Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

Labuka visoms 4u.gif 4u.gif

Oi kiek nėštukių pas mus bigsmile.gif sveikinimai sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2014 04 24, 10:26)
Labuka visoms 4u.gif  4u.gif

Oi kiek nėštukių pas mus bigsmile.gif sveikinimai sveikinimai wub.gif

A ko tamstytė lauki mirksiukas.gif Va būt gandrai parnešę, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 04 24, 12:08)
A ko tamstytė lauki mirksiukas.gif Va būt gandrai parnešę,  lotuliukas.gif

su pirmu neskubėjom, tai jaučiu ir su antru taip pat bus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif

del darziuko,jauciu ir man sirdi skaudes,ir kaip tikrai moteriai greiciausiai labiau del L nei del S,o todel,kad ji lb megst amaivytis,kitus zmones,vaikus,yra bendraujanti,ir viska kazkaip suvokia,na ir tt,,o maziukas,toks eina sau,dar man toks ziopliukas,tik mamos nori,nez,,kaip jam seksis rudeni,bet kazkaip pradeti tai reikia,bent pusdieniui,nes jauciu mana jau nervai krinka ir tt biggrin.gif

mes augam augam,,musu duomenimis siai dienai

Salomyte ugis 86-87 cm,svoris 13.5 kg
Liutauras ugis 96-97 cm,svoris 17.5 kg,,ar yra didesniu,paguoskit ka?gal ne mana vienai nugara linksta biggrin.gif nu kur benuainam,sako a cia dvyniai,eik tu sau,,stove salia keturmeciai mazesni,,na kaip cia,normalaus ugio ir svorio,o mano meskiukas tooks didukas ir sau su tiute eina nors tu jam k biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas27 @ 2014 04 25, 21:30)
sveikos, 4u.gif

del darziuko,jauciu ir man sirdi skaudes,ir kaip tikrai moteriai greiciausiai labiau del L nei del S,o todel,kad ji lb megst amaivytis,kitus zmones,vaikus,yra bendraujanti,ir viska kazkaip suvokia,na ir tt,,o maziukas,toks eina sau,dar man toks ziopliukas,tik mamos nori,nez,,kaip jam seksis rudeni,bet kazkaip pradeti tai reikia,bent pusdieniui,nes jauciu mana jau nervai krinka ir tt biggrin.gif

mes augam augam,,musu duomenimis siai dienai

Salomyte ugis 86-87 cm,svoris 13.5 kg
Liutauras ugis 96-97 cm,svoris 17.5 kg,,ar yra didesniu,paguoskit ka?gal ne mana vienai nugara linksta  biggrin.gif nu kur benuainam,sako a cia dvyniai,eik tu sau,,stove salia keturmeciai mazesni,,na kaip cia,normalaus ugio ir svorio,o mano meskiukas tooks didukas ir sau su tiute eina nors tu jam k biggrin.gif lotuliukas.gif

Pakentek bent iki rudenelio dar 4u.gif
O as laukiu nesulaukiu darzelio ax.gif Negrazu taip sakyt, bet kaip man nusibodo istisai su juo vienai kariauti blush2.gif doh.gif Lauke visur lekia, nenustygsta. Kiti vaikai kaip vaikai, graziai zaidzia, o maniskis kaip nuo grandines nutrukes biggrin.gif ir daug kas stebis koks jis aktyvus, drasus ir pns. Manyciau jam labai patiks darzeli g.gif

Kas del augimo, tai nera jau toks didelis tavo Liutauras smile.gif Maniskio ugis apie 93-94 cm, sveria 15,5 kazkur, tai nedaug ir atsilieka biggrin.gif Irgi su tiute raganeja nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas27 @ 2014 04 25, 21:30)
Liutauras ugis 96-97 cm,svoris 17.5 kg,,ar yra didesniu,paguoskit ka?gal ne mana vienai nugara linksta  biggrin.gif

Nu..L ūgis panašus, svoris gal apie 14 kg. Nugara man nelinksta, nes daugumoj vaikas savo kojom eina...nešiojime tikrai nepersistengiu...

