Sveikos gyvos mergikės
Gavau info,kad paieškoma esu..
Gėda,apleidau visai SM...bet malonu,kai prisimenat
Iš tikro per tą vasarą kompas tik darbui..karščių nepakeliu,tai dabar tik kvėpuot pradėjau..Kriste..neatspėjai..nevartau bambos pajūry
...kažkaip nedaug šiemet pajūry laiko tepraleidom..iš pradžių šalta buvo,paskui per karšta..tai ryte ir vakare tik nueidavom maudytis su mažium..ir tiek
Statybos baiginėjas,reikalu melejonai..
Nu ką mes..pasiekimų turbūt jokių. .Puodas siaubas po šiai dienai...ne per kur..ir pati rodžiau ką tam puode reik daryt,ir visaip papirkt bandžiau..per karščius vaikščiojo be pampio,bet diskomforto jokio nejaučia kai šlapias..tai mano planai išmokyt vasarą ant puodo žlugo...Atidėjau neribotam laikui,su viltim ,kad visi pirmokai ateina į mokyklą be pampio..
Ir man dar vis kosmosas,kai sakot,jog vaikai išmiega visą naktį sausi..mano tooookiu kilograminiu pampersu atsibunda..o ir dieną kas 20 minučių varo..jei nebūtų ir kitų tokių vaikiukų,tai turbūt jau panikuočiau..o dabar dzin..
Tokia viena auklėtoja daržo sakė,kad pas ją vaikai (darže) per mėnesį išmoksta..
Tikiu.Bet vien dėl to į daržiuką gi neleisiu..o kai mano dar toks tėtinis-maminis yra ,jau kai reikia kur nors išsprukt,ir jį namie palikt,tai pasislėpę pabėgam..
Ką darysi,praeis,tai tik toks etapas..ir išvis,jei pirmą vaiką auginčiau,turbūt jau būčiau nublūdus,begalvodama,kodėl mano to ir ano nedaro,kai kitų daro..
Bet dabar žinau,kad visi vaikai skirtingi..kaip ir suaugę..
Žodžiu..viskas yra gerai,laiku ir vietoj
Su kalbėjimu tobulėjam..jau mokam keiktis
,yr toks žemaitiškas žodis "lebeda"..išvertus būtų nevėkšla,nevykėlis..
,tai labai gražiai ir mielai naudoja šitą žodį..ir dar "mauk"..nu derinukas neprastas abiejų žodžių..Namie tai tiek to..svarbu kad gatvėj kam nepritaikytų..
Aišku,juk iš kažko išmoko,pats nesugalvojo..toli nereik ieškot
Dar gražiai brolio vardą pasako,kuris nėr lengvas..na,pasiekimai nedideli,ypač kad kai kurie bendraamžiai sakiniais šneka,bet visvien gerai
Tai tokios pupos mūsų darže
Ritik..pavėluotai,bet sveikinu nuoširdžiai sulaukus dukrytės..
Du stebuklai namie
Kaip sekas būt dviejų vaikų mama?Ar spėji?Tikiu,kad nelengva..na bet laikinai,išaugs greit abi..O kaip Amaja,kaip priėmė sesę?Kaip pienuko,užtenka?
Rami mažylė?
Gaila dėl mamos..bet tai žinai,kad vienoj virtuvėj dvi gaspadinės niekada nesutelpa
,išvažiuos ir bus vėl gerai
Figueira..ir tave labai sveikinu
Tie patys klausimai ir tau,kaip sekas,kaip mažoji broliuką sutiko?
Kaip tu pati? Sunkoka turbūt irgi..Ir turbūt visi tie jausmai,kuriuos pasakojai anksčiau,na,kad nelauktas neplanuotas..jau dingo viskas,ir paėmus mažiuką ant rankų supratai kokia laimė tave aplankė..
Tai aukit sveikučiai visi
Žiūriu apie žaislus kalbėjotės..reiks pasidomėt,kas ten per žuvys,kas per naujovė..
Mano kiauras dienas lauke,žaislai stovi(tiksliau mėtosi) nepajudinti išvis..tai tik kas lauke domina,išmoko su paspirtuku važinėt jau.
Na ir šiaip..labiausiai tai nedarbiais užsiimt patinka,obuolius nuskabyt,primėtyt jų į šiltnamį,šiltnamį nusiaubt,šunį terorizuoja belenkaip..(nežiūrint į tai kad tas šuo už jį penkiagubai diesnis
)
Atvaro su mašina paspiriama ir vis jam ant kojų važiuoja,arba vandens prisisemia baseiniuke ir ant to šuns pila..maistą iš dantų ištraukia,gnaibo belenkaip,joja užsilipęs,kai tas guli..dantis visus išrakinėja..dievaži..kartais net žiūrėt baisu..kad negrybštelėtų su didžiuliais savo dančiais..brrr..
Nu o kaip kitos gyvenat,kas naujo,kas gero?