Sveikos
Nu ką,vasara pas mus,ania..
Iškart iš žieminių kombių į vasarinius rūbus ..bet gerai,biesindavo mane tos pirštinės,šalikai ir kepurės..
Mes kaifuojam..varinėjam su dviračiu kiek norim,kur norim..sėdi mažius kėdutėj patenkintas,žvalgosi..
Jo..suprantu,koks gėris nagučus į žemę sukišt..

,tik aš tinginė baisi,greit pavargstu,suku galvą dabar,kaip reik naujam name tą aplinką taip suprojektuot,kad ir gražu būtų,ir dirbt daug nereikėtų..
Kaži ar taip būna tik..
Gak kas turit kokių idėju,aplinkai,apželdinimui,gal kokius tinklapius galit parekomenduot?
Labai daug gėlėm neužsiversiu,bet va silpnybė mano tai spygliuočiai..šitų tai jaau bus pas mane..
Ir dėl vaiskrūmių patarkit,pasidalinkit,kas ką sodinot,ką apsimoka,ką ne..
Jau nusprendžiau,kad serbentai,agrasta geriausia tie ant kotų,skiepyti..ir vietos mažai užima,galima tankiai susodint,ir žolė po apčia auga,ir skint patogu..
Dar galvoju sausmedžių sodint,sako skanios uogos,ir anksytvos,anksčiau už braškes,šilauogių būtinai..kas čia dar..?Mano vaikas labai uoginis,reik visko,kad būtų per sezoną..
Na,vyšnios,slyvos,obelos,kriaušės,kas be ko..
Gal kas dar kokių mandrų žino?
Ir kaži r gerai bus,jei gegužę sodinsiu?Gal reik rudeniui atidėt
Apie darželius kalbat..jo,gerai,jei vaikai eina noriai,be problemų.
Prisimenu kaip didyjį vedžiau..niekad nepamiršiu turbūt to kelių mėnesių košmaro..
Teko pabūt namų šeimininke,gaila buvo vaiko...iš tų nedarželinių matyt jis,o ir auklėtojos nesistengė,kad vaikui patiktų..labai daug nuo jų irgi priklauso..
Prisiklausiau tada,kokie būna vaikai,nelankę darželio..tipo nebendraujantys,užsidarę,nepritampantys prie kolektyvo ir t.t.
Dabar tik juoką kelia tokie pasakymai

Jau kas kas,bet mano vaikas niekad neturėjų tų bėdų..
Taip,kad jei vaikai eina noriai,viskas tinka ir patinka,tai ir valio,aų irgi tik už..
O jei klet mėnesių niekaip nesiadaptuoja,tai gal ir negerai..nežinau,individualu čia labai..Mamos jaučia turbūt,kas ir kaip.
Ir jei nėra galimybės ,reikia į darbą,ką čia ir išgalvosi..
Man gerai,galiu ir dirbt ir su vaiku būt..močiutės ateina,kai reikia.
Tai į darželį ir neisim..tik bandysiu į mokyklėlę tokią,kelioms valandom per dieną pavežiot,jei patiks ten būt.
Niu ką,einu balnot dviračio..