Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

Daiva, nu tik nepergirk jau blush2.gif

Taip, vadinasi mano kaimynka esi, ir reik tada mums eit kavos get kartu ir vaikus pažindinti...Ritik dar pasikviestume su savo panom ir va vietinė kompanija..., ogi dar ne viena čia užsislaptinus vietinė užklysta, esu tikra tuom... mirksiukas.gif

Taip, čia ir mūsų šopingų vieta pagrinde...Einu tik dėl vaikų kasos ir be proto geros pardavėjos, su kuria jau kaip ir bičiuliaujamės.

Vaikio kasoms paskutinės dienos, man pačiai nesmagu kai toks kuzianka jau..bet nesileidžia kerpamas kirpykloje, žirklių bijo net...vienakart laikiau beveik prievarta, su mašinka kirpo..vaikas klykė ne savo balsu, ...kad paskui jau pati kirpau šiaip taip..ataugo, jau vėl kirpt reikia, morališkai kaupiuos, ale nors kirpt išmoksiu mirksiukas.gif panų mamoms tai gerai, be šito rūpestėlio gyvena...
Atsakyti
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ohoho, kokia Amaja wub.gif ...Visai pasikeitus nuo paskutinio matyto karto, išaugus kokia mergaitė jau, didžioji sesė, ir gryna mamos kopija wub.gif Mažoji ko gero, irgi mamos vaikas smile.gif ....bet negaliu atsistebėt, kokia vyresnėlė suaugus atrodo šalia mažosios,kaip koks 4 m vaikas...ar tik man taip atrodo?

Šiandien kaip tik pagalvojau, kaip būt faina, jei Ritik savo panas parodytų....

Kaip gyvente, kaip tvarkotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 22 spalio 2014 - 20:47
QUOTE(Violeta* @ 2014 10 22, 21:43)
Ohoho, kokia Amaja wub.gif ...Visai pasikeitus nuo paskutinio matyto karto, išaugus kokia mergaitė jau, didžioji sesė, ir gryna mamos kopija  wub.gif  Mažoji ko gero, irgi mamos vaikas  smile.gif ....bet negaliu atsistebėt, kokia vyresnėlė suaugus atrodo šalia mažosios,kaip koks 4 m vaikas...ar tik man taip atrodo?

Šiandien kaip tik pagalvojau, kaip būt faina, jei Ritik savo panas parodytų....

Kaip gyvente, kaip tvarkotes?

Tai, kad labai senai matemes, kur cia nebus ohoho pamacius. Ir Laurynas man ohoho. Visus faina pamatyti, tokie dideli bigsmile.gif
Maja palyginus su kitom bendraamzem, tai vyresne atrodo.
Gyvenam gerai, i darzeli iki pietu leidziam, nes miegelio nesigula ir kitiem miegot neduoda. Pasloguoja. Darzeli per susirinkima nutarta vaikus su skaidria sloga leisti lankyti blink.gif

Patinka ir mums ana "vaiku kasininke" smile.gif

Papildyta:
QUOTE(daiva8888 @ 2014 10 21, 16:06)
Laba visoms, senokai bebuvau, nors paskaitau dažnai.
Sakykit, ar Jūsų vaikai kandžiojasi?
Jau suku galvas ka reiks vaikams Kaledoms padovanoti. Gal turit kokiu minciu?

Labas, partizane biggrin.gif
Mano pupa is darzelio pora kart atejo apkandziota. Yra veikeja, bet nelabai ka padarysi verysad.gif Pati nesikandzioja, bet bijau, kad pavyzdziu gali pasekti.
Maxej -40zaislam dabar.tai sintezatoriu ir kasos aparata paemem, pati issirinko kur svieseliu, garsu ir mygtuku daugiau lotuliukas.gif Kol iki namu atvaziavom pamirso apie pirkinius, laikysim iki svenciu. maziukei veiklos staliuka dovanosim, bus dar ir dickei ten veiklos mirksiukas.gif siaip, tai chuggington traukinukai l.patinka, o *****, atsiminiau apie robofish zuvytes, bet jauciu jau bus ispirktos g.gif

