Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

Taip ir tikiuosi, kad nusipurtys kg, jeigu jau su vienu pavyko.
Labai prastai valgo vaikas trecia savaite, jokkiu skanumynu nebegauna(sureliu,jogurtu,bandeliu ir pan.), tik pietus ir vakariene pavalgo ir tai palesa kaip zvirblis.Ech, kiek man laimes buna, kai daugiau suvalgo.
Gal kuri Medela swing pientrauki turejot? Planuoju pirkt g.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Kokie visi mažuliukai gražūs bigsmile.gif

Ritik aš turėjau medela swing, man nepasiteisino šis pirkinys, rankinis pientraukis geriau buvo, trūko kažkaip man stiprumo šitam pientraukiui schmoll.gif

Atsakyti
Labadien,

Gražių vaikučių gražios nuotraukos, miela pamatyt 4u.gif 4u.gif

QUOTE(*Ritik* @ 2014 04 13, 08:09)
Dukrytei sesyte nusimato biggrin.gif +12kg doh.gif

Ot, sveikinimai didžiausi, bus smagu sesutėms...Ir tavo liniuoitė jau kokia.... wub.gif

QUOTE(*Ritik* @ 2014 04 13, 11:07)
Taip ir tikiuosi, kad nusipurtys kg, jeigu jau su vienu pavyko.
Labai prastai valgo vaikas trecia savaite, jokkiu skanumynu nebegauna(sureliu,jogurtu,bandeliu ir pan.), tik pietus ir vakariene pavalgo ir tai palesa kaip zvirblis.Ech, kiek man laimes buna, kai daugiau suvalgo.
Gal kuri Medela swing pientrauki turejot? Planuoju pirkt g.gif

Kilogramų tai idealiai priaugus, aišku, kad nusipurtys biggrin.gif
pamatysi, minuse būsi su dviem leliom smile.gif

Aš labai labai rekomenduoju
pabandyt dviejų dalių elektrinį pientraukį lansinoh-affinity-2-in-1

Gėris, jei trumpai, turėjau su L, nepamainomas dalykas buvo. Yr ir stimuliacijos režimas, ir stiprumai, ir vienu metu viskas, ir indukai, ir sterilizuot paprasta...Kaina aišku bedieviška, bet ...jai jau vaikas neima krūties visai, geresnio daikto kažin ar rast eina...net nepardavinėju, tebesilaikau dar vis, su viltimis kad dar reikės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 13 balandžio 2014 - 21:12
Labas, labas,

Damutes mergaite, begalinio grozio wub.gif Bet ziuriu plaukai issisviesejo biggrin.gif

Mes savo brengenybei nupirkom kambario baldus, tikimes greit iskelti is miegamojo (musu norai viena, o vat princeses visai kas kita biggrin.gif).

kalbant apie pientraukius, turejau Medelos profesionalu (nuomavom) ir rankini. Profesionalus buvo pasaka biggrin.gif greita, patogu. Rankinis, buvo ok extra atvejams.

Siaip Medelos visi irgi turi stimuliacija. Ziurint kiek norisi finansu skirti, geriau uz vaika niekas nepasidarbuos, bet butinas daiktas. cool.gif

Atsakyti
aciu uz psisakymus del medelos 4u.gif
leidom pupai gimtadienio dovana paciai issirinkt, tai lele kyri sysiuku daro parsivezem.valio valio valio maitina, sodina, sysina ir bega i wc ispilt. Gal ir paciai saus i galva ta pati daryt g.gif (Bet ir sudiliako pririnko doh.gif , teko pirkt biggrin.gif )

Papildyta:
butu gerai, jeigu scenarijus susiklostytu pagal si video
Atsakyti
Labas smile.gif
Ritik, kaip smagu bus dviems sesutėms smile.gif sveikinu!

Klausėt apie dėžes, tai jo jinai didoka, jei ir aš iki pusės sutelpu:) ir žinokit mano vaikas dar tebežaidžia su ja, kasdien bent jau po kelis kartus lenda thumbup.gif

Atsirišo mums kalba, šneka, eina suprast jau net seneliams wub.gif
Šiuo metu mudu sergam, buvom pas gydytoja tai pasakė, kad gripas verysad.gif tikimės iki Velykų išgyti, nes gavom antibiotikų pirma karta gyvenime.
Atsakyti
SU ŠVENTĖMIS JUS IR JŪSŲ ŠEIMAS 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Su gražiausia pavasario švente visas.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
VIOLETA ir LAURYNAI...

Su tortadieniais jus abu.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu visa ko geriausio..ir kad sekantį gimtadienį sutiktumėt jau nebe trise,o keturiese.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožė 35: 21 balandžio 2014 - 08:49
LAURYNĄ SU ANTRUOJU GIMTADIENIU 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif

Prisidedu prie sveikinimų Laurynui happybday.gif

Na o mano gegužiukas jau antra diena darželyje. Man širdį skauda, nežinau net ką veikt namuose. Labai sunku išsiskirti su vaiku. Visokios mintys lenda į galvą, vis galvoju, kaip jam ten sekasi verysad.gif Praeitą savaitę buvom nuėję į grupę apsižiūrėt, tai abu pabuvom, namo net nenorėjo eit. O vakar iš karto irgi buvo gerai, tuoj pradėjo žaist, sakė, kad mažai verkė, tik kad nevalgė. O šiandien viskas buvo gerai, kol nenuėjom iki grupės. Tada jau verkė kaklą man apsikabinęs. Kaži kiek ta adaptacija tęsis, labai gaila vaiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astravi @ 2014 04 23, 10:15)

Na o mano gegužiukas jau antra diena darželyje.

Žinok visiems skirtingai.Jei pajaus mažius,kad tu nervinies,tai pasinaudos tuom 4u.gif
Va pas mus yra vežamų vakų iš kaimų,mamos net neateina pabūt.Tai žinok daug greičiau praeina,nei tiems kuria su mamomis eina 4u.gif
Atsakyti
Labadien, moteros,

Su praėjusiomis šventėmis, orai turbūt visas palepino..

Mes šventės minėjome kaime, nes kaip žinia, šiemet jos sutapo ir su mūsų asmeniniais pasenėjimais...o jei dar minėt faktą, kad ir mano tėtis- L senelis, neatsilieka su gimtadieniu, tai progų švęst turėjom ...ir šventėm taip sakant, ką čia kuklintis...smile.gif

Žodžiu, ačiū už sveikinimus, Rože- labai sau linkiu kad iš tamstos lūpų...žvirbliu išskrido, jaučiu sugrįžtų smile.gif

o kitos dienos jau buvo skirtos kaime gėlynų tvarkymui ir naujų kūrimui.....Koks tai gėris, gali suprast tik iš kaimo kilęs miesčionis,...pailsėjau nerealiai be telefono, kompo ir interneto smile.gif nu internetas buvo tik telefone, bet tai nesiskaito smile.gif ..net minčių kilo, kad gal ..imt ir mest viską mieste..... ax.gif

Vaikis mano ........kukuoja smile.gif kukuška...smile.gif

kaip ir sukako terminas darželiui....reik tikrintis, mažu jau iškritom iš eilės...

Astravi:4u:....tai yra normalu...ir tai praeis. linkiu, kad kuo greičiau ir lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 23 balandžio 2014 - 18:58