Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

smile.gif+2014 10 09, 10:35-->
QUOTE(Skaidrute smile.gif @ 2014 10 09, 10:35)

4u.gif šAUNU KAD PARAŠEI 4u.gif Ir labai jau gražus Gytukas 4u.gif
O darželis tikrai naudos duoda thumbup.gif
Ramuncuk gi žemės ūkį mokinuosi.Man žemės ūkio mokykla vos ne kieme.Darbo nėra,tai vat moksleive patapau.Ir dar teises už dyką išsilaikysiu,nes pagal programą mokymo priklauso.Tik užtruks gal 1-1,5 kol tie mokslai 4u.gif Nebent savarankiškai teoriją išmokusi išsilaikyčiau anksčiau,tai gal po Naujų metų ir važinėt duotų mokytis jau 4u.gif Nu bet bent ant čia porą tūkstantėlių sutaupysiu thumbup.gif Mat paskaičiavau,jei iš pirmo kartyo išlaikyčiau,visos teisės kainuotų tik apie 300 lt(med pažyma ir visi regitros ir teisių mokesčiai) .Ir dar nereik man į rajono centrą važnėti,kas irgi kainuoja,ir nėr kam vežioti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule05: 09 spalio 2014 - 13:01
O taaaip... teisių ir mašinos turėjimas atriša rankas, nerealus nepriklausomybės jausmas ax.gif man 11-06d. jau bus dešimt metų kaip turiu teises. Ir esu labai laiminga, kad turėjau galimybę jas išsilaikyti mokyklos laikais. Mano mama išsilaikė būdama apie 50.. Tai dabar atsigavus pas drauges tik važinėja, sumąsto, pas mane atvažiuoja ir nereikia su niekuo derintis cool.gif

Taigi sėkmės merginos, o ypač tai reikalinga turint vaikų 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes wink.gif ir as jau 100 metu nesilankiau sad.gif

pas mus va,darzelis ir prasiedjo ligos,sedejimas namie su dviem serganciais,dbr sirgome kazkokiu kosuliu ir sloga,antrad jau i darziuka,ana savaite man paskamibo ir liepe parsivest Liutaura,nejo valanda laiko nuramint,jis man tiek oziu rodo,isterijas,plius sergnatis viskas *100 kartu paastreja doh.gif toks charakteris ,kad baisu,nors grazu biggrin.gif lotuliukas.gif

puodo reikalai,mazoji visai nebenesioja,nei namie,nei nakti,nei lauke,o maziui buna namie dar uzmaunu,jam prasidejo atmetimo laikotarpis,nebesysioja i puoda,nors sysiavo ir kakavo i ji,tegu ji ,,, nuo antrad gryztam i ritma ir vel pratinsim,ji sbega,neklauso ir tt,nei tiutes ir tos neina atimti,na bet apie tai nekalbesiu,nes man tie jo oziukai,,,jau.. doh.gif

Salomeja ugis 93cm svoris 14kg,Liutauras 102-104 cm neina pamatuot kai tiek maskatuojas,sveriam 19kg blink.gif tai kai tenka ponaiti pakelti ar atplesti nuo grindu kokiam supermarkete tai atrodo sulusiu pusiau doh.gif

tai stai kuom gyvenam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas27 @ 2014 10 19, 22:02)
sveikos mamytes wink.gif ir as jau 100 metu nesilankiau sad.gif

tai stai kuom gyvenam 4u.gif

Nu vat kad apsidžiaugiau Joliuką pamačius biggrin.gif nepamiršk ir skaipe pasirodyt mirksiukas.gif
Joliuk, charakteris dabar toks ir turi būt, juk trečiųjų metų krizė vadinamoji, mano vaikas irgi atžagarus, tik nenenenene NEEEEEEEEEEEEEEEE. Ačiū Dievui, pagaliau pramušė ant šnekos, jau nebebijau, kad bus bėdų su kalbėjimu...Šnekam dar mažai, bet jau jau...galiu sakyt, kad šnekam o ne tik garsažodžiai...tai va, nukrypau nuo temos , vaikai dabar turi pagal raidos tarpsnius būt atžagarūs prieštarautojai, ale man patinka...Nes anksčau viską padarydavau pati už jį...o dabar - pats rengiasi, valgo, išsilukštena kokį skanėstą, susirenka daiktus, tvaką daro visur, duris uždarinėja, šviesą išjunginėja ir pan. Tai man patinka tas toks "aš pats" periodas.

