SU MEILĖS DIENA VISAS
Kam reik ir kam sunku po
O panelių padavė Vilmuke kaip suprantu su daržliu nebuvo didelių problemų,ta prasme,dėl pripratimo? Ir su praėjusiu gimtadieniu
Maniškis šiandien 2 kartus apsivėmė Miegojo pietų,įeinu į kambarį,guli lovytėj viss nuo galvos iki kojų v......se Vien pomidorai Nu per peitus pasitaisėm salotų su pomiku agurku ir grietine.Valgė gi ir anksčiau nieko nebūdavo Bet linksmas duodasi Paskum išėjo su sese pas babą,oten pomidoro su batonu vėl užkando.Tai grįžo namo viskas lauk
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 13, 19:03)
Man irgi idomu
Žiuželi...MIEGOK. ir baik papintis. Nes kol tai darysi, neišsimiegosi, o tada toliau jausis pasimetus ir pan. Nuo miego kiekio ir kokybės labai priklauso savijauta, net kartas save galima nustebint kuo galima pavirst kai trūksta žmogui miego.
Džiugu, kad mokslai leidžia atsipūst. O mergina..nežinau...maniškis padaro į puodą paraginus nueit, bet pats dar nesusipranta nueit..o padarius...megsta pažaist su "vandenuku" ...
jep, trumpa ta mano laime
nu matai, primeni ir nueina, o as kai jai sakau/klausiu, atsakymas yra ne. nuvedama nesileidzia, matyt taip izeidziu jos savarankiskuma.... ozkute mano siaip ji nei zaidzia su turiniu nei ka, tvarkingai pati ispila (man neleidzia....)
Oi suprantu ta nerima, bet lauksim griztant su gerom ziniom
del JAV... na jei tik trims metams gal ir neverta visko mesti. nebent norisi pailseti nuo darbu pabut namu seimininke ir uzsiimti savimi ir vaikais o paskui atgalios i darbus
Sveikos, mielosios..
Kaip gyvenatės?
Vilmuke..kokia graži ir didelė Ievutė išaugo..
Su tortadieniu
Žiuželiuk..neliūdėk,pailsėk ir viskas bus gerai..
Dukrytei susitvarkys sveikata,duok dieve,greičiau,darbas tinkamas susiras tave vieną dieną..mažiulis yra mažiulis,ir jam norisi ne tiek to pienelio,kiek kontakto su tavim man atrodo..gyvenk taip kaip dabar yra,kaip suprantu šiuo metu kaip ir atotogauji,jei taip galima pavadint reiks mudviem susimatyt..kartą buvau tavo mieste palikus be mašinos 4 val.galvojau nagus nusgraušių nieko neveikdama ,bet nedrįsau tau skambint,galvoju darbe,ar šiaip užsiėmus..
Na,bet jei turėsi laiko laisvo,mielai atlėksiu
8 p.m. parodyk savo gražiąją pietietę prie progos (žinai kur )
Pas jum su puodu nors šiokie tokie reikalai einasi..o pas mus jokių apsoliučiai..puodas yra didelis baubas ir tiek,ir naudojamas laiptinėj,kad nesikarstytų laiptais ,Blogai darau,žinau..bet nebeįmanoma išsaugot visur,kur ji duodasi,o puodą apeina dideliu ratu..
Violeta..linkiu sėkmės tau,ten kur jos reikia
Linkiu,kad pasisektų..
O dėl JAV...kiekvienam skirtinga situacija aišku,ir negalim įlyst ne į savo kailį.Kalbėjom kažkada daug apie tai,pameni..
Aš,jei tai mano situacija būtų,negalvodama vaiuočiau paskui savo žmogų..pamynus po savim tėvynę,artimuosius,diplomą ir visa kitą..
Man, mano tėvynė ir namai yra ten,kur yra mano šeima...ir viskas,tokia jau aš..
Bet čia tik man taip,negalim mes patart nieko,jau pačiai viską nuspręst reikės,nelengva,bet linkiu rasti geriausią visiems sprendimą
Taip sakant,kad ir vilkas sotus būtų,ir avis sveika liktų
Dėl L tyrimų įsivaizduoju,kaip psichologiškai nesmagu tokioj įstaigoj eit tirtis..nu bet pasakyk sau,kad to reikia,kad įsitikintum,jog jam viskas gerai..
