Įkraunama...
Įkraunama...

Gegužiukai, 35 tema

QUOTE(*Ritik* @ 2014 03 25, 12:44)
tai Vainiuka su gimimo diena 4u.gif  blush2.gif

Nenori mano pupai nieks kardiogramos daryt, koraluose dukart pabande ir sake daugiau nedarys, "Grybe ir Balt.Amer.klin." isvis atsisake doh.gif

4u.gif

....yr logikos..vaikas gi bijo, priešinasi, stresuoja, tai kardiograma pievas rodys...jokio informatyvumo iš jos, jau tada geriau echo širdies, manyčiau... g.gif

o kaip jums MRT tyrimas?

Atsakyti
ir su raminamaisiais bandem ir pamigdzius, bet nubudo. siandien gulam. nedarys ryt mrt be kardiogramos, dar siandien bandysim miegancia.
Atsakyti
Maniškiui darė kardiogramą, gydytojai puikiai Jį užkalbėjo, rodė kaop išsiardo žaislas ir pavyko. Linkiu ir Jums sėkmingai pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
mano abu vaikai pabunda verkdami,bet mazius labiau,mazoji tik susisapnavus pabludoja,o mazius,,mazius,,mazius biggrin.gif

labanakt 4u.gif

kita dien adaugiau parasysiu,,man tu dvieju karapuziku jau doh.gif biggrin.gif wub.gif bet myliu juos kaip,,et galvoju,kazi ar dar pasiryzciau,,nestumui,,nebent netycia po 10 metu,kai sitie patys valgys ir kakos kur priklauso,bet nepazadu biggrin.gif kazkaip nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas27 @ 2014 03 28, 00:43)

kita dien adaugiau parasysiu,,man tu dvieju karapuziku jau doh.gif  biggrin.gif  wub.gif bet myliu juos kaip,,et galvoju,kazi ar dar pasiryzciau,,nestumui,,nebent netycia po 10 metu,kai sitie patys valgys ir kakos kur priklauso,bet nepazadu biggrin.gif kazkaip nelabai biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

mano kaprizijasi vaikas, dar ir mazoji pradeda zyzti, uzsimane dickis, kad lauke ji nesiociau ant ranku, tai kaip isejom i lauka taip ir gryzom po keliu min. kur gi as toki versiuka panesiu ar ir vezimeli stumsiu, o tas kriokia nesavu balsu.... kartais tijrai sunku...

panos, o jusu vaikai jau domisi zurnaliukais? Maniskis pamego Kutis, labai jam patinka lipdukus klijuoti bet kur ant zurnalo. Anksciau bijojo lipduku, o dabar tik duok ta zurnaliuka, tai ir papiesia ir papleso
Atsakyti
Labadien, moteros,

Kaip laikotės visos?

Ritik , kaip tavo mažosios tyrimai einasi?

Nėštukės, kaip jūsų savijautos?

Dėl vaikučių nešiojimo, labai smagu kad jūs taip puikiai jaučiatės ir tas nesudaro anė jokių problemų, vienok man su abiem gyd buvo uždraudus kelt bet ką virš 3 kg...nu bet mano atvejai irgi , ne iš paprastų ir lengvų.

Taisaus dantis, ...vajeje, nelabai malonus dalykas, bet reikia.cool.gif

Vakar nu tikras pavasario dvelksmas., su vaiku prabuvom apie 5 val lauke, iki pietų miego ir po jo...nerealu, anė jokio vėjo mūsų vėjuotame rajone...apranga vėl, suka galvą,,,vakar nė kepurės nereikėjo, tik plonos striukytės, šiandien vėjas, ...tai vėl...o jau visas žieminis garderobas išskalbtas ir supokuota su viltim, kad gal kas tiks ir naujam sezonuo, duok die mirksiukas.gif bet aprengimas toks, nu kad bijai ir išplikint, ir kad nesukaistų zuikis. Ta proga ir savo garderobas peržiūrėtas, ir blyn..netilpau į vienus džinsus... blink.gif ot ką reiškia važinet....

Lifili, tai dėkojam už gerus atsiliepimus apie batų kalną, to pasekoj irgi įsigijom dvi poras dimesezonių batukų, kuruos L dabar ir nešioja...

Lankome yamahą....išsiderėjau lankymą be sutarčių iki mokslo metų pabaigos....o tada vis tiek jau bus aišku, bus darželis ar ne...o šansų visai nebedaug, jau 15 esame... verysad.gif o dėl yamahos liuks, patinka ir man , ir zuikiui, ir kaip zuikis ten jaučiasi, ir kaip užduotis suvokia...

Velykos po biški artinasi ..ir mūsų abiejų su sūneliu pasenėjimas,.,.,žodžiu ir tai dar reik suplanuot, ir planuot yr ką, žinoma, tai vat.

