Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

Darzelyje reikia atsarginiu rubeliu palikti,kelnaites Ir pedkelnes palikinedavau.zenklint nereikia pas mus smile.gif as esu paskiepijus nuo pneumokoko pries metus,nes ziauriai sirgom,Kai vyresnioji i darza isejo. Nezinau ar taip sutapo ,ar Ne,bet siemet sirgom maziau,praktiskai net sakyciau beveik isvis nesirgom. Duosiu dar Ir ribomunilio,nes pradejus eit i darzeli,jauciu ligos pasipils,kaip Ir su dukra pirmais metais. Nenoriu net prisimint sad.gif
Atsakyti
man kai reik dviems usruosti tai kakzoks kosmosas biggrin.gif namai pilni visokiu kepuriu,triusiku,tai cia vieno,tai kito biggrin.gif

KAIP ir violeta,labiau pergyvenu ar nesusizeis,maniskis toks megejas griut ausktielnikas,makaluotis,kai susinervuoja,ne neziuri kur eina kur bega,,aij,kol ka sbandau ne negalvoti,nes tikrai zinau bus sunku,jie nieko neveikia,tik buciuoja mane,glosto,jam kitu gali nebut,tik as,nors mazoji labiau bendraujanti,bet nez ka sjai saus i galva biggrin.gif
Atsakyti
merginos, didziausi sveikinimai su mazaisiais stebukliukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Baltai pavydziu toms, kurios pateko i darzelius, mes dar laukiam, va si savaite bus lemiama. Praeita savaite visa laukiau, buvau ant starto linijos: pasiruost - demesio - mars darzeliui ruostis, taciau nesulaukiau jokio atsakymo. Darzelio direktore pasake, kad savivaldybe ten turi viska sutvarkyti, o savivaldybeje darbuotojos turbut miega ten.....

Geros naujienos mano sunus jau prasosi ant puoduko ir jau net i lauka einam be pampiu, tik naktinis miegelis dar su pampiu. Vat kazkoks luzis jam atejo pats pradejo prasytis. O dukryte 1m ne per kur negaliu pasodinti, nei sekundes nesedi ant puodo, kojas i ji deda ir nesupranta ji ka ten reikia daryti....

Panos dar toks klausymas: drauge sake, kad dabar vaiko prieziuros ismokos (nezinau tikslaia kaip jos ten vadinasi) valdzia galvoja jei du metus imi vaiko prieziuros atostogas, tai pirmi matai bus 90proc, kiti 40proc. Ar kas nors girdejot toki ganda? Gal galite paneigti ar patvirtinti?

Atsakyti
QUOTE(zilze @ 2014 08 17, 22:00)
valdzia galvoja jei du metus imi vaiko prieziuros atostogas, tai pirmi matai bus 90proc,  kiti 40proc. Ar kas nors girdejot toki ganda? Gal galite paneigti ar patvirtinti?

Sveika atsiradus smile.gif

Kad valdžia didintų išmokas, labai pageidautinas dalykas, bet..labai abejoju kad taip ir bus, yapč su euro įvedimu siejant g.gif ...Neteko girdėt nieko panašaus. Gal rei į sodrą skambtelt?
Atsakyti
PANOS, SIANDIENA PATEKOM I DARZELIIIIII clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

o sakykit is kur deklaracija reikia gauti? reikia eiti i savivaldybe? o per kiek dienu ja paruose?
Atsakyti
QUOTE(Afute28 @ 2014 08 16, 09:07)
Jei kas paaugintu Iki 2 metu  ax.gif o

O man atvirksciai, sutikciau kad kas paaugintu nuo 2 iki kokiu 4 m. Oziai nerealus, "terrible twos" pilnu tempu vystosi. Mano kantrybe isejus pasivaikscioti.
QUOTE(Violeta* @ 2014 08 16, 22:33)
ima domėtis ir elektromobiliais, Vingio parke vargas būna pro juos pravest....o man gaila ten mokėt po 10 lt už 12 min pasivažinėjimo, bet dar labiau gaila savo nervų, kai vaiką reikia iš ten išimt...tai imu galvot dar apie  žaislą, kad reik pasidomėt šventėms gal...

biggrin.gif E busima dovana kaledoms ta masina biggrin.gif

Sveikos,

as vat savaite pailsejau ir vel grizau atgal i katorga... Gerai tik tiek kad per ta savaite poilsio islauziau E buti diena be pampersu (kas aisku ne visad laikomasi kituose namuose kur ji dabar leidzia laika). Kol nakti ismiegos neslapia net nezinau kada bus.

Roze smagu girdeti, kad gyva ir sveika biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif džiaugiuosi, kad pasirodė pražuvėlės, jau buvau pasiilgus ir aš Rožės išsamių kalbų mirksiukas.gif
noriu pasipasakoti, nes labai džiaugiuos, jog kovo gale Matas turės sesytę arba broliuką wub.gif netelpu savyje jau paskutines savaites, nes kažkaip dabar visiems norisi sakyti, kad va turėsim vėl vaikelį biggrin.gif
Labai norėčiau, kad prie manęs ir Violeta prisijungtu 4u.gif
Atsakyti
OOooo..Sveikinimai..Norėčiau, bet viskas D valioj,..ale gandrus kviečiam, kviečiam..ką žinau, gal mažiau teks kviest nei L laukiant...
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2014 08 26, 15:16)
noriu pasipasakoti, nes labai džiaugiuos, jog kovo gale Matas turės sesytę arba broliuką  wub.gif netelpu savyje jau paskutines savaites, nes kažkaip dabar visiems norisi sakyti, kad va turėsim vėl vaikelį  biggrin.gif
Labai norėčiau, kad prie manęs ir Violeta prisijungtu  4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
faina, faina, faina wub.gif ka cia ir bepasakyt. dziaugiuosi ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2014 08 26, 14:16)
Sveikos 4u.gif  džiaugiuosi, kad pasirodė pražuvėlės, jau buvau pasiilgus ir aš Rožės išsamių kalbų mirksiukas.gif
noriu pasipasakoti, nes labai džiaugiuos, jog kovo gale Matas turės sesytę arba broliuką  wub.gif netelpu savyje jau paskutines savaites, nes kažkaip dabar visiems norisi sakyti, kad va turėsim vėl vaikelį  biggrin.gif

Sveikinimai sveikinimai ir dar karteli sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2014 08 26, 15:16)

Oooooooo kokia puiki žinia thumbup.gif Sveikinu wub.gif 4u.gif

Ritik,Figueira kaip jūs laikotes? Kaip leliukai auga ? ax.gif
Atsakyti
gerai mes. siandien regis maja susirgo doh.gif
ant smugio i fotki imeciau pora foto, jei dar kas pamena slapukus biggrin.gif
Atsakyti