Aš matyt irgi būsiu praskaičius kažkur,kad Ritik ne savo dukrytę krikštyjo..
Tik įtarimų sukėlė visur žydra spalva ,nu galvoju,kaip čia dabar..esu girdėjus,kad mergaitėms krikštui deda žydros spalvos dekorų,o berniukams rožinės..bet truputį tik,o čia viskas žydra..
O tai fotkėj jūs ten su vyru ir krikštasūniu turbūt?
sveikos,as apsirgus,,fuij
del aliexpress,paziurinejau,bet nieko nepirkau,kazkaip bijau ikliuti ir nebesustoti,nors aisku maciau groziu nemazai
oziu ir mes turim,tik dvigubai
vsio,pavargau rasyt,,kyla tempa,bijau vaikus uzkrest
del aliexpress,paziurinejau,bet nieko nepirkau,kazkaip bijau ikliuti ir nebesustoti,nors aisku maciau groziu nemazai
oziu ir mes turim,tik dvigubai
vsio,pavargau rasyt,,kyla tempa,bijau vaikus uzkrest
QUOTE(joliukas27 @ 2014 03 05, 22:58)
Sveik
Bjaurus virusas eina
Astravi ,ar jau bandėt į darželį eiti?
Labas
Papildyta:
Dar nebandėm, planavom eit nuo kovo 10 d., bet šią savaitę taip pat sergam Tai dar ir kitą savaitę pabūsim namie Mano vaikinukas koso, sloguoja, buvo ir temperatūros. Bet dabar jau geriau Na per kitą savaitę turim galutinai pasveikt ir bandyt keliaut pas vaikučius
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2014 03 06, 00:05)
Dar nebandėm, planavom eit nuo kovo 10 d., bet šią savaitę taip pat sergam Tai dar ir kitą savaitę pabūsim namie Mano vaikinukas koso, sloguoja, buvo ir temperatūros. Bet dabar jau geriau Na per kitą savaitę turim galutinai pasveikt ir bandyt keliaut pas vaikučius
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 03 05, 16:38)
O tai fotkėj jūs ten su vyru ir krikštasūniu turbūt?
nea. tik krikstateviai
Sveikatos sirguliukam
sveiki mamukai
ligoniukams
kaip laikotes?
mes po biski. dziaugiames pavasariu
ritik
ligoniukams
kaip laikotes?
mes po biski. dziaugiames pavasariu
ritik
o nepamenat per kiek laiko dekretinius litus perveda
QUOTE(figueira @ 2014 03 06, 14:47)
Gerai jums.Pas mus lietus dulkia visą dieną
Sveikutės
Pavasario proga mano mazylei islindo dantukai aisku bemiegiu naktu buvo, bet ne taip baisiai, kaip su pirmu vaiku.
Ritik saldumynų grožis
Smagu girdėti, kad ne pas mus vienus ožiukai ateina
praeita savaitgali su vyro tevais ejom i senamiescio kaziuko muge.... cia vadinasi paklausyk anytos
Pavasario proga mano mazylei islindo dantukai aisku bemiegiu naktu buvo, bet ne taip baisiai, kaip su pirmu vaiku.
Ritik saldumynų grožis
Smagu girdėti, kad ne pas mus vienus ožiukai ateina
praeita savaitgali su vyro tevais ejom i senamiescio kaziuko muge.... cia vadinasi paklausyk anytos
QUOTE(*Ritik* @ 2014 03 06, 16:14)
o nepamenat per kiek laiko dekretinius litus perveda
Per 15 darbo dienu. Bet realiai manau geiciau, as va praeita savaite antradieni uzpildziau prasyma, o si ketvirtadieni jau gavau
Beja, sveikos
Skaitau jau seniai seniai jus, bet taip niekada ir neprisijungiau Nors pati auginu geguzinuka O dabar laukiu balandinuko
O kaip pas jus su zodziu "ne"? Pas mus jau koks menuo kai tik "ne ne ne" viskas. Nesvarbu kad siulai ir tai ko jis nori, vistiek sako "ne" ir viskas
QUOTE(RA1 @ 2014 03 07, 15:51)
Per 15 darbo dienu. Bet realiai manau geiciau, as va praeita savaite antradieni uzpildziau prasyma, o si ketvirtadieni jau gavau
Beja, sveikos
Skaitau jau seniai seniai jus, bet taip niekada ir neprisijungiau Nors pati auginu geguzinuka O dabar laukiu balandinuko
O kaip pas jus su zodziu "ne"? Pas mus jau koks menuo kai tik "ne ne ne" viskas. Nesvarbu kad siulai ir tai ko jis nori, vistiek sako "ne" ir viskas
Beja, sveikos
Sveika prisijungus
"ne" pas mus nepopuliarus. Ant bangos: einam ir avi (paduok, noriu sito).
Zodis einam tai pas mus irgi labai megiamas:) Vienas negali net i kita kambari nueit zaislo pasiimt, butinai sako einam, ima uz rankos ir veda..bet cia jau seniai tas, buvo apstoje porai menesiu, o dabar vel prasidejo ir dar daug stipriau Ir butinai reik sedet salia kol zaidzia, va kuris laikas jeu nebeuztenka tik kambaryje tam paciam but, o atsiveda, nurodo konkrecia vieta ir sako sesk. O ta vieta ten, kad jis isitaisytu taip,kad butinai prisiglaudes sedetu Aisku malonu tai, bet kai jis to nori kiaura diena, tai jau nekas