Joliuk, o jei dar netyčiukas? mirksiukas.gif visom būna sunkių dienų, bet juk niekaip į nieką jų nekeistume ..Laikykis, su geresniu oru bus ir dienos lengvesnės. 4u.gif

Žilze, jo...labai megsta iki akcijų žurnalus vartyt..ir varto taip su dėmesiu, peržiūrėdamas...ką ten mato ar tik mamą kopijuoja, nežinau, bet tuos žurnalus saugo ir išmest nevalia...

ai., dabar rimtas reikals, būkit atsargios su vaikų žaislais...vienas vaikas susikišo nemažą guminį skaičių nosin...ir tas giliai įstrigo...gerai, kad spėjo nuvežt ir pan. Nors ir nemaži mazgiai, bet va...sumąsto mąstytojai ką nors susikišt, ir panašu, kad dabar toks amžiaus tarpsnis, kai mažieji kūno angom domisi....čia mūsų mažo kaimynuko toks atvejas, gerai kad su laiminga pabaiga...tfu tfu tfu. apturėjo tėvai streso nejuokais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 28 kovo 2014 - 14:36
Del zurnalu, tai ir mano labai megsta, arba siaip uzduociu knygutes. Labiausiai juose tai aisku lipdukai patinka smile.gif Nors pradzioj irgi bijojo biggrin.gif Ir dar labai patinka ieskot vienodu daiktu smile.gif. Reklaminius parduotuviu laikrascius irgi labai megsta, tik paemes jau aiskina ko nori valgyt biggrin.gif Na ir dar raidziu iesko visokiu, bet ju visur kur tik imanoma iesko ir sako kur kokia smile.gif
Del nesiojimo, niekada maniskis nebuvo rankinukas, tai nereik jo siaip nesiot. Lauke niekada nenesu, o ir nesipraso, kiek ilgai bevaiksciotu. O namie, nu prireikia pakilnot nemazai, tai praust, tai wc pasodint, tai siaip kai nesuprantu ko nori kad paduociau, pakeliu, tai labai prasos, kad pakeltum ir parodytum kas gero saldytuve smile.gif O ir paciai norisi paimt ant ranku kartais, nors jau sunku ji patogiai bepaimt, kai toks pilvas:) Ir ne tik pilvas, ir jegu jau labai mazai yra, kaip bebutu vistik paskutinis menuo, o ir siaip nelengvas nestumas, gera savijauta jo metu niekada negalejau pasigirt, bet aj, ko cia skustis, keik cia beliko smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mes antro vaiko planus neribotai atidejom. per didele man gautus apkrova, ir stresas. Ir taip stuogas ciuozia.

Nors ir ne nescia, as savo pupa nesioju. Rankinukinuke visiska ji. Tai ir tempiu daznai ja, savo lagamineli su knygom, rankinuka ir puodeli kavos biggrin.gif

Jo mazi vaikai - mazos problemos, dabar tik ir tenka ziuret kad ko neprisimastytu. lipa and kedziu, kaip ir ka valgo, ka zbitkina biggrin.gif

Noriu atostogu.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zilze @ 2014 03 28, 13:14)
mano kaprizijasi vaikas, dar ir mazoji pradeda zyzti, uzsimane dickis, kad lauke ji nesiociau ant ranku, tai kaip isejom i lauka taip ir gryzom po keliu min. kur gi as toki versiuka panesiu ar ir vezimeli stumsiu, o tas kriokia nesavu balsu.... kartais tijrai sunku...

panos, o jusu vaikai jau domisi zurnaliukais? Maniskis pamego Kutis, labai jam patinka lipdukus klijuoti bet kur ant zurnalo. Anksciau bijojo lipduku, o dabar tik duok ta zurnaliuka, tai ir papiesia ir papleso

