Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(figueira @ 2014 08 12, 08:02)
Sveiki mamukai  4u.gif
Vakar sulaukem savo stebuklelio. 3510 gr ir 49,5 cm - Lucas Gabriel

SVEIKINIMAI FIGUEIRA wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(figueira @ 2014 08 12, 07:02)
Sveiki mamukai  4u.gif
Cezaris praejo gerai
Elanyte irgi jau eina I darziuka. Nelengva. Verkia kai palieku. Namie bunam jau be pampio. Pati nueina ant puodo.

Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Figueira, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio, o mažajai Elanytei mažojo broliuko...Nebe mažiausia tavo mergytė dabar 4u.gif 4u.gif Labai linkiu, kad viskas eitų gerai, gražiai ir sklandžiai 4u.gif

beje, ir mano L gimė 38 sav ir 1 d. smile.gif
Atsakyti
Fig, stiprus stiprus apkabinimas tau. Saunuole. Aukit sveiki.

Uzejau apie darzelio garderoba pasiklaust, o cia jau snekos verda biggrin.gif Nezinau ko ten reik doh.gif Siaip smutkiu turim pilna. kaip su avalyne g.gif

Sekasi man gerai. tvirciau zinosiu, kai mama isvaziuos. Jau pusantro menesio tupi, tai brac kaip nervuoja. buityje labai padeda, bet nesuprantam viena kitos,pykstames, zodziu kaip paauglystei bendraujam verysad.gif
Atsakyti
kas zino kur Rozele dingo unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Ritik* @ 2014 08 14, 14:47)
kas zino kur Rozele dingo unsure.gif ?

Musėt pajūry bambą varto dar vis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Figuiera sveikinimai tau ir tavo šeimynai su džiaugsmeliu 4u.gif

Man irgi kilo klausimas kaip ir Ritik, o kur Rožė????
Rože, atsiliepk biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mergikės 4u.gif

Gavau info,kad paieškoma esu.. blush2.gif
Gėda,apleidau visai SM...bet malonu,kai prisimenat wub.gif

Iš tikro per tą vasarą kompas tik darbui..karščių nepakeliu,tai dabar tik kvėpuot pradėjau..Kriste..neatspėjai..nevartau bambos pajūry tongue.gif ...kažkaip nedaug šiemet pajūry laiko tepraleidom..iš pradžių šalta buvo,paskui per karšta..tai ryte ir vakare tik nueidavom maudytis su mažium..ir tiek

Statybos baiginėjas,reikalu melejonai..

Nu ką mes..pasiekimų turbūt jokių. .Puodas siaubas po šiai dienai...ne per kur..ir pati rodžiau ką tam puode reik daryt,ir visaip papirkt bandžiau..per karščius vaikščiojo be pampio,bet diskomforto jokio nejaučia kai šlapias..tai mano planai išmokyt vasarą ant puodo žlugo...Atidėjau neribotam laikui,su viltim ,kad visi pirmokai ateina į mokyklą be pampio.. biggrin.gif

Ir man dar vis kosmosas,kai sakot,jog vaikai išmiega visą naktį sausi..mano tooookiu kilograminiu pampersu atsibunda..o ir dieną kas 20 minučių varo..jei nebūtų ir kitų tokių vaikiukų,tai turbūt jau panikuočiau..o dabar dzin..

Tokia viena auklėtoja daržo sakė,kad pas ją vaikai (darže) per mėnesį išmoksta..
Tikiu.Bet vien dėl to į daržiuką gi neleisiu..o kai mano dar toks tėtinis-maminis yra ,jau kai reikia kur nors išsprukt,ir jį namie palikt,tai pasislėpę pabėgam..
Ką darysi,praeis,tai tik toks etapas..ir išvis,jei pirmą vaiką auginčiau,turbūt jau būčiau nublūdus,begalvodama,kodėl mano to ir ano nedaro,kai kitų daro.. smile.gif
Bet dabar žinau,kad visi vaikai skirtingi..kaip ir suaugę..

