Šventusiems gimtadienius dar kartą sveikinimai
QUOTE(ramunciukas @ 2014 05 12, 09:45)
O kiek dovanų gavo! kažkokia beprotybė, vaikas nebežino su kuo žaisti, bet labai geros dovanos.
...naaaa..aš nebūsiu aš , o kokios dovanos
man įdomu, kas dabar įdomu kitiems mažiukams, bo maniškiui egzistuoja du dalykai: pasispiriama mašinka, ir lego...viso kito gali nebūt., nes maišo važinet su mašinka, arba dingsta lego kaladės..
QUOTE(žiuželiukas @ 2014 05 13, 10:52)
o atrasyti nesugebu, nebeturiu nuotaikos, arba ...uzmiegu. Truksta miegelio juodai, nesugebu atimti papuko, jau tikra beda ir mano ir vaiko pasidare.
to ir tereikai, motyvacija, vaikui reikia mamos pieno
Dukytei mano vis nesibaigai bedos. Pasijaute blogai, silpna ir t.t. Padare tyrimus, skydliauke. Ekstra isveze i Kauna.
Esu pasimetus, nebezinau, ko noriu ir ka galiu.
P.S. Ziuredama i mergyciu nuotraukas varvinu seile, norejau mergytes...bet yra pasiutukas ir nera nieko brangesnio uz jo sypsena ir isdaigas.
Žiuželi...MIEGOK. ir baik papintis. Nes kol tai darysi, neišsimiegosi, o tada toliau jausis pasimetus ir pan. Nuo miego kiekio ir kokybės labai priklauso savijauta, net kartas save galima nustebint kuo galima pavirst kai trūksta žmogui miego.
Pavydžiu tokios motyvacijos, dievaži. Bet sau prisiekiau mp klausimais nebekalbėt amžiais...
....o gal esmė krūvis? gal mergytė pernelyg persitempia dėl atsakomybės ir pan - pagalvok, gaila, bet jei rimta sveikata sušlubuotų, dzin tas mokslas, vaiko sveikata svarbiausia gi.
Turi mergaitę
O pasiutukai yra gėrių gėris. ne tas žodis kokių spalvų į gyvenimą įneša ir apie ką galvot ar prisimint priverčia...
QUOTE(8 p.m. @ 2014 05 13, 16:34)
sedziu namie (liko savaite ir vel atgal i mokslus). Mergina bandau pratinti prie puoduko. Idomus reikalai: jei paleidziu nuoga, jokiu problemu, jokiu avariju. Jei uzdedu triusikelius - galvoja kad cia kaip pampersas ir varo nesijaudindama..... Nuogos mano anyta jos nelaikys (kulturiniai skirtumai
), o nezinau ar tures kantrybes knistis su triusikais... blelmba suku galva kaip jai issaiskinti kad kai devi triusikelius tai tas pats kas nuogu uzpakaliu: t.y. turi lekti ant puoduka kai reikalas prispiria
Sveika, galvoju kur prapuolus
Džiugu, kad mokslai leidžia atsipūst. O mergina..nežinau...maniškis padaro į puodą paraginus nueit, bet pats dar nesusipranta nueit..o padarius...megsta pažaist su "vandenuku"
...
Mūsų gyvenimuose sumaištis...visame kame..L limfmazgiai vėl neduoda ramiai gyvent, ryt pat vaiką vežu tirti...į vaikų onhematologinį...žinau, kad paprastas patikrinimas, bet ta vieta....neduok tu dieve..ką reiškia matyt tuos vaikučius...
Vyras gauna darba USA, Mičigane...ir kontraktas 3 metams..Viskas dar tik sprendimo stadijoje...bet net neabejoju, kad maniškis tą vietą gaus kaip geriausias pretendentas....ir džiugu..ir...visai nedžiugu. na, gal dar kontraktas nebus toks geras, kad vertėtų svarstyt apie visko metimą čia...Negaliu net galvot, kad tektų visko čia atsisakyt..tėvynės, artimųjų, kalbos...kultūros savos, būt kažkur emigrantu, be pilietybės teisių...o ir darbo prasme...beliktų tapt tik namų šeimininke, o kam tada tie mano du aukštojo mokslo diplomai...ot, kaip gyvenimas susidėlioja...anyway..čia tik prielaidos, nieko spręst nereikia dar, bet man net galvot sunku apie tai.
Kas dar...ogi laukiu II
ir palinkėkit man sėkmės. Tada bus labai aišku ką ir kaip daryt.
o vaikelis mano....kaifuoja šiom dienom..balų gi daug daug daug