Violeta, esi pirkus berods staliuka su trasa, ar geras dalykas? ir kaip tie zuveliokai?
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2014 10 09, 11:11)
Kaip Ritik sekasi su dviem panom? Kaip sesutės sutaria? Kokia mažoji, rami?

karsta.gif daug ramesne uz Maja, greiciau ramumu ramuma, bet vis bijau pergirt rolleyes.gif
Liepa jau domisi ka sese zaidzia. Kartais sulaukia buckio ar paglostymo, bet ir kokio atlekencio kamuolio gauna.
Ramunciuk, kaip tavo pilvinukas, savijauta?gal zinot brolis ar sesute?
Papildyta:
Man Skaidrutes Gytis i Ramunciuko Mata panasus g.gif Ar ne blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(lifili @ 2014 10 21, 22:24)
Zodziu, depresija, kazkaip sunku gyvent pasidare doh.gif

eik tu sau, tikrai reiktu kito darbo. ar nauju darbo salygu imk 4u.gif

Joliuk, parodyk Liutika su Salomyte.
Figueira, Roze laukiam ziniu smile.gif Pasiilgom friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritik*: 23 spalio 2014 - 10:29
Lifili jungiuos pri patariančiųjų mest darbą 4u.gif Susivarysi visai sveikatą mamuk, 4u.gif
Atsakyti
Ritik, na ir įdomu kaip sloga nebe liga..ir kaip čia daržiuke nutarta nepaisyt pačios darželio sutarties ir higienos normos darželiams...Užpypinus mane ta tvarka, kad niekas jos nepaiso ...Kas per nesąmonės, įsivaizduokime, sėdi grupėj keli sloguojantys vaikai, gauna kokį tai ugdymą, rimtesni ligoniai tarkim su antibais gydomi namie...išsisveikstama, išsisveikatinama, ir vėl ateini į grupę kur sėdi ligoniai...leidi sveiką vaiką vaiką į ligonių grupę, aišku gali neleist, bet už ugdymą mokėt visvien reikia...Žodžiu, man labai pikta daros kai vis išgirstu apie tokius dalykus...Yr blyn tokių tėvų kurie savo problemas numeta kitiems..parazituojantys tokie, atsiprašant, ir ne viename kokiam tai daržiuke, o masiškai... doh.gif Brrrr net.

Dėl žaisliukų - staliukas tas su trasa, taip, labai labai pasiteisinęs dalykas, nes jis labai daug kam tinka...Mes turim kelias trasas aš mat maniakė nupirkau jas kol vaikas lopšy dar gulėjo...na..čia kita kalba, dabar ant stalo primityvi gana...bet dar galima juk ir kitas trasas susidėt, pavyzdžiui fischer price...stalčius yr visiems mašiniukams mažiems susidėt, kamuoliukams, nu tai viena trasa traukinukams, kita mašinytėms...tarkim, dar lego galima pajungt, arba brio kaladėlės, susistatyt visokius tunėlius iš jų, namukus...cielus miestus padaryt galima..aš labai megstu pasikviest L draugą į svečius, tai tie vaikai prie to stalo prilipę...o dažnai ir aš viską metus einu pasižaist su jais smile.gif na jį eina visapusiškai panaudot žaidimams, tik vienas minusas jei vaikai bando ant stalo lipt...tarkim, ten reiktų kokios dar išpjautos baldinės plokštės po ta gatvine faniera pakišt, tai amžinas žaislas....Vienok už pilną kainą pirkt neverta, reik dairytis intike už pusę, tarkim Zuikis žaisliukų temoj pardavinėja, aš iš kokios tai žaislų parduotuvės Šiauliuose radau...visi metai naudojame, pasiteisino su kaupu.

o žuveliokai nee... mano vakui jos ne itin...Vonioj jei paleidžiu, baidosi...Na...tegul paauga dar zuikelis...