puodas pas mus dar toks pusiau įvaldytas, nes normaliai neužsiimam...bet po biški ir pačiam daeina kas ir kaip, tas irgi valio. o darželis tai...vaikis liga po ligos, dabar 10 d. antibiotikų kursas ..ir nu reik atsistatyt po jų, tai gal mėnesiui iškritom iš lankymo...Sirgo velnai žino kuo, tempa aukščiausia buvo, nei tai bronchitas, nei plaučių uždegimas, nei tonzilitas pūlinis, bet iš tos operos kažkas, crb 126 doh.gif, nuo ligoninės tik per plauką išsisukau, bet vaiką dvi paras švirkštu girdžiau ...Žodžiu 10 d antibai ir vsio, gydėmės rimtai. L 102 cm, 15 kg. Liutauras tai visas galiūnas, kažkaip galvoju, kad Druojos Rimantukas irgi ko gero, neatsilieka, žemaitukai šaunuoliai first.gif

Kaip būsimoms vairuotojoms sekasi?
Atsakyti
violeta - dingo skypas,reik naujo,uzgrybavo wink.gif smile.gif 4u.gif ir mes sergam,aciu d nei krt antibu ar ligoniniu nereikejo,mano mazgys sako mama,tete,sese,niam,nainis,dar,ir visus iki 20 skaicius angliskai lotuliukas.gif doh.gif bet dziaugiuos,bent tiek biggrin.gif vaikai i darza kai prades eit kursiu skypa,bo ten man ir pasto naujo reik,zodziu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Nu pasirodau savo didžiausią virtuvės pagalbininką thumbup.gif
user posted image

Gyvenam gerai,nesergam,darželį lankom,dainas dainuojam.Pagr dainuška
RIDO RIDO OPAPA
MANO NUOTAIKA GERA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms, senokai bebuvau, nors paskaitau dažnai.
Mažiukas buvo apsirgęs, bet kažkokios keistos tos šiuolaikinės ligos: naktį pakyla temperatūra, o ryte vaikas sveikas kaip ridikas, lyg niekur nieko… g.gif Ir jau ne pirmas kartas taip. Ir vyresniajam anksčiau taip buvo, ir ne netgi ne vieną kartą. Čia turbūt taip organizmas sukovoja su liga ir viskas. g.gif Nes aš vaikystėj kai sirgavau, tai tris paras su karščiavimu kankindavausi, tik numuša temperatūra ji vėl pakyla, o čia - kartą sukilo ir viskas. Gydytoja sako, kad gal dantys, bet jis jau seniai seniai visus išsisaugino. Anksti išdygo, todėl manau kad kažkokia bacila kabinosi. Na bet jau viskas, jau sveiki, šuoliuojam toliau į darželį. ax.gif Poryt rudenėlio šventė, tai man labai įdomu ką tokie mažiukai ruošia? Juk nei dainelių padainuoti dar nemoka, nei eileraštukų. Nors bendrai lopšelio grupė skaitosi iki 3m. tai tie kuriems greit sueis trys jau ko gero kažką ir sugeba. Nes manasis tik pašokti moka, nors ten kojyčių patrepsėjimas greičiau nei šokis. sokiai.gif
Pagaliau atisakėm tiutės miego metu. thumbup.gif Kažkaip neskausmingai, visai netyčia, nepastebimai netgi. Tiesiog nedaviau vieną vakarą ir viskas, nėra tai nėra, einu miegot. Net pati nesitikėjau kad bus taip lengva.
Su puoduku kaip ir Violeta sako, pusiau draugaujam, nes atvirai sakant nelabai beturiu laiko užsiimti tuo. doh.gif Kartais pasako kad nori, kartais ne. Kartais su triusikais paleidžiu, o kartais man tiesiog patogiau uždėti pampį. Apie nakties miegą net minčių nėra, miegam su pampersu dar. blush2.gif
Sakykit, ar Jūsų vaikai kandžiojasi? Buvo metas kai žnaibėsi, buvo metas užėjęs kai klykdavo, tiesiog šiaip, iš smagumo, o dabar kandžiojasi. Jau senokai beje, ir niekaip nerandu būdo kaip atpratinti. Ir kanda tik broliui. Net darželyje perspėjau auklėtojas kad pastebėtų, bet sakė ramus tylus vaikas, dažniausiai vienas susiranda sau veiklos. Nu namuose, tikras uraganas… Jau bando su broliu kažkokį bendrą žaidimą atrasti, ir kaip tyčia visada abiems prireikia vieno ir to paties žaislo. Mažas puola atiminėt, dičkis neduoda, tada - kanda. Buvo ir kelis sykius įkandęs. Nerandu būdo kaip vaikui išaiškinti, kad kandžiotis negalima, nono.gif , kad skauda kitam.
Dėl šnekos, tai mes susikalbam. Ne sakiniais, bet žodžiais. Dabar mada užėjusi klausineti kas cia. Tai visur eina ir: kas cia? Kas cia?
Kalbejot apie masinas, vairavima. As jau senokai nebe naujoke uz vairo, tuoj bus 14 metu kaip staza turiu. ax.gif Taip, masina atrisa rankas, nepamainomas dalykas gyvenime. Mes kai issikraustem is buto gyventi i soda, tai nori nenori teko eiti mokytis vairuoti. Bet as ir norejau, nes mums tai svarbu, juk gyvenam uz miesto. Kasdien iveikiam apie 90-100km bet per tiek metu ipratom ir mums tai jau nera daug. Tiesiog kasdienybe. tongue.gif
Jau suku galvas ka reiks vaikams Kaledoms padovanoti. Gal turit kokiu minciu? Nors mazas pastaruoju metu atrado masinas, tai speju reiks papildyti kolekcija
Na, ir pabaigai pasirodom:
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Tik rodot, tik rodot savo gražuolius wub.gif Miela žiūrėti, kokie išaugę wub.gif

Daiva, pas mus tai daržiuke buvo kažkas panašus į derliaus šventę rengta, tėvai turėjo daryt su vaikais ekspoziciją iš derliaus gėrybių...Padarėm ir mes kilmingą damą tokią gražią, ale apsirgus ji ir liko balkone, kol moškės jos nepamėgo smile.gif dainelių pas mus lygis toks - olia olia, opapa, atetia....Bet tai ir man džiaugsmas, juk tiek laiko burna kaip užrišta buvo. Kas be ko, daržiuke pramušo ant kalbos, bet ir ant ligų, kad jas kur kaip ir tėvus kurie veda sergančius vakus į darželius...Tiūtės nebežinau, jau senai senai atsisakę esam, bet niekaip neatsisakom gėrimo per šiaudą....geležinis įprotis. Dėl kandžiojimosi -bandė, tai aš įkandau jam atgal, ir baigės fokusai. Nepedagogiška, bet efektyvu...O dėl žaisliukų, jei jo draugas ima kokį kurio šimtas metų nereikia, tam irgi baisiai tuo metu prisireikia, lenda savininkiškumas ...o taip nieko nereik apart spalvų ir piešimo, labai jau ant dailės pasinešęs, ner dienos kad nepieštume po kelias valandas....sakiau reik tapetų rulono, bo paišybų nebespėju pirkt...a, šokiai pas mus tai tokie palingavimai į šonus susiėmus už rankyčių...meškų šokis toks gaunasi biggrin.gif

dėl dovanų mąstau,,mąsčiau apie elektromobilį, bet atsisakiau tos minties dėl svorio ir važinėjimosi po namus..gal pavasariop, nes namus nugriaus...lėlių vežimukas labai patiko vienu metu rolleyes.gif, darželyje virtuvėlėj mielai kuičiasi po spintutes .......tai dar nežinau...

2,5 m , ta proga rodomės:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 21 spalio 2014 - 20:40
Sveikos,

Nu jau grozis visu vaikiuku, ai nai nai.

Simtas metu nebuvau ir as uzsukusi, nebeturiu kada ne skaityt, isejau dirbt i nauja darba, jau keturi men nei seimos, nei laisvalaikio-nebeturiu nieko. Darbas stresinis, sunkus bezboznai, ivedimas i pati darba buvo nulinis, atejau ir kapstykis kaip nori blink.gif Ariau nuo 7 iki 21 ir pan...po pusantro men spjoviau, susiruosiau iseit, perkalbejo-pasilikau. To pasekoje isivariau neuropatija, nebeatkeliu pedos, nyksta blauzdos raumenys...ir dar kruva sveikatos bedu uzklupo- gydytis ner kada...

Vaiku nebematau, i darza einam su isterijom, as tinuvedu, o parsiveza tetis arba kazkas is svetimu kas gali...

Zodziu, depresija, kazkaip sunku gyvent pasidare doh.gif
Atsakyti
lififi - na mane stokio darbo mest niekas neatkalbetu,mesk tu ta darba,jei prastai su sveikata unsure.gif as mesciau,nafik,as pvz i darba neinu ir tai visa strese,zutenka man tu dvieju darbdaviu biggrin.gif o jei rimtai,man bedos su veidu,vaziuoju kita penktad i vln,o gal sia sav i ligonine pakliusiu tik apziurai kol kas,nu baisus veidas,lb baisus doh.gif i joki darba nenoriu,tegu vyrai dirba,kol tie vaikai uzaugs lotuliukas.gif

nu grazuoliai vaikuciai,grazuoliai, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Daiva, panašu, kad tais pačiais takais vaikštome mirksiukas.gif

Ignutis tai visas kulinaras, ot pamočnikas mamai, kur jau ten nebūsi, kai namie kepamais sausainiais kvepia...Gals mamai ir prie mašinų padėt, gi vairą pasukinėtų vyrukas smile.gif

Lifili, apgailestauju dėl tokios nedėkingos situacijos...Na..jei nekyla problemų dėl sąskaitų apmokėjimo, patarčiau mesk tą darbą von, toks darbas ne darbas, o savęs kaip čia pasakyt, eikvojimas, nusivarysi kaip arklys ir nieks nė ačiū nepasakys, taip drąskytis galima tik kai dirbi sau ir dar su perspektyva...dar - ginantis nuo bado ir antstuolių. Taip dirbant nebus galimybių rast ką padoresnio ir mielesnio širdžiai,atbuksi ir viskas juodai dažysis..... bet ką čia daug svarstyt, kai nežinai situacijos...gal tada geriau bedarbystė oficiali ir nemokamas persikvalifikavimas plius kompensacijos ar dar kas nors ir kaip nors, nežinau, bet sveikata yr brangiausia ką turime, ir jos reik sau ir savo vaikams....o tu pabandyk vėl išeit, gal bent alga didesnė bus..jei po 1,5 mėn nepaleido, nepaleis ir po 4...

Joliuk, ne tik girk , bet ir savo mazgius parodyk smile.gif Labai čia trūksta panelių smile.gif

Atsakyti
Violeta, koks Tavo berniukas grazuolis, o jau blondinas wub.gif Ir kokie plaukuciai ilgi. Manasis nesiduoda kerpamas, bet per asaras nukerpu su masinele, neuzleidziu ilgu. Nors jam kazkaip ir neauga, toks plikutis palyginus atrodo.
Mes pilaites Maximoj pagrinde apsiperkam, cia musu pagrindine parduotuve, nes pakeliui namo esanti ax.gif , kiek pamenu Tu irgi pilaitiškė, todėl ir keliai nuotraukoj atrodo matyti biggrin.gif
Atsakyti