Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(ramunciukas @ 2014 11 13, 15:49)

Mamos, ar dar nekabinat Kalėdinių lempučių? Aš jau noriu kabinti  biggrin.gif

Kaip reikalai su teisėmis? ax.gif Aš tai teoriją intensyviai bandau suprasti doh.gif
O šventės mūsų namuose p;rasideda,kai namai pakvimpa meduoliais ir prasideda kūčiukų kepimas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 11 13, 16:59)
Kaip reikalai su teisėmis? ax.gif Aš tai teoriją intensyviai bandau suprasti doh.gif
O šventės mūsų namuose p;rasideda,kai namai pakvimpa meduoliais ir prasideda kūčiukų kepimas wub.gif  wub.gif

Važiuot man sunkiai sekasi doh.gif liko jau tik du pravažiavimai, kitus jau papildomai pirksiu. vakar regitroje išsilaikiau teoriją smile.gif tai jau lengviau kažkaip.
Aš manau, kad jei bus laiko ir sveikatos mes jau šią savaitę su vaiku kokius sausainius biggrin.gif
Atsakyti
Labadien,

QUOTE(Rožė 35 @ 2014 11 11, 11:26)
Esu esu,nedingau....tik laiką kažkas vagia..jum ne?  biggrin.gif

Merginos,o nenorit į kokią fb grupę nematomą kurtis?Ten lengviau pliurpt,o ir foto rodyt mieliau,kai nemato kam nereikia?Kaip galvojat?

Vagia, vagia..

del fb nu nežinau, man jis kažko nelimpa, ir per 10 vietų sunku...gal tada skaipe reik intensyviau pokalbius vest smile.gif

QUOTE(ramunciukas @ 2014 11 13, 15:49)
Na kagi vakar buvau echo ir sakė, kad gal mergina ilgakojė bus  smile.gif

Mamos, ar dar nekabinat Kalėdinių lempučių? Aš jau noriu kabinti  biggrin.gif

Na, tai turės brolis sesę ar neturės, gal jau kas paaiškėjo?

smile.gif užeina bangom tas toks noras, reik susimt kada ir pasipuošt...paskui kaip visad per gruodį begte...

QUOTE(Kristule05 @ 2014 11 13, 15:59)
O šventės mūsų namuose prasideda,kai namai pakvimpa meduoliais ir prasideda kūčiukų kepimas wub.gif  wub.gif

..pas mus irgi švenčių sezonas nuo meduolių kepimo prasideda...savaitgalį gal jau ir darysime ką su vaiku, mat mano mazgis jau visi metai kepa meduolius iš modelino....o kai namai kvepia, tada ir puoš smagiau,..

a, Kristule, o kai ten tuos sausainius formuoji, kur fotkėj su Ignučiu.,.. ar su švirkštu?

QUOTE(ramunciukas @ 2014 11 16, 11:57)
vakar regitroje išsilaikiau teoriją smile.gif tai jau lengviau kažkaip.

Sveikinimai smile.gif Mažylis/ė irgi su mama mokos važinėt thumbup.gif

o pas mus reikalai tokie, kad vaikas kosti 3 savaitė...iš daržo slogą eilinįkart parsinešė dar..ir aš pati susirgau kažkokia bjaurastim ,kuri verčia kosėt tokiais priepuoliais iki vos ne dusimo ir vėmimo, žodžiu jaučiuos įklimpus rimtai... doh.gif ...žodžiu, kai sergam tai sergam, šiaip sau nesergam..nu bet nieko, šiandien jau geriau. smile.gif

darželinukų mamos - ar apkalbėjot daržiukuose kokios bus kalėdinės dovanelės vaikams, ką nutarėt? ar yr jūsų daržiuke tradicijos nunešt į grupę ką valgomo- pyragų, sulčių ar vaisių kokių/ pas mus mat yra taip .galvoju vis ir pati nuvežt ką.. betgi...kas žino ką gali ir ko negali valgyt svetimi vaikai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 18 lapkričio 2014 - 15:52
QUOTE(Violeta* @ 2014 11 18, 15:50)

a, Kristule, o kai ten tuos sausainius formuoji, kur fotkėj su Ignučiu.,.. ar su švirkštu?

Su konditeriniu maišeliu ir antgaliu 4u.gif Bet galima juos tiesiog šaukšteliu dėti,jei neturi antgalio 4u.gif
Atsakyti
Nu ką gi, mamkos ir vaikučiai- su pirmu sniegu....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 11 20, 15:33)
Nu ką gi, mamkos ir vaikučiai- su pirmu sniegu....smile.gif

Nu va kas šiaurėj gyven ir sniego nemato,kas pietuose ir sniegu džiaugiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
As uz fcb.daznai su tel sedziu.sunku suskaityt man sm. rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus sniego nėra verysad.gif o aš jo laukiu laukiu, bet manau, kad sulauksiu jau greit smile.gif ir vakar mes jau pasikabinome lemputes ax.gif smagu.... Matui advento kalendorių jau irgi beveik pabaigiau, bus kaip ir pasiruošta kalėdiniam mėnesiui smile.gif
Ir vyro ir savo šeimose rate išsitraukėm vardus, kas kam pirks dovanas. Šiemet pasisekė ištraukti moteris visur smile.gif
Ir jau krikšto dukrai nupirkome dovaną Išmanioji planšetė
o šitą Matui nupirkome zoologijos sodas
Atsakyti
Ramunciuk, ir kaip tos plansetkes? Ar paciupinejai, ar vertos tu pinigeliu ar tokios siaip sau?
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2014 11 28, 20:02)
Ramunciuk, ir kaip tos plansetkes? Ar paciupinejai, ar vertos tu pinigeliu ar tokios siaip sau?

