Labadien,
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 11 11, 11:26)
Esu esu,nedingau....tik laiką kažkas vagia..jum ne?
Merginos,o nenorit į kokią fb grupę nematomą kurtis?Ten lengviau pliurpt,o ir foto rodyt mieliau,kai nemato kam nereikia?Kaip galvojat?
Vagia, vagia..
del fb nu nežinau, man jis kažko nelimpa, ir per 10 vietų sunku...gal tada skaipe reik intensyviau pokalbius vest
QUOTE(ramunciukas @ 2014 11 13, 15:49)
Na kagi vakar buvau echo ir sakė, kad gal mergina ilgakojė bus
Mamos, ar dar nekabinat Kalėdinių lempučių? Aš jau noriu kabinti
Na, tai turės brolis sesę ar neturės, gal jau kas paaiškėjo?
užeina bangom tas toks noras, reik susimt kada ir pasipuošt...paskui kaip visad per gruodį begte...
QUOTE(Kristule05 @ 2014 11 13, 15:59)
Kaip reikalai su teisėmis?
Aš tai teoriją intensyviai bandau suprasti
O šventės mūsų namuose prasideda,kai namai pakvimpa meduoliais ir prasideda kūčiukų kepimas
..pas mus irgi švenčių sezonas nuo meduolių kepimo prasideda...savaitgalį gal jau ir darysime ką su vaiku, mat mano mazgis jau visi metai kepa meduolius iš modelino....o kai namai kvepia, tada ir puoš smagiau,..
a, Kristule, o kai ten tuos sausainius formuoji, kur fotkėj su Ignučiu.,.. ar su švirkštu?
QUOTE(ramunciukas @ 2014 11 16, 11:57)
vakar regitroje išsilaikiau teoriją
tai jau lengviau kažkaip.
Sveikinimai
Mažylis/ė irgi su mama mokos važinėt
o pas mus reikalai tokie, kad vaikas kosti 3 savaitė...iš daržo slogą eilinįkart parsinešė dar..ir aš pati susirgau kažkokia bjaurastim ,kuri verčia kosėt tokiais priepuoliais iki vos ne dusimo ir vėmimo, žodžiu jaučiuos įklimpus rimtai...
...žodžiu, kai sergam tai sergam, šiaip sau nesergam..nu bet nieko, šiandien jau geriau.
darželinukų mamos - ar apkalbėjot daržiukuose kokios bus kalėdinės dovanelės vaikams, ką nutarėt? ar yr jūsų daržiuke tradicijos nunešt į grupę ką valgomo- pyragų, sulčių ar vaisių kokių/ pas mus mat yra taip .galvoju vis ir pati nuvežt ką.. betgi...kas žino ką gali ir ko negali valgyt svetimi vaikai....