QUOTE(Albe69 @ 2014 04 25, 21:50)

O as laukiu nesulaukiu darzelio ax.gif Negrazu taip sakyt, bet kaip man nusibodo istisai su juo vienai kariauti blush2.gif  doh.gif Lauke visur lekia, nenustygsta. Kiti vaikai kaip vaikai, graziai zaidzia, o maniskis kaip nuo grandines nutrukes biggrin.gif ir daug kas stebis koks jis aktyvus, drasus ir pns. Manyciau jam labai patiks darzeli g.gif

Kas del augimo, tai nera jau toks didelis tavo Liutauras smile.gif Maniskio ugis apie 93-

smile.gif mano irgi toks....vienas toks du atstoja...kaime va pas sesę susiruošėm lauke kavą gert...kur tu doh.gif ....laksčiau po visą sodybą gainiodama...atsikėlė jos vaikas, jau du vijurkai...o ir baisu, gatvė arti, prūdas, šuo laukinis toks....na tai gret vidun susikraustėm.. biggrin.gif irgi manau kad L daržiuke patiks..va jamahoj nu toks zavadyla, visur pirmas.......o tai...laksto ir nepasigenda..

su tiutiuku ir mano taip eidavo, bet lifte atimdavau...dabar jau tiutė dingau padarė...tai tik miegeliui jos kažkiek trūksta.
Atsakyti
QUOTE(astravi @ 2014 04 23, 10:15)
O šiandien viskas buvo gerai, kol nenuėjom iki grupės. Tada jau verkė kaklą man apsikabinęs. Kaži kiek ta adaptacija tęsis, labai gaila vaiko verysad.gif

Na kas pamena mano patirti su darziuku, tai man baisiai gaila vaiku, kuriems darzelis netampa artimas. Mano dukriukas iki siol vaiksto sunkiai, jau du metus negalim adaptuotis sad.gif

Sunus zygiuos rugseji. Bijau, nerimauju, bet yra kaip yra, negaliu sedet namie koja ant kojos, kol vaikas pasiruos, ir klausimas ar isvis kada pasiruos ? Man, kai namuose yra didesne sese, sunus toks visai kudiukelis atrodo dar (nors pagal ugi, tai buvom ir esam is tu dideliu beibiu). Atrodo nu kur ten jis tame darziuke doh.gif

QUOTE(Violeta* @ 2014 04 23, 19:55)

o kitos dienos jau buvo skirtos kaime gėlynų tvarkymui ir naujų kūrimui.....Koks tai gėris, gali suprast tik iš kaimo kilęs  miesčionis,...pailsėjau nerealiai be telefono, kompo ir interneto smile.gif nu internetas buvo tik telefone, bet tai nesiskaito smile.gif ..net minčių kilo, kad gal ..imt ir mest viską mieste..... ax.gif

drinks_cheers.gif

As ir kaime nuo velyku su seima visa savaite su trupuciu iki sian isbuvau...Idegem, visi stebisi, is kur cia gryzome nuskrude(nors nesideginome visai). Pasilepinau zemes darbais, su MB aplink naujai sodintas obelaites, vaiskrumius ravejom, grazinome aplinka, truputi darza pakasinejom- nu fantastiskas streso, itampos ir visu neigiamu emociju "izeminimas", viska palikome zemeje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lifili @ 2014 04 27, 20:04)
Na kas pamena mano patirti su darziuku, tai man baisiai gaila vaiku, kuriems darzelis netampa artimas.

...."nu fantastiskas streso, itampos ir visu neigiamu emociju "izeminimas", viska palikome zemeje  smile.gif"

va kai kalba eina apie tuos nedarželinius vaikus..manau reik galvot kodėl taip yr, kame šaknys...ar vaiko charakteryje, ar aplinkoje...ar auklėtoja gera, moka vaiką integruot, pareguliuot santykius grupėj, lyderius nusodinėt švelniai, nedrąsuolius paskatint ir pan. o gal grupė tokia, su susiskaldymu, su aiškiais lyderiais, o kiti nu kaip čia pasakius, mobinguojami nuolat,..tai tada ir nebus tas darželis niekad artimas ir pan. Žodžiu, slidus reikalas tie darželiai...kai pagalvoji, imu suprast kodėl kiti veda tik nuo 3 m, mokančius kalbėt vaikus. Nors..jei tik gaučiau, vesčiau kad ir ryt.

Geriau nei nepasakysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu ką,vasara pas mus,ania.. biggrin.gif

Iškart iš žieminių kombių į vasarinius rūbus ..bet gerai,biesindavo mane tos pirštinės,šalikai ir kepurės..

Mes kaifuojam..varinėjam su dviračiu kiek norim,kur norim..sėdi mažius kėdutėj patenkintas,žvalgosi..

Jo..suprantu,koks gėris nagučus į žemę sukišt.. biggrin.gif ,tik aš tinginė baisi,greit pavargstu,suku galvą dabar,kaip reik naujam name tą aplinką taip suprojektuot,kad ir gražu būtų,ir dirbt daug nereikėtų.. biggrin.gif
Kaži ar taip būna tik..

Gak kas turit kokių idėju,aplinkai,apželdinimui,gal kokius tinklapius galit parekomenduot?
Labai daug gėlėm neužsiversiu,bet va silpnybė mano tai spygliuočiai..šitų tai jaau bus pas mane..

