Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

Labas mamytes smile.gif

visas su praejusiom velykom 4u.gif ir kieno buvo gimtadieniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na mano vaikai ir as po svenciu susirgom. Mazoji jau spejo du kartus ligoninej pabuvoti. Mazius angina pasigavo ir dabar ausu uzdegimas. Oi panos, nezinojau ka reiskia SUNKU. Na sutiktavau zmoniu, o tie galva linguodavo ir sakydavo, tokius maziukus oi kaip sunku auginti, galvojau na nera jau taip sunku, bet kai pas abu po 40 temperatura, kai niekaip negali jos numusti, kai abu nori ant rankyciu, kai reikia vaistu duoti, snarglius istraukti..... VA DABAR ZINAU KAS YRA SUNKU (aisku as nekalbu pas ka vaikiukai serga labai rimtom ligom, ten tai mamom medalius aukso reikia kabinti).
Ir dar taip idomiai, vyrui buletenio nedave praeita savaite, kadangi as motinystes atostogose, tai siandiena as jau pasirodziau, pamate, kad ir as sergu tik tada dave. Tai kas cia per nesamone? O tai kaip su dviem susitvarkyti? Mano mazoji 9men. nuo ranku negalejau paleisti, nes verke, o mazajam ir vaistus duoti reikejo ir pampi pakeisti, sakykit o kaip jums atrodo, ar viskas cia gerai?

QUOTE(joliukas27 @ 2014 04 25, 22:30)
sveikos, 4u.gif

del darziuko,jauciu ir man sirdi skaudes,ir kaip tikrai moteriai greiciausiai labiau del L nei del S,o todel,kad ji lb megst amaivytis,kitus zmones,vaikus,yra bendraujanti,ir viska kazkaip suvokia,na ir tt,,o maziukas,toks eina sau,dar man toks ziopliukas,tik mamos nori,nez,,kaip jam seksis rudeni,bet kazkaip pradeti tai reikia,bent pusdieniui,nes jauciu mana jau nervai krinka ir tt biggrin.gif

mes augam augam,,musu duomenimis siai dienai

Salomyte ugis 86-87 cm,svoris 13.5 kg
Liutauras ugis 96-97 cm,svoris 17.5 kg,,ar yra didesniu,paguoskit ka?gal ne mana vienai nugara linksta  biggrin.gif nu kur benuainam,sako a cia dvyniai,eik tu sau,,stove salia keturmeciai mazesni,,na kaip cia,normalaus ugio ir svorio,o mano meskiukas tooks didukas ir sau su tiute eina nors tu jam k biggrin.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif joliuk, man atrodo tavo vyras cia tvirciausias wink.gif maniskis nustojo augti, ugis 93cm, svoris nukrito, dabar 15kg, bet dabar kai serga tai truputuka tenka ir man pakilnoti meskiuka.

Del darzelio nepaklius mano bachuriukas, mes 200 eilej, na viename 76. Bet maza beda dar maze auginu, tai tikrai nesiruosiu i darba. O dabar kai matau kad su tom ligom sunkoka, tai visai noras baigesi leisti vaika i darzeli.
Atsakyti
sveiki mamukai
jubiliatus su praejusiais gimtadieniais 4u.gif 4u.gif
ritik wub.gif baltai pavydziu. as visai be nuotaikos ir nelaiminga. nekalbant apie tai, kad sito nestumo visai nenorejau, tai dar be to ir berniuka turesiu. nesmerkit, bet visai nesidziaugiu verysad.gif
pas mus atvaziavus uosviene, pasidziaugti anukais. tai paliksiu jai siandien elana ir vaziuosiu prekintis. ryt mano princesei 2 metai. prabego kaip dvi dienos tas laikas..
beje kalbant apie darzelius. kadangi cia tik nuo 3 metu. tai maniske nuo rudens eis i toki tipo lopsiuka, kur per savaite 12val max ir mokamas.sakiau leisiu rytais po 3 val i diena. tegul pratinasi kolektyve, pries darzeli. ir man bus su lelium biski laiko.
Atsakyti
...Figueira...o kas gali smerkt...juk niekieno kito čia reikalas..Bet gaila, kad tokiu nepaprastu ir tikriausiai paskutinį kartą išgyvenamu metu tave kamuoja tokios nuotaikos 4u.gif ...Kažkaip galvoju, kad nieks nevyksta be reikalo...Reik visame kame rast bent kokio pozityvumo, gerumo, ir mokėt tai pasiimt sau. Kažkaip neabejoju, kad myli tą mažiuką, tik va reik išvyniot tuos jausmus iš popieriukų, o nedaryt viską tik iš pareigos...Sveikiname E su artėjančiu gimtadieniu 4u.gif

