Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

...Ramunčiuk, o tu paprašyk instruktoriaus, kad tau pažodžiui susakytų, kiek susukt vairą, kiek centimetrų pavažiuot atbulom, ties kuria automobilio vieta turi būt kuoliukas ir pan...Man savo laiku tokios metodikos labai padėjo, tiesiog step by step, iškali ir darai, ir paskum jau automatu išeina...jei tik išeina, siūlau po kelais val aikštelėj daryt viską ir bandyk laikyt susisukt..nes kitaip ir pilvukas bus kliūtis, ir laikas nebe tas bus, jei bus juostos užsnigtos, provėžos...savo laiku nu tiesiog baisiai knisaus kai reikėjo aštuoniuke atbulom - aikštelėj dar slalomu vadinamas pratimas,...techniškai lyg ir žinai kas kaip, valandų valandos atvažinėtos, ant asfalto ok, o kai sniegas - yr vėžės..slidu, ledas..,.užbuksyruoji ir vsio, reik gazuot, duodi gazo, iššoki, bamt į kuolą, to pratimo net nėr regitros egze...ir vėl....žodžiu...tiek buvo užpypinęs tas reikalas, kad tempiau jau gumą kol sniego nebeliko..
Atsakyti
Sveikos,

100 m nebuvau, uzsukau pasicekavinti. Visu vaikai tokie isauge blink.gif grazuoliai wub.gif

Ritik mergina tokia didele atrodo, ypac salia seses. Sese grazi ir apvali wub.gif

Violeta vaikinas koks blondinas, nerealu smile.gif

Rozes kazkaip nematyt lens.gif

Lifili uz jauciu ir netgi labai suprantu. Tavo vietoje patempciau iki puses metu, imciau savaite atostogu ir inirtingai naujo darbo ieskociau. Stresas tik dar labiau susargdins... ax.gif

Mano "mazyle" bujoja: isdykus ir smalsi. Keliasi ankstybiu ankstybej biggrin.gif Net silpna dabar butu apie kudiki pagalvoti cool.gif
Atsakyti
Aciu megaites uz patarimus, biletenio imt negaliu, esu baisiai sazingas zmogus, darbu daug, kada imt? Nors realiai baisiai nemalonia liga isivariau ir ne nedrisau apie save galvot, gydytis nespejau...

Bet ana pirm isdrisau pareiskima parasyt, isieit i niekur....

Ir ka, paskambino is imones po keliu dienu, kurioje buvau istrukusi kazkada i pokalbi, pasikviete pas save, pasiule ir paiilset truputi isejus is cia ir pradedant dirbti pas juos. Ir atlyginima didesni pasiule. Viskas klostosi gera linkme. Liko 5 dienos atidirbt (per jas baisiai nemalonumu turesiu, nes 1 darbo diena padariau klaidele, uz kuria teks susimoketi is kisenes nemaza suma, - taip nuteike). Dar nervu apturesiu, bet kaip nors istvert turiu.
Atsakyti
na aciu kad pasigedot mano grazuoliu foto,as jau ir pamirsau tuos puslapiukus per kur jas galima pasikoreguot dydi,ir imest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas27 @ 2014 11 07, 21:51)
na aciu kad pasigedot mano grazuoliu foto,as jau ir pamirsau tuos puslapiukus per kur jas galima pasikoreguot dydi,ir imest biggrin.gif

part.lt

nu, va smile.gif lifili sviesa tunelio gale matos thumbup.gif

kas jau perkopet 15 kg ar negalvojot auto kedute keisti? pvz i maxi cosi rodi kuria nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritik*: 08 lapkričio 2014 - 10:17
QUOTE(*Ritik* @ 2014 11 08, 10:09)

kas jau perkopet 15 kg ar negalvojot auto kedute keisti? pvz i maxi cosi rodi kuria nors?

Mes jau vasara pakeiten kedute i tokia Tiks jau iki pat galo, nes ji issiardo ir lieka tik priedelis. Paminkstinimas jau issimtas, jauciu greitu laiku reiks ir su paprastu saugos dirzu pradet segt, nes kedutes dirzai mazoki jau daros doh.gif
Atsakyti
Lifili, smagios naujienos ir belieka palinkėt sėkmingos naujos pradžios smile.gif

Joliukas, gudruolė smile.gif part.lt; radikal.ru...ir dar daugybė kitų smile.gif

ačiū visom už gerus žodžius 4u.gif

Mes po lėliukiškos iškart šokom į transformerį..rinkaus atsakingai, priekabiai, ir išsirinkau neblogą, esu labai patenkinta, nes idealiai tiko pernai, šiemet ir dar tiks ilgai ilgai...Kategorija 9-36 kg, tokia buvo pernai, bet kai vasarą pavogė mašiną su visą kėde, tai teko pirkt naujai viską doh.gif ...ir jau sukau galvą imt tą 9-36, ar 15-36...nes vaikas svėrė jau 14 kg..bet ėmiau ir dabar 9-36, nes geresnės šoninės apsaugos. Tikrai rekomenduoju, labai gera patogi kėdutė, kuri auga su vaiku....kai nebereiks staliuko, tvirtinsis diržu, vis tiek lieka geros šoninės apsaugos..ai ką čia reklamint, aprašyme viskas:

http://www.pege.lt/v...-l132-p640.html

tiesą sakant, jei kada D duos leliuką arba vėl vagys pasidarbuos, imsiu vėl tik šias kėdutes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 lapkričio 2014 - 22:50
QUOTE(Violeta* @ 2014 11 08, 23:35)
bet kai vasarą pavogė mašiną su visą kėde,

blink.gif
o jei ne nezinojau, kaip cia atsitiko blink.gif
Atsakyti
Lifili kaip smagu dėl tavo drbo,kad viskas išsisprendė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2014 11 09, 14:29)
blink.gif
o jei ne nezinojau, kaip cia atsitiko blink.gif

ai, nenoriu nė prisimint doh.gif ...svarbu, kad dabar jau yr su kuo važinėt...o vasarą tai sugadino konkrečiai, ale ką darysi...gyvenimo pamokos, taip sakant.
Atsakyti
Sveikos gyvos,saulės.. 4u.gif

Esu esu,nedingau....tik laiką kažkas vagia..jum ne? biggrin.gif
Užsiiminėju naujakuryste,reikalų milijonai..

Mažius mano fainas,čiauška vis daugiau ir daugiau,viskas gerai,nesergam,tpu tpu tpu..tik bėda,kad nesupranta,jog vasara senai baigės.. biggrin.gif Kaip išeina laukan,taip su didžiausiais rėkimais reik partemt į trobą..

Jau foto visų jūsų mažių kokios... wub.gif ,nerealu,kokie faini tie vaikai..

Merginos,o nenorit į kokią fb grupę nematomą kurtis?Ten lengviau pliurpt,o ir foto rodyt mieliau,kai nemato kam nereikia?Kaip galvojat?

Lifili..smagu,dėl naujo darbo,sėkmės 4u.gif
Aš irgi naujam dirbu.

Visoms linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
Rožei, ačiū už linkėjimus 4u.gif pasiimu sau irgi ax.gif
Na kagi vakar buvau echo ir sakė, kad gal mergina ilgakojė bus smile.gif bet pasakiau , kad man buvo prieš porą metų suklydus, tai sakė dar kartą pažiūrės kada. O dabar neužsiciklinu, kad bus nergaitė, o bus kažkas iš dviejų. Laimei, ten ne du, o vienas vaikas thumbup.gif

Mamos, ar dar nekabinat Kalėdinių lempučių? Aš jau noriu kabinti biggrin.gif
Atsakyti