Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(Kristule05 @ 2014 05 07, 21:20)
Tai kad ne siandien g.gif

Šiandie šiandie... tongue.gif ,tai yra vakar.. smile.gif

Albe..kas nutiko,ką ligoninėj veiki? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 05 08, 10:48)
Šiandie šiandie... tongue.gif ,tai yra vakar.. smile.gif
Albe..kas nutiko,ką ligoninėj veiki? unsure.gif

Tyrimus daro, ligu iesko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 05 08, 12:36)
Tyrimus daro, ligu iesko ax.gif

Ar tik ne nestuke.gif ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 05 08, 11:50)
Ar tik ne  nestuke.gif ? ax.gif

Nesuprantu, kodel visi is kart mano, kad nestuke.gif g.gif biggrin.gif Deja, bet ne ax.gif Jau namie as, vaikas iskart kitas pasidare kai gryzau, jokiu didesniu pykciu neliko ir kelnes is kart pridirbo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikiname Ramunčiuko Matuką su svarbiu antruoju gimtadieniu !

user posted image
Atsakyti
PRISISDEDAME PRIE SVEIKINIMŲ MATUKUI happybday.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikinam ir mes Matuką su tortdieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tegu auga toks pat tvirtas ,kaip iki šiol 4u.gif
Atsakyti
Ačiū jums mamytės, už sveikinimus mano Matuliui 4u.gif
Ir aš sveikinu jūsų mažulyčius, kurių dar nepasveikinau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vakar diena buvo ypatinga, o ir visas savaitgalis ypatingas, tapau kūma gražios mergytės, o kitą dieną mano sūnui jau du metukai. Verkiau iš laimės, kad jį turiu, kad jis jau toks didelis 2-iejų metų, o ne metukų biggrin.gif (o taip norėčiau, kad taip būtų). Dabar jau praėjo pasiruošimas krikštynoms, o buvo toks įtemptas laikas, kad šiandien nebežinau ką veikt biggrin.gif
Mato gimtadienį švęsim šeštadienį, nes šis ir taip buvo užimtas, negalėjom visų svečių priimt ir dovanų. O kiek dovanų gavo! kažkokia beprotybė, vaikas nebežino su kuo žaisti, bet labai geros dovanos.
Kaip gyvenat? Besilaukiančiosiosioms siunčiu daug balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas uogytes. Vis paskaitau, o atrasyti nesugebu, nebeturiu nuotaikos, arba ...uzmiegu. Truksta miegelio juodai, nesugebu atimti papuko, jau tikra beda ir mano ir vaiko pasidare. Mazius vos prabunda ar parvaziuoja is kur,reikalauja : Mama, papa! Ir jei negauna, prasideda isterija doh.gif Jau pasiruosiau, susikaupiau ir bac, apsirgo. O man tai to ir tereikai, motyvacija, vaikui reikia mamos pieno blush2.gif verysad.gif Dukytei mano vis nesibaigai bedos. Pasijaute blogai, silpna ir t.t. Padare tyrimus, skydliauke. Ekstra isveze i Kauna. O siemet 10 klase, egzaminai. Daktare sako, atleisim, bet ji mokosi pagal tarptautine bakalaureato programa, ten negali buti atleisim... Suvokiu, kad seima yra brangiausia, ka turiu, bet kartais nebesuvokiu, uz ka man tiek, ka as kam blogo padaraiu. Esu pasimetus, nebezinau, ko noriu ir ka galiu. Dirbau 10 metu transpotre , bet del Rusijos veiksmu ten dabar kosmaras. Nuo rugpjucio noreciau eiti i darba, bet net nenutuokiu, neapsisprendziu, kur ir uz kiek parsiduoti.Musu mieste yra nuostabus privatus darzelis (pas mus tera du privatus ), nuo birzelio leisiu, bus tada maziui lengviau nuo rugsejo i valdiska eiti.
P.S. Ziuredama i mergyciu nuotraukas varvinu seile, norejau mergytes...bet yra pasiutukas ir nera nieko brangesnio uz jo sypsena ir isdaigas. Bunu pavargus, bet jo "opa", "abu", "papa", "ziek"-(ziurek), "pig" (kiule)...cia is daineles "dede Donaldas turi uki..." privercia atsikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiuželiukas @ 2014 05 13, 11:52)
1. Truksta miegelio juodai, nesugebu atimti papuko, jau tikra beda ir mano ir vaiko pasidare. Mazius vos prabunda ar parvaziuoja is kur,reikalauja : Mama, papa! Ir jei negauna, prasideda isterija  doh.gif
2. tarptautine bakalaureato programa, ten negali buti atleisim...
3. Dirbau 10 metu transpotre , bet del Rusijos veiksmu ten dabar kosmaras. Nuo rugpjucio noreciau eiti i darba, bet net nenutuokiu, neapsisprendziu, kur ir uz kiek parsiduoti.

