Labadien, moteros,
Kaip laikotės visos?
Ritik , kaip tavo mažosios tyrimai einasi?
Nėštukės, kaip jūsų savijautos?
Dėl vaikučių nešiojimo, labai smagu kad jūs taip puikiai jaučiatės ir tas nesudaro anė jokių problemų, vienok man su abiem gyd buvo uždraudus kelt bet ką virš 3 kg...nu bet mano atvejai irgi , ne iš paprastų ir lengvų.
Taisaus dantis, ...vajeje, nelabai malonus dalykas, bet reikia.
Vakar nu tikras pavasario dvelksmas., su vaiku prabuvom apie 5 val lauke, iki pietų miego ir po jo...nerealu, anė jokio vėjo mūsų vėjuotame rajone...apranga vėl, suka galvą,,,vakar nė kepurės nereikėjo, tik plonos striukytės, šiandien vėjas, ...tai vėl...o jau visas žieminis garderobas išskalbtas ir supokuota su viltim, kad gal kas tiks ir naujam sezonuo, duok die
bet aprengimas toks, nu kad bijai ir išplikint, ir kad nesukaistų zuikis. Ta proga ir savo garderobas peržiūrėtas, ir blyn..netilpau į vienus džinsus...
ot ką reiškia važinet....
Lifili, tai dėkojam už gerus atsiliepimus apie batų kalną, to pasekoj irgi įsigijom dvi poras dimesezonių batukų, kuruos L dabar ir nešioja...
Lankome yamahą....išsiderėjau lankymą be sutarčių iki mokslo metų pabaigos....o tada vis tiek jau bus aišku, bus darželis ar ne...o šansų visai nebedaug, jau 15 esame...
o dėl yamahos liuks, patinka ir man , ir zuikiui, ir kaip zuikis ten jaučiasi, ir kaip užduotis suvokia...
Velykos po biški artinasi ..ir mūsų abiejų su sūneliu pasenėjimas,.,.,žodžiu ir tai dar reik suplanuot, ir planuot yr ką, žinoma, tai vat.
Joliuk, o jei dar netyčiukas?
visom būna sunkių dienų, bet juk niekaip į nieką jų nekeistume ..Laikykis, su geresniu oru bus ir dienos lengvesnės.
Žilze, jo...labai megsta iki akcijų žurnalus vartyt..ir varto taip su dėmesiu, peržiūrėdamas...ką ten mato ar tik mamą kopijuoja, nežinau, bet tuos žurnalus saugo ir išmest nevalia...
ai., dabar rimtas reikals, būkit atsargios su vaikų žaislais...
vienas vaikas susikišo nemažą guminį skaičių nosin...ir tas giliai įstrigo...gerai, kad spėjo nuvežt ir pan. Nors ir nemaži mazgiai, bet va...sumąsto mąstytojai ką nors susikišt, ir panašu, kad dabar toks amžiaus tarpsnis, kai mažieji kūno angom domisi....čia mūsų mažo kaimynuko toks atvejas, gerai kad su laiminga pabaiga...tfu tfu tfu. apturėjo tėvai streso nejuokais.