Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

SU MEILĖS DIENA VISAS wub.gif
Kam reik ir kam sunku po 4u.gif
O panelių padavė wub.gif thumbup.gif Vilmuke kaip suprantu su daržliu nebuvo didelių problemų,ta prasme,dėl pripratimo? 4u.gif Ir su praėjusiu gimtadieniu
Maniškis šiandien 2 kartus apsivėmė doh.gif Miegojo pietų,įeinu į kambarį,guli lovytėj viss nuo galvos iki kojų v......se doh.gif Vien pomidorai doh.gif Nu per peitus pasitaisėm salotų su pomiku agurku ir grietine.Valgė gi ir anksčiau nieko nebūdavo doh.gif Bet linksmas duodasi smile.gif Paskum išėjo su sese pas babą,oten pomidoro su batonu vėl užkando.Tai grįžo namo viskas lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 05 13, 19:03)

...naaaa..aš nebūsiu aš , o kokios dovanos smile.gif man įdomu.

Man irgi idomu biggrin.gif

Žiuželi...MIEGOK. ir baik papintis. Nes kol tai darysi, neišsimiegosi, o tada toliau jausis pasimetus ir pan. Nuo miego kiekio ir kokybės labai priklauso savijauta, net kartas save galima nustebint kuo galima pavirst kai trūksta žmogui miego.

drinks_cheers.gif

Džiugu, kad mokslai leidžia atsipūst. O mergina..nežinau...maniškis padaro į puodą paraginus nueit, bet pats dar nesusipranta nueit..o padarius...megsta pažaist su "vandenuku"  doh.gif ...

jep, trumpa ta mano laime biggrin.gif
nu matai, primeni ir nueina, o as kai jai sakau/klausiu, atsakymas yra ne. nuvedama nesileidzia, matyt taip izeidziu jos savarankiskuma.... ozkute mano ph34r.gif wacko.gif siaip ji nei zaidzia su turiniu nei ka, tvarkingai pati ispila (man neleidzia....)

Mūsų gyvenimuose sumaištis...

Oi suprantu ta nerima, bet lauksim griztant su gerom ziniom 4u.gif

del JAV... na jei tik trims metams gal ir neverta visko mesti. nebent norisi pailseti nuo darbu biggrin.gif pabut namu seimininke ir uzsiimti savimi ir vaikais biggrin.gif o paskui atgalios i darbus hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios.. 4u.gif

Kaip gyvenatės?

Vilmuke..kokia graži ir didelė Ievutė išaugo.. wub.gif
Su tortadieniu 4u.gif

Žiuželiuk..neliūdėk,pailsėk ir viskas bus gerai.. 4u.gif
Dukrytei susitvarkys sveikata,duok dieve,greičiau,darbas tinkamas susiras tave vieną dieną..mažiulis yra mažiulis,ir jam norisi ne tiek to pienelio,kiek kontakto su tavim man atrodo..gyvenk taip kaip dabar yra,kaip suprantu šiuo metu kaip ir atotogauji,jei taip galima pavadint smile.gif reiks mudviem susimatyt..kartą buvau tavo mieste palikus be mašinos 4 val.galvojau nagus nusgraušių nieko neveikdama biggrin.gif ,bet nedrįsau tau skambint,galvoju darbe,ar šiaip užsiėmus.. ax.gif
Na,bet jei turėsi laiko laisvo,mielai atlėksiu smile.gif

8 p.m. parodyk savo gražiąją pietietę prie progos (žinai kur mirksiukas.gif )
Pas jum su puodu nors šiokie tokie reikalai einasi..o pas mus jokių apsoliučiai..puodas yra didelis baubas ir tiek,ir naudojamas laiptinėj,kad nesikarstytų laiptais doh.gif ,Blogai darau,žinau..bet nebeįmanoma išsaugot visur,kur ji duodasi,o puodą apeina dideliu ratu..

Violeta..linkiu sėkmės tau,ten kur jos reikia 4u.gif
Linkiu,kad pasisektų..
O dėl JAV...kiekvienam skirtinga situacija aišku,ir negalim įlyst ne į savo kailį.Kalbėjom kažkada daug apie tai,pameni..
Aš,jei tai mano situacija būtų,negalvodama vaiuočiau paskui savo žmogų..pamynus po savim tėvynę,artimuosius,diplomą ir visa kitą..
Man, mano tėvynė ir namai yra ten,kur yra mano šeima...ir viskas,tokia jau aš..