O šiaip mano vaikas atranda mergaitiškus žaisliukus...Namie tokie nėr, tai mat atradimas lėlės, ėlių vežimukai, virtuvėlės...piešt nesvietiškai patinka, tai...kas nors tikrai piešimui bus įdomesnio, ir ...???

...apkirpau šiandien šiaip taip, su verksmais graudžiausiais , ...... tas plaukų kirpimas, ....ko gero, kad pirksiu plaukų kirpimo mašinką namudiniam kirpimui, per daug nervų abiems kainuoja bandymai apsikirpt.

Labai smagu paskaityt apie vaikų tarpusavio santykius šeimoje thumbup.gif Ir pamatyt, aišku, vaikučius labai labai smagu.

Krstule, Rožė, Figueira, o kaip jūs gyvenate?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

vis gražiai plepat, šaunuolės smile.gif

gražių vaikučių pridėjot bigsmile.gif , Laurynas labai simpatiškas berniukas ax.gif

lifili, tikiu, kad be darbo ne kas (nes pati sėdžiu jau pusę metų be darbo doh.gif unsure.gif ), bet šitaip ir nebegalima, sveikata svarbiausiai už viską 4u.gif

ritik labai simpatiagos mergičkos wub.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, visi man jau seniai sako mest ta darba, nebesikankint.. Jau isivaziavau, susitvarkau su kruviais nezmoniskais daug maz, bet stresine itampa nedingsta, atsakomybe didziule, alga nezavinti, kaip uz toki kruvi....bet lesit sau nedirbt- negaliu, vos sulaukusi 18 pradejau dirbt ir iki siol nebuvo ne dienos pertraukos (na iskaitaint motinystes atostogas)...tai taip iseit ir ieskot darbo kito, man baisu..o ieskot darbo sitaip intensyviai dirbant, vel nera kada ir kaip....nes kabinete sedim trise, nera kaip atsiliepinet i skambucius del pokalbio i draba doh.gif

Nors sia sav spejau i viena poklalbi islekt, jei pasikviestu dirbti- eiciau nedvejodama, bet atsakymo iki kitos sav reikia laukt, nes atvirai pasake, kad kandidatu daug yra...ir be to, skubiai jiems zmogaus reik, o man reiktu atidirbt 14d.d. jei pasakyciau, kad iseinu...et.

Na pasiguodziau bent.

Ritik, tikrai didzioji tavo man panasi i keturmete mergaite thumbup.gif
Atsakyti
....Lifili, o tu juk sergi..., vadinais reik biuletenio, vadinasi, turi laiko namie šiek tiek, vadinasi turi laiko cv ir pokalbiams. Atitrūksi kažkiek, kitom akim iš šalies pamatysi ir bus indelis kito darbo paieškai...bet čia reik sprendimo jau, kad rimtai ieškai kito, biuleteniai ir kai matysis, kad visai nebijai prarast to darbo...tai ir paleis be tų 14 d. Per jas irgi galima "atsirgt".
Atsakyti
FIGUEIRA SU GIMIMO DIENA TAVE happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuoliai tie mūsų vaikiukai smile.gif
Ritik pasižiūriu į tavo panas ir galvoju, kad jau greit ir man pašios foto bus wub.gif nežinau kas dar bus, bet nuojauta sako, kad bus broliukas 4u.gif
Nebemoku įkelt foto, kažkaip nebeišeina, pabandysiu kita karta, tada pasakysi ar yra tas mano Matas panašus į kitus biggrin.gif

Apie teises g.gif sunkiai man sekasi kažkotais, bet jau laimei mieste išmokau, o vat aikštelėje man prisiparkavimai mįslė dar, nu neatismenu, kada vaira sukt, ties kokia lazdele ir kada, maišosi užduotys, o poros savaičių jau teorija žadu laikyti, nes jei iki naujų neiųsilaikysiu, toliau nebeismokysiu. Jau dabar man instruktorius vairą pakėlė, ka dpilvo nespaustų smile.gif tai iki naujų net pakeltas vairas jau nepadės, neužlysiu vairuot doh.gif
Atsakyti