maniskis rankinukas mamyciukas doh.gif biggrin.gif Siuo metu ypac mamyciukas, negaliu nei poros zinksniu zenkt be jo. O lauke jau vis reciau reikia nest ir vis reciau tu griuvimu pasitaiko, nors oziukai vis dar dazni ax.gif
Zurnaliukai jau senai megstami. Klijuoja vaikas tuos lipdukus, bando piest ant paveiksleliu, o ne seip peckiot. Reklaminiai lankstinukai ikines, maximos tai valdo. Ieina i parduotuve, pasiima lankstinuka ir iseina patenkintas biggrin.gif ir nesas pats, niekam kitam neduoda biggrin.gif
Siuo metu pratinames eit i lauka jau be pampersu. Kolkas neblogai sekas... ax.gif
Atsakyti
Labas uogytes. Buvau prasapus su tais darbais. Darbas yra geras dalykas visom prasmem, ir finansiskai, ir moraliskai, bet buvau ne i savo darbo vieta stacia galva pasinerus. Dabar pora savaiciu namuose pabusiu, nes pradejus vel dirbti, atostogu niekas neduos.
Ritik, echoskopija Santariskiu klinikoje daro pati vedeja. Ir aparatura superine. Kai darem dukrytei, pasikviete i kabineta, viska rode ir pasakojo. Ten aparatas pats viska ismatuoja ir analizuoja, ir aorta, ir skilvelius, net kraujo turi apskaiciuoja, ar pakankamai papuola. Labai sunku, kai kazkas yra vaikui ir turi priimti tinkama sprendima doh.gif
Violeta, bijau net pagalvoti apie vizita pas dantu daktara. Turiu gera, superinai, jau 15 metu pas ji lankausi, bet kol pas ji prisiverciu nueiti... Esu kazkada pasakius, kad man lengviau pagimdyti, nei pas ji ateiti...juokiesi daktaras iki asaru.
Mes darom pis-pis ant puoduko, pats pasiprase viena diena ir prasosi visada thumbup.gif Pasako, net kai daro i sauskelnes...Suprantu, kad atejo laikas jau pereiti prie puoduko, bet kai nebunu su vaiku, nenoriu mociutei uzkrauti visos nastos. Vaikstom su sauskelnem ...Vasara, kai bus silta ir maziau kelniu nuimsiu. Pradejo kalbeti, kartoja viska ir savaip, ir teisingai. Dainuoja daineles...angliskai ir lietuviskai. Cia televizorius pasitarnavo. Paleidziam sita, arba kita koki, ziuriu, isverciu, dainuojam kartu. Juodai truksta laiko vaikam. Vyras greit taps kaip seksas telefonu, nes telefonu daznaiu "susitinkam". Kasdien parvaziuoja po darbu, bet mes jau su mazium bunam lovoj. Tai va, jei nera rumu ir tarnu, 3 vaikai kartais yra perdaug, bet be ju jau nebeisivaizduojam abu su vyru nei savo seimos, nei laimes. Tokie brangusiukai...net nupasakoti nemoku. Buvom Jurmaloj si sestadieni. Pasakiskas oras! Anksciau kas antra savaitgali nuvaziuodavom, o dabar kai yra pagrandukas, reciau kur isjudam. Dabar renkuosi darbo vieta, tikiuosi pasirinkti teisingai. Visom linkiu graziu vakaru ir dienu su vaikais ir seima. Mokekim pasidziaugti kiekviena akimirka.
P.S. Kaip greit uzaugo musu geguziukai! Mano ilgai nekramte kieto maisto, tai as negaliu atsiziureti, kaip obuoliuka valgo...Ziuriu ir jau matau, kaip jis uzauges isvaziuoja i mokslus. Tai toks brangus tas laikas cia ir dabar ax.gif
P.P.S. Tiesa, mano irgi pradejo viska kisti i nosi. Vaikai valgo tokius sausus pusrycius su medum, tai jau pora kartu pagavau kisant i nosi tuos grudelius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiuželiukas: 30 kovo 2014 - 14:39
violeta - sakai netyciukas,man skamba labiau kaip "zombiukas" lotuliukas.gif juokauju,d keliai nezinomi,niekada nesakyk niekada,vaikuti myleciau,bet jauciuos bent jau dbr fiziskai silpna vaikui biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Mėgstam ir mes Kutis žurnaliuką, jau pusę metų perkam, o dar visokias knygutes su lipdukais perku, labai patinka. O ir šiaip maniškis knygų mėgėjas. O tų visų katalogų parduotuvių, kaip kai kurie mėgsta, maniškis net nepasižiūri biggrin.gif
Atšilo, vis daugiau laiko praleidžiam lauke, galvojam , kad jau riektų ir smėliuku pasirūpint ir žaidimų aikštelę, kokią nors sumeistraut (aišku čia tėčiui bus užkrauta).
Neisiu į darbą aš dar trečius metus ax.gif pabūsiu su sūneliu, nes darželis nelabai šviečias, o auklės man nepaismokės samdyt, nes liks tik centai nuo atlyginimo, o gal ir žiūrėk gandrų dar atskris pas mūsų wub.gif
Padariau vaikui namą iš didelės kartoninės dėžės, labai patinka žaist, dar vieną ilgesnę turėjom, tai lenda kaip per tunelį, tai vat antra savaitė jau užsiima tomis dėžėmis ir neatrodo, kad nusibos dar greit smile.gif
Žaislai visi pabodę, praktiškai nebežaidžia. Geriausiai jam žaist su tėčiu, dar kartais ir mane priima pažaist biggrin.gif
Ožiukų turim paskutinėm dienom kažko tais nemažai, nori, kad neščiau, kai pavargsta eiti, o aš nenešu, sakau, kad jau didelis yra, tai krenta kur papuola ir guli biggrin.gif o aš palaukiu, kol praeis ir toliau tęsiam kelionę dar su kelias tokias nukritimais smile.gif smile.gif
Mano tarpe ir aplink labai daug berniukų paskutiniu metu gimsta smile.gif smile.gif
Atsakyti