Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

Sveikos 4u.gif

manes laukia egzaminas uz keliu valandu, tad namie maklineju. Dievaz kazi ar kada siam gyvenime as besustosiu doh.gif

nervuojat jus mane su tais pampersu reikalais. As namie beveik nebunu, va viena diena neturejau pampiu, ejom i restorana, sakiau E kad cia ne pampis ir nieko nedaryk, tai aciu D paklause ir nelaimiu nenutiko. Nu bet mano anytai gi patogiau kitaip cool.gif Jau zirziu MB kad E viska supranta, butu gerai i kelnaites permaut, nu bet ten kol pasieks.... tikriausiai 3 metai bus, uhhhhh...

Del tos burnos-ranku ligos neseniai girdejau drauges sunenas pasigavo blink.gif taip nekaip nuskambejo, galvojau kad cia koks niezu porusis, ale ziuriu kiek kitaip atrodo unsure.gif

Del kalbos, ech visad tuos pirmus vaikus veda pas logopedus (kaip mano sese), o paskui jau tevai laukia ir vsio cool.gif (kaip su manim). E kalbos problemu neturi. SNeka sakiniais, prideda "prasau", sako ivardzius (as, mano ir pan), bet aisku viskas ISPANISKAI biggrin.gif As jau kartais nezinau ka ji sako, prasau MB vertejauti cool.gif Plius dabar anglu kalba praktikuoja (kol masina vaziuoja mano apps'us isbando, tai paskui gincijasi, kad citrina yra lemon ir viskas). Sunki jai lietuviu kalba g.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

QUOTE(daiva8888 @ 2014 07 30, 14:45)
Violeta, pirmą kartą išgirdau apie tokias žuvytes. Pasigooglinau - nu smagiai atrodo, patiko. Kur pirkai, kiek kainavo? Ir mums tokiu reikia smile.gif
Mes irgi sergam - akių kojuktyvitas.  Puoduko reikalai nekokie - namuose leidžiu lakstyti su triusikėliais, bet jam ir šlapios kelnės patinka smile.gif

Dėl žuvyčių - tokias užmačiau netikėtai ir atsitiktinai visai...Paskui guglinau, tai radau asorti parduotuvėj, ir aišku, nupirkau paskutines. sakė, dar užsisakinės...o taip reikia guglint, mačiau kas pardavinėja saviškes gerokai pigiau arba dar įmanoma rast kokioj pusiau namudinėj parduotuvytėj online....o kaina...USA 10 dol, tai apie 20 lt su kapeikom, UK 10 svarų, tai 40 lt, asortyje irgi 40 lt.,...bet jos fainos, plius tinka laikrodinės baterijos. žadu po kurio laiko daryt tokį akvariumą žaislinį, su lauko akmenukais, dirbtinėm žolėm...o gal ir tikrom...ir dirbtinėm žuvim... gal kokia gyva krevete ar sraige doh.gif nu bet tikrom prižiūrėt reik laiko turėt.

dėl ligos 4u.gif

Maniškis irgi diskomforto nejaučia....

QUOTE(Albe69 @ 2014 07 30, 16:33)
Puodo reikalai geri, pampiu jau nebededu daugiau nei men laiko kazkur, o ir nakti senai bebuvo i lova pridares thumbup.gif

Su kalba sunkiau, sava kalba sneka daug, bet normaliu zodziu nedaug tepasako doh.gif Nors matosi noras bent biggrin.gif

vat su tuo ir sveikiname 4u.gif

QUOTE(8 p.m. @ 2014 07 30, 20:04)
Sveikos  4u.gif

manes laukia  egzaminas uz keliu valandu, tad namie maklineju. Dievaz kazi ar kada siam gyvenime as besustosiu  doh.gif

Del tos burnos-ranku ligos neseniai girdejau drauges sunenas pasigavo  blink.gif  taip nekaip nuskambejo, galvojau kad cia koks niezu porusis, ale ziuriu kiek kitaip atrodo  unsure.gif

Del kalbos, ech visad tuos pirmus vaikus veda pas logopedus (kaip mano sese), o paskui jau tevai laukia ir vsio  cool.gif  (kaip su manim). E

hmmm..tai ir noris pasakyt, kad nebaigsi tu geruoju... lotuliukas.gif čia aišku iš pavydo, nes mano mokslo reikalai apleisti...ir nenoriu net galvot apie juos.. nenoriu, nes nematau reikalo anė perspektyvų, tai kam smegenis džiovyt... Bet bet bet..gal prieš pensiją... doh.gif ka sūnus mokysis, tai aš į kompaniją... cool.gif o tu tempk kiek gali, šaunuolė 4u.gif

Taip, gana bjauroka....visas bjaurumas, kad būtent rankos ir pėdos pažeidžiamos, ir burnoj žaisdelės, maitintis sunku... bėrimas pereina į puslytes vandeningas, kuriose aišku virusas...o jos nusitrina, ir tada jau atviros žaisdelės, o tada jau gali lengvai gaut naujų bacilų...bet viskas labai greit gyja, per savaitę pas L nė ženklo neliko, nė žymės kokios...ir labai langvai plintantis dalykas ven dėl savo specifikos...o jaučiu lėliukams jau labai nekas būtų susirgus..

aš mielai dar palaukčiau, nes nematau kitų bėdu apart lėtesnę raidą...suvokimas geras labai, komandas vykdo net kelias viena po kitos, kūno dalis visas pažįsta ir parodo, mano pamokymus supranta...tai tik laiko klausimas, nu bet va daržiuke tai kas terliosis su vaiku kuris nemoka aiškiai paprašyt gerti ar į wc...kita vertus, spėju, kad tiek ir telankysim svarbu tik vietą gavom, o tai..pasipils ligos ligelės, kad 70 proc namie ir toliau sėdėsime ..ir jau tada kalbėsimes...

kalbų žinojimas žinok, ne trūkumas...kaimynystėj gyvena lietuvio ir kinės šeima...mama su berniuku šneka kinietiškai, su kitom mamom ir vaikais angliškai, vyras su vaiku lietuviškai...vaikui tai labai gera dovana....kalbų mokėjimas vienareikšmiškai vertybė, ir biški džiaugiuos kad kieme pas mus irgi nemažai rusakalbių....- o kaip karščiai pas jus, kaip juos išgyvenate, pas mus tai vajeje..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 31 liepos 2014 - 08:21
QUOTE(Violeta* @ 2014 07 31, 09:18)
...o kaina...USA 10 dol, tai apie 20 lt su kapeikom, UK 10 svarų, tai 40 lt, asortyje irgi 40 lt.,...bet jos fainos, plius tinka laikrodinės baterijos

Cia 40 lt uz rinkini visa su ale akvarium tuo ar kaip? Assorti?
Man ir patiko, pilnas ebay, galima prisisiust is kitaicu papigiai, ale ir indo tada reik, vel islaidos, tai jei assorti visas rinkinys, tada neverta siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2014 07 31, 23:03)
Cia 40 lt uz rinkini visa su ale akvarium tuo ar kaip? Assorti?
Man ir patiko, pilnas ebay, galima prisisiust is kitaicu papigiai, ale ir indo tada reik, vel islaidos, tai jei assorti visas rinkinys, tada neverta siustis g.gif

Be akvariumo čia 4u.gif
Su visu indu apie 90 lt kaina 4u.gif
http://www.assorti.l...=zuru robo fish. 4u.gif
Atsakyti
..O kam mokėt už plastikinį bliūdą tokius pinigus? Norfoj, maksėj ar bet kur kitur rasit ne ką blogesnių indų su dangčiu tik kelis kartus pigiau...Jei netgi rinkinukas sudaro 44 lt kainos be indo, tai kita dalis tik už indą...nu...20 lt kainuoja padoresnis tikras akvariumas jau. Manau, labiau verta tada dvi žuvytes gaut ir norfos indą....

atvėso pagaliau, valio valio, valio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 rugpjūčio 2014 - 08:21
Susidomejau ir as tom zuvytem smile.gif O kazin Violeta* nezinai, skiriasi tos zuru robo fish nuo kitu gamintoju robo fish, kuriu pilna ebay ar aliexpress kainuojanciu apie 3 dolerius ar ne g.gif
Atsakyti
Originalūs gamintojai yra Zuru ir Hexbug Aquabot ..ir tai buvo absoliuti 2013 naujiena žaislų pasaulyje, ir ebayjuje tie originalai ir išlaikę panašią kainą, arba savininkai pigiau atiduoda...o tos po tris dol, matos, kad tiesiog kinietiškos, hong hongo kopijos...aišku, vaikams dzin, kopija ar kas, bet va kls ar batareika tikrai laikys vandenyje sandarumą.... g.gif
Atsakyti
AS tai pasisvietus,senai jau esu uzmaciusi tas robo fish,netycia inete radau,amazon puslapy,labai man patiko,ziuriu ir senukuose yra,tai galvoju gal kokiom kaledom prasyt kaip dovana,nes namai pilni visokiu niekniekiu biggrin.gif tai butu bent tokia nauja pramogele biggrin.gif

arteja darziukas,negavom jokiu siuntimu,pasidarem pask skiepa,eisim tik tirkint dantu ir del kirminuku wink.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kaip gi jūsų vasara praėjo?Ar dar vis eina?O gal jau ruošybą į darželius geužinukams prasidėjo?
Ritik kaip tau sekkasi su 2 tvarkytis?Kaip mažoji auga?
Figueira,kaip tu laikais ?
Maniškis tai dabar nori į darželį,sakė eis smile.gif Jau gyvename be pampių,Ir pietų ir naktį sausas išmiega.Tiesa vieną dieną po pietų miego pabudo šlapias,nes prieš eidamas miegoti arbūzo privalgė doh.gif Bet labai nervina ,kad kur užsimano sisiot,prie vietos ir padaro.Anąsyk laiptais belipdamas užsimanė tai nusimovė kelnes ir vietoj padarė. doh.gif O šiaip ir ant puodo daro ir ant klozeto jei palaikai,ir laike už kampo lotuliukas.gif Baisiai pomidorus mėgsta,žalius kopūstus vienus lapnoja.Ir agurkų nebrokija.Nu su daržovėmis draugaujame thumbup.gif
Atsakyti
DEL DARZELIU - tai a stokioj kaip cia pasakyti,lengvoj panikoj biggrin.gif as nez kiek cia visko reiks pasiruosti,ypac jaudina mane apranga ir avalyne,reikes i grupe abiems basuciu,i lauka keduku,atsliks ziem air abiems batuku zieminiu,(plius dar atsarginiu rubu prideti abiems ir tureti namie rubu i lauka smile.gif TAS mane jaudina labiausiai,ir zinoma,adaptacija,ypac Liutauro biggrin.gif kur eina ten sysioja,gaus but zodziu su pampu grupeje tikrai...kitaip niekaip,nevalgo pats,,zodziu,didelis ir toks dar leliukas biggrin.gif mazoji Salomeja visiskai pasiruosus,viska noriai daro,ir labiau susikalbeti eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 08 11, 07:22)
.Nu su daržovėmis draugaujame thumbup.gif

Kaip faina. Savajam galiu ikist tik virtu darzoviu ir vaisius kaikuriuos (bananus, kriauses ir obuolius). Zaliu darzoviu nevalgo schmoll.gif

QUOTE(joliukas27 @ 2014 08 11, 13:39)
DEL DARZELIU - tai a stokioj kaip cia pasakyti,lengvoj panikoj biggrin.gif as nez kiek cia visko reiks pasiruosti,ypac jaudina mane apranga ir avalyne,reikes i grupe abiems basuciu,i lauka keduku,atsliks ziem air abiems batuku zieminiu,(plius dar atsarginiu rubu prideti abiems ir tureti namie rubu i lauka smile.gif TAS mane jaudina labiausiai,ir zinoma,adaptacija,ypac Liutauro biggrin.gif kur eina ten sysioja,gaus but zodziu su pampu grupeje tikrai...kitaip niekaip,nevalgo pats,,zodziu,didelis ir toks dar leliukas biggrin.gif mazoji Salomeja visiskai pasiruosus,viska noriai daro,ir labiau susikalbeti eina biggrin.gif

Jooo, apie apranga ir as daugiausiai mastau. Jau pripirkau daug ko, batu tik truksta ir pizamos. Bet cia tik rudeniui, ziemos garderobo dar nepradejau ziuret doh.gif Vienam jau daug visko reikia, o pas tave du. Turbut spinta pas jus milziniska biggrin.gif
Maniskis irgi pats nevalgo, ir apsirenkt/nusirenkt nei truputi nemoka. Tai idomu kaip ten bus darzeli su sisiojimu. Tikrai nezadu gryst prie pampersu, tokius kryziaus kelius perejus schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki mamukai 4u.gif
Vakar sulaukem savo stebuklelio. 3510 gr ir 49,5 cm - Lucas Gabriel
Cezaris praejo gerai
Elanyte irgi jau eina I darziuka. Nelengva. Verkia kai palieku. Namie bunam jau be pampio. Pati nueina ant puodo.
Atsakyti