1. Vat nezinau kaip taip sugebat. As ismaitinau 1,5 m, metus kaifavau, paskui jau eme erzinti. Tiesa sakant baigus maitinti nei MB nei mazajai ilga laika neleidau prisiliesti prie krutines. Kazkaip siutino. Reikejo ryskiai keliais menesiais anksciau nutraukti.
2. Uzuojauta del dukrytes, gal susitvarkys iki egzaminu? Didzdvari lanko?
3. Gal iki rugpjucio irgi susitvarkys. Rinka niekad nebuna stabili....

Sveikos,

sedziu namie (liko savaite ir vel atgal i mokslus). Mergina bandau pratinti prie puoduko. Idomus reikalai: jei paleidziu nuoga, jokiu problemu, jokiu avariju. Jei uzdedu triusikelius - galvoja kad cia kaip pampersas ir varo nesijaudindama..... Nuogos mano anyta jos nelaikys (kulturiniai skirtumai biggrin.gif), o nezinau ar tures kantrybes knistis su triusikais... blelmba suku galva kaip jai issaiskinti kad kai devi triusikelius tai tas pats kas nuogu uzpakaliu: t.y. turi lekti ant puoduka kai reikalas prispiria g.gif
Atsakyti
saliut mamukai 4u.gif

pirmiausiai sveikinu visus su praėjusiais gimtadieniais, gražios nuotraukos, gražūs vaikučiai wub.gif

figuera gražiai atrodai thumbup.gif ar daug dar liko?

žiūriu bendraujat sau gražiai ir vargo nematot thumbup.gif aš kažkaip jau laiko neberandu, nors jau savaitė kaip oficiali bedarbė, grįžau ir pasakė atia doh.gif tai eisiu į darbo biržą šieno ravėti lotuliukas.gif
ką mes- vaikštom jau pora savaičių į darželį, sakyčiau sekasi neblogai, mano mergičką vadina auksine Ievute, bet jau kelios dienos pradėjo ryte nelabai norėti, atvedu ir nori eiti atgal, bet ką - palieku, praeina minutė kelios, ir ji užsimiršta bigsmile.gif ir viskas tada būna gerai thumbup.gif miega, valgo, tiesa gyrė, kad gražiai išmokinta valgyti, net kiti trimečiai taip nemoka valgyti biggrin.gif ji jauniausia grupėje smile.gif ant puoduko absoliučiai nesėdi, papkį iki šiol dar naudoja (bet naktimis, nors kartais ir dieną doh.gif ) čiauškam nemažai, bet daug paukščių kalba lotuliukas.gif, ožiai auga kaip ant mielių doh.gif

praėjo ir mūsų gimtadienis, paprastai su seneliais, be didelių balių. Štai mano Ievutė wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šventusiems gimtadienius dar kartą sveikinimai 4u.gif

QUOTE(ramunciukas @ 2014 05 12, 09:45)
O kiek dovanų gavo! kažkokia beprotybė, vaikas nebežino su kuo žaisti, bet labai geros dovanos.

...naaaa..aš nebūsiu aš , o kokios dovanos smile.gif man įdomu, kas dabar įdomu kitiems mažiukams, bo maniškiui egzistuoja du dalykai: pasispiriama mašinka, ir lego...viso kito gali nebūt., nes maišo važinet su mašinka, arba dingsta lego kaladės..