Ir bus viskas gerai
Kas čia dar..
Ką mes?Mes nieko..skiepus susirinkom nuo erkinio e.,daabr be didelės baimės eisim po miškus,uogų ragaut,nes uogom galėtų gyvas būt ,valgo saujom,laukiam nesulaukiam šviežių..
Ryt pasą eisim darytis,pirma kelionė bus čia pat,į Rygos zoosodą..nerealus jis ten.
Statybos pačiam įkaršty,visokių reikalų,klausimų..
Močiutės dažnai padaboja mažių,turiu laisvas rankas kojas..bet tai biškį darbo reikalų,biškį statybų,tai dar to ir ano..ir psio..žiūri 12 nakties jau ,kur tas laikas skuba..
Va ir viskas..
Ir kaip Žiuželiukas sakė,nu tokie faini tie berniukėliai,tik myluot ir myluot..Aišku,ir su mergaitėm taip pat juk ,bet tai ką turi,tas ir mieliausias.negaliu aš atsižiūrėt,atsibučiuot su juom,saldybių meilybė..
Kaip gyvenatės?
Vilmuke..kokia graži ir didelė Ievutė išaugo..
Su tortadieniu
Žiuželiuk..neliūdėk,pailsėk ir viskas bus gerai..
Dukrytei susitvarkys sveikata,duok dieve,greičiau,darbas tinkamas susiras tave vieną dieną..mažiulis yra mažiulis,ir jam norisi ne tiek to pienelio,kiek kontakto su tavim man atrodo..gyvenk taip kaip dabar yra,kaip suprantu šiuo metu kaip ir atotogauji,jei taip galima pavadint reiks mudviem susimatyt..kartą buvau tavo mieste palikus be mašinos 4 val.galvojau nagus nusgraušių nieko neveikdama ,bet nedrįsau tau skambint,galvoju darbe,ar šiaip užsiėmus..
Na,bet jei turėsi laiko laisvo,mielai atlėksiu
Pas jum su puodu nors šiokie tokie reikalai einasi..o pas mus jokių apsoliučiai..puodas yra didelis baubas ir tiek,ir naudojamas laiptinėj,kad nesikarstytų laiptais ,Blogai darau,žinau..bet nebeįmanoma išsaugot visur,kur ji duodasi,o puodą apeina dideliu ratu..
Violeta..linkiu sėkmės tau,ten kur jos reikia
Linkiu,kad pasisektų..
O dėl JAV...kiekvienam skirtinga situacija aišku,ir negalim įlyst ne į savo kailį.Kalbėjom kažkada daug apie tai,pameni..
Aš,jei tai mano situacija būtų,negalvodama vaiuočiau paskui savo žmogų..pamynus po savim tėvynę,artimuosius,diplomą ir visa kitą..
Man, mano tėvynė ir namai yra ten,kur yra mano šeima...ir viskas,tokia jau aš..
Bet čia tik man taip,negalim mes patart nieko,jau pačiai viską nuspręst reikės,nelengva,bet linkiu rasti geriausią visiems sprendimą
Taip sakant,kad ir vilkas sotus būtų,ir avis sveika liktų
Dėl L tyrimų įsivaizduoju,kaip psichologiškai nesmagu tokioj įstaigoj eit tirtis..nu bet pasakyk sau,kad to reikia,kad įsitikintum,jog jam viskas gerai..
Ir bus viskas gerai
Kas čia dar..
Ką mes?Mes nieko..skiepus susirinkom nuo erkinio e.,daabr be didelės baimės eisim po miškus,uogų ragaut,nes uogom galėtų gyvas būt ,valgo saujom,laukiam nesulaukiam šviežių..
Ryt pasą eisim darytis,pirma kelionė bus čia pat,į Rygos zoosodą..nerealus jis ten.
Statybos pačiam įkaršty,visokių reikalų,klausimų..
Močiutės dažnai padaboja mažių,turiu laisvas rankas kojas..bet tai biškį darbo reikalų,biškį statybų,tai dar to ir ano..ir psio..žiūri 12 nakties jau ,kur tas laikas skuba..
Va ir viskas..
