visas su praejusiom velykom ir kieno buvo gimtadieniai
na mano vaikai ir as po svenciu susirgom. Mazoji jau spejo du kartus ligoninej pabuvoti. Mazius angina pasigavo ir dabar ausu uzdegimas. Oi panos, nezinojau ka reiskia SUNKU. Na sutiktavau zmoniu, o tie galva linguodavo ir sakydavo, tokius maziukus oi kaip sunku auginti, galvojau na nera jau taip sunku, bet kai pas abu po 40 temperatura, kai niekaip negali jos numusti, kai abu nori ant rankyciu, kai reikia vaistu duoti, snarglius istraukti..... VA DABAR ZINAU KAS YRA SUNKU (aisku as nekalbu pas ka vaikiukai serga labai rimtom ligom, ten tai mamom medalius aukso reikia kabinti).
Ir dar taip idomiai, vyrui buletenio nedave praeita savaite, kadangi as motinystes atostogose, tai siandiena as jau pasirodziau, pamate, kad ir as sergu tik tada dave. Tai kas cia per nesamone? O tai kaip su dviem susitvarkyti? Mano mazoji 9men. nuo ranku negalejau paleisti, nes verke, o mazajam ir vaistus duoti reikejo ir pampi pakeisti, sakykit o kaip jums atrodo, ar viskas cia gerai?
QUOTE(joliukas27 @ 2014 04 25, 22:30)
sveikos,
del darziuko,jauciu ir man sirdi skaudes,ir kaip tikrai moteriai greiciausiai labiau del L nei del S,o todel,kad ji lb megst amaivytis,kitus zmones,vaikus,yra bendraujanti,ir viska kazkaip suvokia,na ir tt,,o maziukas,toks eina sau,dar man toks ziopliukas,tik mamos nori,nez,,kaip jam seksis rudeni,bet kazkaip pradeti tai reikia,bent pusdieniui,nes jauciu mana jau nervai krinka ir tt
mes augam augam,,musu duomenimis siai dienai
Salomyte ugis 86-87 cm,svoris 13.5 kg
Liutauras ugis 96-97 cm,svoris 17.5 kg,,ar yra didesniu,paguoskit ka?gal ne mana vienai nugara linksta nu kur benuainam,sako a cia dvyniai,eik tu sau,,stove salia keturmeciai mazesni,,na kaip cia,normalaus ugio ir svorio,o mano meskiukas tooks didukas ir sau su tiute eina nors tu jam k
del darziuko,jauciu ir man sirdi skaudes,ir kaip tikrai moteriai greiciausiai labiau del L nei del S,o todel,kad ji lb megst amaivytis,kitus zmones,vaikus,yra bendraujanti,ir viska kazkaip suvokia,na ir tt,,o maziukas,toks eina sau,dar man toks ziopliukas,tik mamos nori,nez,,kaip jam seksis rudeni,bet kazkaip pradeti tai reikia,bent pusdieniui,nes jauciu mana jau nervai krinka ir tt
mes augam augam,,musu duomenimis siai dienai
Salomyte ugis 86-87 cm,svoris 13.5 kg
Liutauras ugis 96-97 cm,svoris 17.5 kg,,ar yra didesniu,paguoskit ka?gal ne mana vienai nugara linksta nu kur benuainam,sako a cia dvyniai,eik tu sau,,stove salia keturmeciai mazesni,,na kaip cia,normalaus ugio ir svorio,o mano meskiukas tooks didukas ir sau su tiute eina nors tu jam k
joliuk, man atrodo tavo vyras cia tvirciausias maniskis nustojo augti, ugis 93cm, svoris nukrito, dabar 15kg, bet dabar kai serga tai truputuka tenka ir man pakilnoti meskiuka.
Del darzelio nepaklius mano bachuriukas, mes 200 eilej, na viename 76. Bet maza beda dar maze auginu, tai tikrai nesiruosiu i darba. O dabar kai matau kad su tom ligom sunkoka, tai visai noras baigesi leisti vaika i darzeli.