Žodžiu..viskas yra gerai,laiku ir vietoj

Su kalbėjimu tobulėjam..jau mokam keiktis doh.gif ,yr toks žemaitiškas žodis "lebeda"..išvertus būtų nevėkšla,nevykėlis.. biggrin.gif ,tai labai gražiai ir mielai naudoja šitą žodį..ir dar "mauk"..nu derinukas neprastas abiejų žodžių..Namie tai tiek to..svarbu kad gatvėj kam nepritaikytų..
Aišku,juk iš kažko išmoko,pats nesugalvojo..toli nereik ieškot biggrin.gif

Dar gražiai brolio vardą pasako,kuris nėr lengvas..na,pasiekimai nedideli,ypač kad kai kurie bendraamžiai sakiniais šneka,bet visvien gerai smile.gif

Tai tokios pupos mūsų darže

Ritik..pavėluotai,bet sveikinu nuoširdžiai sulaukus dukrytės.. 4u.gif Du stebuklai namie wub.gif
Kaip sekas būt dviejų vaikų mama?Ar spėji?Tikiu,kad nelengva..na bet laikinai,išaugs greit abi..O kaip Amaja,kaip priėmė sesę?Kaip pienuko,užtenka?
Rami mažylė?
Gaila dėl mamos..bet tai žinai,kad vienoj virtuvėj dvi gaspadinės niekada nesutelpa biggrin.gif ,išvažiuos ir bus vėl gerai

Figueira..ir tave labai sveikinu 4u.gif
Tie patys klausimai ir tau,kaip sekas,kaip mažoji broliuką sutiko?
Kaip tu pati? Sunkoka turbūt irgi..Ir turbūt visi tie jausmai,kuriuos pasakojai anksčiau,na,kad nelauktas neplanuotas..jau dingo viskas,ir paėmus mažiuką ant rankų supratai kokia laimė tave aplankė.. wub.gif

Tai aukit sveikučiai visi 4u.gif

Žiūriu apie žaislus kalbėjotės..reiks pasidomėt,kas ten per žuvys,kas per naujovė..
Mano kiauras dienas lauke,žaislai stovi(tiksliau mėtosi) nepajudinti išvis..tai tik kas lauke domina,išmoko su paspirtuku važinėt jau.
Na ir šiaip..labiausiai tai nedarbiais užsiimt patinka,obuolius nuskabyt,primėtyt jų į šiltnamį,šiltnamį nusiaubt,šunį terorizuoja belenkaip..(nežiūrint į tai kad tas šuo už jį penkiagubai diesnis biggrin.gif )
Atvaro su mašina paspiriama ir vis jam ant kojų važiuoja,arba vandens prisisemia baseiniuke ir ant to šuns pila..maistą iš dantų ištraukia,gnaibo belenkaip,joja užsilipęs,kai tas guli..dantis visus išrakinėja..dievaži..kartais net žiūrėt baisu..kad negrybštelėtų su didžiuliais savo dančiais..brrr..

Nu o kaip kitos gyvenat,kas naujo,kas gero? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, turbut manes ir nelabai prisimenat... Figuiera Ir Ritik sveikinimai jus dar as atsimenu. Kaip nustebau,kad gyvenat tokiais dziaugsmais. Kuria via diena net vyrui sakiau,kad po 2-3 metu noreciau Ir trecio,Ir ketvirto. Tik baisiai sunku butu prisiruost Ir vel i tuos rupescius panirt,kurie jau uzmirsti. Norisi jau poilsio. Jei kas paaugintu Iki 2 metu ax.gif o mes tai gerai laikomes,ruosiames i darzą, elementariai susisnekam, be pampiu jau visiskai ,net Ir nakti sausas,nes keliasi i tualeta. Tai Man via nerealu,nes su dukra,tai sie atsisveikinimas pampiu kokiais visais metais veliau ivyko,nes nakti i pampius varydavo labai ilgai. Grizau pries 3 menesius i darbus,tai dabar suvokiu,koks nuostabus laikas buvo namie auginti vaikucius,na Ne karjeriste as,Ne karjeriste,Man per sunku strese dirbt...linkejimai visoms.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Rožė 35 @ 2014 08 15, 23:06)

Statybos baiginėjas,reikalu melejonai..