o aš vis labiau gyvenu naujo planavimosi nuotaikomis...mirksiukas.gif

Zilze, užjaučiu....jo sunku kai tiek namai ligoniukų pilni .. 4u.gif Darželio eilė įspūdinga blink.gif ...mes 16 eilėj,,,paskutiniai, tairgi jau nieko nebesitikiu beveik...

Kristule, gražuoliukas wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tai nieks jokių uogų,krūmų neauginat..taip išeina.. biggrin.gif ,kad nieko nerašot.. smile.gif

Kriste,jau koks nebe mažiukas tavo mažiukas wub.gif ,vežimuke vos telpa smile.gif
Jo,Joliuk..taviškis tai savo vardą pateisina..tikras liūtas auga smile.gif

Kam sirgo vaikiukai,daug daug 4u.gif .Nieko nėr baisiau ,kai vaikai serga,turbūt..
Negaliu net įsivaizduot,kaip reiktų ištvert,kai taip..linkiu nesirgt visiem 4u.gif

Fig...
Smerkt niekas mes čia neturim teisės..o ir manau,kad tavo būsena įtakota nėštumo hormonų..
Smūgis buvo didelis dėl to,kad neplanavai,kad šeimos sąstatas tavo supratimu,buvo jau pilnas..visas svajones sudėjai į dukrytę...kryžiaus kelius ėjai,kol jos sulaukei..viskas natūralu,kad va taip,bac..neplanuotai ir yra..
Tau dabar atrodo,kad visą meilę jau išdalinai esamiems ir lauktiems vaikams..bet patikėk,ta motiniška meilė,ribų neturi..ji begalinė..
Ir kai tu paimsi tą vaikutį ant rankų,tie jausmai atsiras,ir pamatysi,kaip mylėsi tą vaikutį,kaip juo džiaugsies,kaip tam vaikučiui bus gera augt su broliu ir sese,kurie didesni,jie jį saugos ir globos.Ir šaunu,kad berniukas..Elanai tikrai bus smagu su broliuku tokiu mažu skirtumu augt.
Viskas susidėlios į savo vietas,pamatysi.Rašau labai nuo dūšios,ir linkiu visa ko geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2014 04 29, 12:09)
Ir kai tu paimsi tą vaikutį ant rankų,tie jausmai atsiras,ir pamatysi,kaip mylėsi tą vaikutį,kaip juo džiaugsies,kaip tam vaikučiui bus gera augt su broliu ir sese,kurie didesni,jie jį saugos ir globos.Ir šaunu,kad berniukas..Elanai tikrai bus smagu su broliuku tokiu mažu skirtumu augt.
Viskas susidėlios į savo vietas,pamatysi.Rašau labai nuo dūšios,ir linkiu visa ko geriausio 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mamos,
buvau trumpam dingusi - atostogavau. Ne viskas vyko kaip planavausi, nu bet... Susirgo mazius, tai namuose ir prasedejom. Dabar jau gerai, jau visi grizom i darbus, darzelius.
Violeta, nors ir paveluotai, bet su gimtadieniu Tave ir tavo vyruti 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Ar gerai supratau, Jus abu gime ta pacia diena? Kaip fainai. Mano ir vyresnelio gimtadienius skiria tik 5 dienos, bet zodiako zenklai jau skiriasi: jis zuvys, as – avinas.
Jetau kaip laikas lekia, jau 2 metukai musu mazuleliams. Ir kada jie spejo uzaugti doh.gif , juk regis tik tik visai mazuliukai dar buvo...
Apakau, kai perskaiciau kad Joliuko Salomeja jau spalvas, raideles pazista.. blink.gif Mums iki to toli toli kaip iki menulio. Bet kai paskaiciau, kad berniukas nieko panasaus dar nemoka – nusiraminau, vadinasi ne mano vienos vaikas toks nemoksa. Na ko noreti, berniukai juk, jie visada viska pradeda daryti veliau – tikri tinginukai. Knygutes megsta, bet tik varto, su lipdukais dar nezino ka daryt reikia. Ir su tiute dar draugauja. Tiesa, prisireikia tik kai ruosiames eiti miegelio, nu bet... reikia jam. Nesuprantu kaip jis darzelyje uzmiega be tiutes, nes namie – tai kol kas neimanomas dalykas. Ir ant puoduko darzelyje daznai padaro, namuose jei pasodinu, tai KARTAIS padaro, bet pats dar nesipraso. Ir atrodo nesiprasys dar ilgai... Kaip kazkuri raset, keisiu pampersus iki 18 metu doh.gif
