zaislai idomus lygiai 10 minuciu ir vsio, keliauja i zaislu deze, kuri jau ir taip neuzsidaro...

Labai idomu kaip prancuzaite laikosi? Jau seniai nebuvo cia... jus gal visos per skype pabendraujat?

Jei nebepasirodysiu, tai siltu, jaukiu ir mielu jums svenciu:) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveikatos sigaliukams 4u.gif Įsivaizduoju,kaip sunku,kai dažnai serga.
Mano kai nedarželinis,tai sveikas kol kas,tpfu tpfu tpfu..

Mes vargstam su miegu..ir taip sunkiai užmigdavo,tai dabar naujuos namuos visai sunkiai.iki 12 nakties blaskos kol užmiega,ir naktį blaškos,nežinau,ar kada gyvenime išmiegosiu visą naktį.. biggrin.gif

Kas dėl dovanų, tai maniškis atrado brolio kažkada turėtą magnetų rinkinį.Ten visokių formų magnetai-lazdelės,kamuoliukai,trikampiai...kažkas nerealaus žinokit..nei prie vieno žaislo nėr tiek užsibuvęs,kibdo vieną su kitu,traukia,vėl kibdo.. smile.gif Aišku,ten skirta tikrai ne trimečiams vaikams...bet jei neturi mados kišt į burną daiktų,bijot kaip ir nėr ko..aš tai visai vieno nepalieku žaist,akį užmetu,kad ir nekša rods burnon..nu bet kaip traukiatie magnetai jį..ir jau supranta,kad gali prikibyt prie kitų metalinių paviršių,neša prie šaldytuvo,prie metalinių lovos rėmų..žodžiu,geras dalykas.Tik nežinau,ar dabar tokių yra pirkt,turėtų gal būt..aš pirkau prieš 10 ar net daugiau metų smile.gif

Skaipininkės,kur dingot? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš bent užsikasiau gyva po popieriais...turiu kelis 4 lapus 8 šriftu prisirašius ką reik nuveikt iki 12 18..ir nieks nejuda, jo majo...vaikas namie, nes serga, tai sisi, tai pipi, kas 10 min. nieko negaliu daryt kol nemiega, o aš naktim nemiegu galvodama kaip ką suspėt, tai skaipe nebesirodysiu kol kas...laiko nebėr niekam...
Atsakyti
Sveikos, pasižiūriu, kaip gražiai auga gegužiukai ir širdis džiaugiasi blush2.gif 4u.gif
Pasirodo ir mano Damutė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif
Eccccccch tas laiko trūkumas doh.gif
Maniškis iš kalėdų senio užsiprašė mašinos su didele priekaba ir traktoriaus būtinai smile.gif Tą ir gaus.
Darželyje kalėdų šventėje Ignas bus kiškis thumbup.gif
Jau namie šventės žaidimų ratelius dainuoja thumbup.gif
O ir senelis mūsų Kalėdinis jau 10 metų tas pats.Su tom pačiom priesaikom vaikų,su pasivoliojimais po grindis ir kitom atrakcijom.Net juokiaus darželyje,kad aš pati jau tikiu,kad tas senelis yra tikrai lotuliukas.gif
QUOTE(In_caritate @ 2014 12 10, 20:36)
Sveikos, pasižiūriu, kaip gražiai auga gegužiukai ir širdis džiaugiasi  blush2.gif  4u.gif
Pasirodo ir mano Damutė 4u.gif

Gegužės vyriukams labai patinka ir tinka šita mažoji damutė wub.gif
Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif kaip jums šventinė nuotaika?
Damutė kokia simpatiška ir tokia vyresnė atrodo wub.gif ir šiaip džiaugiuosi, kad mūsų gražuoliai auga, mandrėja thumbup.gif
Ar dovanos jau supirktos? Meniu apgalvoti? smile.gif
Mes vyksim per kūčias pas uošvius, tai man galvos skausmas, ką ten nusivešt, nes ten daug kas ko nevalgo, dar nežinau ką uošvienė pasidarys, o jau paskutinę dieną aš į parduotuvę produktų pirkti nesiruošiu bėgt doh.gif
Dovanos visos supirktos, tik dar viena nesupakuota. Jau mane ir vyras pasveikino su Kalėdom, padovanojo auskarus, kokių norėjau šventėms pasipuošti wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dovanos jau po egle supakuotos. Per kucias liksim jauciu namie, nes vyras tik siandien gryzo noris trupucio ramybes ax.gif
Stai taip ruosiames sventems biggrin.gif
user posted image

O cia varem i mociutes jubilieju ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, gražuolės mamos ir vaikučiai,

Sveikinam jus beveik sulaukus žaliųjų Kalėdų - vadinasi, Velykos bus baltos. smile.gif Manau, dovanos jau visų supirktos, stalai baigiami ruošt ir paslapčiom svajoma apie Naujų metų viltis, pasvarstoma, ką jie žada ir ką atneš...Labai noriu palinkėt mūsų nėštukėms geros kloties, kad viskas gerai sektųsi..Auginančioms kūdikėlius - ked jie jus kuo labiau džiugintų, tebesvajojančioms apie juos -kad pasisektų juos pasikviest į šeimą. Būkit sveikos, laimingos ir gražios 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Su artėjančiais Naujais, mamytės ir jų vaikučiai!

user posted image
Atsakyti