Čiupinėjam jau antrą savaitę biggrin.gif pirmą dieną vaikas nesidomėjo, bet užtat tėtis visas programas išklausė ir pažaidė lotuliukas.gif ten ne tik planšetė, bet ir knyga yra. Na mano nuomone, kad knyga verta tokių pinigų ir mes brangiau mokėjom negu tame puslapyje. Dabar mano vaikas per dieną keletą kartų ta planšetę pasiima. Mes su ja ir žaidžiam ir šokam, kas paskutiniu metu mums aktualu. Man ji patinka. Prieš miegą irgi kas vakarą paspaudo ir tada eina miegoti.
Atsakyti
Sveikos.

Šaunuolės, kas jau gyvenate Kalėdų nuotaikomis....Paskutinėm gruodžio savaitėm gal ir aš pajausiu kas tas yr - juodas darbymetis, kaip visad tas metų galas Tas ir tas, ir tas, nė nebežinai ko griebtis ir ką daryt pirmiausia...naktinį režimą teks įjungt...Labai nemėgstu tokios įtampos...

Darželis - vaikas eina su tokiu džiaugsmu ir namo einam su ašaromis, nenori eit namo, kaip jam ten patina...Ot to tai nebesitikėjau...Vaikas labai darželinis, bet...nebežinau ką bedaryt dėl ligų...nu serga serga/ serga/ serga....rudenį mėn gal namie prasirgo, 10 d antibų kursas....išėjo dar pakosintis, aiškiai nedagydytas....Daržiuke sloga, kuri vėl komplikavos...tempiau gumą su slogos gydymu...tai nereiškia, kad jos negydžiau, bet matyt kad reikėjo žymiai labiau reaguot...daržiuke pilna besisnargliuojančių, kaip auklėtoja sakė, yr piktybinių tėvų kurie veda vaiką su mėnesį trunkančia sloga...Na žodžiu...maniškiui žiūriu, ne geriau, o vis blogiau...Nebeiškentus nulėkėm pas šeimistę, kad žiūrėtų ko tas vaikis vis kosti ir snargliuotas...ta iškart pas LOR siučia...o tas....Pažėrė diagnozių: bronchitas, nazofaringitas, adenoiditas, sinusitas....Pasėlis ir vėl bus antibai, dabar laukiam kas išaugs per bacila iš tų žalių snargių...Ir vėl antibų kursas bus ir vėl sėdėjimas namie...Žodžiu...kaip pirmais gyvenimo metukais niekuom nesirgo vaikas, tai dabar pasipylė ligos viena po kitos...Nebežinau nė ką bedaryt....kraujas geras, HGB 131, maitinam vaiką kuo geriausiai, organika, ...Na....tai kaip tą atsparumą virusams ir kaip tvarką darže įvest, kad daržas nebūtų vaikų sargdinimo vieta....pasidalinkit kitos patirtim..kaip išbrist iš tų ligų liūno....gaila man savęs ir vaiko, kad vis tenka šert antibiotikais... verysad.gif

Dėl dovanų - daržiuke kalėdines dovanas perkam patys...nepalaikiau tos idėjos, aš buvau už lygybę, bet dauguma kitaip nusprendė, tai perkam patys kas sau...vaikiui mažas lego ir tie žuveliokai bus...Namie....nieko dar, nėr, matyt teks vyniot kokią seniau nupirktą trasą į popierių, o tėtis laptopą vaikišką organizuos...

beje, vaikis nustebino...ne šneka, o skaičiuoja doh.gif ..du...šeši....tlys....iki 6 taip, kur trumpi žodeliai...dėl puodo irgi, įvaldė, pasiprašo, pats maunasi kelnės ir netgi lipa vonion ...apsiplaut apatinę kūno dalį....žodžiu, viskas džiugintų jei ne tos ligos....

kuom kitos gyvente?

..Su žiema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 12 01, 07:40)

Oi gaila maziuko 4u.gif ta sloga kartais baisiausia is visu buna liga. Maniskiui nosis kai uzsikisdavo, tai verkt pradedavo ir per veida su rankom trankyt, nes oro negali ikvept doh.gif Mum kazkaip geriausias vaistas tai grudinimasis. Na jei matau, kad jau nori kokia zaraza kibt tai duodu umckalor lasiuku. Ir vyrui ir sau, mum jie labai geri smile.gif tai va, ir sergam labai mazai (tfu tfu tfu).
Patiko ir manajam darze, keldavos laimingas, iskart rengtis ir i darzeli. Ten atsibuciuojam ir lekia pats i grupe ir dar iki pasako biggrin.gif bet jau dvi dienas vel verkimai prasidejo, nesuprantu unsure.gif

Kaledoms dovanos jau supakuotos, lieka sulaukt kada eglute bus galima puost biggrin.gif

joo, pas mus irgi skaiciai daznai girdis. Dabar megstamiausi tys ir ketu lotuliukas.gif Smagu, kad atsirisa kalba jau, sneka nemazai palyginus jau ir 2 zodziu sakiniu isgirstu biggrin.gif Pas mus didziausias pasiekimas buvo, kai vaikas pats sau sumustini uzsitepe, viska pats susirinko ir su peiliu sviesta uzsitepe bigsmile.gif na reikejo pamatyt ta vaizdeli, buvau apakus lotuliukas.gif
Atsakyti