Ugio, svorio senokai nematavau, bet kazkur link 14kg, o drabuzeliai 92-98dydis, tai irgi panasiai. Ana diena uzvilkau marskinelius kuriuos brolis sekmingai nesiojo treju budamas, sitam kleckui – dar dvieju nera o tik tik... Drutas Jonas mirksiukas.gif
Nesioju nedaug, nes nelabai ir prasosi, daugumoj savom kojom eina, jam reikalu pilna, tik spek mama lakstyti is paskos. Kai orai geri tai lauke dienas leidziam, tik pabudo ir jau verziasi link duru. Atnesa kepuryte, tipo einam laukan. Pamego su paspiriama masinele vazinetis, tai mazius ant masinos, brolis ant didesnio paspiriamo motociklo – lenktyniu eina. Zinoma, didesnis visada pirmas, bet ir mazius nepasiduoda, spiriasi kojytem, bando aplenkti biggrin.gif
Roze klause kas ka augina? Mes auginam – zole, pieva blush2.gif Priziurim savo veja, o siaip darziuko jokio nera. Nu prie namo pora kvadratu gelynui, bet jo neuzskaitau ir siltnamis. Siltnamyje jau auga pomidorai, svogunai, ridikeliai, salotos, agurkam tuoj eile ateis. Bet daugiau nieko nesodinu, neturiu laiko (+ noro) po zeme kapstytis. Dar kai gyveno kartu mano mama, tada buvo darzas, o dabar ... ne zemes vaikas esu, ne zemes.. daugiau asfalto blush2.gif
Ai, dar zemuoges yra, bet jos lovelyje pasetos, tai nesiskaito. Turiu kelis, tai vis kaitalioju ant stalo, Kai viena nuraskom, ant stalo kita loveli zemuogiu statau. Bet tai daugiau pramogai, tikrai ne pavalgymui skirta mirksiukas.gif Nu ir keli krumeliai juoduju serbentu. Jokiu obelu, kriausiu neturim. Kazkaip ir nereikia – kaimynai derliumi sociai pasidalina. ax.gif
Figueira, tikrai pritariu merginom – paimsi vaikuti ant ranku, atsiras jausmai, viskas susidelios i savas vietas... As tikrai tikrai neplanuoju dar vieno leliuko, nu bet jei kartais...netycia... kada nors... nu ka darysi – uzaugintume ir tris. Zinoma, nenoreciau, bent jau ne dabar, bet...butu tai butu. Man ir mazelio uztenka per akis. Vyresnelis toks nebuvo, jis ramesnis, tylesnis, bet jo ir istorija kiek kitokia, gal tai itakoja vaiko charakteri? O mazas tai ir du ir tris vaikus atstoja vienu metu. Chuliganas auga, todel duotu metu – tikrai nenoreciau (bet juk ne nuo noru viskas priklauso). Jonukas irgi buvo nei lauktas, nei planuotas, bet vis tiek myliu abu savo vaikus ir i nieka ju nekeisciau. Kaip mano vyras sako, dvieju netyciuku nebuna... bet, gyvenimas kartais rodo ka kita. Taip kad nosyte aukstyn - viskas bus geriau nei tikiesi 4u.gif
Atsakyti
Rože obelis ir kriaušes sodink iš rudens,geriau prigis,ir ne taip šalčių bijo 4u.gif O vyšnias slyvasir trešnes sodinome pavasarį.iš mugės sodinukų parsivežėm 4u.gif Tai mūsų sode daba auga 6 obelys,5 kriaušės,2 slyvos 2 trešnės ir 2 vyšnios doh.gif Viskas nuo ankstyvo iki vėlyvo.Bandom su vyru sodininkais būti lotuliukas.gif Šiandien va paštu dar 60 daigų braškių gavau,jėtus sodinimas koks laukia vakare doh.gif Bet gi dėl vaikų viskas.Užknisa,kai reik prašyt kažko,gal obuolio pašelpsi,gal kraiušės gali,o dar jei pirkt reikia, doh.gif aI DAR 2 ŠILAUOGES TURIM,AUGA GRAŽIAI KOLKAS,MAT IŠ DURPYNO VYRAS SPEC DURPĖS PARVEŽĖ,DIDELES 1M gylio ir 1m pločio duobes iškasėm doh.gif Dar uogakrūmiai nesodinti,bet jau kitiems metams atidėsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva8888 @ 2014 04 29, 13:47)
Violeta, nors ir paveluotai, bet su gimtadieniu Tave ir tavo vyruti  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Ar gerai supratau, Jus abu gime ta pacia diena? 