Ir dėl vaiskrūmių patarkit,pasidalinkit,kas ką sodinot,ką apsimoka,ką ne..

Jau nusprendžiau,kad serbentai,agrasta geriausia tie ant kotų,skiepyti..ir vietos mažai užima,galima tankiai susodint,ir žolė po apčia auga,ir skint patogu..

Dar galvoju sausmedžių sodint,sako skanios uogos,ir anksytvos,anksčiau už braškes,šilauogių būtinai..kas čia dar..?Mano vaikas labai uoginis,reik visko,kad būtų per sezoną..

Na,vyšnios,slyvos,obelos,kriaušės,kas be ko..

Gal kas dar kokių mandrų žino? smile.gif

Ir kaži r gerai bus,jei gegužę sodinsiu?Gal reik rudeniui atidėt g.gif

Apie darželius kalbat..jo,gerai,jei vaikai eina noriai,be problemų.
Prisimenu kaip didyjį vedžiau..niekad nepamiršiu turbūt to kelių mėnesių košmaro.. doh.gif
Teko pabūt namų šeimininke,gaila buvo vaiko...iš tų nedarželinių matyt jis,o ir auklėtojos nesistengė,kad vaikui patiktų..labai daug nuo jų irgi priklauso..

Prisiklausiau tada,kokie būna vaikai,nelankę darželio..tipo nebendraujantys,užsidarę,nepritampantys prie kolektyvo ir t.t.
Dabar tik juoką kelia tokie pasakymai biggrin.gif Jau kas kas,bet mano vaikas niekad neturėjų tų bėdų..

Taip,kad jei vaikai eina noriai,viskas tinka ir patinka,tai ir valio,aų irgi tik už..
O jei klet mėnesių niekaip nesiadaptuoja,tai gal ir negerai..nežinau,individualu čia labai..Mamos jaučia turbūt,kas ir kaip.
Ir jei nėra galimybės ,reikia į darbą,ką čia ir išgalvosi..
Man gerai,galiu ir dirbt ir su vaiku būt..močiutės ateina,kai reikia.

Tai į darželį ir neisim..tik bandysiu į mokyklėlę tokią,kelioms valandom per dieną pavežiot,jei patiks ten būt.

Niu ką,einu balnot dviračio.. biggrin.gif

Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Kalbat apie darželius, tai dabar ir aš jau galiu parašyt šiokią tokią patirtį, nors į darželį ėjom tik dvi dienas doh.gif Pritariu toms, kurios pasisakė, kad darželio lankymas priklauso nuo vaiko. Sutinku, kad smarkiems, bendraujantiems vaikams darželyje pritapti yra lengviau. Mano vaikas yra prie ramesnių, nedrąsus, tai jam darželis sukėlė didelį stresą. Darželyje nieko nevalgė, sekančią dieną pasigavo slogą, o naktimis namie pradėjo labai blogai miegot, net buvo isterinis verkimas. To dar nėra buvę nuo gimimo. Taigi, baigėsi mūsų darželio lankymas doh.gif Gaila vaiko, o ir pati labai nervavaus. Žodžiu, į darželį dar mums per anksti. O aš eisiu į darbą, vaiką žiūrės vyras, anyta yra. Tai taip ir suksimės. O į darželį bandysim eit vėliau, gal rudenį, o gal net lauksim trijų metų doh.gif Žiūriu, kad visur literatūroj rašo, kad vaiką į darželį geriausia vest nuo 3-4 metų. Bet gavom ir vieną pliusą iš darželio. Mano vaikas pradėjo norėt eit pasivaikščiot, važiuoja su dviratuku su rankena, net su vežimu. Matyt, viską daro, klauso, kad tik mama niekur nebevestų smile.gif
Atsakyti
Astravi, neskubek su tokiom isvadom, per 2 dienas negalima daryt jokiu isvadu schmoll.gif Ir bendraujantiems ne visada pradzia buna gera, tikrai ne, atsiusiu nebloga straipsni apie adaptacija i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Paskedusi daržuose ir laukuose,tai laiko nebėr ir parašyt 4u.gif
Va pasirodysim ir mes 4u.gif Šiandien pusesrėė dabojo,tai tingėjo vakščioti,pasisiodino į vežimaitį mažių doh.gif
user posted image
QUOTE(lifili @ 2014 04 28, 16:31)
Astravi, neskubek su tokiom isvadom, per 2 dienas negalima daryt jokiu isvadu schmoll.gif  Ir bendraujantiems ne visada pradzia buna gera, tikrai ne, atsiusiu nebloga straipsni apie adaptacija i AZ mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti