Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

Iskeliavo ir mano didysis mamyciukas i darzeli biggrin.gif nu keista, bet viskas sekes sakyciau labai gerai, nemazai ir vienas buvo, penktadieni jau mastem ir pietu miegui palikt, pasiimt tik vakare, bet...nakti i penktadieni temperatura auksta uzkilo verysad.gif turbut jau darzelyje pasigavo liga..taip kad tupim namie ir manau sia savaite dar tikrai neis. O va to ir labiausiai bijojau, kad dar nespejus apsiprast jau susirgs, nu bet tikiuosi pasveikus nedings noras eit i darzeli smile.gif Taip kad gydomes ir tikiuos neukres mazojo..
Atsakyti
QUOTE(RA1 @ 2014 09 08, 13:11)
Iskeliavo ir mano didysis mamyciukas i darzeli  biggrin.gif  nu keista, bet viskas sekes sakyciau labai gerai, nemazai ir vienas buvo, penktadieni jau mastem ir pietu miegui palikt, pasiimt tik vakare, bet...nakti i penktadieni temperatura auksta uzkilo  verysad.gif  turbut jau darzelyje pasigavo liga..taip kad tupim namie ir manau sia savaite dar tikrai neis. O va to ir labiausiai bijojau, kad dar nespejus apsiprast jau susirgs, nu bet tikiuosi pasveikus nedings noras eit i darzeli smile.gif Taip kad gydomes ir tikiuos neukres mazojo..

Oj, kaip suorantu jus...Mano vaikas prieš beveik dvi sav. buvo nuėjęs tik susipažint su aplinka, su auklėtoja...2 val maks prabuvom , jei dar ne trumpiau...sloga 1,5 sav. Mums dar sloga visad sunki, snargliai žaliuoja, kosėt ima..Pasveiko, ale...nosis dirginta buvo, tai išmoko pirštukus į nosią kišt ir snarglius tyrinėtis doh.gif Po tos kur rašiau liepą burnos rankų kojų ligos apetitas dingo ir negrįžo dar...Tai man vėl parkės, kaip valgys tam daržiuke, jei namie vargstu su maitinimu....O paskutinis damušęs reikalas - vaikas ėmė valgyt smėlį..įsivaizduojat...eina žaidžia su smėliu ir kyšt smėlį burnon. Tarp dantų grikši,.. labai greitai drausminau, net apkūliau vaiką, bala žino kokių ten kirmėlių privalgė..bet vakar matau..kad slepdamasis smėlį burnon kiša....Vsio..pasiduodu, nebežinau ką daryt...Vyras liepė eit kraujo tyrimo darytis, mažu geležies toka...Tai kaip leist tokį vaiką į darželį...Nervai genda konkrečiai..Šiandien daržiuko grupės tėvų susirinkimas...Reik nulėkt pasirodyt...mažu vis tiek ryt pradėt vest reiks...Tai man nemoku net pasakyt, protu suprantu kad vakui reikia socializuotis, bet širdis plyšta kai pagalvoju..., nu žiauriai nemoku paleist. Vis bijau kad tik ko neatsitiktų...ir apdraudžiau vaiką ir vistiek nu labai neramu... cool.gif Blem, ir darže tvarkos nėr, vartai atlapi visą diena... taip ir piešiasi galvoj scenarijus kad vaikas pabėga iš daržiuko ir kas tada nutinka. Jaučiu...nebūsim mes aktyvus lankytojai...Bent tokios nuotakos šiai dienai.
Atsakyti
Tai mes irgi pries rugseji buvom pora dienu nueje truputi pabut ir jau po tu dienu prasidejo truputi sloga ir naktim pakosedavo. Bet nebuvo kas rimto, o va dabar jau rimtai susirgo..temperatura virs 39, koseja baisiausiai, vakar net i priimamaji vezem, issigandau tokio kosulio. Tai sake gal laringitas..zodziu prasiseda sirgimu maratonas..o ir jauciu kad turbut ir man jau kazkas kimba...
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus 4u.gif jau ir taip jaučiuosi pakylėta, o dar kai kas pasveikina tai išvis taaaip smagu biggrin.gif
Ritik, kokia graži tu mama wub.gif su tom savo dviem pupom gražuolėm, o vežimas tavo koks fainas thumbup.gif
Darželinukus sveikinu su nauja pradžia 4u.gif mes irgi pasirodo gavom darželyje vietą, bet va pora dienų pamąstėm visus už ir prieš ir nusprendžiau su vyru pasitarus, kad neleisiu visgi šiemet, ir taip labai reiklaų turiu, o dar darželis tolokai.
Dar pa smane naujiene, visada sau sakiau, kad jei sužinočiau jog laukiuosi antro vaiko, eisiu laikyti teisių, taigi va dabar pradėjau kursus lankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 09 08, 14:48)
nu žiauriai nemoku paleist. Vis bijau kad tik ko neatsitiktų...ir apdraudžiau vaiką ir vistiek nu labai neramu... cool.gif Blem, ir darže tvarkos nėr, vartai atlapi visą diena... taip ir piešiasi galvoj scenarijus kad vaikas pabėga iš daržiuko ir kas tada nutinka.