QUOTE(žiuželiukas @ 2014 05 13, 10:52)
o atrasyti nesugebu, nebeturiu nuotaikos, arba ...uzmiegu. Truksta miegelio juodai, nesugebu atimti papuko, jau tikra beda ir mano ir vaiko pasidare.

to ir tereikai, motyvacija, vaikui reikia mamos pieno  blush2.gif  verysad.gif

Dukytei mano vis nesibaigai bedos. Pasijaute blogai, silpna ir t.t. Padare tyrimus, skydliauke. Ekstra isveze i Kauna.

Esu pasimetus, nebezinau, ko noriu ir ka galiu.

P.S. Ziuredama i mergyciu nuotraukas varvinu seile, norejau mergytes...bet yra pasiutukas ir nera nieko brangesnio uz jo sypsena ir isdaigas.

Žiuželi...MIEGOK. ir baik papintis. Nes kol tai darysi, neišsimiegosi, o tada toliau jausis pasimetus ir pan. Nuo miego kiekio ir kokybės labai priklauso savijauta, net kartas save galima nustebint kuo galima pavirst kai trūksta žmogui miego.

Pavydžiu tokios motyvacijos, dievaži. Bet sau prisiekiau mp klausimais nebekalbėt amžiais...

....o gal esmė krūvis? gal mergytė pernelyg persitempia dėl atsakomybės ir pan - pagalvok, gaila, bet jei rimta sveikata sušlubuotų, dzin tas mokslas, vaiko sveikata svarbiausia gi.

Turi mergaitę smile.gif O pasiutukai yra gėrių gėris. ne tas žodis kokių spalvų į gyvenimą įneša ir apie ką galvot ar prisimint priverčia...

QUOTE(8 p.m. @ 2014 05 13, 16:34)
sedziu namie (liko savaite ir vel atgal i mokslus). Mergina bandau pratinti prie puoduko. Idomus reikalai: jei paleidziu nuoga, jokiu problemu, jokiu avariju. Jei uzdedu triusikelius - galvoja kad cia kaip pampersas ir varo nesijaudindama..... Nuogos mano anyta jos nelaikys (kulturiniai skirtumai biggrin.gif), o nezinau ar tures kantrybes knistis su triusikais... blelmba suku galva kaip jai issaiskinti kad kai devi triusikelius tai tas pats kas nuogu uzpakaliu: t.y. turi lekti ant puoduka kai reikalas prispiria  g.gif

Sveika, galvoju kur prapuolus smile.gif
Džiugu, kad mokslai leidžia atsipūst. O mergina..nežinau...maniškis padaro į puodą paraginus nueit, bet pats dar nesusipranta nueit..o padarius...megsta pažaist su "vandenuku" doh.gif ...

Mūsų gyvenimuose sumaištis...visame kame..L limfmazgiai vėl neduoda ramiai gyvent, ryt pat vaiką vežu tirti...į vaikų onhematologinį...žinau, kad paprastas patikrinimas, bet ta vieta....neduok tu dieve..ką reiškia matyt tuos vaikučius...

Vyras gauna darba USA, Mičigane...ir kontraktas 3 metams..Viskas dar tik sprendimo stadijoje...bet net neabejoju, kad maniškis tą vietą gaus kaip geriausias pretendentas....ir džiugu..ir...visai nedžiugu. na, gal dar kontraktas nebus toks geras, kad vertėtų svarstyt apie visko metimą čia...Negaliu net galvot, kad tektų visko čia atsisakyt..tėvynės, artimųjų, kalbos...kultūros savos, būt kažkur emigrantu, be pilietybės teisių...o ir darbo prasme...beliktų tapt tik namų šeimininke, o kam tada tie mano du aukštojo mokslo diplomai...ot, kaip gyvenimas susidėlioja...anyway..čia tik prielaidos, nieko spręst nereikia dar, bet man net galvot sunku apie tai.

Kas dar...ogi laukiu II smile.gif ir palinkėkit man sėkmės. Tada bus labai aišku ką ir kaip daryt.

o vaikelis mano....kaifuoja šiom dienom..balų gi daug daug daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 13 gegužės 2014 - 18:06