Bet čia tik man taip,negalim mes patart nieko,jau pačiai viską nuspręst reikės,nelengva,bet linkiu rasti geriausią visiems sprendimą 4u.gif
Taip sakant,kad ir vilkas sotus būtų,ir avis sveika liktų smile.gif

Dėl L tyrimų įsivaizduoju,kaip psichologiškai nesmagu tokioj įstaigoj eit tirtis..nu bet pasakyk sau,kad to reikia,kad įsitikintum,jog jam viskas gerai..
Ir bus viskas gerai 4u.gif

Kas čia dar.. g.gif

Ką mes?Mes nieko..skiepus susirinkom nuo erkinio e.,daabr be didelės baimės eisim po miškus,uogų ragaut,nes uogom galėtų gyvas būt biggrin.gif ,valgo saujom,laukiam nesulaukiam šviežių..
Ryt pasą eisim darytis,pirma kelionė bus čia pat,į Rygos zoosodą..nerealus jis ten.
Statybos pačiam įkaršty,visokių reikalų,klausimų..
Močiutės dažnai padaboja mažių,turiu laisvas rankas kojas..bet tai biškį darbo reikalų,biškį statybų,tai dar to ir ano..ir psio..žiūri 12 nakties jau doh.gif ,kur tas laikas skuba..

Va ir viskas..
Ir kaip Žiuželiukas sakė,nu tokie faini tie berniukėliai,tik myluot ir myluot..Aišku,ir su mergaitėm taip pat juk smile.gif ,bet tai ką turi,tas ir mieliausias.negaliu aš atsižiūrėt,atsibučiuot su juom,saldybių meilybė.. wub.gif
Atsakyti
Oj Violeta 4u.gif linkiu tau gerų rezultatų 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes jau ir aš tokių laukių, bet nesulaukiu...
Dovanos gi žoliapjovę gavo nuo kūmų, ją stumi ir ji bilda, net ale užvest gali, yra toks patraukinėt pypsiukas, maniškis patraukia kelis kart ir pradeda pats birbti, o tada į žolę ir jau tik važiuoja laimingas, o šiaip ir kamabrį su ja linksmai važinėjas, žaislų užsideda. Dar gavo karutį su katuvėliu ir grėbliu, tai labai šauniai man žoles suvežė iš darželio, kur reikėjo, ir dar pakasė kaimynui darželį biggrin.gif gavo didelį sunkvežimį, bet jis toks įdomus, kai priekaba atsidaro, Matas įsikimba, apačioj užsifiksuoja ir jis ją stumdo nepasilenkdamas. Gavo kamuolį dar, žaidžaim per dieną po kelis kartus, turėjo mažą, dabar turi didelį, dar gavo vyrišku įrankių plasmasinių, bet su jais ne taip jau ir žaidžia labai, labiau juos dėlioja į tas formas kur paliko juos išėmus, knygelių gavo, supynes. Su viskuo sąžiningais kasdien pažaidžia po kleis kartus. O ryte žaidžai su lego visada atsikėlęs, nors padovanojom Kalėdų proga, bet tik dabar tepradėjo domėtis.
Dar savaitgalį kažka gausm nes pora svečių žadėjo atlėkt.
O tai jūsų vaikai negavo dovanų, kad neturi ką veikt?
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 05 14, 23:33)

8 p.m. parodyk savo gražiąją pietietę prie progos  (žinai kur mirksiukas.gif )
Pas jum su puodu nors šiokie tokie reikalai einasi..o pas mus jokių apsoliučiai..puodas yra didelis baubas ir tiek,ir naudojamas laiptinėj,kad nesikarstytų laiptais doh.gif ,Blogai darau,žinau..bet nebeįmanoma išsaugot visur,kur ji duodasi,o puodą apeina dideliu ratu..

O dėl JAV...kiekvienam skirtinga situacija aišku,ir negalim įlyst ne į savo kailį.

tongue.gif esu idejus neseniai mirksiukas.gif ne jokia ji pietiete biggrin.gif akys melynos, plaukai - lietuviskos spalvos, tiek kad odoss spalva- tamsesne, ne balta kaip as , ir plaukai garbanoti biggrin.gif
Nu ateis laikas ir puodui. MAne tai neviltis vercia imtis drastisku priemoniu, mano anyta neuzsiima, o as niekad laiko neturiu.... skamba baisiai, bet tiesa....