Mano antrininkė biggrin.gif Visad spaudžiau MB, kad kai E sueis du metukai, vesim į daržą. Jis sakė, kad kai išmoks kalbėti. Nu dabar vat šneka netgi labai neblogai, bet daržo idėją atidedam neribotam laikui. Ko gero leisim tik į preschool vadinamą nuo keturių metukų. Mamyčiukė ji visiška, bliauna net kai pas senelius palieku, neišlaikytų mano širdis palikinėt ją tarp vaikų. Ir man irgi baisu, kad nesužiūrės, kad kas nutiks, nu žodžiu scenarijai piešiasi paranojiški... Jei kas būtų pasakęs, jog taip reaguosiu kada, būčiau pirštu ties smilkiniu pasukiojus rolleyes.gif

Atsakyti
laba diena smile.gif
Ramunciuk, ACIU 4u.gif
Fig, kaip sekasi?
Violeta, pas mus darziukyje panasios bedos. Atidare naujai grupe, tai tik sienos nudazytos. Kilimo ner, aiksteles isvis ner, zaislu,kedziu,stalu(sako uzsakyti) ner blink.gif WC kosmetiskai sutvarkytas, tik toks tarybinis. o miegamojo visai neparode, bet sake su senom raudonom lovelem ir senais pataliukais. Kieme pavojingi medziai doh.gif Direktore patiko, veikli. Dirba kelis metus, tai daug padare, bet musu grupei vaje kiek reiks visko unsure.gif O kiek dar eigoj atsiras naujienu jauciu biggrin.gif
Atsakyti
Na, mano nuotaikos kiek geresnės...padariau vaikui tyrimą, kraujukas puikiausiais, hemoglobinas aukštai, tai jau gerai. Dėl palikimo irgi daug geriau nei maniau - nuvedu vaiką ir vsio, palieka mane dar rūbinėj nuvaręs...Pirmą dieną dar sukinėjaus kažkur aplink, L tik akim iš tolo pasekiodavo..o kitą dieną palikau visai vieną...iki pietų miego..Nė nepasigedo vaikas mamos, čia man mat sunku jį palikt kažkam..Stengiuos taip pamažėl pratint, pusryčius namie duodu, ne darže, man svarbu, kad įvedant tokią naujovę mūsų gyvenimuos nesikeistų visas staiga ir bent dalį ritualų išlaikytume...Na, tfu tfu tfu, vaikas kol kas gerai...Paskui matysime...Man didžiausia darželio blogybė, kad leidžia į kiemą važiuot automobiliams ir kad to pasekoj vartai pagindinai atlapi..ir šiaip gan nesaugi aplinka...ir nepatinka kad tik viena auklėtoja su vaikas lauke būna...ir kad sergantys eina į daržą irgi...na daug jovaliuko darže tokio, viskas įsisenėję...sunku ką keist ir pan.
Atsakyti
Sveikute, mamytes 4u.gif

kiek cia nestukiu, sveikinu bigsmile.gif

Atejau ir as pasiguosti del darzelio. Vargais negalais gavom ji, tai ka pradzioje dziaugiausi, poto niekam nematant asara braukiau, vis galvojau kaip jis ten vienas bus. Su kuo bepakalbedavau visi sake, kad jau as su savo vaiku problemu palikti neturesiu.