Nu ką mes..pasiekimų turbūt jokių. .
Bet dabar žinau,kad visi vaikai skirtingi..kaip ir suaugę..

Su kalbėjimu tobulėjam..

Žiūriu apie žaislus kalbėjotės..Mano kiauras dienas lauke,žaislai stovi(tiksliau mėtosi) nepajudinti išvis..tai tik kas lauke domina,išmoko su paspirtuku važinėt jau.

Na, tai malonūs rūpesčiai, Rože....įsivaizduoju, kaip ten pas tave gražu bus...
Mūsų pasiekimas dar vienas cm užaugtas, tai jau 101...na ir auga... doh.gif su puodu taip pat viskas, bandėm per karščius gyvent išvis be pampersų, bet man nervai nebelaikė....tiek jau to, darže gal išmoks...pas ką vyresni vaikiukai dar yra, mažiukai jau pastebėjau, kad daug greičiau išmoksta...

kas be ko, vaikai skirtingi...ale kad ir kokie skirtingi, jau tikrai mokės kalbėt, valgyt ir daryt gamtinius reikalus kur reikia smile.gif

su kalbėjimu mes irgi mažiukais žingsniukais priekin einame, jau pasako kelis normalius žodžius, tai džiaugiuos be galo be krašto, kad atsirišo tas mazgas pagaliau kalbėjimo...bet daugumoj dar savo kalba tauškia nesusičiaupdamas smile.gif

Mano žaidžia...bet daugiausia mėgstami tai lauko žaislai, paspiriamoji mašinka, vis dar dviratukas, kreidelės, akmenukai...dar turim žoliapjovę, kuri burbulus pučia, va jos tai visas kiemas nori...vyras parvėžė, tai L baisiai mandras ją stumdo...dar atsirado jau toks savaninkiškumo jausmas, jau ima saugot savo daikčiukus..Vaikai jai ateina į namus svečiais, prie jo žaisliukų aišku lenda, tai L jau pavydi... doh.gif

o dėl žaislukų....ima domėtis ir elektromobiliais, Vingio parke vargas būna pro juos pravest....o man gaila ten mokėt po 10 lt už 12 min pasivažinėjimo, bet dar labiau gaila savo nervų, kai vaiką reikia iš ten išimt...tai imu galvot dar apie žaislą, kad reik pasidomėt šventėms gal...prapuolę mes ant to kanto...

QUOTE(Afute28 @ 2014 08 16, 08:07)
Sveikutes, turbut manes ir nelabai prisimenat...

Norisi jau poilsio. Jei kas paaugintu Iki 2 metu  ax.gif

Ne karjeriste as,Ne karjeriste,Man per sunku strese dirbt...linkejimai visoms.

o mes žinok, pamenam gerai:) 4u.gif

Poilsio poreikį suprantu, vaikus augint irgi darbas nelengvas, ypač pametinukų atveju..

Na, tai biški padirbėsi, ir vėl galėsi mama dirbti kelis metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 08 11, 14:56)
Kaip faina. Savajam galiu ikist tik virtu darzoviu ir vaisius kaikuriuos (bananus, kriauses ir obuolius). Zaliu darzoviu nevalgo schmoll.gif
Jooo, apie apranga ir as daugiausiai mastau. Jau pripirkau daug ko, batu tik truksta ir pizamos. Bet cia tik rudeniui, ziemos garderobo dar nepradejau ziuret doh.gif Vienam jau daug visko reikia, o pas tave du. Turbut spinta pas jus milziniska biggrin.gif
Maniskis irgi pats nevalgo, ir apsirenkt/nusirenkt nei truputi nemoka. Tai idomu kaip ten bus darzeli su sisiojimu. Tikrai nezadu gryst prie pampersu, tokius kryziaus kelius perejus schmoll.gif

spinta?biggrin.gif ne ne,neturim,turim pora komodu su stalciais ir ten talpinu vis smutkes biggrin.gif ner remonto - ner baldu ,yra du vaikai - nera pinigu biggrin.gif

QUOTE(figueira @ 2014 08 12, 08:02)
Sveiki mamukai  4u.gif
Cezaris praejo gerai
Elanyte irgi jau eina I darziuka. Nelengva. Verkia kai palieku. Namie bunam jau be pampio. Pati nueina ant puodo.