Del Violetos. MAn labai sunku butu be MB but. LABAI. BEt jei jam tektu geras kontraktas, kazkur laikinai, o as su mokslais/darbais cia - nezinau ka daryciau. Mokslus tektu baigti bet kuriuo atveju, o vat darbus ko gero mesciau. BEt kiekviena situacija individuali biggrin.gif

QUOTE(ramunciukas @ 2014 05 15, 00:39)
O tai jūsų vaikai negavo dovanų, kad neturi ką veikt?

biggrin.gif berniukiskos dovanos, ech... mano negavo dovanu zaislu. Ir taip namie kalnas. Zaidzia labiausiai su lego ir spalvina smile.gif O dovanu gavo tevu uzsakymu vaiku kambario baldus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!

Vilmuke, vaje kaip nesmagu, kad atleido.

As irgi is pirmadieni nutraukiau darbo sutarti darbovieteje, bet as jau pries iseinant i dekreta, daviau zodi, kad nebegrisiu...ir isejau su labai gerom ismokom...bet va sian jau buvo pirma darbo diena naujoje darbovieteje. Sunku, idomu, baisu...vistik virs 5metu namie (nors ir papildomu veiklu turiu), bet vistiek...keistai, netiketai ir greit radau darba, bet dbr adaptuotis reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 05 07, 19:41)
Joliuk..tavo porelę su tortadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kad augtų didučiai ir sveikučiai 4u.gif

ACIU ACIU ,matyt netycia suklysta yra pirmam puslapy su data,taip musu gimtadienis dvigubas 05.07 biggrin.gif

sveikos,prisiduodam,kad gysi,sirgom cia vel visi,virusas kazkoks,,pasveikom,su antibais,jau geriau,gimse like nesvesta,vaikai tik suvalge torta,nes jis jau buvo uzsakytas doh.gif abu buvp pikti ir sergantys,zodziu biggrin.gif

puodo reikalai,nenusiminkit moterys,mes darom abu dar I pampius,ir nesuku galvos,arba sukciau,jei butu kada,as vos speju juos pamaitint,nupraust,o esu istisa diena tampoma uz pirstu ir su jais kazka turiu veikt,ateina mama,porai va,paskui uzmigdom juos,iseina,vel vien aiki kol v gryzta,tai taip ir sukasi dienos,kalba irgi ne per daugiausia,greiciau mazoji tyngi,nes viska supranta kiaurai,ale lupa stik ispucia kaip antis ir maivosi,o maziukas ka maziukas,isdykes oziukas,kiek reikia man sveikatos as nez,,pasiguosiu Is dallies,bet ir pasidziaugsiu,jez kaip as juos myliu,grynai kopija saves(mazoji) ir kopija vyro(mazylis) auginam kaip sakant sau pamaina biggrin.gif kaip taisykl eiki sios dienos,kas patinka vienam tai kitam ne,mazoji viska atimineja is brolio,bet jis dar kantrus,pora kart ja tik pastume,tai ji skrido mazute per visa troba,mat jegos berniukstis turi labaaai daug biggrin.gif tikiuos darziuky uzstos sese ir save ir dar mama wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nu va ir mes jau atšventėm savo 2-ąjį gimtadieniį wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kristule,tavo gražuolį Igniuką su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tortas labai skaniai atrodo.. 4u.gif niam niam smile.gif

Šita diena turėjo būt ir mūsų antrasis gimtadienis..ale vot jau esam 2.2 metukų.. biggrin.gif ,bet kažkaip įstrigus man ta data,ir kai kur nors kas paklausia gimimo datos,tai būna ir pagalvoju dar.. biggrin.gif
Ech..taip džiaugiausi nėščia,kad vaikas gimtadienį švęs sodams žydint...o gavosi kad ir sniego būna dar.. lotuliukas.gif

Gero jums gimtadienio 4u.gif
Atsakyti
Kristule, sveikiname tavo Ignutį su antruoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
AČIŪ mamukai už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu su gimtadieniais, kam praėjusiais, kam ateinanačiais Igną, Normantą, Sofiją 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunciukas: 21 gegužės 2014 - 23:38