O atsitiko taip, kad pirma diena vaikas dar pabuvo vienas (pradzioje paverke, o poto apsiramino), o kitas dvi dienas skambindavo aukletojos, kad paimciau. Verke manasis Ignas su isterijom, batus nusiauna, bando begti is grupes pro duris, rekia, viska dauzo, spardo, jei koks vaikas prieina dar ir jam suduoda ir taip verkia kol as ateinu.... zodziu dabar susirgom, po 3 dienu vaiksciojimo - sloga, ausu uzdegimas... mamos patarkite kaip man ji pripratinti buti vienam. I darzeli mielu noru eina, grupej manes lyg jam nereikia zaidzia, prie manes net neprieina.... aukletojos pasake, kad neturi ka patarti.. tai va pasiguodziau ir lengviau ax.gif
Atsakyti
Žilze...Man labai gaila dėl tokios situacijos, įsivaizduoju kaip emociškai tai veikia doh.gif

Man dar per anksti ką sakyt, nes ir darbas leidžia..Bet gal eitų kiek anksčiau atsikelt...išlaikyt tą patį ką darydavom visuomet...nuvest kelioms valandoms tik, kad nebūtš ilgas išsiskyrimo intervalas...bet tai gal tinka tam, kas tik žengia į daržiuką...Sesės vaikas irgi labai labai sunkia pripranta..bet ten jį iškart tvarka buvo, atveži vaiką prieš pusryčiusi ir iki vakaro paieki...tai jau vaikui aišku. negali taip raoet be ašarų.

Ritik, nu nekas tada....kaip taip visai nieko nė, nei aikštutės, nei žaisliukų...bet gera direktorė yr gerai, viskas susitvarkys, bus galima ir tuos 2 proc pajungt kitamet...svarbu vaikai lengvai priima, o visa kita palaipsniui..ai, dar tie seni patalai toai jo...irgi nežinau kokie pas mus, bet sakiau blogiausiu taveju nešiu savus, jei ten kokios senos plunksnos dulka...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Zilze, o teveliui neiseina vest vaiko? Mes tai taip ir issisukom pagrinde is situacijos. Pirmom dienom irgi aukletoja skambino, kad pasiimkit vaika (as tada vedziau), poto liepiau vyrui vest. Tai pirmas 2-3 dienas jis dar ir darziuki pabudavo po pusvalandi, valanda, poto iseidavo ir viskas gerai buvo. Dabar jau tik nuveda ir palieka. As tik nueinu paimt biggrin.gif Galvoju jau reiks bandyt palikt miegot pietu. Bet jau tikrai zinau, kad neisiu pati jo migdyt. Tik mane pamato ir viskas, namo nori. Gales aukletoja suktis kaip ismano biggrin.gif

Pas mus irgi vartai kiemo atviri, bet kazkaip to nesureiksminu. Nesu as is tu vistu pereksliu mamu kur kiekvienam zingsni izvelgia galima nelaime blush2.gif biggrin.gif Jau sake buvo ir i lauka iseje, tai mano vaiki vos sugaude, i kita smelio deze iskart nuruko doh.gif As pati ji vos sugaudau lauke, ka cia kalbet apie aukletoja kuri dar 10 vaiku priziuri doh.gif Labai viliuos kad darzeli ismokins drausmes, nes man nelabai sekas blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taigi taigi lankom darželį, jau palieku visai dienai...sakė auklėtoja, kad ir miegojo gerai, ir valgė, ir viskas gerai, jokio streso vaikas nejaučia smile.gif ...Važiuoju parsivežt po darbo apie 16.30, tai jie lauke būna po vakarienės...tai L neina namo parsivežt, dar gerą pusvalandį vazojamės kieme...Kiek matau, tai mano baimės tokios nepagrįstos buvo....Nors aišku dar tik pradžia...na...kaip nors j jau abu adaptuosimės..

Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 09 18, 20:23)
.na...kaip nors j jau abu adaptuosimės..

Man rodos čia tau labiau adaptuotis reiks ,ne vaikui lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti