Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(ramunciukas @ 2014 06 17, 10:05)
Labas rytas, kaip gyvuojate? Ar patinka tokie orai? Man neee, noriu šiltesnių, bet vat mano vaikui tokie orai pats tas thumbup.gif
Matas kalba jau nemažai, beveik viską eina suprat, ką jis pasakoja wub.gif o su puodu reikalai pusėtini, naktimis jau antrą savaitę miega be pampio, bet per tą laiką dvi naktis buvo prsisiiojęs. Dienomis kaip kada, būna dienų, kad nė vienų kelnių šlapių nebūna, būna, kad ir kelis kart per dieną prišlapina. Bet realiai tik trečdalį privaro, visa kita būna sausa. O vat su rimtu reikalu tai nieko, nepadaro jis į puodą ir gana, tik į kelnes. Valgo pats gana patenkinamai, tik kai kuriuos patiekalus sunkiau, reikia pagalbos. Vis dar gimtadienio dovanos įdomios, žaidžia, kaip seneniai tik gavęs. smile.gif

Labas,
tai zadini ir sodini naktim ant puoduko, ar tiesiog nepraso gerti ir ismiega sausai g.gif mano pupai diena tik sekasi ant puoduko tupciot. tik sysiu su kaku painioja biggrin.gif ir pyragai tik i kelnes kraunami pasislepus doh.gif doh.gif

Ir dienos rezima reik darzelini pasidaryt jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritik*: 17 birželio 2014 - 13:35
QUOTE(*Ritik* @ 2014 06 17, 14:32)
Labas,
tai zadini ir sodini naktim ant puoduko, ar tiesiog nepraso gerti ir ismiega sausai g.gif  mano pupai diena tik sekasi ant puoduko tupciot. tik sysiu su kaku painioja biggrin.gif ir pyragai tik i kelnes kraunami pasislepus doh.gif  doh.gif

Ir dienos rezima reik darzelini pasidaryt jau.

Tai eis tavo pupa į darželį? Nežadinu naktimis, išmiega, o ryte atsikėlus iškart sisuka bėgam daryt, bet maniškis ne atsisėdęs, o stovėdamas daro, kai tėtis biggrin.gif yra buvę pora kart naktį atsikėlė ir pasakė, kas nori sisuko.
Tavo pabaiga netoli jau Ritik wub.gif
Atsakyti
joaaaaaaaaaaa biggrin.gif as nors ir siandien noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunciukas @ 2014 06 17, 09:05)
Labas rytas, kaip gyvuojate? Ar patinka tokie orai? Man neee, noriu šiltesnių, bet vat mano vaikui tokie orai pats tas thumbup.gif
Matas kalba jau nemažai, beveik viską eina suprat, ką jis pasakoja wub.gif o su puodu reikalai pusėtini, naktimis jau antrą savaitę miega be pampio, bet per tą laiką dvi naktis buvo prsisiiojęs. Dienomis kaip kada, būna dienų, kad nė vienų kelnių šlapių nebūna, būna, kad ir kelis kart per dieną prišlapina. Bet realiai tik trečdalį privaro, visa kita būna sausa. O vat su rimtu reikalu tai nieko, nepadaro jis į puodą ir gana, tik į kelnes. Valgo pats gana patenkinamai, tik kai kuriuos patiekalus sunkiau, reikia pagalbos. Vis dar gimtadienio dovanos įdomios, žaidžia, kaip seneniai tik gavęs. smile.gif

Tokie orai man labai labai patinka, vis ne tas žudantis karštis, kuris priverčia širdį net tabaluot, man kažkaip netinka nei šalčiai dideli, nei karščiai...Sako, ištisi mėlynių plotai išdžiūvę, mažai šiemet jų bus..Žodžiu, gerai kad atvėso ir nebešutina, vis tiek nesu iš tų žmonių kur saulėj gali gulėt ir tingėt mirksiukas.gif

Mano nekalbininkas vaikis, ir tas mane biški neramina, nu vėluoja kalba, konkrečiai. Davau sau dar kelis mėnėsius, o paskui jau ieškosime specų pagalbos, kaip tą vaiką prakalbint...Viską supranta, suvokimas geras, o ko nekalba normalia šneka, nesuprantu cool.gif Bet giminėj visi bernai nekalbininkai, tai matyt reik tiesiog laukt...

Ritik, taip, finišas artėja,ir koks geras metas gimdymui 4u.gif ...o aš vėl gyvenu naujo planavimo nuotaikom..dėl daržiuko, mačiau, kad nelabai patinka gautas...Ar keisitės?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 06 17, 16:04)
Mano nekalbininkas vaikis, ir tas mane biški neramina, nu vėluoja kalba, konkrečiai. Davau sau dar kelis mėnėsius, o paskui jau ieškosime specų pagalbos, kaip tą vaiką prakalbint...Viską supranta, suvokimas geras, o ko nekalba normalia šneka, nesuprantu  cool.gif  Bet giminėj visi bernai nekalbininkai, tai matyt  reik tiesiog laukt...

Ritik, taip, finišas artėja,ir koks geras metas gimdymui 4u.gif ...o aš vėl gyvenu naujo planavimo nuotaikom..dėl daržiuko, mačiau, kad nelabai patinka gautas...Ar keisitės?

Tai nejau visai taip nieko ir nesako? Maniske irgi ne per daugiausiai kalba, bet nepergyvenu. Savo sneka,tai daug burbuliuoja. O jau kaip barasi kai pyksta lotuliukas.gif

Darziukas. Tai aisku, kad noreciau to, kuris po langais, tai ir brukstelejau. Bet kazi ar atsiras norinciu.

Darziukuose visur vaikuciai 12val. eina liuliuko?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Maniskis irgi nekalba beveik, sako tik kelis zodzius, bet jau matau kad norisi viska kartot, tai gal greitai pramus normali kalba biggrin.gif Suprast atrodo supranta beveik viska, bet va specialiai nedaro kas jam yra sakoma doh.gif

Puodo reikalai pusetini. Diena namuose viskas ok, pats nueina i tuoleta arba pasipraso, kartais net kelnes maunasi. Ypac kai nori rimto reikalo tai tik i tuoleta biggrin.gif Bet va kai lauke buna tai nemoka dar pasiprasyt, tai reikia stebet istisai. Nakti kolkas su pampiu miega, bet jau rezgu plana nebedet, nes daznai atsikelia su tusciu, o kartais atsikeles nubega pats i tuoleta ir padaro biggrin.gif

Pas mus pagrindine beda dabar yra su oziais. Baisingai dideli ir nezinau kaip su jais kovot doh.gif unsure.gif Viskas turi but visada tik pagal ji, jei ne tai isterijos priepoliai prasideda - viskas metoma, musasi, klykia rekia ir pns. Baisu verysad.gif

Siandien netycia gavo su kamuoliu krepsinio i veida, tiksliau i nosi. Tai aciu D. kad neluzo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 17, 23:19)
Maniskis irgi nekalba beveik, sako tik kelis zodzius, bet jau matau kad norisi viska kartot, tai gal greitai pramus normali kalba biggrin.gif Suprast atrodo supranta beveik viska, bet va specialiai nedaro kas jam yra sakoma doh.gif

Puodo reikalai pusetini. Diena namuose viskas ok, pats nueina i tuoleta arba pasipraso, kartais net kelnes maunasi. Ypac kai nori rimto reikalo tai tik i tuoleta biggrin.gif Bet va kai lauke buna tai nemoka dar pasiprasyt, tai reikia stebet istisai. Nakti kolkas su pampiu miega, bet jau rezgu plana nebedet, nes daznai atsikelia su tusciu, o kartais atsikeles nubega pats i tuoleta ir padaro biggrin.gif

Pas mus pagrindine beda dabar yra su oziais. Baisingai dideli ir nezinau kaip su jais kovot doh.gif  unsure.gif Viskas turi but visada tik pagal ji, jei ne tai isterijos priepoliai prasideda - viskas metoma, musasi, klykia rekia ir pns. Baisu  verysad.gif

Siandien netycia gavo su kamuoliu krepsinio i veida, tiksliau i nosi. Tai aciu D. kad neluzo schmoll.gif

tai visai geri puodo reikalai thumbup.gif
oziai ziaurus ir pas mus buvo, bet kazkaip staiga eme ir pasikeite vaikas. tfu tfu tfu... biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
mes po visu baliu, svenciu.. pagaliau puses metu pertrauka, pailsesim gal? smile.gif Atsventem ir gimtadieni, ir Jonines, kaip ne kaip, gavosi dvi skirtingos sventes: gimtadienis ir vardadienis. Is gimtadienio tai pasirodysim, nes pati viska dariau, tiek laiko, darbo, meiles idejau, o va Joninen nieko neruosiau, ekspromtu gavosi kaip gavosi... Tik mano vaikis issigando azuolu vainiko, tai nebus foto su juo, ateiciai paliekam, kai paaugsim. Bus dar tu Joniniu smile.gif
Ne viskas vyko kaip norejau, bet turbut niekada nepavyksta taip, kaip buna suplanuota is anksto. Visu pirma pavede oras, abiems sunums buvau nupirkusi vienodas Winnie Pooh maikutes, sau irgi turejau maikute ta tema, bet sita fotosesija atidejom siltesniems orams. Be to, gimtadienio ryta Jonukas pabudo su temperatura, tai buvo minciu is vis nieko nedaryti, bet paskui viskas rimo ir nurimo, taip ir nesupratau is kur ir nuo ko ji. Pasirodysim keleta akimirku is musu 2-ojo baliaus smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Galiu pasakyti, kad labai dekinga tema ir labai spalvinga, beveik visos spalvos tiko. Sventem lauke, pavesinej, bet kadangi buvo saltoka, tai vaiku per daug nefotkinau, nes apranga juk turejo buti kitokia, deranti prie sventes temos, nu bet.. aciu ten kazkam is dangaus, nors nelijo, tai turim ka turim blush2.gif
Atsakyti
Daiva888, labai grazi svente, taip jau suderinta wub.gif

Sveikos mergaites! Skaitau viska, rasyti fiziskai nespeju.

Bet ateinu patarimo, pribrendo reikalas senaji lygintuva keist, kuo lyginate drabuzius, ar patenkintos ar tik siaip sau?

Violeta, jei nesunku, primink saviskio lygintuvo modeli, privalumus ir minusus, buvau issisaugojusi, neberandu niekur. Philips pas tave, jei gerai pamenu? Dairausi i juos, bet noriu naujausio modelio, ten mane gasdina, kad visiems audiniams vienas rezimas (nesvarbu, silkas, sintetika ar normali medziaga)..

Kiti gamintojai turi su papildomu padu, kuris dedasi, kai reikia lygint pvz kelniu kanta is gerosios puses, kad neblizginu audinio, bet ar tikrai, neblizgina, nerandu astsiliepimu. Kazkaip tokio menkniekio reikia, bet pasiulos gausoje pasimeciau doh.gif

Siaip patys laikomes kazkaip, nezinau kaip, isejau dirbti, nematau vaiku, namu, nieko...darbas, stresas, ilgos darbo valandos...kazkaip sunkiai adaptuojuosi po beveik 5metu vaiku auginimo naujoje darbovieteje, o ir tempas, darbas sudetingas...
Atsakyti
Sveiki mamukai 4u.gif girdėjot, o gi žada atšilti? bigsmile.gif
daiva888 labai pasistengei, Šaunuolė! 4u.gif
Kaip gyvenat? ar 6aldikliuose yra dar vietos? Pas mane, neee, nešu jau pas kaimynę biggrin.gif visko daug, o šaldiklis mažas g.gif laimei kaimynka sutiko priimt thumbup.gif laukiu dabar mėlynių ir aviečių, pastarųjų turiu kieme nemažai, o vat mėlynių jau reiks pirkt, na nebent sužinočiau kur gera vietelę, tai pati prisiskinčiau smile.gif
Mes šiandien Matą smarkiai apkirpom, ruošiamės šiltajam sezonui smile.gif ir pasidžiaugsiu, kad maniškis ėmė pagaliau braškes ir žemuoges skabyt iš daržo, nebereikia cukreliu paskaninti biggrin.gif

Kažin kaip Figuera? Jau manau ir Ritik turi kuo džaiugtis wub.gif O gal dar yra būsimų mamyčių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunciukas: 02 liepos 2014 - 23:46
Sveikos,

QUOTE(*Ritik* @ 2014 06 17, 18:41)

Ritik, lengvai ir greitai pasitik savo antrąją dukrelę wub.gif 4u.gif

QUOTE(Albe69 @ 2014 06 17, 22:19)
Pas mus pagrindine beda dabar yra su oziais. Baisingai dideli ir nezinau kaip su jais kovot doh.gif  unsure.gif

Patikėk, pas mus irgi būna momentų, kai tuos ožius įmūrytum į sieną. cool.gif bet ką, aš labiausiai per vis nepakenčiu žviegiančių ožių, tai..Randu priemonių ožiam vaikyt, efektyviai veikia vieno palikimas kambaryje išsibliaut ir visiškas ožių ignoras. Kantrybės dieviškos reikia, bet tfu ftu ftu lyg mažėja...

QUOTE(daiva8888 @ 2014 06 25, 14:17)
nes pati viska dariau, tiek laiko, darbo, meiles idejau, o va Joninen nieko neruosiau, ekspromtu gavosi kaip gavosi...

Gražu, matosi daug pastangų įdėta ir meilės.. 4u.gif

QUOTE(lifili @ 2014 06 26, 21:57)
Sveikos mergaites! Skaitau viska, rasyti fiziskai nespeju.

Bet ateinu patarimo, pribrendo reikalas senaji lygintuva keist, kuo lyginate drabuzius, ar patenkintos ar tik siaip sau?

Violeta, jei nesunku, primink saviskio lygintuvo modeli, privalumus ir minusus, buvau issisaugojusi, neberandu niekur. Philips pas tave, jei gerai pamenu? Dairausi i juos, bet noriu naujausio modelio, ten mane gasdina, kad visiems audiniams vienas rezimas (nesvarbu, silkas, sintetika ar normali medziaga)..

maniškis man buvo geras tarnas, bet dabar jau tik šiaip sau, mat nuvylė savaiminio nusikalkinimo sistema. ...iki šiol lyginu nuo pat vaiko gimimo viską, tai...ką žinau, kai lyginu kupetom, reikia tikrai gero lygintuvo..Maniškis man idealus iki vaiko buvo palaidinėms prasilygint, ale dabar..gal per sunkus svoriu...tas nusikalkinimas vėl...toks dalykas, kad man porą daiktų sugadino...bet kas jau kas, o režimai tikrai turi būt pritaikyti visiems audiniams, o bene didžiausiais privalumas to mano turimo tai jonizuotas lyginimas itin jautriems audiniams, smūginis lyginimas, kai reik itin stipriai užkantuot, vertikalus lyginimas, na ir smailė pati apie sagas gražiai apeit su ta smaile, na ir didelė vandens talpa privalumas ...na, kol veikia tai veikia bet irgi bręstu pokyčiams...Mano philips azur, net neabejoju, kad per tuos porą metų yr žymiai geresnių jau...

QUOTE(ramunciukas @ 2014 07 02, 23:44)
Kaip gyvenat? ar 6aldikliuose yra dar vietos?

Vietos tai sparčiai mažėja...atsirinkom jau kad pvz braškės šaldytos nepaklausios, ir alergizuoja, bet paklausi jų uogienė,...tai nebešaldžiau, tik viriau...Mėlynių kaip visad, po kibirą prišaldau..Kaina jų šiemet labai aukšta, jei pernai po litrą 11 litų prašė, šiemet jau ir po 20 kai kurie nori, o pirkau pati po 15...Tai iš uogų tik mėlynės, serbentų biškis bus, yr nuo pernai likę braškių ir aviečių šaldytų, tai..dar galvoju ką daryt, tebelaikyt ar uogienę pervirt..Špinatų noriu šaldyt dar, daržovių pusgaminius darytis rudeniop, na ir mėsytės prišaldyt...Kita vertus, darželinukas bus, tai...tai kažin kiek visko ir nebereik, bet...šaldikliai užsikiša savaime visokiais šaldytais grybais ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 03 liepos 2014 - 17:35
Siandien gime mano pupa:-)
Atsakyti