DIDELI SVEIKINIMAI,aukite dideli ir sveiki wink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aij,man tai del visko jau paranoja biggrin.gif I PUODA viena mazoji daro,maziukas buna tik pasodintas pasiusina,ir pora kart kaku padare,bet pats nemoka pasiprasyti,apie smutkes i darza tai nez nez,irgi kraupu man,ir siaip viena diena galvoju,ir gaila kad eis ir darziuka,ir man be proto jau pailset reikia,biggrin.gif

ale snd pirma syk keksiukus kepiau,visai gerai gavosi smile.gif

Afute - pamenam pamenam biggrin.gif

Atsakyti
..dėl daržiuko irgi visokių baimių turiu ir aš...ar nesusižeis, ko bijau....kaip valgys ten....ar nebus kad visą dieną alkanas...kaip su kitais vaikais susieis, kai dabar viskas kiekvienam yra "manooooo" ir t.t. Tikrai imu manyt, kad nakstoka tas daržas dar....bet kita vertus vėliau dar sunkiau gai būt išleist. o ir dirbt reik pagaliau normaliai pradėt, o ne šakar makar, .....ir dar krūvos niuansų visokių, bet vis tiek manau, kad daržas vaikams reikalingas dalykas yra....gal po kelių mėn kitaip manyt imsiu...ir ko gero, kad imsiu, bet nepabandžius nesakyk op, kaip sakoma...o ir daržų vietos toks deficitas, kad gavus tai nenori reik naudotis, kad neprarast...o tai vėl n metų laukt reiktų.

dėl daržiuko garderobo...įmetų čia nuorodą...

http://www.tavovaika...i.d?id=62136045

...rūbukų turim...šiaip galvoju pagrindas vis tiek bus..pėdkelnės arba kojinės ir trikotažinės kelnytės, bei ilgarankoviai marškinukai/maikutės...Tai taip ir ruošiau...priklausomai nuo oro šiltesnius, plonesnius, keletą megztukų plonesnių, liemenių vilnonių, džemperiukų...laukui pradžiai rudeniui nu ir botai, lietaus kelnės laukui...striukytė..kepurė...pirštinyčių gal reik neperšlampamaų kokių...o tai rankos bežiūrint bus šlapio šaltos... g.gif o žiemai rūbukų yra sočiai , bet reik apie vėl mąstyt ir batus žieminukus...o tų žieminių ko gero, poros porų reik..sniego batų ir nomalių odinukų gal..nors pernai užteko vien sniego batų..o kombiai ...manau geriau nevientisi, o dviejų dalių...kol aprengs ten pipirus...su ištisiniu sukaist gali kitų vaikų belaukiant...o ir keist galima lengviau, jei yr antros kelnės kokios ir pan...o kainos tų dalykų naujų yr kosminės, galima sakyt, kaip vienam sezonui..na tai galvoju,..rinksimes kokius paprastesnius bilemi lenkiškus ar dar ką...o man dar įdomu, daržiuke reik atsargai palikinėt rūbelių...ar juos ženklinti kaip nors reik? ir tiesiog reik antrą pamainą palikt atsargai, ar tiesiog geriau kai yr visko auklėtojoms pagal poreikį pasiknist ko ploniau, storiau,a? ir dar dėl ligų neramu....vis gavoju apie tą pneumokoko skiepą, kas kokių minčių turite...vis tiek galvoju reik ko nors peršalimo ligų profilaktikai imtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 rugpjūčio 2014 - 09:04