Ir kaip Žiuželiukas sakė,nu tokie faini tie berniukėliai,tik myluot ir myluot..Aišku,ir su mergaitėm taip pat juk ,bet tai ką turi,tas ir mieliausias.negaliu aš atsižiūrėt,atsibučiuot su juom,saldybių meilybė..
Oj Violeta linkiu tau gerų rezultatų nes jau ir aš tokių laukių, bet nesulaukiu...
Dovanos gi žoliapjovę gavo nuo kūmų, ją stumi ir ji bilda, net ale užvest gali, yra toks patraukinėt pypsiukas, maniškis patraukia kelis kart ir pradeda pats birbti, o tada į žolę ir jau tik važiuoja laimingas, o šiaip ir kamabrį su ja linksmai važinėjas, žaislų užsideda. Dar gavo karutį su katuvėliu ir grėbliu, tai labai šauniai man žoles suvežė iš darželio, kur reikėjo, ir dar pakasė kaimynui darželį gavo didelį sunkvežimį, bet jis toks įdomus, kai priekaba atsidaro, Matas įsikimba, apačioj užsifiksuoja ir jis ją stumdo nepasilenkdamas. Gavo kamuolį dar, žaidžaim per dieną po kelis kartus, turėjo mažą, dabar turi didelį, dar gavo vyrišku įrankių plasmasinių, bet su jais ne taip jau ir žaidžia labai, labiau juos dėlioja į tas formas kur paliko juos išėmus, knygelių gavo, supynes. Su viskuo sąžiningais kasdien pažaidžia po kleis kartus. O ryte žaidžai su lego visada atsikėlęs, nors padovanojom Kalėdų proga, bet tik dabar tepradėjo domėtis.
Dar savaitgalį kažka gausm nes pora svečių žadėjo atlėkt.
O tai jūsų vaikai negavo dovanų, kad neturi ką veikt?
Dovanos gi žoliapjovę gavo nuo kūmų, ją stumi ir ji bilda, net ale užvest gali, yra toks patraukinėt pypsiukas, maniškis patraukia kelis kart ir pradeda pats birbti, o tada į žolę ir jau tik važiuoja laimingas, o šiaip ir kamabrį su ja linksmai važinėjas, žaislų užsideda. Dar gavo karutį su katuvėliu ir grėbliu, tai labai šauniai man žoles suvežė iš darželio, kur reikėjo, ir dar pakasė kaimynui darželį gavo didelį sunkvežimį, bet jis toks įdomus, kai priekaba atsidaro, Matas įsikimba, apačioj užsifiksuoja ir jis ją stumdo nepasilenkdamas. Gavo kamuolį dar, žaidžaim per dieną po kelis kartus, turėjo mažą, dabar turi didelį, dar gavo vyrišku įrankių plasmasinių, bet su jais ne taip jau ir žaidžia labai, labiau juos dėlioja į tas formas kur paliko juos išėmus, knygelių gavo, supynes. Su viskuo sąžiningais kasdien pažaidžia po kleis kartus. O ryte žaidžai su lego visada atsikėlęs, nors padovanojom Kalėdų proga, bet tik dabar tepradėjo domėtis.
Dar savaitgalį kažka gausm nes pora svečių žadėjo atlėkt.
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 05 14, 23:33)
O dėl JAV...kiekvienam skirtinga situacija aišku,ir negalim įlyst ne į savo kailį.
esu idejus neseniai ne jokia ji pietiete akys melynos, plaukai - lietuviskos spalvos, tiek kad odoss spalva- tamsesne, ne balta kaip as , ir plaukai garbanoti
Nu ateis laikas ir puodui. MAne tai neviltis vercia imtis drastisku priemoniu, mano anyta neuzsiima, o as niekad laiko neturiu.... skamba baisiai, bet tiesa....
Del Violetos. MAn labai sunku butu be MB but. LABAI. BEt jei jam tektu geras kontraktas, kazkur laikinai, o as su mokslais/darbais cia - nezinau ka daryciau. Mokslus tektu baigti bet kuriuo atveju, o vat darbus ko gero mesciau. BEt kiekviena situacija individuali
QUOTE(ramunciukas @ 2014 05 15, 00:39)
berniukiskos dovanos, ech... mano negavo dovanu zaislu. Ir taip namie kalnas. Zaidzia labiausiai su lego ir spalvina O dovanu gavo tevu uzsakymu vaiku kambario baldus
Sveikos!
Vilmuke, vaje kaip nesmagu, kad atleido.
As irgi is pirmadieni nutraukiau darbo sutarti darbovieteje, bet as jau pries iseinant i dekreta, daviau zodi, kad nebegrisiu...ir isejau su labai gerom ismokom...bet va sian jau buvo pirma darbo diena naujoje darbovieteje. Sunku, idomu, baisu...vistik virs 5metu namie (nors ir papildomu veiklu turiu), bet vistiek...keistai, netiketai ir greit radau darba, bet dbr adaptuotis reikia
Vilmuke, vaje kaip nesmagu, kad atleido.
As irgi is pirmadieni nutraukiau darbo sutarti darbovieteje, bet as jau pries iseinant i dekreta, daviau zodi, kad nebegrisiu...ir isejau su labai gerom ismokom...bet va sian jau buvo pirma darbo diena naujoje darbovieteje. Sunku, idomu, baisu...vistik virs 5metu namie (nors ir papildomu veiklu turiu), bet vistiek...keistai, netiketai ir greit radau darba, bet dbr adaptuotis reikia
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 05 07, 19:41)
ACIU ACIU ,matyt netycia suklysta yra pirmam puslapy su data,taip musu gimtadienis dvigubas 05.07
sveikos,prisiduodam,kad gysi,sirgom cia vel visi,virusas kazkoks,,pasveikom,su antibais,jau geriau,gimse like nesvesta,vaikai tik suvalge torta,nes jis jau buvo uzsakytas abu buvp pikti ir sergantys,zodziu
puodo reikalai,nenusiminkit moterys,mes darom abu dar I pampius,ir nesuku galvos,arba sukciau,jei butu kada,as vos speju juos pamaitint,nupraust,o esu istisa diena tampoma uz pirstu ir su jais kazka turiu veikt,ateina mama,porai va,paskui uzmigdom juos,iseina,vel vien aiki kol v gryzta,tai taip ir sukasi dienos,kalba irgi ne per daugiausia,greiciau mazoji tyngi,nes viska supranta kiaurai,ale lupa stik ispucia kaip antis ir maivosi,o maziukas ka maziukas,isdykes oziukas,kiek reikia man sveikatos as nez,,pasiguosiu Is dallies,bet ir pasidziaugsiu,jez kaip as juos myliu,grynai kopija saves(mazoji) ir kopija vyro(mazylis) auginam kaip sakant sau pamaina kaip taisykl eiki sios dienos,kas patinka vienam tai kitam ne,mazoji viska atimineja is brolio,bet jis dar kantrus,pora kart ja tik pastume,tai ji skrido mazute per visa troba,mat jegos berniukstis turi labaaai daug tikiuos darziuky uzstos sese ir save ir dar mama
Laba
Nu va ir mes jau atšventėm savo 2-ąjį gimtadieniį
Nu va ir mes jau atšventėm savo 2-ąjį gimtadieniį
Kristule,tavo gražuolį Igniuką su gimtadieniu
Tortas labai skaniai atrodo.. niam niam
Šita diena turėjo būt ir mūsų antrasis gimtadienis..ale vot jau esam 2.2 metukų.. ,bet kažkaip įstrigus man ta data,ir kai kur nors kas paklausia gimimo datos,tai būna ir pagalvoju dar..
Ech..taip džiaugiausi nėščia,kad vaikas gimtadienį švęs sodams žydint...o gavosi kad ir sniego būna dar..
Gero jums gimtadienio
Tortas labai skaniai atrodo.. niam niam
Šita diena turėjo būt ir mūsų antrasis gimtadienis..ale vot jau esam 2.2 metukų.. ,bet kažkaip įstrigus man ta data,ir kai kur nors kas paklausia gimimo datos,tai būna ir pagalvoju dar..
Ech..taip džiaugiausi nėščia,kad vaikas gimtadienį švęs sodams žydint...o gavosi kad ir sniego būna dar..
Gero jums gimtadienio
AČIŪ mamukai už sveikinimus
Ir aš sveikinu su gimtadieniais, kam praėjusiais, kam ateinanačiais Igną, Normantą, Sofiją