vadinasi ne mano vienos vaikas toks nemoksa.

Ačiū...Ne..mano 04 20, sūnus keliomis val po 12 gimė...smile.gif o tėtis dar kitą dieną gimęs, na, mūsų pusė giminės į balandį yr sulindę..

..o čia tai ....pasakysiu normalūs vaikai..nieko tokio ir nemoka, moka nenormalūs gerąja prasme gal tongue.gif Mačiau tik du vaikus kurie privertė manė atvėpint žandikaulį,,,vienas tas - mūsų kaimynukas..nu ką, moka šnekėt, bet kai ko ką moka L nemoka ir nesuvokia net..tai...ko norėt intelektualine prasme iš 2metinukų....Mocarto kad klausytų, Kafką kad skaitytų...ai....tegul vaikai vaikystę turi...Pasakysiu, variau visur 10ukais , ir viską baigiau su pagyrimais, vyras irgi...abu skaityt išmokom 6 m gal. Tai ...kai laikas tai ir mokėt kažką reikia, kai laikas....o ne kai laikas, o mokslai nė galvoj, nei uodegoj...Čia jau pabambėjau kaip reikiant..bet sakau, priimkim faktą, kad normalus dvimetis to neturi daryti, jei daro, tai jau super gabumai tada...o bet gal aš senamadiška? ax.gif

QUOTE(Kristule05 @ 2014 04 29, 13:54)
Rože obelis ir kriaušes sodink iš rudens,geriau prigis,ir ne taip šalčių bijo 4u.gif

Ar tikrai taip? nesiginčiju, bo nežinau, bet suabejojau,..,nes pasodinus pavasarį spėtų sustiprėt , tvirčiau ir giliau įsišaknyt, vadinasi, geriau peržiemotų... g.gif bet bala žino...Ką žinau tai žinau, kad pasidintų negalima tręšti papildomai, nes va spartus augimas į vasaros galą jau negerai prieš žiemojant...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 29 balandžio 2014 - 16:04
Sveikos 4u.gif

Figueira...su tortadieniu tavo mažąją princesę Elaną 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad augtų sveikutė,gražutė,ir džiugintų tėvelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ELANĄ SU 2 GIMTADIENIU happybday.gif happybday.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule05: 30 balandžio 2014 - 21:37
labukas
aciu mamukai 4u.gif